Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Akkor a support-tal kell kapcsolatba lépned, mert az eredetileg regelt mail fiók nélkül nem mész sokra.
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.07.27. 08:58:44
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Uplay email cím változtatás hogy működik?
Az Account Management Website-on lehet változtatni, de ha a regisztrált mail címre küldenek valamit amit vissza kell igazolni akkor bukó a dolog, még az év elején elveszítettem azt a címet amivel regisztráltam.
Be tudok lépni az accountomra, de jó lenne azt a címet megadni, amit most is használok.
Új bundle nem indult, de a 2K BTA-ja kiegészült:
Freedom Force
Freedom Force vs. the Third Reich
The Bureau: XCOM Declassified
Railroad Tycoon 3
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Parasite Eve 2, best game EVER!
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Végülis a Witcher 3 lehet elvarázsolt, annyira jó 😄
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Nekem bejön a DaS feeling de valljuk be öszintén annak semmi köze nincs is a witcherhez de aki vágyik rá az mod formájában már rég kiélheti ezt a vágyát.
off: azért nem kis hatása volt a DaS frencsájznak a gamer társadalomra mert ma már gyak minden modolható játékhoz kapásból készitenek egy kvázi Dark Souls modifikációt...
Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2016.07.26. 14:26:24
Oddworld: Munch's Oddysee - 1,24€
Új, jobb portolást kapott:
New port for 2016! 60 FPS, higher res textures, higher poly models, numerous fixes and improvements, and trading cards, badges, emotes and backgrounds!
User reviews:
RECENT: Mostly Positive (20 reviews)
A 3 pedig már-már dmc wannabe (főleg a Ciris részek), de még mindig inkább rpg stat alapokon, egy kombó rendszer helyett.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2016.07.26. 09:50:26
Fegyverolajozás és potion kapcsán csak késleltetve lesz a hatás gondolom (tehát kell 5 másodperc mire felhörpinted a potion....de addig nem hat még).
Elsőre nem tűnik nehéznek megvalósítani ezeket.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.26. 09:35:23
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne tévesszen meg senkit, hogy a modot éppen úgy nevezték el, ahogy eddig a CDP a W1+2 fullos kiadását. Ha nem tetszik nekik, nyilván szólnak, akkor majd átnevezik. Egyelőre nincs hír, hogy a 3-nál is így akarnák hívni, GOTYról szólt a legutolsó hír.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.07.26. 09:32:56
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Amivel volt :
1, aki tápol az hamar túlnő a világon = balansz probléma
2, főzetek, italok használhatóság = kevés rákényszerítés
Magával a harccal semmi baj, dinamikus, jó kis H&S.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Akkor ez jogilag, hogy van rendben?
PlayStation
Published on Jul 23, 2016
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
Ugyanis, kezdésnek semmiképp sem akarok DS-fílinget. Egy végigjátszás után, esetleg.
Mondjuk a potion ivása nem biztos, hogy jó döntés lesz (Witcher 2-ben is inkább hátráltató tényező volt mint feature)...majd meglátjuk.
Poise és Vigor viszont biztosan jó lesz.
A The Witcher 3 egy kiváló játék volt, melynek egyetlen gyengébb eleme talán a viszonylag primitív és könnyű harcrendszere. Többek között ezt igyekszik orvosolni az Enhanced Edition mod, mely olyan szinten nyúl bele a harcok működésébe, hogy sokszor már inkább Dark Soulsnak tűnik a játék - és egyébként a nehézsége is körülbelül olyan szintre emelkedett. A páncélunk súlya most már beleszámít a mozgási sebességünkbe, az adrenalin helyére bejöttek olyan új statok, mint a poise és a vigor, ráadásul a fegyver beolajozása és a potionök lehajtása is animációval jár, így nem lehet csak úgy harc közben bármikor betolni őket."
//Poise - egyensúly (játékban kaphat más értelmet is)
//Vigor - fizikai erő és életerő (játékban kaphat más értelmet)
* Ghost of a Tale - Gameplay / No Commentary
* FLOATING HEADS ARE FUNKY FRESH | Headlander Gameplay + Impressions (PS4 1080p HD)
Linkelünk mindent, vagy spoiler mögé tesszük.
Itt a beszélgetésnek van alárendelve minden.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.07.26. 08:32:14
szerk: van
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.07.26. 08:22:51
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT