Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem képzelegj...
Az új géppel
Tojok a Windows 10-re. Jó pár évig. Egyelőre.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Next PC upgrade: 2022
Utólag, de a hsz-ed előtt :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.01. 13:57:23
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Vita akkor van, ha érvek vannak, nézőpontok vannak. Az, hogy "részemről ingyen se" nem tesz hozzá a beszélgetéshez - írja le, hogy miért, mi az, ami miatt ő úgy gondolja, hogy ez szerinte felesleges, stb... akkor lehet róla beszélgetni. Kinyilatkoztatásról nem.
(utólag beleszerkesztetted a miértet, most már nem törlöm ki 😊 )
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.08.01. 13:55:30
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Grebbernek igaza van abba, hogy joga van leírni, hogy nem tetszik neki valami, mint ahogy másnak meg arra van joga, hogy tetszését nyilvánítsa. Amit rohadtul tudok gyűlölni az pontosan az egyoldalú vélemények sora. Minden szép, minden jó. Nem igaz. Kell minden egyes pozitív és minden egyes negatív vélemény is, úgy teljes a kép... csak úgy!
Abban viszont nincs "igaza", hogy nem fejti ki, hogy miért nem tetszik neki valami...
Fórum. Rómában is így ment. Emberek, leültek/felálltak és kifejtették mi az ami jó és mi az ami nem. Sokszor kompromisszumra ugyan nem jutottak, de nézőpontok finomodhattak.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.01. 13:53:38
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Röviden a kommentem lényege: nem mozgatnak különösebben sem a shooterek, sem a Tom Clancy cuccok, de ingyen jöhetne.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.08.01. 13:27:31
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Én se teszem minden egyes embernél szóvá, hogy mennyire nem tud érdekelni amit ide vagy máshova beböfög akkor elvárom hogy ti se tegyétek. De várhatom titeket ez éltet a beszólás...
Vasarlaskor meg megadsz egy tetszoleges UK címet pl. Burger King vagy Mcdonalds. (paypallal kell fizetni)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: valaminick, 2016.08.01. 12:06:40
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.08.01. 11:51:38
Ezért is marad ki az életemből.
//Nem mintha nem lehetne buherálni egyet a gépre, de fog a franc átállni egy 99,999%-os rendszerről egy sokkal kevesebbre <és ahány="ahány" PC,="PC," és="és" júzer,="júzer," annyi="annyi" vélemény,="vélemény," hiba="hiba" hibaforrás="hibaforrás" -="-" amilyen="amilyen" pechem="pechem" van,="van," lehet,="lehet," hogy="hogy" én="én" lennék="lennék" a="a" sokadik="sokadik" rosszuljáró="rosszuljáró" ="" nem="nem" kockáztatok="kockáztatok">és>.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ill. bizonyára volt már téma, de én kimaradtam (hála a sok melónak), hogy konkrétan a "for Windows 10 PC" mi a retkes **** jelent?
Azt, hogy csak Win10-en fog dolgozni? Nem feltétlen akarok win 10-et... sőt, tök jól elvagyok a 7-tel.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Jó volt, megérte, de ha nem direkt azokkal játszik aktívan az ember folyamatosan, akkor még a 15k-s éves előfizetés mellett is felszaladsz 2-3k/játékra. És ez "bérlés", az utóbbi idők kínálata pedig számomra elég sovány lenne akkor is, ha lenne PS3/PS4/Vita.
És ugye a PC-ns höcsögölésnek van egy nagy előnye. Elfüstöl garancia nélkül, jön egy generációváltás, kit érdekel? Úgyis lesz másik PC a régi játékokhoz. Na most ha az alig használt PS3 elfüstöl itthon, 2016-ban veszek-e újat azért, hogy újra előfizetve (egy hónapra beugrova újabb 2 rongy) játszhassak pár úgymond korábban előfizetett játékkal?
Persze a Plus nem csak az "ingyenjátékokról" szól, kell a felhőhöz és a multihoz (PC-n ezek ingyen vannak, de felhő nincs mindenhez Steamen sem, magának meg konzolról is el tudja mentnei az ember máshová) is, illetve extra kedvezményeket is ad (jellemzően nagyobbakat, mint régebben, egy időben szinte mindig csak 10%-ot adott). Kérdés, hogy ezek kinek teszik kívánatossá itt a csomagot. Sosem volt mindnekinek kihagyhatatlan ajánlat, ha a multi nem kényszerít, akkor most kevésbé az, mint korábban.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.07.31. 11:56:25
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Eddig az Amnesia: The Dark Descent volt a kedvenc, az etalon számomra és nem hittem volna, hogy azt mondom, a SOMA még jobb lett! A Machine for Pigst előrendeltem, de hatalmas csalódás volt számomra, persze azt a The Chinese Room fejlesztette. Remélem ezután is saját maguk készítenek játékokat a srácok, mert amit most letettek az asztalra az valami elképesztő. Még mindig a Frictional Games szállítja a legjobb horror játékokat!
A Penumbra sorozatot még az új, saját fejlesztésű játékmotor bemutatására készítették, az Amnesia már egy kerek történettel rendelkezett, de ezúttal az elsődleges a szotori lett, a játékmotornak pedig pont annyi a feladata, hogy kiszolgálja a játékot. Ami jobb lett, szebb lett, a hangulata és képi világa is elképesztő, a horror elemek pedig változatosak, nem ugyanazt kapjuk végig az arcunkba. Néhányszor igencsak tele volt a pelenka, ugyanakkor a történet az, ami garantálja, hogy ezzel fogsz ébredni és lefeküdni! Bővebben csak azért nem mondok semmit, mert jobb, ha magunk fedezzük fel az egészet.
A magyarítás nagyon jó lett! Rengeteg kép, hang és írott anyag van a játékban, de minden le lett fordítva. Számomra ez nagyon sok pluszt adott a játékhoz, és alig-alig találkoztam hibával, nem lefordított részekkel. Köszönöm a fordítónak/fordítóknak ezt az elképesztő munkát!
Nekem ez 10/10.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2016.07.31. 11:00:58
Ui.: Mielőtt belekötnél nem találtam eladott példányszámot pedig kerestem... A lényeg az, hogy meglehetősen aktív célközönsége van pc-n is a Fifának.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szerintem mocskosul megéri ennyiért. Kár, hogy nekem megvan az összes Secret Files, úgy viszont már annyira nem. 😞
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Nem lesz olcsóbb amúgy a Civ VI sem, pedig az kap még kismillió DLC-t is. Mondjuk nyilván hosszú távra szól, de az a mobilos grafika kicsit riasztó.
Évekig voltam előfizető, de ha minden Sony-gépem lenne, amit adnak azért a pénzért, az akkor sem tetszene. Most a Yakuza 5, érdekelne, de az egész szériát kihagytam eddig, mert az 1-2 remasterével nem akar angol nyelven előállni a Sega. Én meg nem tanulok meg japánul, patthelyzet.
Szóval - ezt már Imynek mondom - nekem ez az ingyen a feléért se kéne, amit adnak mostanában a Sonynál.
Így van + mellévághatod a 2 X360 játékot is, mert azok is kivétel nélkül mennek X1en. Szóval Havi 4 címet kapsz ( itt a Crew volt a kifutó )
Köv hónap:
Xbox One:
- Warriors Orochi 3 Ultimate
- WWE 2K16
Xbox 360:
- Spelunky
- Beyond Good and Evil HD
The Banner Saga 2 amúgy day 1 megjelenés volt konzolon és egyből GOLD mellé adta az MS.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.07.30. 19:48:49
Nem beszélve a többi megoldásról, pl amit ma is linkeltem.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Free Xbox One and Xbox 360 Games With Gold for July 2016 Now Available
Xbox One:
The Crew -- June 16 - July 15
The Banner Saga 2 -- July 1-31 - nincsak a STEAM-en: 2016. április 19. (Ahol a legolcsóbb ~16 euro volt)
Tumblestone -- July 16 - August 15
Összefoglalva: nem nulla, de baromira közel van hozzá, ha a játékok árát / kiadási idejét nézzük.