Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
"Én ha valamihez nem tudok hozzászólni általában befogom a szám, mert érdemi infót nem tudok hozzátenni."

<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Azért nem tudok efelett elsiklani kedves Grebber mert mindig tök ugyanazokat a köröket futod....Isméltem....Tök ugyanazokat köröket....Mindig (Nem tűnt fel, hogy csak akkor baszogatlak, ha beírod hogy valami nem érdekel vagy ha beírod, hogy mennyit ér neked??? Na ez csak és kizárólag azért van mert 1000x olvastuk már és ennyire azért már ismerünk...Nem kell állandóan beírni) !

Pedig van neked annyi sütnivalód, hogy , hozzá tudnál érdemben is szólni a dolgokhoz, csak brutálisan önismétlő vagy néha....Ami sajnos azt kell mondjam fárasztó.

Én ha valamihez nem tudok hozzászólni általában befogom a szám, mert érdemi infót nem tudok hozzátenni. Csak úgy jártatni a számat meg semmi értelme. Esetleg ha valami értelmeset tudok kérdezni a témában akkor esetleg.

Az elvárás csak annyi lenne feléd részemről (egyébként csak szimpla kérés lenne..Ki vagyok én hogy bármit elvárjak tőled), hogy ne irkáld be 2 naponta, hogy mi nem érdekel (ami érdekel az jöhetne, mert hátha nekem is bejön az a játék) és miért mennyit adnál (jöhetne már bundliba kijelentések ugyanez a kategória), mert idegesítő már 1001-edjére is olvasni (vállalom, hogy én vagyok a bunkó népművészeti agyagedény, de akkor is ez a véleményem).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Siege-be szinte kötelező a voicechat (ha értelmesen akarsz játszani....casualba lehet anélkül is, de az tényleg csak marhulás kategória a Siege meg nem igazán erről szól), mert anélkül félkarú óriás egy csapat (nagyon össze kell dolgozni: felfedezni a célpont helyzetet, folyamatosan tájékoztatni a csapatot az ellenfél hollétéről és összehangolni a taktikát).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ha szereted a taktikus multis lövöldét akkor a Rainbow Six Siege igencsak jó választás...NAgyon taktikus, sokféle lehetőséged van 5v5-ös csapat alapú ütközetekben a társaiddal együtt dolgozni. Nem egy CS ahol egyedül ledarálod az ellenet (na jó itt is meg lehet tenni de ritka). Folyamatosan frissítik, van játékos dögivel, a játék szép, hangulatos (rombolható környezet van egy bizonyos fokig: falak robbanthatóak új betörési pontot kiépítve ezzel) és rendkívül addiktív, ráadásul élvezhető, azonban kezdők eleinte vért fognak izzadni.

grebber
És?Amikor társaságba vagyunk és megy a real time beszélgetés közbeszólok ugyanúgy olyan témába is amihez lövésem sincs és mondom ,hogy én hogy látom mit gondolok/ tudok stb. Akkor itt fórumon miért tenném másként?
Ez az életem senki kedvéért nem fogok ezek változtatni.

#275709: Ha ti sem tudtok elsiklani felettem mi ez az elvárás felém? Kicsit vicces ,remélem te is érzed.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.01. 18:01:42

Next PC upgrade: 2022

Simán megtehetné, hogy elsiklik az ilyen kommentek felett (mint minden más normális ember) ha nem lenne feltűnési viszketegsége. Szerintem.

Jó, csak te mindig tök ugyanarról beszélsz (azért a játékmegjelenéseket, híreket közlő hsz-eidet értékelem), ami néha nem kicsit fárasztó. Főleg ha arról van benne szó, hogy téged melyik játék nem érdekel és mi mennyit ér a szemedben (jah persze szokott jönni a kapzsigeci az összes fejlesztő szöveg is)....Tök fölösleges körök.

Mintha bejárkálnál beírni egyes játéktopikikba beírni, hogy téged az a játék nem érdekel vagy 5 ft-nál többet nem ér....jah várjál, ezt is meg szoktad csinálni....

grebber
Azért ez nem így van. Indiegala a HH miatt elég jó. Sokszor olyan Hidden Object bundlek vannak hogy félelmetes Ezek 150 edszerre is odavonzzák az embereket és 20k-s eladást is produkáltak.Volt ott már sok nagyon jó bundle. Az egy dolog hogy lassan 2 hónapja említésre se méltó alig van 8-10k eladás.A bundlestars is jó.
Indiegalát is lehetne a HH-al együtt ésszel csinálni ,hogy a többi cégek is megérje. De ez van...

Azért lássuk be, hogy ezek a bundlek egy jó ideje rég nem a minőségi szórakoztatásról szólnak. Egyre inkább hajlok arra, hogy a humble bundle-n kívül az összes hírlevélről leiratkozom.
Én a bundle-ket alapvetően azért veszem, mert van valami bennük a wishlistemről és örülök neki, hogy egy csomó mást is kapok melléjük és így lehet, hogy elcsípek 1-1 ismeretlen gyöngyszemet. Nálam alapvetés, hogy ha megveszek egy bundle-t, akkor MINDENT felteszek belőle és legalább pár perc erejéig ki is próbálom (steamen általában minimum az első achievement megszerzéséig elviszek mindent, ezzel jelzem magamnak, hogy kipróbáltam).
Namost nem elég, hogy humble bundle-n kívül kis túlzással soha sehol semmilyen jó árú bundle-ben nem szokott olyan játék lenni, ami szerepel a wishlistemen, de ha véletlenül van is, akkor is csupa olyan sz*r van mellécsomagolva, hogy sajnálom a rájuk pazarolt időt. Akkor meg már úgy vagyok vele, hogy inkább megveszem azt az 1-et sale-en még akkor is, ha kicsit drágább, mint bundle-ben lett volna.
Igaz, a Humble Bundle se mindig, de azért az még általában garancia arra, hogy ótvar szar dolgokat nem tesznek bele és minden játék legalább olyan benne, hogy nem sajnálok 10-20 percet rá, miközben minden bundle-re jut 1-1 nem várt gyöngyszem.
Úgy is mondhatnám, hogy a humble bundle az utolsó olyan, ahol van még némi minőégellenőrzés.

De azért persze ~évente egyszer összehoznak 1-1 értelmes bundlet az indie galan is, hogy ne tudjak elszakadni, a fene a pofájukat! 😄

Amúgy bevallom néha elkap az a láz, hogy legyen még több játék a steam accomon, miközben tudom, hogy ha holnaptól soha semmit nem vennék akkor is csak mire mindent végigpróbálnék, ami tetszik azt pedig végigjátszanám a jelenleg játékra szánt időmmel 2-3 évre lenne elég programom a jelen steam accountommal... A fene se érti ezt az egészet... 😊
grebber
Igen a szervezőnek némi pénz + a sajátja ingyen van már ha érdekli. (sajnos az elmúlt 1 hónapban a bottal se bundlekat csapatják )
2$ az már nagyon sok amúgy is 0.9x-1.6$ között mennek a jelentkezőknek. Mostanában az egyre szarabbakért is egyre többet kérnek. Gondolom a kis cégek látják mi megy humblen és több kell nekik ami érthető is hiszen aki értelmes csak HH alatt vásárol.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.01. 17:14:52

És a level 4 elég neki vagy érdemes tovább vinni? Amennyire nézegettem így 1-2 nap alatt a fentebbi szinten is nagyjából ugyanannyi a % és inkább azon múlik, hogy épp mennyi giveaway pörög ki az adott órában semmint azon, hogy hányas szintű az ember (elhagyva a level 0-1-es régiót), de szívesen meghallgatnám erről egy tapasztaltabb ember véleményét. 😊

Ezt a group buy tippet is köszönöm szépen! Azért van ingyen, mert Te szervezed? Ahogy elnézem ez nem ingyenes csak mondjuk 6 dollár helyett 2-ért jár a bundle, lehet próbaképp bejelentkezem egyre.
grebber
Group Buyt.

Steamgifts: Nyomkodni mint az állat 😄 Évente 40-50 game mindig jön..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.01. 16:52:12

De hogy egy kicsit tereljem a témát... sokan emlegették itt a steamgiftset, úgyhogy én is ráugrottam kíváncsiságból.
Gyorsan fel is pörgettem magam level 4-ig, hogy akkor majd nagyon jó lesz, de az az igazság, hogy még így is a legtöbb random mostly negative játék kulcsért ilyen ~0.3% eséllyel szállok versenybe és akkor még sokat mondtam, jobb játékokért pedig ennek a töredékéért, jóval 1 ezrelék alatt, hiába level 3+ a giveaway.
Beléptem pár random public steamgifts groupban de azokban még rosszabb a helyzet.

Tudtok adni valami expert tippet nekem, mint totális pályakezdőnek ezen a fronton? Van esély minőségi játékot szerezni vagy egyszerűen csak nyomkodjam mindet, amit érek és néha be-beesik valami vacak?
Ingyen van? Mit kell ahhoz csinálni? 😄
grebber
"Bevásárolta magát a csávó az EJ Hall of Fame-be ... mint az indigálás bundle bizniszt" Gondolom most rám gondoltál.

Pont én vagyok az aki egy fillért se költött egy felajánlott játékra sem. Az indiegala nekem ingyen van (ha még nem esett volna le). Pénzt meg magamra sem költök nem hogy ismeretlenekre. Szóval ez a bevásárlásos tézised nagyon de nagyon megbukott.

zorrobomber
Bevásárolta magát a csávó az EJ Hall of Fame-be, erről van itt szó. Bezzeg én még giften is mertem olyat csinálni, hogy az általam ajánlott címeket dobtam fel és nem a legdrágább AAA shiteket, pedig én valahogy személyesebbnek éreztem mint az indigálás bundle bizniszt. De hát soha nem a személyekről szólt ez a topik, ez a szomorú igazság.
$$$
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.08.01. 15:49:55

zorrobomber
Ez kurvára nem új mélység, hanem Csomolungma a te lejárató kampányaidhoz képest, ebből most megint sikerült villantanod.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerintem teljesen fölösleges egymásnak ugrani ilyen semmiségen. Grebber meg fura, de túl sokat lovagolni rajta szintén nem érdemes. Mi ez az agresszív hangulat ma itt? (Az utóbbi időben read-only se mindig voltam, nyaralások mellett-után itt nem vettem fel a fonalat, szóval lehet, hogy csak régen jártam erre rendszeresen, mea culpa.)
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.08.01. 15:12:45
Tinman
Hihetetlen mennyire nem bírod elviselni a másikat. Hihetetlen, hogy minden egyes alkalmat meg kell ragadnod, hogy valakibe belerúgj. Gratula az új mélységhez, hogy ezt még ki is kéred magadnak.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.01. 15:08:54

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atisz
Mind3 része jó a Secret Files-nak? Eddig csak a Tunguska volt a wishlistemen.

Egyébként ha darabja 80%-os leárazáson van, akkor érdemesebb úgy megvenni 2 EUR/db áron a store-ból.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.08.01. 15:07:46

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
DaS tolható full offline, szopatós csak addig, míg be nem magolod, mint a matekot, de holt érthető, ha valakinek nincs kedve betanulni valamit és inkább szórakozna :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.01. 15:06:52

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atisz
Meggyőztél, én is tervbe vettem a beszerzését + végigjátszását (egyébként az Amnesiát is csak most fejeztem be, annak idején valahogy nem fogott meg, de így végigjátszva, be kell ismernem, hogy nagyon jó játék...
magát az amnéziát, vagyis, hogy hősünk miért akart mindent elfejteni, azt nem igazán értem, illetve mégis, de logikátlannak tartom, mivel így baromira megnehezítette a saját dolgát, persze azzal is tisztában vagyok, maga a játék követeli meg mindezt, hogy apránként legyen adagolva a történet a játékosnak

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

zorrobomber
Hihetetlen hogy ekkora fillérbaszó vagy... merthogy ugye én nem nyerek neked pénzt tehát akkor nem teszek hozzá a topikhoz. Gratula az új mélységhez. Elhúzok pár hétre nyaralni úgyhogy a feljelentgetést nyugodtan lehet mellőzni, anélkül sem leszek itt.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.08.01. 15:05:07

De valami jó tarka inget vegyen fel a mocsok, hogy lássam ki az!

Mondjuk már kezdem elveszíteni a fonalat, hogy mi a probléma a csipetnyi paranoián kívül, de addig jó nekem.
grebber
Ezek közül egyik sem érdekel.. Régen toltam BF3-at meg BF BC2-öt is. De mivel van ezermillió más game amit le kell tolni nincs időm ezekre ,hogy profi legyek. Szóval én játszani szeretek nem szopatni magam. Ha szopatni szeretném éjjel nappal a Dark Soulst- tolnám az első 200 méterét mert kb ugyanannyit tudok multiba is halni megfelé...Szóval single player forever.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.01. 15:02:17

Tinman
Az a helyzet, hogy még így is 378x többet tett hozzá a topikhoz, mint x és y, amikor bejön ide 2 hetente egyszer és jól kiosztja. Ez akkora ouch, hogy már nekem fáj. Persze kinek nem inge...

Tinman
Én sem láttam, de megnéztem egy progival és a Win 10 alatt más key van, mint amit anno vettem 8-hoz.

Értettem, de leírtam, hogy a személyes filozófiám, ahogy én közelítem meg a játékos énemet, az más. Az én megközelítésemben a játék az élet része, és nincs azon belül elzárva egy dobozba, melybe elmenekülök. Más ettől élheti meg másként, vagy találhat más megfogalmazást szimpatikusabbnak, és nem feltételezem, hogy ebből az következik, hogy nem ért meg engem a szerencsétlenje.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.08.01. 14:47:15
Dzsini
Igen, ha újra kell telepítened el fogja hozzá fogadni a Win7-es kulcsod, és aktiválódik szépen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Voltan
Őszintén szólva, nem láttam semmilyen key-t... Simán felinstalálta, és annyi, nem volt key.
Win 7 ultimate-em van, elvileg annak a kulcsa érvényes erre is, ha jól tudom...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
Komolyabbra fordítva a szót, a másik (multis probléma) szerintem a korlátozott kommunikáció. A Rocket League ötletes módon a dpad-ra rakott sok apróbb beszólást, és kiválóan működik. Ha adnak az emberek kezébe eszközt, akkor meglepő mód használják is. Persze-persze, lehetne mondani hogy ott a mikrofon, de keretek, szabályok nélkül az csak egy opcionális, és sok esetben nem a játékba illeszkedő öszvér megoldás. A DayZ moddal kapcsolatban olvastam olyanról hogy proximity mic, tehát csak azt hallod aki a közeledben van. Ez él benne, vagy valami más játékban?

Tinman
Nem sikerült megérteni, np.

Én az élet elől rikán vágyom máshová, egyszerűen jól esik közben játszani is, ahogy pörköltet is enni. Meg akár multizni is.
Tinman
Az feltűnt, hogy tök más keyt ad hozzá? Lementettem pár példányban, hátha majd clean telepítésnél nagy haszna lesz.

Vannak benne ún. "szituációk" amelyek külön, single-ben játszható pályák, de kampány nincs. Mivel nem ismerem a játékot, nem tudom megítélni, hogy mennyivel érnek többet, mint régen a botok ellen játszani. Bár a BF1942-vel vagy az Unreal Tournamenttel, Quake III-mal elvoltam úgyis. Sőt, én előbb játszanám azokat botok ellen most is, mint egy Borderlandset egyedül, számomra az is multi-only. (Az MMO-k többsége meg valamennyire játszható egyedül is, tehát grebber akár "maxolhatná" is őket, de a részleteket nem ismerjük.)
Voltan
Én uccsó pillanatban felpimpeltem a win7-et 10-re.Eddig jónak tűnik. Ha nem gyere be, akkor max visszaállok.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Az idő az egyik legnagyobb probléma. Én már csak tudom, rohadt sokat GW-oztam, EQ-eztem és akkor még szabadabbak voltunk, mégis nagyon nehéz volt olyan időt találni a haverokkal, mely mindenkinek megfelelt. Ez a haverokkal toljuk ez nagyon idilli és felnőtt, dolgozó, családos embereknél egyre nehezebben valósítható csak meg.

Tinman
A "játék", mint azt a neve is sugallja, szórakoztató termék, aki játszani akar, az zömmel szórakozni vágyik, pontosan az élet nevű játéktól vágyakozik egy jobb, másabb világba... ahol aztán egy multis címben nagyjából u.a. a fos ömlik a pofájába, mint IRL.

zorrobomber
A legtöbb multis játékot lehet játszani haverokkal privát szerveren. Ha nincs IRL, akkor első körben jól kell megválasztani a játékot, aztán belépni valami jobb fajta kommunitibe (első pont mellőzése kizárja az esélyt a másodikra). Magyarán, csak némi elszántság kell, és egy jó multis játékból azért lehet kiszedni sok kellemes élményt. Persze ehhez idő kell, de eddig az érvig még sose jutottunk el.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.08.01. 14:33:24

Eszembe jutott egy Élet nevű játék, abban ezek mind jelen vannak. Szerintem onnan vette grebber is az undorát, hogy abban multizni kényszerítik.
zorrobomber
Én szívesen olvasom a wall of text-eket, csak nem grebbertől. Bevallom, igazából, én és grebber egy személy vagyunk, és az sg küldi nekünk az ajándékkosarat fa dezodorral meg mindennel.

Amúgy erre +1 -> "én nem tudtam a játékról, hogy csak multis"
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.08.01. 14:30:49

IMYke2.0.0.0
Sajnos, mindegyik típushoz volt már szerencsém. 😞((

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Egyrészt én nem tudtam a játékról, hogy csak multis, másrészt lehet, hogy máskor rögtön be fogja majd írni, és nem kell Zorronak rugóznia rajta, hogy már megint mennyit kell olvasni, kevesebbszer szólhat be grebbernek miatta 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Sajnos a legtöbb multi játékban jelen vannak:

a, Cheaterek
b, P2W arcok
c, Trógerek
d, Rossz matchmaking miatt überpro vs. randomláma meccsek

Nem csoda, hogy sokan meglátják, hogy valami multi only, vagy multi orientált és a vödrükbe hánynak.

Tinman
Pontosan. Nem árt ha pörög a topik.

zorrobomber
Mondom én hogy kommentgenerátor.

Kétnaponta beírja, hogy a multi nála kizáró ok. Ezért kár volt ennyit faggatni, egyértelmű volt, hogy innen fúj a szél.
zorrobomber
Azt sose fogjuk megtudni hogy miért kizáró ok? Álmatlanul forgolódom emiatt.

Dzsini
Ott a lényeg: "ha lenne single" - nincs, és ez neki kizáró ok, így nem foglalkozik vele többet. Ez már bőven elég, a többi csak cicoma.

zorrobomber
Azért ez a multi=szar érv se a diskurzus csúcsa... de legyen, ha ennyi elég...

Multis Tom Klenszi engem se érdekel de azért elég jó Rocket League partikat nyomtam hétvégén (a single móka mellett).