Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#eljen>#eljen>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Pedig van neked annyi sütnivalód, hogy , hozzá tudnál érdemben is szólni a dolgokhoz, csak brutálisan önismétlő vagy néha....Ami sajnos azt kell mondjam fárasztó.
Én ha valamihez nem tudok hozzászólni általában befogom a szám, mert érdemi infót nem tudok hozzátenni. Csak úgy jártatni a számat meg semmi értelme. Esetleg ha valami értelmeset tudok kérdezni a témában akkor esetleg.
Az elvárás csak annyi lenne feléd részemről (egyébként csak szimpla kérés lenne..Ki vagyok én hogy bármit elvárjak tőled), hogy ne irkáld be 2 naponta, hogy mi nem érdekel (ami érdekel az jöhetne, mert hátha nekem is bejön az a játék) és miért mennyit adnál (jöhetne már bundliba kijelentések ugyanez a kategória), mert idegesítő már 1001-edjére is olvasni (vállalom, hogy én vagyok a bunkó népművészeti agyagedény, de akkor is ez a véleményem).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez az életem senki kedvéért nem fogok ezek változtatni.
#275709: Ha ti sem tudtok elsiklani felettem mi ez az elvárás felém? Kicsit vicces ,remélem te is érzed.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.01. 18:01:42
Next PC upgrade: 2022
Mintha bejárkálnál beírni egyes játéktopikikba beírni, hogy téged az a játék nem érdekel vagy 5 ft-nál többet nem ér....jah várjál, ezt is meg szoktad csinálni....
Indiegalát is lehetne a HH-al együtt ésszel csinálni ,hogy a többi cégek is megérje. De ez van...
Én a bundle-ket alapvetően azért veszem, mert van valami bennük a wishlistemről és örülök neki, hogy egy csomó mást is kapok melléjük és így lehet, hogy elcsípek 1-1 ismeretlen gyöngyszemet. Nálam alapvetés, hogy ha megveszek egy bundle-t, akkor MINDENT felteszek belőle és legalább pár perc erejéig ki is próbálom (steamen általában minimum az első achievement megszerzéséig elviszek mindent, ezzel jelzem magamnak, hogy kipróbáltam).
Namost nem elég, hogy humble bundle-n kívül kis túlzással soha sehol semmilyen jó árú bundle-ben nem szokott olyan játék lenni, ami szerepel a wishlistemen, de ha véletlenül van is, akkor is csupa olyan sz*r van mellécsomagolva, hogy sajnálom a rájuk pazarolt időt. Akkor meg már úgy vagyok vele, hogy inkább megveszem azt az 1-et sale-en még akkor is, ha kicsit drágább, mint bundle-ben lett volna.
Igaz, a Humble Bundle se mindig, de azért az még általában garancia arra, hogy ótvar szar dolgokat nem tesznek bele és minden játék legalább olyan benne, hogy nem sajnálok 10-20 percet rá, miközben minden bundle-re jut 1-1 nem várt gyöngyszem.
Úgy is mondhatnám, hogy a humble bundle az utolsó olyan, ahol van még némi minőégellenőrzés.
De azért persze ~évente egyszer összehoznak 1-1 értelmes bundlet az indie galan is, hogy ne tudjak elszakadni, a fene a pofájukat! 😄
Amúgy bevallom néha elkap az a láz, hogy legyen még több játék a steam accomon, miközben tudom, hogy ha holnaptól soha semmit nem vennék akkor is csak mire mindent végigpróbálnék, ami tetszik azt pedig végigjátszanám a jelenleg játékra szánt időmmel 2-3 évre lenne elég programom a jelen steam accountommal... A fene se érti ezt az egészet... 😊
2$ az már nagyon sok amúgy is 0.9x-1.6$ között mennek a jelentkezőknek. Mostanában az egyre szarabbakért is egyre többet kérnek. Gondolom a kis cégek látják mi megy humblen és több kell nekik ami érthető is hiszen aki értelmes csak HH alatt vásárol.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.01. 17:14:52
Ezt a group buy tippet is köszönöm szépen! Azért van ingyen, mert Te szervezed? Ahogy elnézem ez nem ingyenes csak mondjuk 6 dollár helyett 2-ért jár a bundle, lehet próbaképp bejelentkezem egyre.
Steamgifts: Nyomkodni mint az állat 😄 Évente 40-50 game mindig jön..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.01. 16:52:12
Gyorsan fel is pörgettem magam level 4-ig, hogy akkor majd nagyon jó lesz, de az az igazság, hogy még így is a legtöbb random mostly negative játék kulcsért ilyen ~0.3% eséllyel szállok versenybe és akkor még sokat mondtam, jobb játékokért pedig ennek a töredékéért, jóval 1 ezrelék alatt, hiába level 3+ a giveaway.
Beléptem pár random public steamgifts groupban de azokban még rosszabb a helyzet.
Tudtok adni valami expert tippet nekem, mint totális pályakezdőnek ezen a fronton? Van esély minőségi játékot szerezni vagy egyszerűen csak nyomkodjam mindet, amit érek és néha be-beesik valami vacak?
Pont én vagyok az aki egy fillért se költött egy felajánlott játékra sem. Az indiegala nekem ingyen van (ha még nem esett volna le). Pénzt meg magamra sem költök nem hogy ismeretlenekre. Szóval ez a bevásárlásos tézised nagyon de nagyon megbukott.
$$$
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.08.01. 15:49:55
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.08.01. 15:12:45
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.01. 15:08:54
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként ha darabja 80%-os leárazáson van, akkor érdemesebb úgy megvenni 2 EUR/db áron a store-ból.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.08.01. 15:07:46
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.01. 15:06:52
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.08.01. 15:05:07
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.01. 15:02:17
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.08.01. 14:47:15
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Win 7 ultimate-em van, elvileg annak a kulcsa érvényes erre is, ha jól tudom...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.08.01. 14:33:24
Amúgy erre +1 -> "én nem tudtam a játékról, hogy csak multis"
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.08.01. 14:30:49
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
a, Cheaterek
b, P2W arcok
c, Trógerek
d, Rossz matchmaking miatt überpro vs. randomláma meccsek
Nem csoda, hogy sokan meglátják, hogy valami multi only, vagy multi orientált és a vödrükbe hánynak.