Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A nézőpontod az idle ügyben, meg érthetetlen, a józan ésszel szembemegy... kb. 5 ponton is jobb a steam és mindenki számára ha a player inkább idle masterezik, sem mint a "legális" utat választja.
Te most valaki más nézőpontjára hivatkozol. Az enyémet többször is leírtam már, és az egyszer sem ez volt.
A korábbi saját, és nem számba adott gondolatmenetet folytatva: az egész kártyakiszedéses részt baromságnak tartom. Ezért elsősorban nem a kispénzű felhasználókat okolom, de nem pártolom, hogy követik a Steam által kijelölt utat. Nagyon nem örülök, hogy a Steam ilyen statisztikaromboló és erőforrásokat igénylő (a szerverekkel való kommunikáció miatt jelképesen még az idle mastering is fogyasztja a Steamét, meg aki csak ezért járatja a gépet, annál mást is) áltevékenységekbe hajtja bele a felhasználókat (még a széles játékokról sincs jó véleményem).
Az kellene, amit mondasz: alanyi jogon járjon a kártya, ne valós vagy behazudott játék után tombolázza ki. A refund lehetősége miatt persze kéthetes csúszással kéne adnia, vagy azonnal, de 2 hétig lockolva lenne (akkor is, ha a 2 óra lepörgött, mert akkor egyesek a magasabb árfolyam miatt kártyafarmolnának), azaz nem lehetne kereskedni velük vagy kitűzőt csinálni, csak nézegetni. Szerintem ez egy teljesen jó kompromisszum lenne.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Alan Wake American Nightmare
>observer_
Jövő héten:
Layers of Fear
Q.U.B.E.2
Azért jön elő erős hangsúllyal, mer' ez ilyen alanyi jogon járó szarság, ami mindenkinek kipotyog, ha akarja, ha nem! Így mindenkinek van, hiszen ma már elég kevés az a játék, amivel ha tolod nem kezd el potyogni belőle a kártya is.
A market és az inventory is gyorsabba válna, ha nem lennének. Gyakori hiba pl. az inventoryban, hogy adott kártyára nem ad be semmilyen árat, mert nem tudja betölteni. Ilyenkor a reload az oldalon segít, de látszik, hogy az egész rendszerük szenved tőle. Igen, szeretném ha gyorsabb lenne a steam, mert lassúnak érzem és most már nem lehet se a gépemre, se a netemre fogni.
A nézőpontod az idle ügyben, meg érthetetlen, a józan ésszel szembemegy... kb. 5 ponton is jobb a steam és mindenki számára ha a player inkább idle masterezik, sem mint a "legális" utat választja.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
De akkor mi mit nyernénk a kártyák megszüntetésével? Gyorsabb lenne egy picit az egész Steam? Vagy miért szeretnéd?
Ezt tényleg bővebben is kifejthetnéd.
Nem áll szándékomban, ezerszer kitárgyaltuk, szerintem mindkettőnk idejét kár erre pazarolni. Engem nem zavar a te megközelítésed, nem is akarom megváltoztatni, csak jeleztem, hogy vannak eltérő nézőpontok is, például az enyém is.
Általánosságban írtam arról, hogy az inventory kezelése retek lassú. Ezen a kártyák elvétele is csak részben segítene. Sehol nem írtam, hogy nekem veszettül kell az inventory, de az tény, hogy a létezése egy extra, csak a működése szar.
"FuckBlizzard123!!!!4"
Most mit bántod szegény TBTPumpát?
"Van, akit az is zavar, amit te csinálsz."
Hogy nem terhelve a rendszert, kiszedem azt amiért fizettem? Ezt tényleg bővebben is kifejthetnéd.
Fakeskedés? Tényleg jobb lenne, ha minden egyes játékot letöltenék, terhelném vele a Steam szervert, a net szolgáltató hálózatát, a saját hálózati eszközeim, majd futtatnám órákig, közben zabálva a nagyobb teljesítmény miatt az áramot, majd dolgom végeztével uninstall? Az, hogy a Steam jelenleg nem ad értelmes módot a hozzám hasonló power usereknek a több ezer kártya kiszedésére, az inkább az ő saruk, sem mint az enyém. Amúgy nem véletlen az sem, hogy a büdös életben nem banoltak/figyelmeztettek senkit a kártyás farmért... nekik ez csak jó. Kiszeded, eladod, keresnek rajta azonnal! Már 0.04 centen is 0.02 centet és a kártyák szép része ez az árkategória, mert már annyira gyakori.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A core gameplay, amit újra és újra csinálsz, az ugyanis ládatologatás és semmi több. Ládákat kell tologatni, az elejétől a végéig. Pedig ez egy kaland cuccnak, k. jó lett volna, opcionális alkalmankénti ládázással, de ezek a hülyék felépítettek egy komplett játékot arra, hogy tód' a kockákat.
Battle Brothers - 9,24€
"If you are a masochist stop reading and buy this game, 3 thumbs up."
Szóval a kártyák betiltása az inventoryért nekem olyan lenne, mint betiltani a nőket azért, hogy ne kelljen velük beszélgetni szex előtt.
Amúgy egyénileg, "erkölcsileg" valóban más teljesítményt becsalni, csak mondjuk engem éppen nem érdekel, hogy FuckBlizzard123!!!!4-nek milyen valós vagy behazudott achievementjei vannak. A teljes statisztikát meg nem verik szét jobban. Értem én az ezerszer leírt szempontodat, de attól az még nem az enyém. Van, akit az is zavar, amit te csinálsz. A nagy kép szempontjából egyik fake-eskedés se tetszik nekem. Szerintem együtt tudsz ezzel élni, ahogy én is.
https://archive.org/details/softwarelibrary_msdos_games?tab=collection
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.10.15. 21:37:41
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
És tényleg ne feledd el: Vannak power userek akik ládakkal, skinekkel seftelnek és elképesztő összegeket ér az inventory-juk.
Azt tudtad, hogy a Valve nem olyan rég éppen emiatt bevezette, hogy hardvert nem lehet wallet pénzből venni? Nem kis férgek mi?
A statisztika miatt ne fájjon a fejed, mert továbbra is pontatlan. Nagyon. DaS 3-ban is néztem, hogy tök cuki, hogy méri a valódi gametime-ot, de akkor megy a számláló, ha éppen a menüben matatok, vagy beállok firelink bonefire mellé és elmegyek dobni 2 sárgát.
Az achik szétqrása nem egy liga az amúgy is pontatlan játékidő elbarmolásával.
Ha jól emlékszem, az utolsó játék amiben csaltam, az a Heroes VI volt, mert baromira elegem volt már abból, hogy a gép ellehetetleniti a játékom. De ez se ma volt. Illetve még kis iskolás koromban csaltam a Doom-ban, a Wolf-ban meg Duke Nukemben, bár azokban sem mindig, mivel már akkor is kellett a kihivás, de néha poén volt láncfűrésszel végigrohanni a pályákon. Az online multi csalóknak viszont eltörném a kezét. Anno a Bf 2-t is azért hagytuk abba, mert a végén már minden meccsre jutott egy csiter, aki tönkretette a játékot.
Egyébként nálam éppen most bolondultak meg az achievementek (Half-Life 2 - One man army - 0.01% of players have this) steamen 😄
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mert amúgy semmi, de semmi haszna, funkciója nincs.
Engem nem érdekel, de megértem, ha vki emiatt 'csal'.
Ami meg az acsizást illeti... igen, elsősorban az ember saját magát veri át vele. De! A mai világban, amikor mindenki másoktól függ, amikor nem tudunk szó nélkül elmenni mások véleménye mellett, akkor igenis fontos az (is) hogy kinek milyen acsik vannak meg. Én pl a legritkább esetben nézem, hogy mik vannak, nem nagyon törekszem a 100%-ra se. Ha sikerül, örülök, ha nem nem. Viszont divat a menőzés, haverok előtt felvágni, hogy megvan az XY acsi, ami baromi ritka. Más értelmét nem látom, mert aki becsalja magának az acsit, az úgy is tudja, hogy csalással érte el és nem a teljesitményével. Én abszolút magamnak csinálom őket. Már csak azért is, mert a barátaim teljesen más játékokat tolnak mint én, meg kb leszarják hogy milyen acsijaim vannak.
Mint mondom, nem értek egyet a használatával, és az sem zavarna, a ha a Steam bannolna a rendszer efféle piszkálásáért. Amúgy nem érdekel más mit szórakozik vele, számomra mocsok, nem használom. A SAM jobban érint személy szerint? Mindkettő statisztikákat túr szét, az egyik az achievementekét, a másik az átlagos játékidőét. Szóval kb. ugyanakkora "érvágás" számomra, főleg amíg egy törpe minoritás használja. Inkább magammal foglalkozom.
A Steam bevezette a kártyákat sok éve. Ahogy én látom kispénzű és/vagy fiatal gamerek vesznek ebből szintén ott helyben a Steam-re játékot. Nekem is jól jött az a pár 100€, el is vertem mind ott játékra, de azt is írtam már 1-2x, hogy ha az eltörlésétől a Steam gyorsabb lenne én üdvözölném a lépést. Innen induljunk... ha van ide plusz infód, szívesen venném.
Milyen módja van a kártyák kiszedésének?
1. Természetes folyamat során, játékkal. Letöltöd a játékot, játszol vele és kipotyog.
2. Farm céljából. Letöltöd a játékot, alt+tab, futtatod és kipotyog.
3. Idle programmal, futtatod, kipotyog.
Az 1. opcióval nyilván senkinek semmi gondja, ha csak annyi nem, hogy minek kellenek kártyák. Ha már betették legyen, csak ne lassítaná pl. az inventory kezelést... de lassítja, így én azt mondom vegyék el. (Nem fogják.)
A 2. opciót műveltem sokáig. Komoly gondok vannak vele. Bár "szabályos", de rettentő káros. Miért? Mert zabálod a sávszélt a felesleges letöltéseddel, zabálod az energiát a háttérben komoly CPU, GPU powát igénylő futtatással, ráadásul a saját hw-ed is nyúzod és ha otthon csinálod bőven több áram elmegy vele, mint amennyi pár eurocent befolyhat. Ergo nettó fasság. Kizárólag melóhelyen műveltem, ott elfért... írtam az árajánlatot közben ment a háttérben a cucc, néha ránéztem, hogy hány kártya van még hátra, majd ha végzett uninstall. Rettenet.
A 3. opciót a Steam nem tiltja, nem kapott érte még senki bant, nem fogyaszt energiát (kimutathatatlanul kicsit), nem zabálod a sávszélt sem, nem terheled a Steam szervereit sem. A lehető legkevesebb ideig kell csak menni a proginak, utána idle módban teszi a semmit.
Szóval, mi a gond a 3. opcióval és miért mosod kvázi össze a valótlant teljesítményt a játékokba belecsalókkal? (Ne feledd, hogy a kártyák a tiédek, csak még nem potyogtak ki, míg az achievment valójában csak akkor a tiéd, ha tényleg elérted azt a teljesítményt.)
Nekem fogalmam sincs, hogy a többség miért használja, mert nem izgat. Ban tőlem mehet, de az idle-mocsokért is, mindkettőt ellenzem (az achievementeset jobban). Más egyiket se, megint más válogat. Eltérnek a vélemények, igazán érzékenyen nem érint.
Igen, engem is bosszant 1-2 multis achi és sokszor csak ilyeneken múlik, de ezeket tudni kell elengedni és nem meghajolni a perfekcioniuzmus előtt.
Next PC upgrade: 2022
Uplay témában megesett velem. Egy idő után visszaírt a supportos, hogy egy szavamba kerül és az accomhoz társítják azt a feloldott achit. Kissé felháborodva írtam neki vissza, hogy nem csalni akarok, hanem azt akarom, hogy jelezze a teamnek, hogy javítsák ki a hibát! Ki a tököm hallott már ilyen hülyeséget, hogy egyesével oldják fel embereknek, ahelyett, hogy egy nyomorult patchben lenne javítva. Pfff.
Vannak egyes emberek, akik azért fizetnek, hogy mások lekakilják és/vagy lepisiljék. Mi a probléma? <#banplz>#banplz>
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Kb. ennyi volt az első reakcióm: na elmentek a k*rva any*tokba. Nemrég vettem meg azt a bundle-t amiben benne volt az alapjáték és a DLC, de pampogtam is, hogy miért nincs benne a deluxe. Erre most meg itt van. A soundtrack miatt kéne, de ezért nem akarom megvenni. Valaki megszánhatna vele, akinek nem kell. Egyedül csak a Deluxe upgrade kéne. A többi mind megvan. Amúgy meg kénytelen leszek megvenni.
Benne:
* Syberia (1)
* Syberia II
* Syberia 3
* Syberia 3: Digital Deluxe upgrade
* Syberia 3: An Automaton With A Plan DLC
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Persze megértem én, ha valaki szereti a kedvenceket maxolni, ha van értelme, én is, de a multis achievementeket könnyen elengedem. A Blizzard azt jól csinálja, hogy elkülönülnek az achievementek, lehet attól 100%-ra acsizott a kampányod, hogy sose multizol. És hát náluk a bázis is lassan kopik el.