Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Türelem rózsát terem. Sztem előbb-utóbb jönni fog a ReCore Steamre.
Voltan
Ennél nagyobb bajunk sose legyen! Szeretem az ilyen játékokat.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Én már be is gyűjtöttem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Augusztus 17 - akkor most mindenki izzítsa a Uplay fiókját: Rayman: Origins FREE
--- Ubisoft = Uplay kliens.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.08.17. 14:47:58

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Igen, érdekes. Kíváncsi leszek rá, remélem nem rontják el, mert a koncepció tetszik és az ára is egészen baráti.
Még a ReCore-t várom, csak azt horror áron adják (12 000 Ft), illetve egyelőre Windows 10 Store cucc. Ha lenne belőle lemezes/Steam-es változat venném közel 0day, de így erősen meggondolandó.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

HeadHunter86
Ez naaaagyon ORI! Ami nem baj, de nagyon Ori sikerét akarják meglovagolni ahogy én látom.

grebber
Jóféle 2.49$-os Indiegala húzó címnek tűnik, ment is a steamgifts miatt a kívánság listára.<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

Hmmmmmmmm. Felkerült a Wishlistre, aztán majd kiderül, h tényleg jó-e. Videó alapján bejön.
TBTPumpa
Érdekesnek tűnik ez a játék. Ezen az áron pedig főleg.
Puzzle platformer, ahol az évszakokat váltogatva kell megoldani a feladványokat. Mindez kellemes zenei aláfestéssel és rajzolt grafikával.
Megjelenés szeptember 2-án.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.08.17. 12:19:40

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rendben, elfogadom. Ismételten túlbeszéltük. :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Dehogy! Nem akarom ingyen megkapni a tartalmas DLC-ket, ezt term. nem várom el soha senkitől. Azt viszont igen, hogy ha azt mondod, hogy alma, az ne körte legyen és ne állj ki az alma mellett, hogy aztán körtére válts. Semmi más gondom nem volt csak ennyi.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kigyi
Amikor reggel megláttam nem hittem a szememnek, (még rá is kérdeztem PH-n, hogy mi van csak nálam bolondult meg) nem azért, mert nem örülök a dollárnak hanem azért, mert olyan árakat láttam amit még véletlenül sem értettem hogy jött ki. Nem érte meg a befektetett munkát.... Ez így egy digitális katasztrófa 😞

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Totál úgy állítod be amúgy mintha ezt is ingyen szeretnéd megkapni...Holott nagyon is tisztában vagy vele, hogy 10 óra játékidőért azért már kérhető pénz (szerintem).

DLC és DLC közt is van különbség, ha már ennyire példálózol a spoiler mögötti képpel. Sok AAA játék nem nyújt 10 óra szórakozást (vagy többet), mint a Witcher 3 "dlc-k".

Értem amúgy, hogy mi az alapvető gondod (nagy pofával nyilatkozták, hogy ők aztán nem adnak fizetős dlc-t ki a kezeik közül..aztán valahogy mégis dlc-nek lett az a két combos plusz tartalom nevezve, egyébként rendkívül szerencsétlen módon), csak szerintem baromira túlliheged.

grebber
Metal Gear Solid Survive Miért kell mindenből netes szart csinálni
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.17. 11:07:43

Tinman
Na hát ezzel én is így vagyok. A Nuuvem k. nagy tévedésben él, ha azt hiszi, hogy azzal, hogy dollárban lehet vásárolni náluk drágán, majd tömegek fognak a Dél-Amcsi régión kívülről újra vásárolni. Zenberek' nem azért vásároltak ott, mert szimpi volt nekik a Nuuvem, hanem a bitang jó árak miatt, amik így dollárban átvariálva, már pont annyira versenyképesek a cheapass gamerek között, mint egy Steam főoldal.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Semmit ,mivel te tudod a legjobban,hogy én csak 5$ vagy az alatt vásárolok játékot. Amúgy vennék mindent ami AAA csak majd 2020+ ban kb
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.17. 11:00:58

Tinman
Oks, ha nem röhejesek, te mit vennél/ajánlanál? :-D

grebber
Nem röhejesek csak ahogy az oldal is jelzi elérhetővé tették a cumot a mi régionkba is ahol meg ezek a rendes steam árak csak ugye euroban
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.08.17. 10:43:40

Troger911
Brazil vagy Argentin ip-vel most is reál, de a vásárlást nem próbáltam...
Voltan
LOL, és tényleg 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Egyből röhejesek is lettek az árak...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.17. 10:11:12

grebber
Nuuvemen elvileg sima $ van és mindent enged megvenni...

Tinman
A gond az, hogy a mai digitális világban amihez Season Pass jár azok letölthető tartalmak vagyis DLC-k. Rohadt tartalmas a 3 db. DaS 2 DLC is nekem aztán elhiheted, de attól még DLC-k.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Pedig egy komplett kiadással (pl. mass effect 3 vagy akár mass effect 2...vagy ne adj isten egy Mass Effect trilógia kiadás minden dlc-vel természetesen) szerintem belapátolhatnának még pár raklapnyi zöldhasút az biztos. De nem kell eladni az amúgy nyomokban egészen kivételes Mass Effect dlc-ket (van jó néhány sztori alapú egész kellemes darab).

Tényleg érthetetlen.

Tinman
Ki beszélt itt erről? Senki nem várt el tőlük semmit... az feltétlenül nem, hogy önjelölt prókátorként piedesztálra emelve magukat álljanak ki a játékipar korcsosulása ellen, csak azért, hogy aztán ők ugyan ezt tegyék.

Most őszintén azt vártad, hogy majd ingyen kiegészítőkkel szór tele a CDPR? Ennyire azért ők se gazdagok még...Ez sima naívság részedről innentől kezdve Tin már ne is haragudj.

Épp ebben a percekben izzítom hozzá a win10-et.

A pénz nem a háttér az a cél...Egyébként meg hagyjuk, mert megint két malomban őrölünk. Te úgy látom ilyen becsületmániás lehetsz.

Mellesleg fizetős dlc nem is volt csak fizetős kieg (tényleg igaza van Atisznak, hogy ez már játék a szavakkal). Hagyjuk mert megint nem fogunk zöldágra vergődni és csak szaporodik a felesleges hsz.

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Atisz
Nekem is sokkal jobban tetszett, már csak azért is, mert sokkal jobban lehet örülni valami olyasminek, amire nem számítottál, így az előzetes elvárásaid sem voltak túl magasak (ez mondjuk logikus, mivel jórészt nem is voltak 😄).

A preorder bődületes ereje ha jól emlékszem a Diablo 2-nél mutatkozott meg először igazán, amikor úgy adtak 1 millió példányt a megjelenés előtt, hogy csak bejelentették az időpontot és a játék bizony olyan is lett... Valamikor akkor utáltam meg a Blizzardot.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Értem, de ők jórészt tehetetlenek a multinacionális cégekkel (tehát elég sok szereplővel) szemben, max. a nyakukba varrnak egy különadót, amit azok továbbhárítanak ránk (ami ugye tiltott, de a nagyvállalatoknak van már némi tapasztalatuk ebben). Vagy kirobbantanak 1-2 tüntit, mint amilyen az egyik nagy televíziócsatorna reklámbevételeinek megadóztatása vagy az internetadó (akármit is jelentsen az) megszelőztetése kapcsán volt. Ha meg ez sem elég, akkor jön Angela egy baráti vizitre...
A parlamenti 2/3 már az országhatáron belül sem minden esetben ad akkora hatalmat.

Amit elmondtál azzal Brüsszel és a Bizottság esetében értek egyet. Ott van a 2011-ben bevezetett egységes mobiltöltő, ami minden európai uniós tagállam polgára esetében több kg veszélyes hulladék megspórolását jelenti. Nehéz volt? Nem. Mennyi időbe telt. Több, mint 10-be. Olyan sok dolguk van, hogy nincs idejük ilyesmire? Bizony, pl. suttyó kelet-európai országokat vegzálni, most éppen migránsügyben.

Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.08.16. 22:20:15

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Moby
Mégtovább szűkíteném. A parlament azon fertálya, vagy inkább székcsoportja, ahol van értelme benyújtani elfogadásra bármit 😄

Adversus solem ne loquitor

Moby
Pedig a mostanitól sokkal konszolidáltabb helyzetet szülne. De amíg a preorder intézménye létezik, addig csak gerjesztve lesz a hazugságcunami, egymást túllicitálva.

Atisz
Ezek?

Mármint a magyar parlament vagy az Európai Bizottság?

Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.08.16. 22:05:13

Atisz
Na igen, a semmiből jött játékok kora már a múlté (talán a Dead Space volt az utolsó, bár lehet, hogy csak engem került el az előzetes nagy beharangozás).

Moby
Ezek bármit elérnek egy kedd reggel a semmiből benyújtott törvényjavaslattal, amikben úgy táncoltatják a piaci szereplőket minden létező cvonalon, ahogy nekik tetszik. Hát ehhez is ennyi kéne kb. Nem jut rá idő meg figyelem.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.16. 22:01:24

Moby
Ja, és szerintem az NMS nem egy rossz játék. Ahogy a WD sem volt az. De már képtelenség objektívnek maradni, mert jön a hazugságkommunikáció, arra jön az ellencsapás, és ez mind-mind minden szemlélőre hat emócionálisan. Ma mindenkit az érdekel az NMS kapcsán, hogy tényleg annyira szar lett-e. Pedig szerintem vannak benne más dolgok is, amik érdekesek lehetnek/lehetnének.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.16. 21:59:02

Atisz
Sok minden miatt lehet kritizálni a kormányt (kell is), de az telefon/internethálózat kiépítése a szolgáltató feladata. Így is azzal etetnek mindig, hogy azért a legdrágábbak az Európai Unióban nálunk a telekommunikációs díjak, mert mi vagyunk a leggazdagabbak sokba kerül a hálózat kiépítése. Persze hibás a magyar állam is, mert rég ki kellett volna már építeni egy állami telekommunikációs céget és megpróbálni "befűzni" a környező államokat is, mivel a közhiedelemmel és Kuncze Gábor állításával szemben az állam nem rossz gazda, közműcégek esetében legalábbis.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.08.16. 22:03:08

Tinman
<#eljen>

Moby
Rengeteg játékot ez a szar kommunikáció öl meg, Főleg, ha nem lesz olyan ütős, mint mondjuk a W3. Persze üzletileg okés lesz, szerintem ettől nagyobb reklámot nem kaphat játék, mint az NMS, vagy a WD anno, vagy...akármi. Csak ez az én hobbim. Nekem nem azér a hobbim, hogy ezek degeszre keressék magukat ilyenekkel. Ennek képtelenség örülni. Keressék magukat degeszre a valósággal, ha ér az annyit. Az pl. ebszolájte nem is zavar, sőt. A CDPR megérdemel minden elismerést a játékért. A DLC-k megéri az árukat, NAGYON. És a CDPR megérdemel egy öblös kokit a hazugságokért. Az ugyanúgy kijár. És akkor ne feledkezzünk már meg az initial verza minőségéről sem. És bár itt kevéssé ismert, de a konzolos verzák minőségéről sem, hónapokon keresztül. Nekem pont amiatt van megint/ismét/újra/sokdszor pécém konkrétan.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.16. 21:54:26

Moby
Elvileg ezek a sarlatánok több részletben már több stadionravalót pénzt felmarkoltak brüsszelből, hogy beüvegezzék, vagy legalábbis begyorsítsák az országot. Én azért bízom benne, hogy félnek annyira a súlyos picsánrúgásoktól, hogy valamikor tényleg elindul ezügyben valami, mert eddig inkább csak a kereskedelmi szolgáltatók tettek le bármit is. A régi lakásunkba is most, hogy elköltöztem kötött be a upc...addig csak mikro. Szerintem arra vártak 8 évig, hogy eltakarodjak onnan. Rácsesztek, beköttettem így is.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.16. 21:48:15

Atisz
A CD Projektet egyvalami miatt lehet szidni a Witcher 3 kapcsán szerintem: az előzetesen közzétett álomszép screenshotok miatt, amiknél aztán a játék szerényebb (még így is gyönyörű persze) küllemű lett. Mentségükre szól, hogy ezt rengetegen csinálják, többnyire az E3-nak becézett, parasztvakító látványshow-k alkalmával.

Tinman
Elmondások alapján elég jók... sőt, a történet velük igazán teljes :-(

grebber
Hátha valakit érdekel Origin akciózik...

Tinman
"valóság, ami van, az is éppen eléggé csodás. Őrületesen csodás. Tökéletesen felesleges további rózsaszín finggal kibélelni, mert ez csak hiteltelenséget, és majd máshol újabb, még nagyobb hazugságokat szül, és a spirált már senki nem állítja meg."

100% egyetértés. Pontosan erről van szó. Lefutod a maratont 2 óra 15 perc alatt, utána felesleges még arról süketelni, hogy volt ahol fél lábon futottál, sőt hátrafelé, 2 percig meg a levegőt is visszatartottad közben.

Atisz
Nem tudom, hogy a Mass Effect-nél mennyire tartalmasak azok a DLC-k, de ha annyira jó, akkor bizony nincs mese, meg kell venni. Azt zonban már felelőtlenség (a kiadó részéről) sima DLC-nek aposztrofálni.

A Resident Evil 5-höz való DLC, ami PC-n csak a steam-en keresztül elérhető pl. több, mint DLC, mert igen tartalmas cucc, ennek megfelelően az ára sem olyan szerény (de legalább csak 1 van belőle). Aztán megnézel más Capcom DLC-ket,pl. a kosztümöket a Resident Evil 0-hoz és már nevethetsz/sírhatsz is.

Tinman
Nekem sajnos szó szerint lassan 20 éve szembesülnöm kell a vidék (60 ezres nagyváros is az úgy tűnik) problémáival. Ennek jelenleg az egyik gondja a sok közül a szánalmas netelérések. Nagykanizsán pl. nagyon sok helyen köthetsz 150 megás netet mer' UPC, de a jóval nagyobb Zegen már brutálisan kicsinyke azon helyek száma ahol igen. A többi szolgáltató se töri össze magát, amikor a 2. legnagyobb főút mellett ezer éves rézdrót van és 15 megabitre előfizetve kapsz 12-öt, miközben én Salakszentmotoroson a 20 megával nyomom. Mindfuck az egész, főleg úgy, hogy a szolgáltatók nincsenek gyakran tisztában az adott területen elérhető szolgáltatással. Úgy adnak el 1-2-es térerő mellett neked ide 4G mobilnetet 2 év hűséggel, mint a huzat, de a net dettó u.a., kössé' nagyobbat és nekem kell felvilágosítanom, hogy itt az bajos lesz optikai kábel híján.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.08.16. 21:48:43

Moby
De Tinman sem a tartalmat kritizálja. A helyzet pedig tényleg az, hogy a vg iparág kommunikációja rémszar. Vagyis nem rémszar, hanem már pont olyan, mint akármelyik erősen elüzletiesedett, valaha sokkal inkább felhasználóközpontú, kicsit underground hobbit kiszolgáló területé. Azaz rémszar. Nem csak a VG ilyen, sok ilyen van. A hazugságok egyetlen dologról szólnak: a pénzről. Hamis álmokat adnak el. Éshát feleslegesen. A CDPR esete pont ilyen. Hót felesleges volt kamu enginnel, marhaságokkal etetni a népet. A valóság, ami van, az is éppen eléggé csodás. Őrületesen csodás. Tökéletesen felesleges további rózsaszín finggal kibélelni, mert ez csak hiteltelenséget, és majd máshol újabb, még nagyobb hazugságokat szül, és a spirált már senki nem állítja meg.

Moby
Hát azt én nem tudom, mivel nem tartozom közéjük, ezért is írtam a bizonyos esetről: jelesül a sajátomról. Azt ösmerem. Az viszont rögvest ellentmond a felvetésnek. Az meg gondolom azért csak nem bűn, hogy nálam meg nem úgy, vagy amúgy van, hanem épp így.
Kicsit érzésre felesleges volt az okoskodás. De szereted magad olvasni azt látom, akkor is, ha épp baromságot írsz, vagy értelmezési problémákkal küzdesz. Oda se neki, van nálam is, hogy épp nem adja ki a nap 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.08.16. 21:40:34

Atisz
Értelmetlen vagy sem, nem arról szólt az eszmecsere. Hogy felesleges-e az jogos felvetés, de ez nem csak ebben az esetben merül fel, hanem az összes DLC-val kapcsolatban, nem? 😊