Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Akkor PC-s társ is jelentkezhet, akit érdekel 4500-ért az új GoW 😊 Amúgy nyilván új accot csinálnánk.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.09.25. 19:52:25

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Naja és hányan voltak így pl a Witcher 3 esetében PSen ( vagy az első esetében 360on ), vagy mindkettő.

Ha a feltételek adottak akkor kiadják... ami meg a múltban történt az ott is marad. Bár mindent lehet pótolni.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.25. 19:48:21

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Lehet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

10 eszközön lehet aktív egy account windows 10-en. Abban lehet pécé, xbox, telefon. Anniversary update óta ráadásul már a usert sem kell felvenni, csak bejelentkezni rá a sztórban, elindítani a letöltést, és ennyi. Célszerű nem sajátra beaktiválni, így azt ki sem kell adni senkinek.

Adversus solem ne loquitor

Shep
De elég érdekes a dolog, olyan mintha elolvasnád egy könyv első fejezetét majd tovább lapoznál és a közepétől folytatnád.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok ezzel, de nekem még mindig nem tud túllépni a gyomrom és az agyam azon, hogy
* első rész kiadása után leszartak minket, PC-seket
* most a 4. rész előtt nem fáradtak azzal, hogy pótolják az előzményeket.

Nem gyerekes bojkott a részemről - egyszerűen sok a cím már -, de ha indokot keresek magamban, akkor igenis a felsoroltak jutnak azonnal eszembe.

//Hint: Gears of War-sorozat 1 és 4 rész köztiek...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.25. 19:45:26

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Kérdés akkor lehet -e egyszerre játszani, gyanús ,hogy úgy nem megy.

Moby
Ha amúgy is közösködsz, akkor tökmindegy kivel közösködsz. Könnyebben találsz pécés társat szvsz.

Adversus solem ne loquitor

IMYke2.0.0.0
https://cdgalaxis.hu - "Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration Artbook Edition (okt.11.)"
15000 jó magyar forint.

//Limitált Artbook és csomagolás.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.25. 19:40:08

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Ha esetleg valaki Xbox1-re akarna Gears of War 4-et és PC-re nem, valamint hajlandó a közösködésre szóljon!

darkSectorxxx
😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Én télig már kibírom - akkor teljessé teszem az Oddworld gyűjteményt.

//szerk.: Bár, ugye ősszel is lesz egy STEAM vásár...
//http://whenisthenextsteamsale.com/ - ezek szerint: 2016.10.29-én, 33 nap múlva kezdődik.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.25. 19:02:20

darkSectorxxx
Piszok durva játék, kötelező vétel, de ennyiért?
azt hittem 1000 alatt van már. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.25. 18:42:29

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
"Oddworld: New 'n' Tasty"

* STEAM-en: 0% OFF - 19,99 euro - (*306,02) = ~ 6120 Ft.
* HumbleBundle Store-ban: 66% OFF - 6,79 euro - (*306,02) = ~ 2080 Ft.
* Chrono (24 órás ajánlat): 67% OFF - 6,50 dollár - (*272,43) = ~ 1770 Ft.

Seth
Köszi mindenkinek

#278152 Már írtam korábban, azok az idők elmúltak. Most már csak 5 jut egy napra 😊

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Boldog vénfaszkort kívánunk. 😄

Te piszok, warez zoli előtted jött a traktorával az úton! 😄

ffxi
Boldog öregedést 😊

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
HB 😊

Hábédé! 😊
wesker24
Boldog SITH Napot ! <#hehe>
Istem éltessen. Aztán ma is végigjátszani ám 10 játékot! (Eredetit!)
darkSectorxxx
<3

3Error
Boldog szülinapot !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Aki esetleg vetne pár pillantást az új Deus Exre vesztegetett szűk szavaimra, az itt elolvashatja.
A CD Galaxisban megint lehet olcsón kulcsokat vásárolni (Arkham Knight, Mortal Kombat, Mad Max, Ace Assault stb.)
Seth
Köszi 😊

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
Happy Seth Day! 😊

grebber
Egyre megy ugyanolyan szarkupac az is.

Next PC upgrade: 2022

3Error
Jah, tényleg... Pedig meg is van, csak még játszani nem sikerült vele... <#worship>

Grebber, áá, akkor még poén volt, ráadásul kevertem a két játékot. <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Fpocok
A N64es verzió az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dj Tommy
Köszönöm így utólag! <#vigyor2>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Vkinek egy 33% OFF Headlander kupon steam-re?
Rapid81
A Road Rash új köntösben az a Road Redemption.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

genndy
Köszi, de közben már berántottam, Neocore megadta a VH-FC-t is <#wave>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
Ahogy kinéz az a Road Rash hamar bundleba lesz, szóval ezzel is hülyülhetsz majd fillérekért<#eplus2>

3Error
Ez a Road Rash (1995) akarna lenni új köntösben, a régit szerettem, lehetett hülyülni. <#nyes>

Genndy, itt van egy kuponlista, de lejártak. Nekem volt egy, nem tudom, hogy más használhatta-e volna, de mindegy, mert felhasználtam. <#szomoru1>

Grebber, hááát, Emma elég gyenge választás, ahogy Eva sem épp 100%, de elmennek. Mikkelsen viszont teljesen jó Geraltnak, bár alkatra kicsit vékony. Dehá' semmi lehet tökéletes és úgy sem fogom (szerintem) nézni, nem csípem a könyv/játék adoptációkat, főleg sorozatban.

IMYke2.0.0.0
A kupon már nem érvényes - és e-mailben kaptad, személyre szabottan.

Rapid81
Borderlands Pre-Sequel:
Felháborítóan undorító pályatervezés! Egyértelműen ez a 3 közül a leggagyibb, legrosszabb, legfrusztrálóbb, legidegesítőbb Borderlands. Vagyis inkább ez egy nagy rakás sz*r a másik kettőhöz képest. Azoknál nem volt a frusztráltság egy apró szikrája sem jelen.
Nem elég, hogy elakadok, látszólag simán keresztülsétálható kiemelkedésekben a földön, de ha egy pályán lenyomok egy boss-t, majd ugyanazon a pályán a másodiknál elvérzek, mert semmi tápolási lehetőség nincs, akkor menjek vissza a pálya legelejére, bakker, mert ott van táp! Vagy ha kilépek, akkor verekedjem magam ismételten végig az összes durva ellenfélen, hogy ismét eljussak a bossig. Undorító! A sztoriról meg akkor még egy szót sem ejtettem, ami borzasztóan gagyi faék. Kicsit lenyugodom, majd újra nekifutok a Vault-os pályának és bossoknak, de egynél több próbát már nem fogok neki adni, az tuti. Inkább megnézem YT-n a végét. A 3€-t sem érte meg ez a foshalmaz...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

genndy
Jé, de jó új fícsöre van az Enhanced Steamnek (vagy csak nekem nem tűnt fel eddig): Bundle Stars Nemesis Bundle-val szemezek, leginkább a The Incredible Adventures of Van Helsing III miatt (már csak az hiányzik a kollekcióból, meg persze a FC, de azt elvileg megkapom ha megvan mindhárom), és a Steames oldalán listázza BS-es csomagot is, rámenve a vásárlásra meg a BS oldalra dobna. Biztos hogy ES-cumó, mert a kliensben nincs ilyen (meg miért is rontaná a Steam a saját áruháza forgalmát ugye).
Ugyanitt: nem tud valaki kupont BS-hez? (elvileg van valami -10%-os, de nem találom) <#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: genndy, 2016.09.24. 09:49:57

grebber
Ennél epicebb szereplők nem is lehetnének hasonlóság terén

Witcher 3 casting

Prince23
Isabel Lucas, mint Ciri?

Még ennyit 😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.09.24. 03:15:50

Yen nincs benne az első részben. A harmadik részig csak a könyvekben szerepel (de ott nagyon fontos szerepe van). Az első részben még csak nem is említik, a másodikban már azért igen.
grebber
Road Rage Sosem értettem miért nem csinálnak soha értelmes motoros game-et 😞 Csak a fos ömlik.

darkSectorxxx
Szintúgy részvétem, hogy öregebb lettl. 😄

3Error
Ezzel nem vagy egyedül, én is kur... nagyon rég játszottam végig az első részt és Yen-re nem is emlékszem... <#hehe> (pedig a 3. résznél "mélyen" belevéste magát az "elmémbe"😉

3Error
Boldog szülinapot DJ Tommy !

IMYke2.0.0.0
Én voltam félreérthető. <#puszi>

RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

pedig tényleg az a perfekt wicser pekidzs! helyette marad a lore olvasgatás.

Per Aspera Ad Inferi.

<#eljen> Mind a 7 könyv, teljes játéktrilógia. Tökéletes Witcher élmény.
MerlinW
Akkor csak félreértelmeztem, bocs.

[merlinw.org]

genndy
Akkor a 2 előtt még olvasd el a könyveket, sokkal érthetőbb lesz a játék (csomó politikai szereplő már feltűnik, akik így a játékban már ismerősek lesznek, hogy miért acsarkodnak egymásra annyira). Meg benne van Yen és Triss is (egyébként hogy varázslónők, semmi jelentősége spoiler szempontjából, az első pillanatban ahogy feltűnnek ezt lehet tudni róluk).