Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.09.27. 01:59:38
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.26. 21:33:21
Adversus solem ne loquitor
* Grim Legends: The Forsaken Bride
* Grim Legends 2: Song of the Dark Swan
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Közben meg a GOG-on "Back to school Sale 2016" is van...
//A második az a DirectX 11-es verzió. Nekem is 2 darab Shadow Warrior (2013) van a fiókomon.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.26. 19:20:35
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mert pc oldalról nincs eltérés.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nekem 6 játékot aktivált be így.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Per Aspera Ad Inferi.
Neogafen, redditen is próbálkoztak Recore-al, Horizon 3-al, de nem ment. Simán kirúgja azt az embert egy pár perc múlva, akivel megosztották a játékot.
Xbox - PC megosztás viszont működik, szóval ketten összelehet állni, ha valaki talál megbízható társat.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De, kölcsönkérni sosem tudnék ilyesmit.
Ja én is jórészt ilyen vagyok. Nem tudom miért, pedig sok ismerősöm már felajánlotta a barátnőjét. 😊
Hardvert semmiképp.
A HD7790-est is csak úgy voltam hajlandó elfogadni, hogy lízingeltem - részletekben perkáltam.
;D
Sőt, semmit sem szoktam kölcsönkérni, mert nem - és amilyen peches vagyok, pont nálam romlana kell.
Hiába riposztolgatsz a témában
A kérdésem az lenne, hogy ha esetleg előfizetnék rá, azt hol lehet? Mert a PS Now oldalon folyton errort ír ki, ha bejelentkezve megpróbálom, sehol nem találok olyan működő linket, ahol mód lenne az előfizetésre.
Bejelentkezés nélkül kiadja a választható csomagokat, de utána megint csak be kell jelentkezni, nyilván, és akkor is újra error message (page unavailable)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Itt egy egész jó fórumszál található ez ügyben (bár lehet, hogy téged nem érint, mert többnyire még a Windows Live verzióról van szó).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.09.25. 21:57:26
MSnek nehéz lenne nem mutatni azt hogy "PCsek". LOL
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.25. 21:37:53
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egyértelmű ami "bukás" volt kiadjuk újra pc-re ( Gears of War Ultimate) hátha csoda történik? NEM. Nyilván észlelik, hogy azért pár ember venné a cuccaikat és nyilván jön az a kevés bevétel is. + Mekkora rajoknak érezhetik magukat hogy azt mutatják a külvilág felé. hogy mekkora pc fanok is.
"MSnek nehéz lenne nem mutatni azt hogy "PCsek". LOL"
Jaja látom pont leszarták a pc-t game-ek terén a win10-ig....meg most is arról megy a téma hogy miket nem adtak ki rá soha.... Üzleti stratégia részükről semmi több. És sajnos a Forza láttán nem fog bukni a moslék store 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.25. 21:39:57
Next PC upgrade: 2022
Lehet hogy nem ide tartozik...
Steam-es GTA IV-et hozzá lehet adni social club-hoz valahogy (összekapcsolni)?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Nem méltóztatnak semmit, most van meg minden háttere annak hogy megoldják.
Mint írtam a Witcher pedig fordítva jött. Egyik sem jó, de rengeteg ilyen van. Minden éppen akkor és úgy jön ki akármira amikor megéri és adottak a feltételek. Igen ez üzlet, semmi más.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.25. 21:24:18
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sokszor TI oltogattok másokat (jó lehet nem te ,nem jegyzetelem) hogy nem tökmindegy min van játszvva ,mert a játék a lényeg?
"A PS Now pedig akár lehetne is áthidaló megoldás egyes címeknél, de maradjunk a valóság talaján... "
A realitás talaja = kérj kölcsön konzolt told le őket, ez a realitás talaja. Nem akarod? = Nem is érdekel a game = Semmi jogod nincs pc-re követelni a maradék részeket ... SZERINTEM
(Továbbra se támadásként írom) Ha én megtudtam tenni anno "konzolhaterként" ,hogy vettem mindkettőt (360/ps3) a kölcsönkérés igazán semmiség.
Én egy PC-n (is) megkezdett - magát játéksorozattá kinövő - címről beszélek, aminek a folytatásait exkluzívokká tették, konzolra béklyózták, és sok évvel később a 4. részt méltóztatnak PC-re is átköltöztetni
Nem sok konzol exkluzív címet néztem végig YT-ról letöltött videók révén. Olyanokat, amiknek a PC-re költözése kábé a Föld visszafelé forgásának esélyével volt (ill. még az is) egyenlő.
A PS Now pedig akár lehetne is áthidaló megoldás egyes címeknél, de maradjunk a valóság talaján...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.25. 20:44:16
Nekem is így lett Xboxom haver már keveset használta és odaadta 3 hónap után már én tukmáltam rá ,hogy ugyan nem kéne már neked is? És meg is vettem a sajátomat + beszereztem rá minden olyan game-et ami nincs pc-re. Később ugyanígy tettem a ps3-al.
Ez a mivan ha nála megy tönkre dolog nálam nem a kölcsönadásnál jön elő hanem az eladásnál ami ugye komolyabb
Soha semmimet nem adtam el pedig a régi pc-met is elkéne passzolni ,de engem ne gyűlöljön senki ha nála 2 hét után behal. Így inkább veszendőbe megy a portenger alatt.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.25. 20:18:57
Régen is és most is szaráhugyé lehetett ill. lehet kapni már boxot.
Sőt mivel itt vagyunk páran konzolosok is xbox 360-al ps3-al lazán kölcsön is lehet kérni (nem egyszer olvasgattam már,hogy xy fel is ajánlotta)
Szóval ez a "nem tud túllépni a gyomrom és az agyam azon" dolog inkább az emberi butaságra igaz....
Sőt te vagy a legnagyobb "játékvégignéző" matyi <#banplz>#banplz> rég végignézhetted volna ezeket is....
Ja igen sírni könnyebb mindig mint cselekedni. Nem rosszból írom (még ha tuti úgy is veszed) de ez így van ahogy írom.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De ja, bele lehet kötni. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.25. 19:57:39