Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az mekkora királyság. Kár, h nem kapott folytatást. Egyik legjobb RPG (szigorúan kötelező community patchekkel)
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.09.27. 01:59:38
Nekem beröppent egy Vampire the Masquarade.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

3Error
<#worship>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Moby
Nemtudom, mi toltuk többen is FH3-at most, de van, akinek el sem indul. Viszont 1 óra után kitöröltem a gépről az emlékét is. Egy fércmunka. Egy befejezetlen szarhalom.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.09.26. 21:33:21

Adversus solem ne loquitor

IMYke2.0.0.0
https://www.humblebundle.com - Artifex Mundi Bundle - az alábbiakkal bővült:
* Grim Legends: The Forsaken Bride
* Grim Legends 2: Song of the Dark Swan

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Közben meg a GOG-on "Back to school Sale 2016" is van...

//A második az a DirectX 11-es verzió. Nekem is 2 darab Shadow Warrior (2013) van a fiókomon.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.09.26. 19:20:35

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Nekem még 2-t, a Shadow Warriort már másodjára, így már kettő van belőle a fiókomon...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

darkSectorxxx
Valami az univerzumban elindult, egy titokzatos erő szabadult el, 3 elem mestere egy légtérben. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

ffxi
ur isten 😄 "kockautkozes" pillnatokra

Fákjúal!

darkSectorxxx
Peóbáltad?
Mert pc oldalról nincs eltérés.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
https://www.gog.com/connect: lessetek rá - bővült a STEAM-ről GOG-ra áthozható <és így DRM-mentes> játékok listája.
Nekem 6 játékot aktivált be így.

Kösz, hogy ezt így beírtad! <#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

3Error
Pedig csak kocsit, nőt és lemezjátszót nem adunk kölcsön. <#nyes>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
"Mint rendesen"... <#szomoru1>

RatBaG
jahogyja... gondolom a rockstar baszott alakítani azon a rakás hulladékon azóta, szóval marad a gfwl-szopóroller.

Per Aspera Ad Inferi.

Rolika16
Play Anywhere játékoknál nem megy már ez szerintem. Csak Quantum Break és a Gears felújítottnál ment.

Neogafen, redditen is próbálkoztak Recore-al, Horizon 3-al, de nem ment. Simán kirúgja azt az embert egy pár perc múlva, akivel megosztották a játékot.

Xbox - PC megosztás viszont működik, szóval ketten összelehet állni, ha valaki talál megbízható társat.

darkSectorxxx
😄

Voltan
Valaki erre?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Jogos, teljesen azt hittem OFF-ban vagyunk. Kérlek, töröld, köszönöm!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Amúgy, most jut eszembe - kaptam ajándékba is, meg magam is vettem már olcsóbb hardvert. Szóval is-is.
De, kölcsönkérni sosem tudnék ilyesmit.

darkSectorxxx
😄
Ja én is jórészt ilyen vagyok. Nem tudom miért, pedig sok ismerősöm már felajánlotta a barátnőjét. 😊

IMYke2.0.0.0
😊) - Az trükk volt részedről 😊
Hardvert semmiképp.
A HD7790-est is csak úgy voltam hajlandó elfogadni, hogy lízingeltem - részletekben perkáltam.

darkSectorxxx
"Haveromtól kaptam ingyen egyet, nincs rá szükségem, átadom."

;D

IMYke2.0.0.0
Hardvert nem kérek kölcsön. Elvből.
Sőt, semmit sem szoktam kölcsönkérni, mert nem - és amilyen peches vagyok, pont nálam romlana kell.
Hiába riposztolgatsz a témában , az én helyzetem merőben más, mint a tiéd. Én is más vagyok, mint te.

Voltan
A Playstation Now-hoz kreáltam UK accountot, és tolom is a 7 napos próbát, főleg a Last of Us pörög.
A kérdésem az lenne, hogy ha esetleg előfizetnék rá, azt hol lehet? Mert a PS Now oldalon folyton errort ír ki, ha bejelentkezve megpróbálom, sehol nem találok olyan működő linket, ahol mód lenne az előfizetésre.
Bejelentkezés nélkül kiadja a választható csomagokat, de utána megint csak be kell jelentkezni, nyilván, és akkor is újra error message (page unavailable)

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Atisz
Anélkül, hogy tudnám a pontos választ, általában az szokott problémát okozni, ha egy "sima" verziót próbálsz átvándoroltatni steam-re, nem pedig fordítva.

Itt egy egész jó fórumszál található ez ügyben (bár lehet, hogy téged nem érint, mert többnyire még a Windows Live verzióról van szó).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

darkSectorxxx
Veletek szembe bakker. 😊

ffxi
Te meg utána tekertél? 😄

Fákjúal!

A GTA IV-et?
RatBaG
egyből összekapcsolja az első indításkor.

Per Aspera Ad Inferi.

Könyvben is van ritka ótvar, akcióra kihegyezett ponyva. Csak ott tényleg kérdés, hogy miért olvassa az ember kihagyásokkal, hiszen ott nincs mellé játékmenet vagy grafika, ami még akár komolyabb motiváció is lehet.
A gyomromat nem érdekli, de mivel így kimaradtak a köztes részek, minimális a motivációm a 4-hez is. Abban mondjuk igaza van grebbernek, hogy ha minden vágyam a GeoW 2-3-J lett volna, nem maradnak ki, de igazság szerint sokkal jobban kívánt játékok is kiesnek időhiány miatt. Túl sok a finom húsú hal a tengerben.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2016.09.25. 21:57:26
Totti5
Gears of War Ultimate már egy új generáció, új kor, új lehetőségek szülötte.

MSnek nehéz lenne nem mutatni azt hogy "PCsek". LOL
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.25. 21:37:53

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Jaj hagyjuk már ezt.
Egyértelmű ami "bukás" volt kiadjuk újra pc-re ( Gears of War Ultimate) hátha csoda történik? NEM. Nyilván észlelik, hogy azért pár ember venné a cuccaikat és nyilván jön az a kevés bevétel is. + Mekkora rajoknak érezhetik magukat hogy azt mutatják a külvilág felé. hogy mekkora pc fanok is.

"MSnek nehéz lenne nem mutatni azt hogy "PCsek". LOL"

Jaja látom pont leszarták a pc-t game-ek terén a win10-ig....meg most is arról megy a téma hogy miket nem adtak ki rá soha.... Üzleti stratégia részükről semmi több. És sajnos a Forza láttán nem fog bukni a moslék store 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.25. 21:39:57

Next PC upgrade: 2022

gabo91
hello.
Lehet hogy nem ide tartozik...
Steam-es GTA IV-et hozzá lehet adni social club-hoz valahogy (összekapcsolni)?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Totti5
Azért történt mert PCn nem ment jól a GeoW1 akkor 2006ban. Konzolon pedig óriási siker volt.

Nem méltóztatnak semmit, most van meg minden háttere annak hogy megoldják.

Mint írtam a Witcher pedig fordítva jött. Egyik sem jó, de rengeteg ilyen van. Minden éppen akkor és úgy jön ki akármira amikor megéri és adottak a feltételek. Igen ez üzlet, semmi más.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.09.25. 21:24:18

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
"Rossz irányban indultál el..."

Sokszor TI oltogattok másokat (jó lehet nem te ,nem jegyzetelem) hogy nem tökmindegy min van játszvva ,mert a játék a lényeg?

"A PS Now pedig akár lehetne is áthidaló megoldás egyes címeknél, de maradjunk a valóság talaján... "

A realitás talaja = kérj kölcsön konzolt told le őket, ez a realitás talaja. Nem akarod? = Nem is érdekel a game = Semmi jogod nincs pc-re követelni a maradék részeket ... SZERINTEM
(Továbbra se támadásként írom) Ha én megtudtam tenni anno "konzolhaterként" ,hogy vettem mindkettőt (360/ps3) a kölcsönkérés igazán semmiség.

IMYke2.0.0.0
Rossz irányban indultál el...

Én egy PC-n (is) megkezdett - magát játéksorozattá kinövő - címről beszélek, aminek a folytatásait exkluzívokká tették, konzolra béklyózták, és sok évvel később a 4. részt méltóztatnak PC-re is átköltöztetni .

Nem sok konzol exkluzív címet néztem végig YT-ról letöltött videók révén. Olyanokat, amiknek a PC-re költözése kábé a Föld visszafelé forgásának esélyével volt (ill. még az is) egyenlő.
A PS Now pedig akár lehetne is áthidaló megoldás egyes címeknél, de maradjunk a valóság talaján...

grebber
Pedig nem az. Nem egyszer kértek tőlem kölcsön már pl pénzt és nem 200ftokat. Amit simán szó nélkül adtam is másoknak ,holott csupán annyit tudtam az illetőkről ,hogy itt vagy a prohardveren fórumodnak. Segíteni kell egymást ahol lehet. Én úgy vagyok vele verjen át nyúlja le az én lelkem tiszta és segítőkész marad max lesz egy ember akit égre földre gyalázni lehet ,mert eladta a lelkét az ördögnek.<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.25. 20:44:16

Moby
Csekkpíem.

Adversus solem ne loquitor

De hisz én nem is a merem nem merem kérdéskört boncolgattam. Egyszerűen túl nagy kérésnek tartom és ennyi.

grebber
Pontosan ez az baj az emberekkel. Nem "mernek".Buszon is a sok "debil" inkább áll és gúnyolódóan nézi a táskám a mellettem lévő széken ahelyett hogy kinyitná a száját, hogy elnézést szabad ez a hely? Nem nem mernek megszólalni inkább állnak. HÁT AKKOR ÁLLJÁL.
Nekem is így lett Xboxom haver már keveset használta és odaadta 3 hónap után már én tukmáltam rá ,hogy ugyan nem kéne már neked is? És meg is vettem a sajátomat + beszereztem rá minden olyan game-et ami nincs pc-re. Később ugyanígy tettem a ps3-al.

Ez a mivan ha nála megy tönkre dolog nálam nem a kölcsönadásnál jön elő hanem az eladásnál ami ugye komolyabb
Soha semmimet nem adtam el pedig a régi pc-met is elkéne passzolni ,de engem ne gyűlöljön senki ha nála 2 hét után behal. Így inkább veszendőbe megy a portenger alatt.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.09.25. 20:18:57

Azért az elég nagy szívesség ha egy teljes konzolt kérsz kölcsön. Még én is így gondolom. Imy aki nálam is önérzetesebb akkor biztosan még inkább így gondolja. Nem lenne pofám konzolt kérni kölcsön még akkor sem ha a legjobb barátomról van szó (mi van ha nálam megy tönkre...nem merném megkockáztatni).

grebber
Én úgy vagyok vele ,hogy csak azoknak nincs meg / azok nem tolták végig az összes Gears os Wart akit nem is érdekelt cseppet sem.
Régen is és most is szaráhugyé lehetett ill. lehet kapni már boxot.
Sőt mivel itt vagyunk páran konzolosok is xbox 360-al ps3-al lazán kölcsön is lehet kérni (nem egyszer olvasgattam már,hogy xy fel is ajánlotta)
Szóval ez a "nem tud túllépni a gyomrom és az agyam azon" dolog inkább az emberi butaságra igaz....
Sőt te vagy a legnagyobb "játékvégignéző" matyi <#banplz> rég végignézhetted volna ezeket is....

Ja igen sírni könnyebb mindig mint cselekedni. Nem rosszból írom (még ha tuti úgy is veszed) de ez így van ahogy írom.

Engem érdekelne, de hogy is nézne ez ki pontosan?

darkSectorxxx
Persze csak ez a könyves hasonlat azért kicsit erős. 😄

Shep
Ok, de azért fontos az is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

darkSectorxxx
Azért ennyire nem kell túlcifrázni, ez annyira nem a story-ról szól ám. 😄DDDD
De ja, bele lehet kötni. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.09.25. 19:57:39

darkSectorxxx
Valóban szar ügy ez ahogy most van de hát majd lehet megoldják a Back.et storera is.

darkSectorxxx
Mindegy kikkel vásárolsz, lehet win10-es társ is. 😊