Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezd baromira elegem lenni ebből a hozzáállásból...Mindenhol ezt olvasni. A steamen, a játék topikjában, mindenhol...Mindig csak technikai dolgokat hoznak elő mindenhol...Az senkit nem izgat, hogy amúgy a játék milyen. Technikai gondok vannak akkor már szar az egész. Nincs türelmünk kivárni hogy esetleg kijavítsák (mert ezen múlik az, hogy mivel játsszunk az elkövetkezendő 2 hétben...nincs ám itt is mindenkinek több 100 db-os backlogja), helyrehozzák...Rögtön bann listára kell pakolni a játékot.
Aztán persze mikor kijavítják majd a hibákat, feloldják az fps-t akkor meg az egekbe fogjuk dicsérni a játékot. Ettől meg kifejezetten felfordul a gyomrom.
Bezzeg bundlis tucatfost vesszük tucatszámra és hapzsoljuk kétpofára...Azt bezzeg támogatjuk teljes mellszélességgel, de az AAA játékokhoz semmi türelmünk nincs már (idén hány olyan AAA játék volt, amit nem tiportak pc-s fronton a padlóba? És ne mondja senki, hogy mind szar volt, mert azt nem hiszem el! Ezen is el kéne gondolkodni nem csak azon, hogy milyen tetűláda az összes fejlesztő).
Nagyon ritka az, hogy egy AAA játék teljesen hibátlanul jelenik meg, de persze a baromi nagy "kritikusok" ebben is tudnak hibát találni.
Az, hogy esetleg valami szórakoztató lehet a hibái ellenére is manapság már ki faxt érdekel???? Olyan irányba fejlődik a gamer társadalom, ami nekem baromira nem tetszik. Gyakorlatilag egy topikba sincs értelme bejárni (beleértve ezt is), mert raklapszámra ömlik a fikázás, a negatívítás meg a kárörvendés mindenhonnan. Az élettől elmegy a kedvem ettől a sok negativítástól, meg okoskodástól amit itt lentebb is lefolytattok. Mindenki baromi nagy szakértőnek képzeli magát közben meg megy az össznépi találgatás meg okoskodás.
Akinek inge az magára veszi, aki nem az nem attól még ezt most le kellett írnom.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Why so serious?
Next PC upgrade: 2022
Quantum Break? Gears of War 4? Windows 10 Store? 😊))
Már minden xbox excl anyag lesz Windows Store-on. Az MS nyit a PC felé. Windows 10 PC felé 😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.10.07. 16:51:53
Vagy nézd meg a konzol excluk számának csökkenése egyúttal a PC-s portot is elhozta. Aki manapság nem számol a PC-s gamer piaccal, az maga alatt reszeli a fát. Míg egy moba fejlesztő viszont röhögve megteheti, hogy tesz rá a konzolokra...
"Értsd PS óta, én attól számolok, tv-játékok nem, sőtt a kiegészülés a X360-al kezdődött, amikor online masina lett."
Attól, hogy te a PS óta számolsz, attól az még nem így van. A konzolok kora az Atari-val kezdődött, a PC-ké meg kb. a MAC-el és a Commodore nevekkel.
"nem...ha akarták volna pc-sek akkor rég támogathatták volna a fejlesztőket, és pc-re jöttek volna a normális gémek mint régen."
Dude wat? Nem veszed észre a crowfoundingot? Kickstarter? Early access? Abs. jönnek a normális gamek PC-re. Aki nem látja őket ,az kérem vegye le a szemkötőjét. Hogy honnan jönnek? Néha indie berkekből, néha kickstarterről, néha meg nagy kiadóktól.
"Szartunk bele, és warez, mert ingyen volt, fasza volt, leszartam a játék minőségi vagy nem. Warezoltam orrba-szájba."
Te most a posztkommunista időszakról beszélsz? Igen, az 1980-as és 90-es években mindenki lopott mindent, de mióta a digitális terjesztés fellángolt (egy évtizede), azóta évről évre szűkül a tolvajok céhe. Mer' minek lopná el, ha fillérekért megveheti és még egy rakat mást is kap mellé? Bundliban másik játékot, támogatást, cloud mentést, up2date patchelési lehetőséget, kártyákat -> pénzt, achivmenteket, OST-t és egyéb extrákat.
"Meg is lett az eredmény."
Meglett. Soha nem látott mennyiségben áramlanak PC-re a játékok.
"X360-on is volt warez, ps1-ps2-ön is, DE arányában SOKKAL TÖBBEN VÁSÁROLTAK ORIGIT!"
Lolmá'. Há' persze, aztán adta is el mindenki vagy már eleve secondhand vette. Baszki 1 konzolos játék esetében simán megeshetett, hogy 10 db. konzol user élvezte halálra és csak egyetlen 1 fizetett érte!
"Ezért a Konzolokon ez történt ami."
Mi történt? PC irányba kezdtek elmenni és kevesebb lett az exclu, meg jól behaluzták, hogy multimédia center lesz a konzolból... aztán nem lett.
"Az 1 dolláros budle nem több a wareztól, mire az 1 dollárból odajuk 1 cent ahová kellene, hogyismonnyam...."
Az 1 dolláros AAA bundle ELŐTT, abból eladták ám pár száz ezret jóval magasabb áron. Aztán kb. nulla beruházással 1 dollárért el lehet belőle újra adni pár százezret és pár 100k dollár még mindig jobb, mint a semmi.
"Semilyen árverseny nincs, a PC-n ez maradt, ezt tudják a fejlesztők."
Hát a tényekkel nehéz vitatkozni, a tények meg azt mutatják, hogy árverseny van, ami teljesen természetes is, hiszen termékekről van szó. Mindenhol árverseny van, ahol nincs totális monopólium.
"Kiszedik a fő profitot a konzolokból és utána mehet az 1 dolláros, hátha jön még valami."
Ennek csúnyán ellentmond, hogy 1 dolláros bundle-be azért nem azonnal kerül egy AAA cím, hanem már akkor mikor már bejárt egy árprofil ívet. De ez így normális egy digitális terméknél.
"Nem véletlen van hogy a pc-s játékok szinte mind kint van konzolon, ellentétben visszafelé."
A konzol exclukat halászni kell. Az előző genhez képest, ennyi idő elteltével 40-50-es listákkal dobálóztunk és tanakodtunk melyik konzolt is kéne megvennünk. Most jóval szerényebb ez a lista, melyet tovább nyirbálnak az ilyen Forza H3 és Quantum Break megjelenések.
"Sony miért nem futtaja pc-n magát? Ha állítólag annyira szarul megy?"
Nem látod? A Sony pontosan azért tudott nyereséget termelni, mert vannak MINŐSÉGI exclusive címeik, melyekkel betudják húzni a gamereket. Sokan vagyunk itt is olyanok, akik írogatják, hogy miket fognak majd letolni a PS4-en, ha vásárolnak egyet, vagy már meg is vásárolták.
"Ez a helyzet kb 2000 környékén kezdett kialakulni...."
Így van. Kb. 2000-ben történt a nagy pálfordulás méghozzá a STEAM nevű digitális disztribúciós platformmal, mely időben felismerte, hogy ez lesz a jövő. Azóta mindenki őket akarja másolni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ember, épp ezt mondom ÉN is.... Multiba is kevés a 30...
Ellent mondasz saját magadnak... Téged nem lehet megérteni 😊
30-36 fps NEM elég a jó lövöldéhez. Rontja az élményt....Nekem pl szükséges a 45-50 fps. Nem ragaszkodom annyira a 60-ra, de ahogy mondottad te is, plusz előny, akinek 60 felett az fps 😄
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.10.07. 16:14:27
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
BTW, a #278607 hsz-eddel teljesen egyetértek.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.10.07. 15:26:42
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.10.07. 15:27:01
Nem tartozom a warez táborba már régen, azt az egy dolgot leszámítva, hogy időnként "ledemózok" egy játékot, és annak mérlegeként vagy megveszem, vagy nem. Legutóbb pl. a No Man´s Sky-t, és örülök is neki, mert így nem dobtam ki 40-50 Eur-t arra a szemétre.
Ez nem erről szól, ami repeszt 120-al, lewarezolják ugyanúgy.
Szarozzák azt is, találnak benne mindig valamit, tökmindegy mindig az a rossz ami van.
Nem 30 vagy 60, ha 60 lenne konzolon, pc-n 120 alatt nem lenne élet, most a lock 1-2 játékra igaz.
Itt az elvről van szó.
Érted, én is részese voltam a wareznak, nem részlehajlok, meg én mind3 platformon vagyok és játszok, hanem alapvető emberi hozzáállás és logika.
Én lennék egy munkás, egy terméket eladnék én sem mennék egy helyre ahol nem fizetik meg az árát és még basztatnak is....
Érted kell ez a fejlesztőknek szerinted?
Most tök őszintén? mit erőlködjenek?
Tök mindegy mi volt előbb a tyúk vagy a tojás.
Warez vagy a fejlesztők, egyik generálta a másikat.
Itt a lényeg hogy a konzol miatt nem a fejlesztőknek van szüksége erőfeszítésre, hanem a játékosoknak, a fejlesztők nem fognak ezen erőlködni, hogy a pc-s játékosoknak előre lépjenek, amíg megélnek másutt.
Most ezt nagy általánosságban értem, nem 1-1 játékra.
Hát hülyék lennének lépni ez ellen.
Pénz beszél. Ébresztő ez már nem a játékosok lelki világának ápolásáról szól...fizetsz vagy kapod ami jár.
Ennyire egyszerű.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.07. 14:45:20
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az igénytelen, és még inkább szánalmas az, hogy 2016-ban van pofájuk úgy kiadni PC-re egy játékot, hogy 30 FPS-re van lockolva, miközben mindenki pontosan tudja, hogy mik az alapvető elvárások manapság.
AAA-s cím ne legyen 30 FPS-re lockolva PC-n 2016 vége felé, mert pofátlanság. Ez pedig szerintem eléggé objektív tény.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.10.07. 14:24:17
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Nagyon jó....akkor rágódjon mindenki még egy kicsit én addig vigan játszom.
Persze hogyne.
Itt a probléma, ezt mondom a berögzült látásmód, nem is vártam el hogy másképpen lássátok, ez a "beszélsz faszságokat" az egyetlen érv egy olyan játékosnak aki így áll a témához...
meglep?
nem. 😄
én vállalom, az faszság.
30fps az szerintetek igénytelen, azok szerint akik nem vezsik észrea hogy az ilyen hozzáállás miatt van a leszarás.
ha te kimész egy rekesz almával a piacra és kapsz 300ft-ot darabonként, nem fogod a tesco-ba vinni 60ft-ért, és amellett hogy még ők néznek le, meg háborodnak fel hogy az amúgy finom házi almáért te még pénzt kérsz.
Biztos nekem hülye a felfogásom és értem meg a dolgozó embereket, ezt nem tudom, de én már csak ilyen maradok.
Persze 60 fps alatt már azt jelenti hogy le vagytok szarva, ha meg 60fps akkor miért stor, ha steam 60fps, akkor miért nem 4k....pc-n örök elégeetlenség megy, már bocs, konzolt azok vesznek, akik élvezik a játékokat és játszanak.
Lehet ez ellen bármit írkálni ez így van.
Még életembe ne láttam a 2 fő platformon konzol esetében annyi sírást mint itt.
Persze ettől még engem nem izgat, ez nem fog engem megsérteni, mondhattok bármit, csak mondom akkor elmondom 1x én is mit gondolok. 😊
Bárki bejön, benéz ide még a végén azt hiszi, hogy azért olvashat téged ilyen sokszor, sok hozzászólásban, mert igazad van és szakértője vagy a témának...
Baromi nagyot téved bárki, aki így hiszi.
//Kiegészítés:
Szeretünk, tisztelünk téged. De, nem azért, mert "szakértője" vagy ennek a kérdéskörnek.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.10.07. 14:06:45
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Láthatóan fingod sincs neked ,de keményvonalasan hogy a BUNLE-k mi célt szolgálnak.
Kérdezz, szólj sokan vagyunk akik feltudtuk fogni és látjuk... szívesen elmagyarázzuk.
Egy olyan topikban, közösségben írsz ilyen sértéseket, ahol az átlagos játékszám STEAM profilokon veri a 300-at, és nem bundliból... <#wilting>#wilting>
Isti: állj le az anyaggal! Józanodj ki, és addig, könyörgöm: kerüld ezt a topikot, minket!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Arra az egész életembe összespórolt pénzem felteszem ,hogy ez nem így van.
Vajon miért nem kapunk soha olyan eladási számokat ahol van rendes összesített adat konzol vs pc témában (dobozos digitális minden)?
Erre csak azt tudom mondani ,hogy nyilván a pc totál bukás.... nyilván ezért növekednek évről évre a milliárdos pc game bevételek ,ezért erőlteti a MS is a saját szarjait PC-re, ezért kerül elő egyre több port pc-re MERT BUKÁS! Csakis !
Ott a példa a friss QB. Tudod mennyiségileg mi az a 30 ezer db eladás steam-en belőle? Ótvar lószar. Egy hurka early Access fos jobban fogyott. Megérte nekik kihozni? IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Főleg a fostos store árnyékában.
Ennél jobban semmit nem rühellek a világon mint azt, hogy nem közölnek ilyen adatokat. A kiadó pedig nagyon jól tudja mennyi cd keyt /adatot gyártott /adott le a steam/origin/uplay/gog stb cd key store-okba.....
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.07. 13:50:57
Meg is lett az eredmény."
Te minden marketing dumát így beveszel?
Nincs több kérdésem.
3-mat szerettem anno, BF4 döcögős start miatt hanyagoltam, de azóta szépen helyrepofozták.
Premiumot, sehol se találtam olcsón, múltkori ingyenes dologról meg lemaradtam. Na mind1, majd talán még lesz valahol. Egyelőre meglesem az alapot, hogy milyen.
Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2016.10.07. 13:13:29
érted, mint a wareznál is régen mondtam mikor én magam nyomtam.
Warezolj ba+, de ne légy rá büszke.
Itt ez megy, páran azt hiszok hogy csak mert 30fps lock van egy játékon meg nem lehet faszomat modolni benne, szarszeméáét, meg aki megveszi, meg szarszemét mocsokport, miazhogy alamizsnáért árulják, és nem ingyen osszák, meg ők fizessenek hogy egy nem alanyi jogon járó, luxushobby-t nyújtsanak neked.
Álljunk már meg kicsit. Ez azért így nemúgyvanám.
Te itt dolgozok egy ilyen helyen ahol ilyen múzeumszerű meg park szerű valami van.
Bejönnek sokan hogy á 1500 a jegy, és ő szerintük ez nagyon drága, miért nem lehet ingyen bejönni?
Mondom a qrva anyádat. Majd dolgozok neked ingyen ba+.
Így se kapták fel a fizetésemet. Mondom intézd el nekem a 150-200k-s fizumat azt azt nézel ingyen meg amit akarsz.
Hát csak mert neki nem tetszik, mert szerinte ez nem ér ennyit.
Egy játék se ér 10-15k-t nem hát...menj el moziba és próbáld ki mennyiből nézel meg egy 1.5 órás filmet, ami manapság 80%-ban retek.
Ne értsd amúgy ezt félre, meg Grebber meg a többiek se, mint említettem nem gond nekem, nem haragszom senkire, de basszus, ne erről vitatkozzatok, hogy ez akár 1 másodpercig is kérdés bárki számára, hogy miért tartunk itt 2016-ban ahol tartunk.
Régen volt hogy valaki pedálozott, hogy ja a x360-ra is mennyi warez van mert torrent oldalakon számolta.
hát igen bakker, de arányába söpörte el az eladások terén a pc-s részleget, ahogy mind máig.
Meg a QB esete...hogy steam-re azért veszik kevesen mert szar játék, persze, nagy lófaxt, mindent ki lehet forgatni, hogy ha valakinek érdeke.
Megmondom miért vették kevesen, mert van belőle warez. És szarnak rá ennyi, full más felfogás van a 2 oldalon. 😊
Ő ha ez igaz lenne a PC fejlődhetette volna főplatformá, pont mert mindenki szart bele, lettek a konzolok ilyenek mint most.
Értsd PS óta, én attól számolok, tv-játékok nem, sőtt a kiegészülés a X360-al kezdődött, amikor online masina lett.
Nem, nem...ha akarták volna pc-sek akkor rég támogathatták volna a fejlesztőket, és pc-re jöttek volna a normális gémek mint régen.
Ehelyett, többek közt én is.
Szartunk bele, és warez, mert ingyen volt, fasza volt, leszartam a játék minőségi vagy nem. Warezoltam orrba-szájba.
Meg is lett az eredmény.
X360-on is volt warez, ps1-ps2-ön is, DE arányában SOKKAL TÖBBEN VÁSÁROLTAK ORIGIT!
Ezért a Konzolokon ez történt ami.
Az 1 dolláros budle nem több a wareztól, mire az 1 dollárból odajuk 1 cent ahová kellene, hogyismonnyam....
Az 1 dollár nem árverseny, hanem egy plusz a rendes eladások mellé, mert pc-n képtelenek kihozni eladásokat full áron, de még így hogy szinte 0day féláron megy minden mint konzolon még így is.
Semilyen árverseny nincs, a PC-n ez maradt, ezt tudják a fejlesztők.
Kiszedik a fő profitot a konzolokból és utána mehet az 1 dolláros, hátha jön még valami.
Nem véletlen van hogy a pc-s játékok szinte mind kint van konzolon, ellentétben visszafelé.
Sony miért nem futtaja pc-n magát? Ha állítólag annyira szarul megy? 😊
Ez a helyzet kb 2000 környékén kezdett kialakulni....
2 - Te aztán ne oszd az észt a "konzol tartja fenn" témában, amikor másod-harmad magaddal vásárolsz meg premier játékot
<#beka3>#beka3>
BioShock Remastered patch tartalma:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
21:9 Resolutions are now available. UI supports 2 modes (Stretch or Centered) at these resolutions.
Resolved several graphical issues on NVidia hardware
New Graphics options available for lower-end machines
Mouse Button 4 and 5 assignments fixed
Mouse Icon Size is now adjustable and will scale with resolution.
Several improvements have been made to Mouse Sensitivity, Threshold, and Buffering
Settings will no longer automatically reset on improperly shutting down BioShock
Speaker Mode should now be selectable from the Audio Options Menu
Fixed an initialization bug with Audio System.
Miscellaneous bug fixes
BioShock 2 Remastered patch tartalma:
21:9 Resolutions are now available. UI supports 2 modes (Stretch or Centered) at these resolutions.
Mouse Button 4 and 5 assignments fixed.
Mouse Icon Size is now adjustable and will scale with resolution.
Several improvements have been made to Mouse Sensitivity, Threshold, and Buffering
DirectX 11 Performance improvements
Fixed several graphical issues with Occlusion Culling.
Miscellaneous bug fixes
Összehasonlító képek a grafikai beállításokról:

(Az első kép google-ből van, a második saját.)
Több a lehetőség, de a beállítási lehetőségek kimerülnek annyiban, hogy ON/OFF.