Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Én is csak ennyit tudok, de "kvázi" vége van. Sztoriban.. Aztán persze lehet még nyomni, ameddig van kedv, de van valami lezárásféle. Amúgy igen, ez egy ilyen műfaj.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.08. 10:48:17

darkSectorxxx
<3 Syberia 3

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
4k Unreal Life 2.0 grafika. 😄
Ő hazudnom kéne ha azt mondanám hogy full erre számítottam az elején.
Nagyon érdekes játék, de valóban ezért így utólag a 10 dollár/euro sok szerintem....ennek a fele iinkább. Mert még egy teljes filmnek sem mondanám, érdekes a stoy alapján, ami kiderül a végére, csak visszagondolva, ez kevéske....ingyen játszottam, de 5 dollárt mondjuk megérne, annak tudatában ha a fejlesztők ezt esetleg majd később bővebben folytatnák. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Syberia szép volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Lichdom: Battlemage -97% €0.92
MoRT2195
Belenéztem a streamedbe, majd egyszer megveszem, de most még drága az, főleg ha tényleg rövid. A "grafika" miatt nem veszem meg, akkor addig nézek filmet inkább. 😄
darkSectorxxx
The Bunker!!!!! 😄

MoRT2195
Engem nem érdekel a grafika. Főleg egy kaland játéknál, nem is tudnék most hirtelen mondani egy kifejezetten szép P&C kalandjátékot sem. 😄 Kivéve ha a Beyond: Two Souls ide sorolható. Amúgy erre a játékra sokat jelentkeztem steamgifts-en, de sose nyertem meg. Nincs is meg steam-en. Majd ha lesz bundle-be (gondolom már volt amúgy), vagy akciós lesz akkor megveszem, de 9-10 eurót azért nem adok ki rá.
darkSectorxxx
The Bunker kivégezve, jó véres részek vannak benne, az a baj csak hogy rövid, és a befejezés furi. 😄

Tinman
Az még drága... mondjuk kikártyázhatnám magamnak, de a SP már nem férne bele, szóval összességében a full élmény még húzós abból.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Kár, hogy endless gaming... szeretem, ha valaminek van azért vége is :-/
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.10.08. 07:54:36

IMYke2.0.0.0
Én is meg akarom majd venni.
Sőt, a dilemma az, hogy a másik ajánlat is birizgálja a fantáziámat - a lengyelek zombis ugrálóparkosa.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Én a zenéjét is kiemelkedően eltaláltnak tartom, főleg annak fényében hogy ugye azt is az 1 db srác pötyögte le aki csinálja az egész játékot.

Tinman
Toltam tegnap ~2 órát. Valóban sokat merít az Animal Crossingból. A graffal/zenével semmi baj nincs "cute", ahogy a színvilága is kellemes a szemnek, a core gameplay a szokásos farmerkedésen/kereskedésen kívül azért itt is bővebb szerencsére, hiszen kellően tele van RPG elemekkel. Az első benyomások jók.

Nekem szerintem ez ilyen "melós" játék lesz, mert egyrészt rettentő timesink cucc, másrészt én ezt nem igazán tartom PC-re valónak. Ez egy tipikusan "zsebgame", egyfajta igényes és sokrétű tamagochi... amolyan NDS-re való cím és ez jelen esetben abs. nem jelent negatívumot.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.10.08. 07:48:38

Tinman
Az megvan, hogy hétvégén free a Sniper Elite III? Na most a single játékideje annyi, hogy ennyi idő alatt kényelmesen végig is tolható :-D

Engem nem érint, mert majd 1x megveszem a fullost, de hátha más már tart itt a 3. résznél és tolná...

3Error
1002. Pontatlan vagy. <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Kicsit utánaolvastam, érdekes darabnak tűnik.

Why so serious?

MerlinW
Ezzel elsősorban magukkal csesznek ki nem velünk. Mi túléljük ha esetleg nem játszhatunk egy játékkal, egy cég nem biztos hogy túlél ~50-100 millió dollár kiesést, amit egy PC-s kiadással kereshetne. Amíg eladnak a szarból is százezer darabot, addig egy cég sem fog duzzogni, ez nem így működik😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ahogy mondod, a PC drágább mint a konzol, konzolon drágábbak a játékok, DE: PC-n 1000x több dolgot tudsz csinálni, mint konzolon. Ezt is számoljuk bele az árba😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ha kalandjáték, csúnya de finom, egyik kedvencem a Culpa Innata. Pótold, ha még nem volt meg. Anno sokan kihagyták a grafika miatt, pedig jó cucc.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.08. 01:32:35

[merlinw.org]

3Error
Nehéz, de nem lehetetlen. Teljesen emberfüggő. Én spec. fölgyújtanám azt a Ferrarit, ha nem csukódik rendesen az ajtaja. <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MoRT2195
Na nagy nehezen végig vittem a Whispered World-öt. Nehéz szülés volt... nagyon unalmas egy játék, még nekem is így P&C kalandjáték őrültként. 😄

Most azon gondolkozom, hogy mivel kéne játszanom. Választék az van bőven, az a baj sok is... Most megláttam a profilomba a Two Worlds: Epic Edition-t. Erről valakinek véleménye van? Jó játék? Megéri kipróbálni? Ami engem nagyon érdekelne, hogy vannak benne párbeszédek, amikbe bele tudunk szólni, illetve döntési lehetőségek?
Rapid81
Valahogy én sem tudnék egy vadiúj Ferrarinál a vezetési élményről, a kanyarsebességről, a fékekről és a hajamba tépő szélről beszélni, ha folyton beragadna a gázpedál, nem csukódnának rendesen az ajtók vagy nem tudnám kiengedni a kéziféket... Amíg valami nem működik rendesen, addig elég nehéz élvezni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Sajnos az a legnagyobb baj ,hogy megosztott a világ és mások a szabályok irányelvek nem egységes semmi.

Ha te hibázol melóba leugatnak ,kirúgnak, pénzbüntetéssel rúgnak ki, meghurcolnak stb.
Ezek meg vígan telibeszopathatják a fél világot. Kiadhatnak bármilyen bugos félkész 3 év múlva is örli accessz szart SENKI NEM FELÜGYELI és bünteti őket ezért.Szánalmas hogy b a világ minden részen minden apró szarnál van minőség-ellenőrzés csak az ótvar játékiparban nincs.
Én a szánalom egyik képviselője vagyok ,de ez rajtam is túlmutat 300000000000x-esen<#levele> Büszke vagyok rá, hogy ezeket a "férgeket" már csak akkor támogatom amikor már nem is érdekli őket az adott game.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Ezért mondom, hogy inkább supportként hajlandó működni a Steam review 😊
Sokan teleszarják tech gondokkal a reviewet, és nem magáról a játékról beszélnek...

Rapid81
A Steames vélemények igenis számítanak és jók. Nézd csak meg most a Mafia 3 esetében. Már a megjelenés délutánján, az első párszázezer negatív véleményre válaszul, azonnal nekiláttak kijavítani a problémákat. Ha nem lennének Steam review-k, tojnának bele, mert a fizetett magazinos értékeléseken csak a jók jönnének. Igenis hallassa és hallgathassa a vásárló a véleményét a digitális világban is, mert kell, mert jobbá teszi a piacot. A PC-s piac az utóbbi 4-5 évben a sokszorosára duzzadt, hála a bundliknak és kulcsos oldalaknak és egy megkerülhetetlen piaci szereplő lett a PCMasterRace, akiket a fejlesztők folyamatosan próbálnak "jóllakatni". És így van ez jól.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
"- Stardew Walley - Zorro ajánlásával :-D" <#eljen> <#worship> #evjateka

Ahogy nézem Slime Rancher az ajánlott még, kár hogy EA

IMYke2.0.0.0
"Azok az emberek, akik ott véleményt nyilváníthatnak bizony súlyos tizenezrekért vettek egy TERMÉKET. Ez a termék jelenleg NEM megfelelő a számukra, NEM megfelelő azon a platformon melyre vették. Ezen vásárlóknak IGÉNYEI, ELVÁRÁSAI vannak a termékkel szemben a pénzükért cserébe!"

Egy 2016-os Lamborghini Huracan ára: kb. 238000 dollár (*272,88) = ~ 65 millió Ft.

Erre támogató kontrázás egy videó képében - 5 Things I Hate About My Lamborghini Huracan

//Esetleg ha Isti nem értené: azért, mert megvehetett egy baromi drága Lambót, még igenis utálhat rajta / benne dolgokat - és objektív is maradhat. Vagy szubjektív - tök mindegy, de véleményt alkot.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.10.07. 19:21:32

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
Akkor most már játszható is 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

grebber
Áldom a magasságost ,hogy nem vettem meg.Ahogy nézem a következőt se kell.<#levele>

Privátot írtam megint.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.07. 19:03:57

Tinman
Humbli havi a Grim Dawn-on kívül:

- Slime Rancher
- Hotline Miami 2 - wishen volt
- Deponia Doomsday - wishen volt
- Action Henk!
- THOTH

Következő vásárló becserkészős játék:

- Stardew Walley - Zorro ajánlásával :-D

Ismét maradok előfizető, rendületlenül.

grebber
Ja majd pont a 2K nem fog pc- re kiadni valamit mikor a párezres eladású (pc-re persze) sport cuccait meg szórja pc-re.....

+ PC-re olyan ne is fejlesszen /adjon ki valamit ha nincs tisztában a követelményekkel. Mafia 2 óta úgy néz ki visszafejlődtek.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.07. 19:03:00

Prince23
Majd figyeljétek még hogy a Steam review alapján a kiadó nem fogja megengedni a fejlesztőknek, hogy PC-re is kiadjanak valamit. Minden vissza fog kerülni a régi kerékvágásba, mint anno.

Ha a kiadónak lennék, én azonnal levenném steamről a mafiát. És vagy kiadatnám úgy hogy jól menjen mint kb egy Mad MAx, vagy nem adnám ki steamre.

Tinman
Arra értem, hogy valaki kártékony, ha zavarja egy probléma, de nem szól, inkább a konfliktus elkerülése érdekében, mélyen hallgat. "Jó lesz ez így is." Az akinek ez is elég? Az más lapra tartozik.

grebber
Ez a való világ (nem pedig amit a tv-ben megrendeznek) Ferinek jó a Suzuki másnak ha már járgány legyen az BNW vagy mercedes.
Nos pc-n is ez van. Ha már van vas ami 2-3x drágább mint a konzol ne legyenek már korlátok.
Az egy dolog hogy sok embert nem zavar az akárhány fps ,de kegyetlen sokakat igen (mint látható most is ettől hangos a világ). eközben a konzolosok csöndben játszanak.
Számomra a Mafia 3 egyedüli baja, hogy bűn ronda semmi egyéb. Ez remélhetőleg javítják és nem a 720p-t fogja skálázni és így kap egy "új" kinézetet.

Prince23
Steamen a review már csak ilyen. mindig technikai bakik alapján adnak minuszt vagy like-ot. Én beszuntetném , ha a Valvénak lennék. Ez ment a batman meg úgy alapjába az egész új játékok kapcsán. mindig fps drop, meg hogy a vadiuj GTX 1280-as kártyámon nincs csak 60 fps
A steam review részleg már csak supportként hajlando mukodni
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.10.07. 18:55:01

Mondjuk amúgy ilyenkor jövök rá, hogy nekem konzolosnak kéne lenne mert a gamer sznobságot nem értem. 😊 Csak 8 évesen anno PC-t kaptam és ezt szoktam meg, 31 évesen váltani meg már nehéz lenne. Oké, van PS3am, meg majd lesz 4 is esélyesen de azok inkább csak pár exkluzívra mint folyamatos játékra.

Why so serious?

Ez nem egy kártékony hozzáállás, hanem vannak emberek akiknek más a prioritása mint másoknak. Ne nevezzünk már valakit kártékonynak mert jóízűen eljátszik egy játékkal akkor is ha az 30 FPSel fut. És az meg szerintem egy rossz gyakorlat, hogy újabban CSAK arról esik szó, hogy 30 FPS. Mert akkor ezek szerint semmi más nem számít, csak ez. És ez szerintem nagyon szomorú.

Why so serious?

Tinman
" Ez egy önigazolási folyamat, mert aki pc-n felső kategria, az elvárja hogy ne legyen már közel ugyanolyan jó egy usernek ugyanaz a játék egy kb 3adáron vett konzolon."

Már megbocsáss, de egyrészt ne általánosíts, másrészt szó nincs erről. Elhiheted, hogy a PC-sek nagy része le sem tojja a konzolokat, néhányuk azt se nagyon tudja, hogy arra milyen játékok jönnek. Nem azért sír tehát a felső kat. PC-vel rendelkező, mert a konzolosnak most jó vagy ugyan olyan, mint neki, hanem azért, mert a 3/4 millás PC-jén nem ezt várja, hanem szebbet, jobbat, tökéletesebbet. Igényesebb, ha úgy tetszik gamer sznob.

Tinman
With all due respect...

Azok az emberek, akik ott véleményt nyilváníthatnak bizony súlyos tizenezrekért vettek egy TERMÉKET. Ez a termék jelenleg NEM megfelelő a számukra, NEM megfelelő azon a platformon melyre vették. Ezen vásárlóknak IGÉNYEI, ELVÁRÁSAI vannak a termékkel szemben a pénzükért cserébe!

Azonnal jönni fognak a játék belbecsét érintő vélemények is, mihelyst rendben lesz a tálalás. Egy kicsit ez olyan, mint amikor veszel egy V8-as csodát és pár apró, de bosszantó szarság totál elrontja az autó élvezeti értékét. Abs. nem tudom hibáztatni azokat a vásárlókat, akik igen is hallatják a hangjukat és változtatásokat követelnek! SŐT! Végre! Csak így lesz ez egy szebb és jobb világ, hogy a pénzünkért (főleg a teljes áron vásárolt termékek esetében igaz ez), elvárásaink is vannak.

Rettentő káros az a hozzáállás, hogy "há' jóvanaz'", "há' jóvanez' így is". NEM! Nincs jól! Tessék megcsinálni, csak eltakarodni a büdös... oda.

Ezen emberek a "szakik", akiknél a derékszög néha csak 80 fokos, a vízzáró réteg a fürdőben csak 90%-os, a földelés meg ugyan el van húzva a falban, csak éppen nincs bekötve a konnektorba. Ezen emberek SOHA nem fogják előbbre vinni az emberiséget, csak lefelé húzzák. Ezen emberek kártékonyak.

Jelen esetben is látod mi lett? Gőzerővel azt teszik, amit kell: dolgoznak, foltoznak, javítják a hibákat, hogy rendben legyen. Ezt így lehet és így is kell, sehogy másképp nem helyes.

darkSectorxxx
Hát persze. 😄
Százmillás eladások ja. Elfelejtettem a titkos steam adatokat. Hát persze.

Az meg kamu, hogy a média valamiért a konzolokba spricceli a pénz. Hát persze.
MKXL is azért nem jött először mert anyian vették meg. Megijjedtek a nagy bevételtől.😊

darkSectorxxx
Itt minden mindennel összefügg, nem emberekre tagokra szorítkozva írtam, hanem mindenkiről, magamról is, részben az én hibám is.

darkSectorxxx
Grat, nekem is jó lenne wiiu, csak még drága.

darkSectorxxx
Bameg, te eretnek. 😄
Istenkáromlás.
Ha szaggatna a játék azt mondom oksa, de a fix atomstabil 30 az már yes.

Nem is azzal van a baj, hogy ezek a dolgok meg vannak említve. Csak sajnos igazad van, másról lassan már szó nincs. Steamen fél órát kell görgetni mire találsz egyet aki a játékról is írt és nem annyit böfögött oda, hogy "30 FPS". Ezek után maradnak a hivatalos reviewok, lehet jönni azzal, hogy mind fizetett de azokban legalább másról is szó esik.

Why so serious?

darkSectorxxx
Majdnem. Pontosan majdnem. Sony merre jár?
Vagy a konzolt leszűkítetted xboxra? 😊

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MoRT2195
Át kell pártolni a konzolos topikokba, ott talán nem megy a rinya, hogy miért csak 30fps, és hasonlók. 😄 Most olvasgattam pár steam-es értékelést, és azt írják jó a játék (tényleg mindent felsorolt, hogy a történet, a lövöldözés, és stb jó), csak a 30fps... Nekem is 300 ezres gépem van, mégis letojom, ha nem 60fps-sel megy a játék. Mert gondolom sokakat ez bánt, hogy megveszik sok pénzért a gépet, aztán nem tudják kihozni belőle a maximumot.
Szerintem a véleményedet ne vetítsd ki tényként mindenkire...

Why so serious?

darkSectorxxx
Pontosan. Ez egy önigazolási folyamat, mert aki pc-n felső kategria, az elvárja hogy ne legyen már közel ugyanolyan jó egy usernek ugyanaz a játék egy kb 3adáron vett konzolon.

Ennyi

Mondjuk a másik oldalon is hallani tök légből kapott felületes demagóg dumákat.