Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.08. 10:48:17
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ő hazudnom kéne ha azt mondanám hogy full erre számítottam az elején.
Nagyon érdekes játék, de valóban ezért így utólag a 10 dollár/euro sok szerintem....ennek a fele iinkább. Mert még egy teljes filmnek sem mondanám, érdekes a stoy alapján, ami kiderül a végére, csak visszagondolva, ez kevéske....ingyen játszottam, de 5 dollárt mondjuk megérne, annak tudatában ha a fejlesztők ezt esetleg majd később bővebben folytatnák. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.10.08. 07:54:36
Sőt, a dilemma az, hogy a másik ajánlat is birizgálja a fantáziámat - a lengyelek zombis ugrálóparkosa.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem szerintem ez ilyen "melós" játék lesz, mert egyrészt rettentő timesink cucc, másrészt én ezt nem igazán tartom PC-re valónak. Ez egy tipikusan "zsebgame", egyfajta igényes és sokrétű tamagochi... amolyan NDS-re való cím és ez jelen esetben abs. nem jelent negatívumot.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.10.08. 07:48:38
Engem nem érint, mert majd 1x megveszem a fullost, de hátha más már tart itt a 3. résznél és tolná...
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Why so serious?
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.08. 01:32:35
[merlinw.org]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Most azon gondolkozom, hogy mivel kéne játszanom. Választék az van bőven, az a baj sok is... Most megláttam a profilomba a Two Worlds: Epic Edition-t. Erről valakinek véleménye van? Jó játék? Megéri kipróbálni? Ami engem nagyon érdekelne, hogy vannak benne párbeszédek, amikbe bele tudunk szólni, illetve döntési lehetőségek?
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ha te hibázol melóba leugatnak ,kirúgnak, pénzbüntetéssel rúgnak ki, meghurcolnak stb.
Ezek meg vígan telibeszopathatják a fél világot. Kiadhatnak bármilyen bugos félkész 3 év múlva is örli accessz szart SENKI NEM FELÜGYELI és bünteti őket ezért.Szánalmas hogy b a világ minden részen minden apró szarnál van minőség-ellenőrzés csak az ótvar játékiparban nincs.
Én a szánalom egyik képviselője vagyok ,de ez rajtam is túlmutat 300000000000x-esen<#levele>#levele> Büszke vagyok rá, hogy ezeket a "férgeket" már csak akkor támogatom amikor már nem is érdekli őket az adott game.
Next PC upgrade: 2022
Sokan teleszarják tech gondokkal a reviewet, és nem magáról a játékról beszélnek...
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ahogy nézem Slime Rancher az ajánlott még, kár hogy EA
Egy 2016-os Lamborghini Huracan ára: kb. 238000 dollár (*272,88) = ~ 65 millió Ft.
Erre támogató kontrázás egy videó képében - 5 Things I Hate About My Lamborghini Huracan
//Esetleg ha Isti nem értené: azért, mert megvehetett egy baromi drága Lambót, még igenis utálhat rajta / benne dolgokat - és objektív is maradhat. Vagy szubjektív - tök mindegy, de véleményt alkot.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.10.07. 19:21:32
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Privátot írtam megint.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.07. 19:03:57
- Slime Rancher
- Hotline Miami 2 - wishen volt
- Deponia Doomsday - wishen volt
- Action Henk!
- THOTH
Következő vásárló becserkészős játék:
- Stardew Walley - Zorro ajánlásával :-D
Ismét maradok előfizető, rendületlenül.
+ PC-re olyan ne is fejlesszen /adjon ki valamit ha nincs tisztában a követelményekkel. Mafia 2 óta úgy néz ki visszafejlődtek.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.07. 19:03:00
Ha a kiadónak lennék, én azonnal levenném steamről a mafiát. És vagy kiadatnám úgy hogy jól menjen mint kb egy Mad MAx, vagy nem adnám ki steamre.
Nos pc-n is ez van. Ha már van vas ami 2-3x drágább mint a konzol ne legyenek már korlátok.
Az egy dolog hogy sok embert nem zavar az akárhány fps ,de kegyetlen sokakat igen (mint látható most is ettől hangos a világ). eközben a konzolosok csöndben játszanak.
Számomra a Mafia 3 egyedüli baja, hogy bűn ronda semmi egyéb. Ez remélhetőleg javítják és nem a 720p-t fogja skálázni és így kap egy "új" kinézetet.
A steam review részleg már csak supportként hajlando mukodni
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.10.07. 18:55:01
Why so serious?
Why so serious?
Már megbocsáss, de egyrészt ne általánosíts, másrészt szó nincs erről. Elhiheted, hogy a PC-sek nagy része le sem tojja a konzolokat, néhányuk azt se nagyon tudja, hogy arra milyen játékok jönnek. Nem azért sír tehát a felső kat. PC-vel rendelkező, mert a konzolosnak most jó vagy ugyan olyan, mint neki, hanem azért, mert a 3/4 millás PC-jén nem ezt várja, hanem szebbet, jobbat, tökéletesebbet. Igényesebb, ha úgy tetszik gamer sznob.
Azok az emberek, akik ott véleményt nyilváníthatnak bizony súlyos tizenezrekért vettek egy TERMÉKET. Ez a termék jelenleg NEM megfelelő a számukra, NEM megfelelő azon a platformon melyre vették. Ezen vásárlóknak IGÉNYEI, ELVÁRÁSAI vannak a termékkel szemben a pénzükért cserébe!
Azonnal jönni fognak a játék belbecsét érintő vélemények is, mihelyst rendben lesz a tálalás. Egy kicsit ez olyan, mint amikor veszel egy V8-as csodát és pár apró, de bosszantó szarság totál elrontja az autó élvezeti értékét. Abs. nem tudom hibáztatni azokat a vásárlókat, akik igen is hallatják a hangjukat és változtatásokat követelnek! SŐT! Végre! Csak így lesz ez egy szebb és jobb világ, hogy a pénzünkért (főleg a teljes áron vásárolt termékek esetében igaz ez), elvárásaink is vannak.
Rettentő káros az a hozzáállás, hogy "há' jóvanaz'", "há' jóvanez' így is". NEM! Nincs jól! Tessék megcsinálni, csak eltakarodni a büdös... oda.
Ezen emberek a "szakik", akiknél a derékszög néha csak 80 fokos, a vízzáró réteg a fürdőben csak 90%-os, a földelés meg ugyan el van húzva a falban, csak éppen nincs bekötve a konnektorba. Ezen emberek SOHA nem fogják előbbre vinni az emberiséget, csak lefelé húzzák. Ezen emberek kártékonyak.
Jelen esetben is látod mi lett? Gőzerővel azt teszik, amit kell: dolgoznak, foltoznak, javítják a hibákat, hogy rendben legyen. Ezt így lehet és így is kell, sehogy másképp nem helyes.
Százmillás eladások ja. Elfelejtettem a titkos steam adatokat. Hát persze.
Az meg kamu, hogy a média valamiért a konzolokba spricceli a pénz. Hát persze.
MKXL is azért nem jött először mert anyian vették meg. Megijjedtek a nagy bevételtől.😊
Istenkáromlás.
Ha szaggatna a játék azt mondom oksa, de a fix atomstabil 30 az már yes.
Why so serious?
Vagy a konzolt leszűkítetted xboxra? 😊
Why so serious?
Ennyi
Mondjuk a másik oldalon is hallani tök légből kapott felületes demagóg dumákat.