Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A drága időmet nem fogom a net felturkálására pazarolni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Senki nem akar senkit megvezetni, mert nem is tudna, hisz minden szám ami az előző gent és a mostanit mutatja maguktól a gyártóktól származik. A mínuszik és a pluszok is.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.07. 11:19:23
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem - nem tették sehol. Sehol sincs általuk közölve, hogy a gyártás, és a termékük nyereséges.
Spekulálsz.
Gyorsan rögzítem: nem is fognak semmit kommunikálni erről, mert a pozitív marketing része.
Az, hogy te egy fórumon, a monitorod, és a szemüveged mögött mit hiszel ilyen-olyan elfogultan, vagy hogy egy offline/online hír szerzője mit kopog le a billentyűzetén, és rá kik bólogatnak semmit sem jelent.
Különösen annak fényében, hogy a két cég már lassan az eladásokat sem merik közölni pontosan (mindig kihagyva a digitálisakat is), nehogy véletlenül összeesküvés elméletek szülessenek...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sony akkorát bukott a PS3al, hogy ha bukovárival hozza ki a PS4et, azon kellett volna filózniuk hogy mikor zárnak be. 2010ben volt először nyereséges a PS3, de előtte annyit buktak hogy az élettartama alatt mínuszban jöttek ki. Ami profitot a PS2vel szereztek azt a PS3al bebukták.
MS még talán lenyelte volna ezt is.
De eszükben sem volt, ezért olyan gépeket raktak össze és annyiért amin nem buknak. Bevált nekik. Mind a két gép nagyon jó áron van, csilliárdokat adnak el belőle, mind a kettő jobban fogy mint az előző gen gépei.
Nem kell belelátni vannak negyedéves éves jelentések. Ott van minden vissza is lehet nézni a számokat. Sem az MS sem a Sony nem titkolta sosem hogy az előző gen nagy ráfizetés volt. Kezdetektől mondták hogy ez a gen más lesz.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.07. 11:06:41
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.10.07. 11:03:22
Ez egy 3 éves hír....
Next PC upgrade: 2022
Én nem állítanék ilyet ekkora bizonyossággal... A Sony és az MS fejesei sem merik.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
PS4 , PS4 Pró és az Xbox One kezdetektől fogva profitáló hardwer, semmit nem buknak rajta.
Ha nem lenne konzol: lenne PC és arra fejlesztenének, PC-vel.
End of Story.
"Régen nem volt ekkora warez"
Egyre inkább csökken a warez. Egyrészt a törvények miatt, másrészt a padló árak vagyis az árverseny miatt, harmadrészt a DRM miatt, negyedrészt pedig mert a nép elkezdett egyre inkább fizetni olyanért is, amit ingyen letölthetne, csak éppen nem olyan kényelmes módon.
"ilyen olcsó budle"
Az olcsó bundlik pont, hogy PC-n léteznek, pont a warez elleni harc egyik legkomolyabb eszközei! Ha csak és kizárólag a Humble monthly-ra vagy előfizetve, akkor is annyi játékot lesz, amit egyszerűen nem tudsz 1 év alatt letolni! És ez csak egyetlen aprócska bundle...
"senem beleszarok gamer réteg"
Itt nem a gamer réteg szokott beleszarni a dolgokba leginkább, hanem a fejlesztők, akik Day1 már mosakodni kényszerülnek...
"Könzol meg mint a mostani állapot nem létezett."
Mert? Akkor is voltak jók is voltak, gyakran jobb gaming alternatívát nyújtottak a PC helyett, mint most...
"Ha nem lettek volna a konzolok nem vásárolhatna grebber 1 dolláros aaa játékokat."
Nem. Grebber azért tud 1 dolláros aaa játékokat venni, mert egyrészt árverseny van, másrészt rengeteg konkurens termék, harmadrészt -és ez a leglényegesebb- mert a digitális értékesítés piacán jóval könnyebb pár karaktert legenerálni és azt eladni, mint régen a dobozzal, adathordozóval, szállítással foglalkozni.
"Igen a konzol mai léte és a buta konzolosok tartják el a játékipart."
Továbbra is hamis az állítás. A konzolok pontosan azzal a problémával küzdenek, hogy eleve buknak a hardveren és a szoftveren próbálnak meg keresni. De ez egyre inkább nem megy, egyrészt használt piacos játékok miatt, másrészt az exclusive-ok számának csökkenése miatt, harmadrészt mert PC-n már indulóban gyakran olcsóbb, már pedig a nép árérzékeny, mindig is az volt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Régen az én mesterségem címere " köcsög, ótvar, rohadék,mocsok warezgeci" volt. Most ,hogy 1 db szart se warezolok le ,mert mint mondtam minek úgyis megveszek megint én vagyok a "köcsög, ótvar, rohadék,mocsok fillérgeci"
Akkor én meg had konzolbuzizzak meg pre oder gecizzek<#banplz>#banplz>
Elnézést a vulgaritásért ,de a szövegkörnyezet megköveteli.
Egyébként pedig annak, hogy a kiadók /fejlesztők /bárki akárki ki akarja az utolsó lehelletig sajtolni a pénzt egy termékből (bundlek) semmi köze nincs hogy tetrisre vagy hova jött az adott cumo. Ha xy-on kevés fogy kiadják pc-re. Ha only pc-sként adták ki és nem igen ment átviszik konzolra. Ha már egyik helyen se veszik annyi pc-n jön a bundle konzolon meg a havi ingyen részbe. Tökmindegy hova jön értéktelenednek a picsába (szerencsémre)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.07. 10:30:59
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Mi mindenre jó ez a puculó.exe <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.10.07. 10:26:48
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Hülye aki a játékokért fizet és csak warez.
Persze akik eltartják azokat mondja el mindennek.
Ha te ilyet nem csinálsz, nem gond, nem névszerint mondtam, akinek nem inge nem szabad berágni.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Régen nem volt ekkora warez, ilyen olcsó budle, senem beleszarok gamer réteg, senem készültek horror összegből játékok.
Könzol meg mint a mostani állapot nem létezett.
Ha nem lettek volna a konzolok nem vásárolhatna grebber 1 dolláros aaa játékokat.
Igen, mert azt a sokmilliót, ami sokszor még így is kevés fedezetnek, pc-n rántanák be.
Igen a konzol mai léte és a buta konzolosok tartják el a játékipart.
Pontosan. 😊
Akkor mivan akkor amikor látlag írni olyat hogy valamit ne csak konzolra adjanak ki?
Állítólag...egy hiba miatt 720P @30fps -ről felskáláz.
Szóval 720p felett nem natív, hanem skálázott, ezért elég homályosak a pixelek.....
A gáz fizika meg nem sejtet túl sokat ha az fps-t unlockolják Mivel sok más hasonló lockolt fps-nél néha csak további zűr volt a több fps-el mert a genyók hozzá igazítják a fizikát.... Majd meglátjátok mi lesz akit érdekel majd figyelemmel követi.
2022-ig biztos rendbe lesz<#banplz>#banplz>
A közleménybe majd azt írom, hogy: Ha visszamegyünk a kezdetekig, az első játékok se konzolra készültek. A PC üzletágból fejlődött ki a konzol biznisz. Ha eltűnne az összes konzol vajh mi lenne? Semmi extra, menne a PC-re minden fejlesztés. Az se zavarjon, hogy az "indizés" nem nagyon megy konzolon PC-n meg robbanásszerűen terjed már évek óta.
A gaming industry hajnalán aztán valóban az Atari és tsai is bekeményítettek, de vele szinte párhuzamosan ment a Mac gaming is, a mikroszámítógépek forradalma (Zx Spectrum, C64, Amiga) pedig brutális mennyiségű játékot eredményezett, miközben a Nintendo és a Sega is kiharcolta a maga szeletjét a tortából.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Megyek terjesztem mindenféle. Az év viccnapja lesz ez a mai köszönöm neked!!!!
Jézus ereje<#falbav>#falbav>
Legalább ne lennének kritizálva a vásárlók.
Akik az 1 dolcsist veszik pc-n a mostani játékokat azoknak a buta vásárlóknak köszönhetjük akik konzolon drágán vásárolnak játékokat. Pc nem élne meg konzolok nélkül.
Nem kell szeretni őket, de kritizálás azt soha nem fogom megérteni, inkább valami köszönöm szerűt.
("Egy szerencséje van a pc-nek (amiért azt tartok) nincs törve egyik next gen sem."😉
Akkor azt mondod konzolon a vasra kódolják a warét assemblybe? Nem lehet, hogy az alacsonyabb minőségű textúrák, a kevesebb aa és anizó, a kevesebb spec effekt, valamint a 30 frame cap miatt megy úgy a vason ahogy? (Már amikor jól megy.) Nem mellesleg fix hardverre melózni mindig könnyebb volt, mint 500 félére...
Nem mellesleg gyakran hót' u.a. a bagázs dolgozik a PC-s és a konzolos verzán is.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.10.07. 09:11:56
Nem zavar ugye, hogy az esetek túlnyomó többségében a portolást az adott fejlesztő csapaton belül végzik...
Szerveznek ki portoláskoat, de a ritka kivételektől eltekintve
Szerencsére konzolon kicsit 3milliárdszor jobb fejlesztők vannak mint mocsok pc-re ahol szegények nem tudják hogy kell kiszipojozni az erőt a vasból. Egy dolgot tudnak csak hogy a véresbe kell elpazarolni a bivaly erőt a semmire.
Egy szerencséje van a pc-nek (amiért azt tartok) nincs törve egyik next gen sem.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.07. 09:07:03
Persze van különbség 30 és 60fps között, ez egyértelmű. Én is szeretem ha 60fps-sel fut inkább egy játék, de nem fogok belehalni ha 30fps-re le van korlátozva, mert annyival is tökéletesen élvezhető. És multiban is elég a 30fps HA a többi játékosnak nincs 60+fps-e. Persze nem az fps számtól játszik valaki jól, de azért a 60+fps egy lövöldözős multiban egy kis előnyt jelent a 30fps-sel szemben. Viszont jelen esetben én magasról letojom ezt a korlátozást, mert 1. ez egy singleplayer játék, 2. ha lenne benne multi, a korlátozás mindenkire érvényes.
De hogy megnyugodjanak a PCMASTERRACE emberek:
"We currently have a patch running here at the studio that includes 30, 60, and unlimited frames-per-second options in the video menu, among other improvements for the PC version of Mafia III. We’re verifying the patch now to ensure everything is working as expected. If everything goes well, we expect the update to go live this weekend. We will be keeping the PC community up-to-date on the status of the patch throughout the weekend and thank you for all the feedback! "
A message to our PC players.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.10.07. 08:41:52
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.10.07. 08:30:54
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2016.10.07. 02:23:00
Why so serious?
Why so serious?
de miben más egy japán vagy kínai véleménye az europidétól? Ők is emberek 😊
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.10.07. 01:30:30
az viszint fura hogy 30 fps alatt hogy lehet lövöldözni... oda muszáj minimum 45-50 fps-nek lennie.