Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Efféle hozzászólásokat tudsz csak, akkor inkább ne...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Bullshit.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Nem tudom ( nem mintha nagy jelentősége lenne akármit is odaerőszakolni az 1. helyre ), mert nincs vége az évnek, lehet hogy kedden a Gears 4 lesz az, de most játszok a Paper Marióval, Forza Horizon3al amik makulátlan minőség és szórakozás. Volt már jó pár az idei évben ami ezt hozta és talán lesz is még, hisz sehol nem vagyunk most jön a dömping.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.09. 12:51:16

IMYke2.0.0.0
Tottinál minden játék év játéka, amivel játszik. <#vigyor3>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nálad mi eddig az idei év legjobbja? Őszintén kíváncsi vagyok.
Totti5
Max nálad az.

Az idei év legjobb játéka egy kiegészítő. Ez sokat elmond arról, h hol állunk. Vagyis, h hol áll a többi fejlesztőcsapat/kiadó.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.10.09. 12:45:49
Fpocok
Örülök, hogy nem ugrottam előre fel a hype vonatra, mert ez egy rakás fos lett. Nem tudom melyik a ciki: Kiadni 30fps lockkal, vagy 720p max felbontással. Katasztrófa. Ezek után már a játékmenet nem is érdekel/számít.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Többsége biztosan nem.

TBTPumpa
Igazi minőséggel van dolgunk. Komolyan ezeknek a mai AAA játékoknak a többsége simán bekerülhetne egy új Rossz PC játékok sorozatba.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Igen, egy jó fél évvel ezelőtt bukkant fel az egyik sztrímben.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

FEARka
Passz. Én se néztem mostanában, YT ajánlotta a videót.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

darkSectorxxx
Biztos hogy fasza lehet.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

MoRT2195
Azért ez elég látvános különbség, minimum ilyennek kéne lennie egy remastered kiadásnak. Oké, nyilván találni szebb játékot, de azért látszik, hogy bőven volt benne munka. De jó volna megvenni, csak sajnálom rá a pénzt amit összesen rá kéne költeni (mivel az IW abszolút nem érdekel), pedig lehet nem lesz türelmem várni. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szerk.: Nem mint ha nagyon érdekelne, csak kíváncsiságból... 30 vagy 60fps-sel megy a remastered konzolon?
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2016.10.09. 12:08:29
IMYke2.0.0.0
Jó ideje nem követem Joe-t... vazzer, csaja is lett közben?

darkSectorxxx
😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Rapid81
Ide most be akartam rakni azt a mémet, amikor Micimackó forgatja a Magyar helyesírás szabályai könyvet, de mocskosul nem találom... <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

FEARka
Kellemes a látvány? 😄 Ja hát nem mindenhol látni ilyen szép skyboxot 😄

Hát remélhetőleg hamar megoldják majd a modderek, hogy ne nézzen ki ilyen ótvarul.

A vezetés és a történet jónak tűnik, de technikailag nagyon elcseszték.
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2016.10.09. 11:46:27

darkSectorxxx
ŐŐŐ izé Mafia 3 az mindenhol szar, amikor én beszélgettem veletek, ti a Mafia-ról beszéltetek valszeg, de amit Grebbernek irtam többekközt az nem a Mafia-ról szólt.

Ergó erről egy szót nem szóltam. 😊

Én akkor általánoságban írtam.
De hidje el mindenki azért jól el lehet lenni vele, kivéve amikor konzolon is (ilyet az én ps4-em még nem látott eddig) kifagy a menüig és error message-al kilép a játék....de amúgy ennek ellenére eis hogy kurvára semmi Mafia nincs benne amitől Mafia lenne még jó. 😄

Nekem tetszik.
Kellemes a látvány amikor mászkálós részek vannak.
Autós részek imádom, a kocsi "fizikája" pont amit szeretek
Irányítás atomkényelmes....ennyi, a többit meg elnézem a játéknak.

Most ha jössz Dark megint, h a PC-s játékosoknak soha semmi se jó, akkor kiugrok az ablakon. 2. emeltről fejessel tán gyorsan végzek magammal.
Voltan
Jááááj 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Kicsit még teszteltem, vezetés közben gyakran benyal 43-45-ös tartományba is. Mindezt low AA-val, mert magasabbon homályos az egész 😄
A játék maga amúgy tök jó, meg hangulatos, de a technikai része egy nagyon nagy vicc.

IMYke2.0.0.0
Cserébe megvan a stabil 30 FPS. <#vigyor5>

Tinman
A visszapillantótükörben levő táj nem, hogy nem 2006, hanem 1995 körüli szint :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

És ez mellé a grafika se annyira jó. Xbox One verzió. Ez meg mi? 2006 van?
darkSectorxxx
😄

Én így is élvezem, a többieknk is mondtam pisi4 topikban hogy a lövöldözés meg autókázás kárpótol mindenért. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.09. 11:14:40

Tinman
Az optimalizálás csúcsa amit elkövettek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Meg ezt a "pár apró" bugot.
Voltan
Hát nem tudom, nálam az alábbi konfigon így is épp csak eléri a 60 FPS-t.

Tinman
Majd a modderek talán rendbe teszik 2 év múlva.

FEARka
Meg valami textúrapakk is jöhetne mert hihetetlen alacsony félbontásúak. Néhány helyen resi 4 szinten van.

Tinman
Na király, akkor most már csak a 720p-ről felskálázott szánalmat kell helyrekalapálni :-D

MoRT2195
Na megjött a Mafia 3 patch, most már lehet verni az fps számokra. 😄 Be lehet állítani, hogy 30, 60, vagy korlátlan legyen az fps. Persze ehhez egy jó számítógép se árt. 😊

Nem szoktam már játékot lewarezolni, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy a kezdeti állapotban milyen volt a játék, ezért leszedtem. Most kezdem el telepíteni.
Overburner
Sziasztok!

Newegg-ről lehet biztonságosan digitáls játékot venni eu-ba? Kb úgy mint az amazonon hogy fake address aztán annyi?

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

3Error
OMG... <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
"Weekend Deal: diarrhea, LET IT FLOW! -85%"

darkSectorxxx
Hogy ne lenne igaz, nem is vitatta senki.

darkSectorxxx
Ez mind szép és jó, nem mondta amúgy senki hogy HÁNY pc-s játékos van összesen, és a visszajelzésekkel foglalkoznak-e a fejlesztők.
A tma pár napja egészen másról szólt. 😊

Atisz
Még a végén én is elgondolkozom egy csomagon. A kiemelt játék önmaga megéri az árát + még 3 játék az amit nem lenne rossz újrajátszani.

RPG Heroes Bundle

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Voltan
Ebben azért tényleg van igazság.

darkSectorxxx
Ja hogy üdv a 64biten. 😊
Oksa. Majd várom szeretettel. 😊

Amúgy most ezt nyomatok végig, szép kolleksön, Eddie-t nem is hallottam még énekelni! 😮
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.08. 12:17:27

IMYke2.0.0.0
A zene már megvan - majd kitalálok valamit otthon.
Abletont is fel kell telepíteni <~6 év után ugye 64 bitre váltva még nincs fenn - Ableton miatt lett Windows 7 is annak idején>.

darkSectorxxx
Jajj bocs. 😊
Furcsa hogy itt dumálunk.

Hát legyen állat, kicsit feldobni pár efekttel, metal basszus.

Nem tudom. 😄
Remiy, ne Ofikálisön. 😄 Persze ha tetszik a zene neked is és lesz kedved próbálkozni.

IMYke2.0.0.0
Rossz topik - nem ágyazunk be videót.
Bármilyen zenét lehet "mixelni" - a kérdés, hogy milyen végeredményre számítasz 😊

IMYke2.0.0.0
"+ original st."

<#nemtudom>

darkSectorxxx
😄

+ original st.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.08. 11:56:44

IMYke2.0.0.0

Atisz
Téves, ez már max. csak 2. helyezett lehet ez mögött 😛

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

darkSectorxxx
Váó. 😄
áóáóáó egészen addi nem gagyi amíg nem sebzik meg a csajt. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.08. 11:04:12

MoRT2195
Év játéka. 😄 Vegyétek, ma jelent meg.