Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy teljeséggel elfogadható amit írsz...
De ezt full így bevállalod hogy ezt más is így vélné aki most esetleg neked hisz és nem veszi meg? 😊
Vagy lehet tök alapul vetted hogy neked brutális háttér állt rendelkezésre az előző részek alapján? 😊
Én is a BB-ben a farkasembert tartom a legdurvábbnak ha így jobban belegondolok az egészbe, ami mindent összevetve csak fut feléd és támad orrba-szájba, amit persze imádok sokszor speedrunoltam elellene.
Aranyos, de valaki nem is tudta pl megverni azt kerülte mint a kutyakakit az utcán.
Mindenkinek más.
Még vannak olyan tapasztalt FS játékosok is, akik nem tapasztaltabbak attól hogy végigvisznek egy részt, mert átcsúsznak, erős karival, itemekkel, bikafegyóval...
És lehet szart sem tud, mert ilyen is van.
Ismerek ilyeneket.
Mert van 30 vial, akkor ez könnyű, ja mondom menjé NG sok +-ba és tezsteld magad kisgatyában, meg max ilyen 4-5 vial-al probaképpen, hát loszarra nem elég.
mert a végigjátszás alatt nem tanulnak, védekezni...ami a legfontosabb.
Pajzs, vagy evade, tökmindegy, ez a lelke a játéknak, a többi felszerelés csak azért van hogy a kezdetekben segítsen ide eljutni, amikor már nem kell. 😊
Csakhogy amikor a 2. fs játékba mész, és az elsőbe megtanultál jol evade-elni vagy pajzsolni, vagy perry-zni, akkor már ott tökmindegy milyen ruhát vagy pajzsot vagy sisakot fejlesztesz, nem számit.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.09. 18:27:26
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ha beugrik egy taktik, akkor durr 30 sec és kinyirsz bárkit.
Amúgy Fume K-ot úgy is levertem hogy leszedtem minden itemet a fickóról, meztelen csak egy alap karddal, mert kibaszottul nem fontos a védelem, ezt mondtam már Ulthane papának is, mikor nézem, meg dumálok a többiekkel, persze kell egy minimális sebzés, dde utána kampec, ha van taktik, rájössz kalap-kabát a játéknak mehet a levesbe....
De ezt te is tudodd, és mondtadd, a Fume-t utáltad, Moby haverom a BB ebrietas-al nem bírt.
TÉNY nehezek, mert a taktika nagy figyelmet igényel, főleg Ebrietas, akit bármikor mentem hozzá és tanultam be egy trükköt, van egy mozgása, amit kibaszottnehéz kivédeni, amikor neked fut, mivel ahoz nagyon messze kell lenned tőle.
És mindig megszopat, de legyőztem már 7x, de nem tudom 10 proba alatt megcsinálni, sőtt, szerintem 30 is kell hozzá....pláne NGsok+ nál.
Tény hogy a Das 3 butuskább, de dDas 1-2 sem 100%-ban okos boss-okból áll, és a Das 3-ban is vannak iszonyatjók.
Nem tudom, te látod jobban, de az biztos hogy én azt vallom nem helyes az a kifejezés hogy könyebb, hanem itt egyféle taktikáról van szó, gondolkodásról...
És pont ezért megy egyre könyebben minden gém.
RÁÁLL az agya az embernek, tapasztalt, sejteni lehet ha hadonásznak akkor gurulni kell, ha charge-ol egy ellenfl akkor meszsze menni, ha charge támadást csinálta utána életet tudsz tölteni, emrt belassul, ezek a tapazstalatok öröklödnek, és ettől lesz egyre könnyebb.
Ezt arra írom, hogy VEDD figyelembe! a Das 3 neked akkor is egyszrűnek tűnt volna, ha nem ilyen boss-ok lettek volna.
Na akkor most gondold meg még 1x ha félreteszed a tapasztalatot, akkor is ezt gondolod?
Nézted az elért teljesítményekben ki miket oldott fel?
mert az kb tükrözi a játékosoknak mi a nehéz. 😄
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Das is valakinek 50 óra volt elsőre.
A Hangar 13 egy óriási felesztőcég ! Ezért is bíztak rájuk ilyen komoly feladatot. <#idiota>#idiota> (bár van egy olyan sejtésem, hogy "már" nem is feltétlen akartak "igazi" maffiás játékot csináltatni...)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.10.09. 18:02:47
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Szomorú vagyok. Nyilván nem szar játék a DaS 3, csak nem egészen az én stílusom... pontosabban én személy szerint nem ezt várom el egy souls játéktól. Na mindegy. Még majd játszogatom vele néha, hogy a maradék cirka 10%-nyi kihagyott/elfelejtett dolgot is megismerjem benne.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Való igaz, hogy a DaS 1 és 2 is letolható ha már "tudod a járást" nagyon hamar... anno a DaS 1-et 2 óra alatt Anor Londoig vittem el próbaképpen. De ha totál idegen vagy a játékban akkor bizony 2x ennyi gametime lenne a normális. Erre meg jó példa volt, hogy hiába voltam übergyakorlott a DeS és DaS 1-ben a DaS 2 első végigvitele mégis bő 110 óra körül kóstált.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mafia 2 - 2K Czech -------- (Mafia 1-2, Hidden & Dangerous 1-2, Vietcong 1-2)
Mafia 3 - Hangar 13 --------- Mutatom, hogy milyen sok játékot fejlesztettek. - Súgok: Mafia 3...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Atya ég.
Akkor DarkSector Isti- és amúgy kezdő Dark Souls-kompatibilis --- bocs Isti, tudod, hogy csak szurkálódok 😊 --- játékként tették le az asztalra... 😞((
Nem kicsit meglepő véleményezést olvastam most tőled. Nem is fogok rohanni a digitbe a játékért ezután. Fullos-kiegyensúlyozott-75%-os-leakciózósban majd, egyszer."
Tuti, hogy diszlexiás vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.10.09. 15:31:58
Nálam egyébként a Total War Warhammer az év játéka eddig....Nagyon vártam és nem csalódtam. És ugyan jönnek hozzá a DLC-k dögivel, de addig amíg a játék kegyetlen módon gazdagodik (kezdéskén 4 nép volt játszható, ami mára már 6-ra módosult és még mindig vanak olyan népek amiket bele fognak tenni a játékba)ezekkel addig nem bánom. Mellesleg nem mind fizetős tartalom, hanem ingyenesen is jönnek jó dolgok a játékhoz. Év fejlesztője a szememben mindezek alapján idén a CA.
Darksouls 3 nekem is tetszett, Tomb Raiderre még nem volt időm, Dogma egy régi játék felújított változata, szóval nem érdemel Goty címet szerintem. Doom- nem próbáltam, nem nyilatkozom. Nagyon nem is emlékszem ezeken kívül mi jött ki még idén ami egyáltalán említésre méltó....Just Cause 3 szintén nagyon rosszul startolt, mint most a Mafia. Play anywhere cuccokat meg se merem említeni....Talán a Gears jó port lesz, de az se Goty esélyes szerintem.
Pc-n idén Battlefield 1 fogja elvinni talán a pálmát vagy Dishonored 2 ha igazán only singleplayer játékot akarunk mondani. Szerintem.
DarkSectornak eleve más a nézőpontja, mert ő nem szereti és nem is tolta a korábbi részeket, max kis részt belőle... én meg rengeteget. Egyébként attól, hogy nekem ez az irány nem tetszik, még teljesen elfogadom, ha másnak igen. Nekem a lassabb, taktikusabb souls a zsánerem. Evvan.
(kép):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.10.09. 14:49:32
Nekem nem - én ugyanis nem nézem.
Bármilyen játékon "végig lehet söpörni" --- csak abban zéró a szórakozás.
2016 év játéka? Kicsit csaltam és megnézem mik azok amik idén jöttek ki és játszottam velük.
Dragon's Dogma: Dark Arisen - tudom, konzolon régebbi, PCn idén jelent meg. Sajnos nem volt időm még végigtolni de jó játéknak tűnik az első 6-7 óra alapján.
Rise of the Tomb Raider: Ez viszont tetszett, hozta az első rész színvonalát szóval jól szórakoztam rajta. Lehetett volna "világ körülibb" mint a régi TRek de kb. ennyi ami zavart.
Dark Souls III - Ez is bejött, hangulat rendben volt, viszont fárad a From nagyon, az egész játék lényegében egy best of DeS, DaS 1-2 meg némi Bloodborne itt-ott (bár ezzel még nem játszottam de láttam gameplayt). Szóval jó lesz ha valami újba kezdenek lassan mert negyedszer ez már kevés lesz.
DOOM - A játék amivel az ID elismerte, hogy modern FPS-t képtelenek gyártani ezért inkább visszamentek 1994be. Baj? Kicsit. A játék? Amúgy teljesen jó, csak az alcíme lehetne NOSZTALGIA is. Ettől függetlenül jól szórakoztam rajta de azért egy cégtől ami anno kb. feltalálta az FPS műfajt az ember újat várna nem pedig ezt.
Ami meg még érdekel erről az évről az a Mankind Divided (megvan már, csak még nem jutottam el addig, hogy elkezdjem), Mafia 3 meg még tán a Battlefield 1.
Why so serious?
Ulthane kollega bizonyitja. 😄 Napról napra. 😄Szóval ez max poén lehet semmi más. 😊
Ide is fog idén jönni a Kataliszt
Akkor DarkSector Isti- és amúgy kezdő Dark Souls-kompatibilis --- bocs Isti, tudod, hogy csak szurkálódok 😊 --- játékként tették le az asztalra... 😞((
Nem kicsit meglepő véleményezést olvastam most tőled. Nem is fogok rohanni a digitbe a játékért ezután. Fullos-kiegyensúlyozott-75%-os-leakciózósban majd, egyszer.
Az XCOM 2 egy TBS, hogy lenne már RPG? A Deus Ex meg elsősorban FPS, RPG elemekkel, mint pl fejlődési fa.
Érdekesnek tűnik. 5$-ért nem is tűnik soknak. Már csak az ME miatt megéri. Bár más pont nem érdekel belőle egy cseppet sem. Amúgy ez nem csak Xbox-ra van? Az összes játék Xbox-os borítóval van kirakva.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2016.10.09. 14:18:30
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Fejtsd ki, már ha tudod.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.10.09. 13:34:13
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Többit spoilerben: Technikai észrevételek, mi a jó és mi a rossz (van benne természetesen) és arról, hogy a játék és játékélmény milyen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Városban gyalogosan nálam 50 fps körül mozog (30-on is jó volt a lövöldözés, de így azért simább kissé). Járműben azért képes bekukkantani 30 környékre Full HD-ben, ha sok mindent kell megjeleníteni és meglehetősen hamar megzabálja a gépem, ami után bizony mikroakad (I5 3470, 8 gb ram+ vidai 970-el). Van vele technikai gond bőven még mindig (Joe féle eget én még nem láttam, ellenben sok minden mást igen: Furcsa árnyékokat, fények néha olyan érdekesen vetülnek az ember arcába, hogy semmit nem lát, AA úgy el van cseszve mint annak a rendje (high-on, mediumon mosottassá teszi az egész játékot...mondjuk full hd-ben se recés, ennél nagyobb felbontáson még ennyire se szóval nyugodtan maradhat is low-on).
Ellenben a város szépen ki van dolgozva, hangulatos az egész, sok apróság van, ami megdobja egy kicsit az élményt (pl. zsaruk akkor jönnek ha kihívják őket és nem azonnal, mint gta-kban, lezárt részekre betévedve van némi időd kijönni...boltosok is tűrik pár percig majd szólnak a zsaruknak, ki lehet rabolni üzleteket, amikor is a boltos rohan utánunk, hogy mit műveltünk stb. stb Szóval ilyesmik). Opciókban ki lehet kapcsolni a brutális kivégzéseket, ha sunnyogunk. Ekkor megváltozik az animáció és ahelyett, hogy késsel felszeletelné Lincoln az ellenséget simán csak kiüti. A mocsárban a hullákat vagy élőket is bedobálva a vízbe az aligátorok jönnek és végzik a dolgukat...Minket is megcincálnak ha úgy döntünk ott úszkálunk körülöttük.
A történet semmi extra viszont a tálalás zseniális (a felvezetése, a bemutatása), a város hangulata kiváló, a korhű zenék ehhez csak hozzátesznek. A karakterek egyediek és könnyen megkedvelhető, a főhős is (simán el tudnék képzelni egy filmet is a játékból....simán).
A lövölde semmi extra...Láttunk már ilyet. Viszont az tetszik, hogy itt egy fejes az bizony fejes (fekszik alszik tőle mindenki, kivéve a nevesített célpontokat, de még ők se bírnak ki 2-nél többet). Van számos gyilkolóeszköz és nem dobnak meg több 100 lőszerrel egyiknél sem...Az a kevés kis lőszer is hamar elfogy. Egyébként ha nem használunk fedezéket hamar fűbe lehet harapni, még normálon is, amikor is veszítünk a tárcánkban lévő pénzből (ennek elkerülésére be lehet tenni a készpénzünket egy széfbe és akkor biztonságban lesz). Lesznek különböző segítőink, különböző képességekkel. Ahogy támogatjuk egyiket másikat úgy oldhatóak fel újabb segítségek: Fegyverek, autók, hívható segítségek, extrák, több befolyó pénz, ilyesmi. Ha valakit nem támogatunk az akár ellenünk is fordulhat. Szóval a játékmenet rész elég szépen ki lett dolgozva én úgy érzem.
Ótókázás semmi extra, de ajánlott szimulátor módban tolni úgy kellemes viszonylag. Animációk meglehetősen jóra sikeredtek: A kivégzések, a töltésanimációk, autókázás közben ha tolat a főhős hátranéz, úgy könyököl a másik ülésre ahogy a valós életben csinálnánk.
Amit 11 óra alatt tapasztaltam a játékmenetből az azért nagyrészt igen hasonló: Lopd el, lődd le, hozd ide, kövesd, robbantsd fel, foglald el, vallasd ki, győzd meg feladatköröket váltogatja. Viszont mivel a lövölderész és a fedezékrendszer kellemes és ha akarjuk akár settenkedve is lehet abszolválni a legtöbb feladatot, ezért eddig szórakoztató...Azért senki ne várjon világmegváltó feladatokat....A kreativítás valószínűleg a főszálban lesz keresendő és nem a mellékes feladatokban. Apropó mellékes feladatok: Segítőinknek végezhetünk feladatok ahol egyrészt pénzt lehet keresni, másrészt számtalan dolgot elárulnak a háttértörténetükről.
Játékidő tekintetében 11 órám van benne és kb sehol sem járok...Olyan 10-20 % körül talán, pedig túl sokat nem nézelődök. A térkép egyébként kellően nagy, sok helyre be lehet menni. Rengeteg korhű autó van amit lehet vezetni. Gyűjthető cuccból is van számos (playboy, festmények, hot rod újság, technikai kütyü amellyel az egyes körzeteken belük kisebb részeket lehet unlockolni...Ez annyit jelent, hogy adott területen megjelennek a gyűjthető dolgok a térképen, illetve adott területen lévő ellenfelek is láthatóak lesznek a térképen). Amúgy Lincolnnak van egy képessége, hogy láthatja a környezetében lévő ellenfeleket a V gomb megnyomásával (vagy használod vagy nem....nem kötelező csak segítség).
Szummázva: Igen a játék küzd technikai gondokkal, igen az optimalizálás a grafikához képest nem a legjobb (azért bőven játszató kategória még az én középkategóriás gépemen is, akkor azért másnál valószínű ez simán elmegy 60 fps-el...Pocok szerintem nálad is...Fagyás nem volt, CTD volt párszor, de kizárólag akkor mikor 3 másodpercenként állítgattam a grafikai beállításokon...egy idő után besokallt és kivágott). Technikai gondokra háklis vagy? Zavarnak az fps dropok és a hasonlók, akkor NE VEDD MEG! Még ne!
Akit érdekel a játék, ami egyébként jó az várjon még vele, mert ráfér még pár javítás. Aki türelmetlen és jó pc-je van (és toleránssan tud viszonyulnak a hibákhoz és a technikai malőrökhöz, amik rontják az összeképet, de nem lehetetlenítik el a játék élvezetét annak viszont azt mondom nyugodtan vegye meg....30 euró körül mozog szürke oldalakon...szerintem ennyit megér....Ha nem vagy biztos benne van már csúnya verzió is.
Akkor egy kérdés amire elég az igen / nem is az egyszerűség jegyében.
Attól hogy a példának felsorolt Paper Mario és Forza Horizon 3 amit személy szerint technológialilag makulátlannak tartok ( perfekt fix frém, látvány, bugmentes ) és rettentő szórakoztatónak, attól már mind a kettő az év játéka lesz?
Nem siettem vele, szinte csak hétvégén toltam meló/sport/család miatt, így ha levonom a menüben történő semmittevést, mert éppen ettem vagy fórumoztam, akkor olyan 55 óra volt a gametime. Ez elég komoly pofán csapásként ért, mert eddig az összes Souls-ba elsőre 100-110 óra ment bele! Holott itt is igyekeztem mindent felderíteni, amit lehet kipróbálni, felfedezni. Ráadásul tényleg rövidebbnek tűnik a játék.
Szomorú vagyok. Nem dühös, nem haragos, csak kicsit csalódott, meg olyan ürességet érzek. Ez a játék nekem most szinte nem adott SEMMIT.
És ez baj. Számomra ez -egy Souls játéknál- a lehető legrosszabb ami történhet. Nekem ebbe nem igazán voltak epic csatáim, nagyon hamar rájöttem mindegyik boss gyengéjére és természetesen mágia nélkül ki is használtam azt. Néha teljesen mezei mobok nagyobb problémát okoztak, mint 1-1 boss.
A DeS-ban megismert Second Chance itt Tears of Denial néven fut, ez volt az egyetlen varázslat amit használtam, de ezt is csak azért, mert felfedező és kalandozó módban játszottam a játékkal, hosszasan elidőzve, sokat backtrackelve, így az ismeretlenbe lépdelve néha jó volt egy második esély, de ha ezt nem használom akkor se nagyon másabb az egész, max picit többször kell a tábortűztől kezdenem.
Apropó tábortűz... nem is számoltam már így a végén, hányszor lett szerencsétlen Firelink újra és újra felhasználva, ahogy az Anális pálya is. A fegyverek, varázslatok bőven 95%-a recycled. Ez nyilván magyarázható azzal, hogy de hát az a lore, de azért többet vártam volna, mert van újdonság, csak annyi, hogy az 1 db. DLC-re lenne elég.
Nagyon meglepett, hogy eddig az összes Souls részben volt healing item, itt egyetlen egy db-ot találtam csak egy nagyon ritka cuccból, de se grass, se pedig lifegem nincs sehol. Nem értem ezt miért kellett kivenni, ezzel csak a magamfajta felfedezők dolgát nehezítették meg, mert adott részen, ha nem tudod hol a tábortűz, akkor inkább visszateleportálsz estust tölteni és nem kockáztatsz, majd mész újra. Ez csak időhúzás semmi egyéb.
Nem értem azt sem, hogy az engem betámadó fantomok milyen ötlettől vezérelve lettek úgy megalkotva, hogy estust vedeljenek. Ez eddig egy souls-ban se volt így. Így aztán mocskosul hosszú és rohadtul unalmas csaták veszik kezdetét, ahol az ellenfelem baj esetén pont olyan gyorsan húz el potizni, mint én. Ez azért nem fair gyerekek, mert Ő INVADELT be engem és nem én őt. Ő van az én világomban és nem én az övében. Ő a betolakodó...
Igen, a graf az szép, a hangulat sem rossz, de valahogy az RPG elemek száma még inkább lecsökkent, sok beszélgetősdi nem nagyon lesz :-/
Beteg, ahogy a fejlesztések is zajlanak. Konkrétan több twinklingem volt a játék első felében, mint normál shard vagy ne adja ég chunk. Aztán mikor ömlik a shard, de tonnaszám, akkor meg chunk nincs sehol sem, de annyira nincs, hogy már rég felfejlesztetted 2 másik fegyód, meg a páncélod és be vagy ragadva, mert chunk az nincs. Aztán persze jóval később majd az is lesz, lehet farmolni is. Ellenben rengeteg varázslatot össze lehet szedni nagyon hamar és NPC-ket is az újabbakért. Ez persze melee karival hótmindegy' mert jól meg lettek emelve a varázslatok árai, így ha melee-vel jót akarsz, akkor inkább nem nagyon mész el olyan irányba, mert lelkeket inkább a melee karinál elengedhetetlen paraméterekre kell költeni.
Azt sem értem, hogy a poise miért lett így elcseszve. Lehetek a legkönnyebb cuccban, akkor is az ellenfelek 99%-a gyorsabb, mint én és természetesen ő rohadt könnyen megakasztja a támadásaim nagy részét, de viszont ez jóval kevésbé van így. Nagy poise mellett se jobb a helyzet. Tehát mi marad? Az evade. Az ember ujja elkopik a sok vetődésbe és gurulásba. Gurul, gurul, gurul, üt. Gurul, gurul, gurul, üt. És ez megy szinte végig, néha backstabelhetsz is, vagy oszthatod a riposte-ot. Aztán amikor elunod lenyilazol mindenkit a gecibe. Lol.
A felgyorsult harc miatt már nem igazán van idő gondolkodni, inkább amolyan akció-reakció játék lett a egész, ami persze most is tanulható, csak sok ész nem kell hozzá, inkább kézügyesség...
Nekem ez az irány nagyon, de nagyon nem tetszik. Ezerszer inkább tolnám újra a DeS, DaS, DaS 2 triót, mint ezt az idegrángásos, combo-fétises akciójátékot. Már előre félek, hogy nekem ezt tisztességből illik kimaxolni, meg végigjátszás se ártana... hát ehhez nagy erőt kell gyűjtenem az biztos.
6.5/10
Az év játékáról meg annyit, hogy:
Uncharted 4
Aki nem így gondolja az nem játszott vele. Viszont ha olyanokat nézünk amik PC-re is kijöttek, akkor szerintem ezek a legesélyesebbek:
Doom
XCOM 2
Overwatch
Rise of the Tomb Raider (számomra ez)
Deus Ex: Mankind Divided
X-Com 2 még várat magára, a Deus Ex nem tudom, hogy igazán érdekel-e, Mirror´s Edge csalódás, No Man´s Sky-ról inkább hadd ne is írjak semmit.
A Mafia 3 amúgy tetszik, de botrány a kiadás technikai szintje.
És eddig nálam kb ennyi ez az év... Nem tudom, jön-e még valami idén, ami érdekel, Battlefield nem, Gears of War talán, de még soha nem használtam a WIndows Store-t.
Lesz még idén valami?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Idei játékok közül majd talán jövőre lesz még egy Mirror's Edge catalyst, Deus Ex: Mankind Divided, INSIDE, Rise of the Tomb Raider, Ashes of Singularity, meg egy NMS, de azok így előre nehezen lehetnek helyezettek. 😊
Eleve kevesebb címet vártam nagyon, és azok közül pedig (legalábbis megjelenéskor) a legtöbb botrányos lett.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.10.09. 13:13:04
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"