Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Annyi "friss" AAA játékot BÉREL/kölcsönöz.... így a helyes.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.11. 12:59:37

Next PC upgrade: 2022

ffxi
WTF!? Johet mind2 😛 xD

Fákjúal!

Totti5
Elképesztő kezdeményezés, kíváncsi lennék mennyi az előfizetője. Annyi "friss" AAA játékot kap az ember fillérekért hogy a humbli ehhez képest aranyért van.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
"EA Access - még idén ingyenessé válik a Mirror's Edge Catalyst és a Star Wars Battlefront

Az Electronic Arts bejelentette, hogy az EA Access és az Origin Access előfizetői számára még idén ingyenesen játszhatóvá válik a Vaultból a Mirror's Edge Catalyst és a Star Wars Battlefront. Sőt, valójában az EA Access ehhez még hozzáadja majd a UFC 2-t is, ami az Origin Accessen pusztán azért nem lesz elérhető, mert a játék sosem jelent meg PC-re. Ami valljuk be, egy viszonylag nagy hátráltató tényező.

De szintén Xbox One-on most vált elérhetővé az Electronic Arts néhány komolyabb XBLA-klasszikusa: Heavy Weapon, Bejeweled 2, Bejeweled 3, Feeding Frenzy, Feeding Frenzy 2, és a Zuma."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"De ahogy teged ismerve, nem maradnek le semmirol 😄"

Hát, ezt most nem tudom mire véljem.
A lényeg (ne nézd akkor meg): a videón magyar lányok bolondoznak egy Zoli nevű srácnak, miközben boldog születésnapot kívánnak neki, többször is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Így van - játékonként változik.
Leginkább azok a játékok adják meg, amik helyben tárolt fájlokkal dolgoznak, és azt is töltik fel a felhőbe.
A közvetlenül STEAM felhőbe, vagy az adott kiadó által üzemeltetett rendszerbe mentő játékok esetében (From Software-nek péládul van sajátja is - a 2. résznél magam is tapasztaltam) nem vagy nem biztos hogy működik az offline > online achi téma.

MerlinW
Minden DaS első pár végigjátszását offline játszottam, ezt is (ezért is vannak olyan alacsony óraszámok a DaS játékoknál). Az itemeket kifarmolam, 4 végigjátszás alatt. Online új karakterrel szoktam játszani (azzal toltuk Pocokkal is kicsit). Az acsik egy részét egyszerre dobta be valamikor egy online indítás után. Asszem DaS1 - 2 nél is hasonló helyzet volt. Scholar offline mentésemben is van pár szerintem😊

[merlinw.org]

Vagy az kéne, hogy online is szerzek egy achit és akkor kiértekeli a hiányzó többit is?
ffxi
Koszi mindenkinek, majd csak szombaton esedekes a dolog 😄

Imy. Ha gepnel vagy wifihez jutok akkor meglesem 😛 De ahogy teged ismerve, nem maradnek le semmirol 😄

Fákjúal!

Tényleg, ennek hogyan kéne működnie? Mert én a kb. a 2. órától kezdve offline játszottam végig a DaS3-at és így talán csak az első 3db achi van meg. De azóta már voltam online és nem kaptam meg utólag több achit.
Hogy van ez a steamen? Vagy játékonként változhat, hogy meg kapom-e utólag?
IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen>

//278847 - Error: Nem - MerlinW-ről van szó.
S én is kizártnak tartom, hogy eszközt használt volna. Én az offline témára voksolok.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.10.11. 11:28:08

IMYke2.0.0.0
Nem lehet, hogy offline volt jó sokáig, és utána adta meg neki, mikor online lett?

darkSectorxxx
Bameg. Nemár, nem mondod hogy pont vasárnap. Akkor ez egy HBD meghívás volt! 😊

Face érdekes nem jelezte hogy ünnepnap van. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Atisz
Boldog születésnapot.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

MerlinW
Boldogat!

[merlinw.org]

zorrobomber
Köszi!! <#eljen> Boldog szülinapot minden Marikának!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.11. 10:07:07

ffxi
Scooter + dark THX! 3 nap es fiatalabb 😄
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2016.10.11. 09:51:38

Fákjúal!

Scooter
Köszi! <#eljen> Boldog születésnapot! <#pias>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.10.11. 09:47:30
darkSectorxxx
Ó bazdmeg, ja hogy születésnapod van, le sem esett bakker!
Úristen akkor HBD.....
Télleg röstellem magam, elfelejtettem hogy 2 nappal vagy öregebb!!!!!!!!!!!!!! 😄

SORRY! 😊

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.11. 09:19:12

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

genndy
Ú de jó dolog nekünk ez a te öregedésed! <#vigyor5>
Köszönjük szépen a felajánlásokat, boldog szülinapot! <#pias>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

ffxi
<#worship>

Fákjúal!

darkSectorxxx
Nem is azért mondtam....😄
De a ebéd free gift, nem fizetős dlc. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.10. 22:56:30

ffxi
Há de most fizettem ki az ebédet! 😄

Fákjúal!

darkSectorxxx
Ajánlom is 😛
Nedm csdak vendégségbe megyünk össze-vissza 😛
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.10. 22:37:58

3Error
Én örömmel hallom. <#mf1>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

ffxi
Novembertől itt foglak benneteket boldogítani 😛

Fákjúal!

3Error
Én támogatom. <#eljen>
(bár friss húsnak /én/ neve kuss ! <#idiota>)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Mármint kicsoda? Imi?

(sőt egyáltalán a Skyrimről van szó?)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.10.10. 22:33:06

Voltan
De, igen 😊 Mivel nem jeleztél vissza, gondoltam, nem kapok meghívót. 😊 Nem éreztem annyira fontosnak, hogy erőltessem, nem a sorsolások érdekelnek, csak szívesen tag lennék ott is, ha már itt ilyen családiasan vagyunk. Régi SG tag lévén ez kb. az egyetlen megmaradt topik, ami mozog, és a régi fílinget hozza.

Szívesen mortalozok is veled, de sok örömöd nem lesz benne, mert nagyon, nagyon béna vagyok. Online soha nem játszottam, és csak szeretem próbálgatni a játékot, mert bizony azért kegyetlen jó ám 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

3Error
Köszönjük ! Végre lehet látni Téged is... <#vigyor><#worship>

3Error
Érzem, hála az égnek. #hateusa <#vigyor>

darkSectorxxx
<#pias><#worship>

Kizárt dolognak tartom, hogy becsalta volna az achit.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tolhatnánk majd egy-egy kört ha gondolod....Apropó nem tartozom én neked valamivel (friendlist, steam csoport témakörben)???

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ffxi
Na akkor öregedjunk egy pici évecskét idén is 😊 Sok szerencsét

Fákjúal!

Tinman
1. Offline nagyon nagyon nehéz megszerezni őket... pl. egyetlen varázslathoz 30 db. item kell. Igen ám, de az adott mobok csak kb. minden harmincadikra dobják az itemet még magas item find mellett is. Ki is jön, hogy csak ehhez az egyetlen varázslathoz cirka 750x kell ugyan azt a mobot leölni. Ez tetemes idő és teljes agyhalál és ebbe beleszámoltam azt a pár darabot, amit normál végigvitel közben találsz nagyon ritkán.

2. Hát szerintem ő nem olyan :-)

3. Lásd 2. pont, meg úgy semmi értelme az egésznek. Mer' hát azé' achi... izé teljesítmény :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Én elkaptam! Fel is tettem újra tegnap. Még mindig lenyűgöz, hogy 45 gigát rak fel egy Mortal kombat 😄

Szintén a 8 eurós fura kompótra csaptam le. Érdekes 😄
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.10.10. 21:42:51

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

genndy

@Tinman: lehetőségek:
1. Offline állapotban volt játék közben és az első netre lépéskor megadta a megszerzetteket egyszerre;
2. Szerzett egy 100% savegame-t;
3. Elege lett az egészből és befigyelt a S.A.M.... (<#vigyor5> <#kuss>)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
MerlinW!

Pár órája már tervezgetem, hogy tudnám a legoptimálisabban megoldani azt, hogy pár végigjátszással (ahogy nézem még 2 minimum kelleni fog), hogyan lehetne achimaxolni a DaS 3-at.

Ez a 107 gyűrűs őrület se semmi, de ahogy látom keményen kelleni fog majd invadelni/segíteni is másoknak, hogy minden varázslat/miracle meglegyen. Na most nézegettem ismerősöket és egyedül te maxoltad ki a játékot, amiért le a kalappal, mert jó sok türelem kell hozzá, azt már látom :-/

Viszont ezt nem értem... hogy sikerült neked egy percen belül ennyi különféle, merőben más és más achit megnyitni a játékban?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Csak emlékeztetőül:

"Skyrim Special Edition arrives in a few weeks on October 28, and for anyone that owns the main game and all three DLCs (Dawnguard, Hearthfire, and Dragonborn), you will receive Skyrim Special Edition separately in your Steam Library at no additional cost.

Eligible Skyrim purchasers include:
Anyone that owns Skyrim Legendary Edition on Steam.
Anyone that owns Skyrim and all three DLCs (Dawnguard, Hearthfire, Dragonborn) on Steam.
To ensure eligibility, you must own all Skyrim content on Steam on or before October 28th.

Skyrim Special Edition will be available for purchase at its global release time of 12am UTC on Friday, October 28. Region-specific unlock times include:
5pm Pacific Time (October 27)
<8>8pm Eastern Time (October 27)
1am British Summer Time (October 28)
2am Central European Summer Time (October 28)
11am Australian Eastern Time Zone (October 28)
<8>1pm New Zealand Time (October 28th) "

Hopp:

"<...> a Bethesda (egészen pontosan a Bethesda új montreali stúdiója) újradolgozta a textúrákat és az effektusokat, bekerültek a volumetrikus fények, a dinamikus depth of field effektek és a screen-space reflections effektek is, valamint a víz és a hó teljesen új shadereket kapott.

Ezen kívül persze fontos azt is megemlíteni, hogy a Skyrim Special Edition megjelenik Xbox One-ra és PS4-re is, és mindkettőn támogatni fogja a modokat, valamint a PlayStation Pro-n 4K-s felbontásban fut majd.

Ha azonban nem konzolokon akarjuk futtatni a játékot, akkor így alakulnak a gépkövetelmények:

Minimum:

CPU: Intel i5-750 / AMD Phenom II X4-945
GPU: NVIDIA GTX 470 1GB / AMD HD 7870 2GB
RAM: 8GB
HDD: 12 GB szabad hely

Ajánlott:

CPU: Intel i5-2400 / AMD FX-8320
GPU: NVIDIA GTX 780 3GB / AMD R9 290 4GB
RAM: 8GB
HDD: 12 GB szabad hely"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.10.10. 21:02:50

zorrobomber
Én azon kisebbség közé tartozok akik imádták a 4->5 váltást, az 5 sokkal inkább kézreáll, és nem azon múlik a jó játék, hogy memorizálnod kell az apró nüansznyi kis szabályokat, hanem könnyen átlátható az egész. Egyébként Alpha Centauri rajongó vagyok én is, de a 6 is baromi jónak ígérkezik, a Casus Belli rendszer már nagyon hiányzott.

Teljesen igazad van. Úgy lett volna szerencsés, ha azonnal levették volna ahogy lejárt az akció. Ez így jelen formájában rendkívül zavaró és megtévesztő.

Tinman
Erről van szó. Ez zavar. Nagyon.
Nem mellesleg a képet vihargyorsasággal kellett volna eltávolítaniuk, mert aki pl. most ebben a pillanatban akarja megvenni az azt látja, hogy le akarják húzni...

darkSectorxxx
Ja vágom már, azt hittem a dlc tartalmat kell nézni.

Az a baj, hogy EU régiós steamen dollár pénznemű képpel terjesztenek infót...Ennyire nézik csak szarba az európai piacot....

8,2-eurót fizettem én is érte a steamen. HA lett volna eszem vettem volna belőle vagy 10-et későbbre.... 1 hónap múlva 15 euróért simán el lehetne passzolni.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.10.10. 20:44:45

darkSectorxxx
Ja hogy a pénznem. 😄

IMYke2.0.0.0
G2A-n vehető 8,x euróért a Pack 2 - csak Steamgifts formájában, amitől egyszerűen kiráz a hideg.

Ennyi volt az ára (tényleg dollárban megadva a kép, de euróba átszámolva is ennyi volt....egészen a mostani akcióváltásig amikor lejárt ez az olcsó vásárlási lehetőség).