Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.10.11. 12:59:37
Next PC upgrade: 2022
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az Electronic Arts bejelentette, hogy az EA Access és az Origin Access előfizetői számára még idén ingyenesen játszhatóvá válik a Vaultból a Mirror's Edge Catalyst és a Star Wars Battlefront. Sőt, valójában az EA Access ehhez még hozzáadja majd a UFC 2-t is, ami az Origin Accessen pusztán azért nem lesz elérhető, mert a játék sosem jelent meg PC-re. Ami valljuk be, egy viszonylag nagy hátráltató tényező.
De szintén Xbox One-on most vált elérhetővé az Electronic Arts néhány komolyabb XBLA-klasszikusa: Heavy Weapon, Bejeweled 2, Bejeweled 3, Feeding Frenzy, Feeding Frenzy 2, és a Zuma."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hát, ezt most nem tudom mire véljem.
A lényeg (ne nézd akkor meg): a videón magyar lányok bolondoznak egy Zoli nevű srácnak, miközben boldog születésnapot kívánnak neki, többször is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Leginkább azok a játékok adják meg, amik helyben tárolt fájlokkal dolgoznak, és azt is töltik fel a felhőbe.
A közvetlenül STEAM felhőbe, vagy az adott kiadó által üzemeltetett rendszerbe mentő játékok esetében (From Software-nek péládul van sajátja is - a 2. résznél magam is tapasztaltam) nem vagy nem biztos hogy működik az offline > online achi téma.
[merlinw.org]
Imy. Ha gepnel vagy wifihez jutok akkor meglesem 😛 De ahogy teged ismerve, nem maradnek le semmirol 😄
Fákjúal!
Hogy van ez a steamen? Vagy játékonként változhat, hogy meg kapom-e utólag?
//278847 - Error: Nem - MerlinW-ről van szó.
S én is kizártnak tartom, hogy eszközt használt volna. Én az offline témára voksolok.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.10.11. 11:28:08
Face érdekes nem jelezte hogy ünnepnap van. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.10.11. 10:07:07
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2016.10.11. 09:51:38
Fákjúal!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.10.11. 09:47:30
Úristen akkor HBD.....
Télleg röstellem magam, elfelejtettem hogy 2 nappal vagy öregebb!!!!!!!!!!!!!! 😄
SORRY! 😊

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.11. 09:19:12
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Köszönjük szépen a felajánlásokat, boldog szülinapot! <#pias>#pias>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
De a ebéd free gift, nem fizetős dlc. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.10. 22:56:30
Nedm csdak vendégségbe megyünk össze-vissza 😛
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.10. 22:37:58
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
(bár friss húsnak /én/ neve kuss ! <#idiota>#idiota>)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
(sőt egyáltalán a Skyrimről van szó?)
Utoljára szerkesztette: 3Error, 2016.10.10. 22:33:06
Szívesen mortalozok is veled, de sok örömöd nem lesz benne, mert nagyon, nagyon béna vagyok. Online soha nem játszottam, és csak szeretem próbálgatni a játékot, mert bizony azért kegyetlen jó ám 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
2. Hát szerintem ő nem olyan :-)
3. Lásd 2. pont, meg úgy semmi értelme az egésznek. Mer' hát azé' achi... izé teljesítmény :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szintén a 8 eurós fura kompótra csaptam le. Érdekes 😄
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.10.10. 21:42:51
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
@Tinman: lehetőségek:
1. Offline állapotban volt játék közben és az első netre lépéskor megadta a megszerzetteket egyszerre;
2. Szerzett egy 100% savegame-t;
3. Elege lett az egészből és befigyelt a S.A.M.... (<#vigyor5>#vigyor5> <#kuss>#kuss>)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Pár órája már tervezgetem, hogy tudnám a legoptimálisabban megoldani azt, hogy pár végigjátszással (ahogy nézem még 2 minimum kelleni fog), hogyan lehetne achimaxolni a DaS 3-at.
Ez a 107 gyűrűs őrület se semmi, de ahogy látom keményen kelleni fog majd invadelni/segíteni is másoknak, hogy minden varázslat/miracle meglegyen. Na most nézegettem ismerősöket és egyedül te maxoltad ki a játékot, amiért le a kalappal, mert jó sok türelem kell hozzá, azt már látom :-/
Viszont ezt nem értem... hogy sikerült neked egy percen belül ennyi különféle, merőben más és más achit megnyitni a játékban?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Skyrim Special Edition arrives in a few weeks on October 28, and for anyone that owns the main game and all three DLCs (Dawnguard, Hearthfire, and Dragonborn), you will receive Skyrim Special Edition separately in your Steam Library at no additional cost.
Eligible Skyrim purchasers include:
Anyone that owns Skyrim Legendary Edition on Steam.
Anyone that owns Skyrim and all three DLCs (Dawnguard, Hearthfire, Dragonborn) on Steam.
To ensure eligibility, you must own all Skyrim content on Steam on or before October 28th.
Skyrim Special Edition will be available for purchase at its global release time of 12am UTC on Friday, October 28. Region-specific unlock times include:
5pm Pacific Time (October 27)
<8>8>8pm Eastern Time (October 27)
1am British Summer Time (October 28)
2am Central European Summer Time (October 28)
11am Australian Eastern Time Zone (October 28)
<8>8>1pm New Zealand Time (October 28th) "
Hopp:
"<...> a Bethesda (egészen pontosan a Bethesda új montreali stúdiója) újradolgozta a textúrákat és az effektusokat, bekerültek a volumetrikus fények, a dinamikus depth of field effektek és a screen-space reflections effektek is, valamint a víz és a hó teljesen új shadereket kapott.
Ezen kívül persze fontos azt is megemlíteni, hogy a Skyrim Special Edition megjelenik Xbox One-ra és PS4-re is, és mindkettőn támogatni fogja a modokat, valamint a PlayStation Pro-n 4K-s felbontásban fut majd.
Ha azonban nem konzolokon akarjuk futtatni a játékot, akkor így alakulnak a gépkövetelmények:
Minimum:
CPU: Intel i5-750 / AMD Phenom II X4-945
GPU: NVIDIA GTX 470 1GB / AMD HD 7870 2GB
RAM: 8GB
HDD: 12 GB szabad hely
Ajánlott:
CPU: Intel i5-2400 / AMD FX-8320
GPU: NVIDIA GTX 780 3GB / AMD R9 290 4GB
RAM: 8GB
HDD: 12 GB szabad hely"
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.10.10. 21:02:50
Nem mellesleg a képet vihargyorsasággal kellett volna eltávolítaniuk, mert aki pl. most ebben a pillanatban akarja megvenni az azt látja, hogy le akarják húzni...
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.10.10. 20:44:45