Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ja és ne promótáld már a cuccaidat ennyire pofátlanul légyszíves (Tin Man Games - biztos elsütötték már páran <#smile>#smile>)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nekem csak olyan 80%-os lehet a kollekció :-/
A Warlock érdekesnek tűnik, mert úgy látszik, itt továbblépett végre a Tin Man Games. A legizgalmasabbnak viszont az Inkle-féle Sorcery! (Kaland, Játék, Varázslat) széria tűnik. Az RPS-en ezt írták a záróepizódról, ami már-már gyanúsan jól hangzik:
Sorcery! has been spectacular, each episode better than the last, and the fourth a towering triumph. It has been such an intelligent combination of trusting a quality source material, while being bold enough to take enormous steps away to innovate and explore even better ideas and possibilities. Everyone who cares about RPGs needs to take a look to see how much more they should be expecting from their genre, and to have a really bloody good time.
Az alapmatéria mondjuk helyből videojátékosabb, és a négy kötet miatt jó hosszú is, tehát videojátékosabb. Bundliból az első kettő játékepizód is megvan, majd jól megkóstolom őket.
Ahogy a Dragon Age: Originst is majdnem 9 éven át faragták. És ott van a Neverwinter Nights, aminek a fejlesztése gigászi meló volt: "we have put about 160 man-years of development work into the game".
Azért ez így nem egészen pontos. A BioWare-t 1995-ben alapították, a Baldur's Gate 1998-ban jelent meg. Maximum ötlet lehetett valaki fejében, mint Tim Schaferében a Brütal Legend, ami még pár évvel a megjelenés előtt azt is kereste, hogy milyen műfaj lesz.
A Dragon Age 9 éve is olyan, hogy szöszmötölgettek páran a koncepcicón, többször lenyilatkozták, hogy érdemi munka nem folyik.
Egyébként érdekes ez az egész bezzeg a BG idejében téma, hiszen annak idején is voltak - és most is vannak - régi motorosok, akiknek meg az volt az AD&D gyalázata, mert bezzeg a Pool of Radiance (1988)!
Az NWN esetében különösen nem értem Atisz lelkesedését, hiszen ott a lényeg a multi volt és a moddolhatóság, a kampányt akkor is és azóta is a BW legrosszabbjai között tartotta a legtöbb RPG-kedvelő számon. Mármint nem volt egy rossz játék, de hagyott maga után kivánnivalót bőven.
Ubisoft, azaz SURPRISEEE 😄 AC4 óta képtelen a cég kiadni egy játékot vállalható formában... cégen belül mindenki egymást dobálja szarral, borzalom. Jade elvitte az összes használható alkalmazottat a cégtől.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.14. 22:40:14
[merlinw.org]
Ezért a postért lehet kibontom pár bedobozolt könyvtáramat...
UI.: Eredeti példányokért mennyit fizetsz? O_O
Next PC upgrade: 2022
http://store.steampowered.com/app/324740/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Verdikt: Kell. Nagyon.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.11.14. 21:12:14
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Windows Storeso mizériától eltekintve
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ez egy hivatalos N cucc, annak minden jóságával avagy korlátozásaival. Több a jóság mint a sutaság. Ennyi pénzért ennyi játék és egy ilyen hardwer / szoftver baromi jó deal. És eredeti kontroller!
Remélem lesz SNES verzió is majd.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.14. 19:25:43
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PSN ID.: Beegabor
"Egészen konkrétan két dologról van szó. Az egyik a kooperatív játékmódot érinti: ez csak akkor működik, ha közvetlenül hívjuk be egy barátunkat, ha viszont már véletlenszerű partnerekkel akarnánk játszani, akkor a Ubisoft szerverei egy ideig keresgélnek, majd visszajön egy hibaüzenet, hogy nem sikerült játékosokat találni. Az egymás világába belépés (vagyis az invasion) pedig egyáltalán nem elérhető.
Utóbbival kapcsolatban a Ubisoft az újságíróknak küldött is egy értesítést, melyben leírják, hogy a multiplayerben számos hiba található, aminek következtében a framerate durván leesik és instabillá válik a játék, akár ki is fagyhat. Éppen ezért a fejlesztők ezt inkább kikapcsolták, ám "szinte biztosak abban, hogy a megjelenés napjára találnak valami megoldást"."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mobiltelefon...emulátorral, tádám. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.14. 18:42:26
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ezen játékokból lehet választani hármat 10,99 dollárért vagy ötöt 12,99 dollárért:
* Escape Dead Island
* Killer is Dead - Nightmare Edition
* Lost Horizon 2
* Risen 2: Dark Waters
* Risen 3: Titan Lords
* Ryse: Son of Rome
* Sacred 2 Gold
* Sacred 3
* Saints Row: The Third - The Full Package
* Saints Row IV
* Saints Row: Gat out of Hell
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És nem lehet bővíteni? Hát ne már...
Kár, mert amúgy simán "Shut up and take my money!" kategória lett volna, de ez így a Nintendo részéről tényleg balfékság.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.11.14. 18:02:56
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Én is eléggé rákattantam az eszközre, de végül lebeszéltem magam, szintén a Nintendo böszmesége miatt.
A problémám az, hogy jól elterveztem, hogy majd a fotelből tolom a retrot a nagytévén fullHD-ben, mekkora fun lesz karácsonykor kajakómásan.
De nem, mert a Nintendo nem ad hozzá wireless controllert.
Oké, a retro fíling miatt a dobozban legyen kábeles, de hogy a lehetősége sincs meg az szerintem gyász.
Mentő ötletként mondom azért tuti lesz 5 méteres a kábel a kontrolleren, ehelyett mi van? HARMADAKKORA a kábel, mint az eredeti NES esetén volt. Konkrétan 80 centis sincs a kontroller kábele (az eredeti NESé 2,5 méter körül volt).
Ja és persze nem tud fullHD-t csak 720p-t, de ez már apróság.
Szóval én már korábban elengedtem, de ezekszerint ha akarnám se tudnám a fogyasztói áron beszerezni az ünnepekig, szóval pláne tökmindegy...
A játékok listája amúgy:
Balloon Fight
Bubble Bobble
Castlevania
Castlevania II: Simon's Quest
Donkey Kong
Donkey Kong Jr.
Double Dragon II: The Revenge
Dr. Mario
Excitebike
Final Fantasy
Galaga
Ghosts N' Goblins
Gradius
Ice Climber
Kid Icarus
Kirby's Adventure
Mario Bros.
Mega Man 2
Metroid
Ninja Gaiden
Pac-Man
Punch-Out!! Featuring Mr. Dream
StarTropics
Super C
Super Mario Bros.
Super Mario Bros. 2
Super Mario Bros. 3
Tecmo Bowl
The Legend of Zelda
Zelda II: The Adventure of Link
Mindegy. Kifordultam a témából.
Lassan meg kell tanulnom használni a tiltólistát is...
Valóban nem a személyeskedés volt a célom.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
És ne keverjük ide az emberek nem mernek beszélni a dolgot, mert ez itt most pont nem erről szól.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szinte mindenki egyöntetűen ezt tartja a Sony lehetséges csúcspontjának, ha ez majd megtörténik ebben a generációban. 😊
Szinte már most biztos vagyok benen, hogy amint az U4 képes volt a kezük alatt 1080p 30-al menni, itt is elérik a 4k 30-at durva minőség mellett....belegondolni is kiráz a hideg. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.14. 15:45:53
Amit nem tudok megérteni az már megint az ami történik valamivel, amiről előre borítékolható, hogy siker. Nincs ugyanis sehol. Ahol van ott a 20.000 Ft-os teljesen korrekt ár helyett -kapaszkodjatok!- ilyenekért megy: Példa.
Mert megint mi történt? A nyerészkedők berendeltek belőle több darabot, így a megjelenését követő 3-4. napon belül már csak náluk volt. Pofám leszakad.
Meddig tart ez? A Nintendo béna, balfx böszmesége miatt 2017 januárjában TALÁN újra kapnak a hivatalos disztribek belőle, de a január se biztos!!! Addig a sakálloké a piac!
Ez pedig azt jelenti, hogy lesz ez még 70k körül is és ahelyett, hogy a Nintendo-hoz menne a pénz, ezekhez a b. rohadt gyökerekhez vándorol a haszon brutális része.
A legkeményebb az egészben, hogy a 1.5 hónap és itt a karácsony és valamit akarnak az emberek és nincs és karácsonyra nem is lesz, mert a Nintendo megint az orráig nem látott. Vicc. Agyrém. Őrület.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.11.14. 14:50:12