Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Vegyétek, vegyétek... tudjátok, hogy kell az a PS4 Pro... meg persze egy NES Classic Mini is :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atisz
Már én is néztem. Ebben van némi újítás (konkrétan: van kezelőfelület és grafika, tehát játéknak néz ki) a többi, már megjelent könyvhöz képest (mondjuk az ára is a 4x-e azoknak).

Ja és ne promótáld már a cuccaidat ennyire pofátlanul légyszíves (Tin Man Games - biztos elsütötték már páran <#smile>)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Igen, csak olyan csinálja meg akinek meg is van a könyv, mert a legrosszabb ami történhet, hogy fogja és lefordítja a saját szája íze szerint. Ha meglesz a játék ránézek a honosítására feltétlenül.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Nekem abból 2 példányom van, egy a polcra, egy pedig, amit olvasgattam (nagyon rossz a ragasztása, úgyhogy szétesik). olvasnivaló

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Az a nagy méretű sárkányos könyv is? (Titán A szárnyaló fantázia világa)

Nekem csak olyan 80%-os lehet a kollekció :-/

Tinman
Nagyon(!) sok ilyen könyvem van, de ha küldesz listát p.ü.-ben boltolhatunk :-)

3Error
+1

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Van már egy pár. Amikkel én játszottam (Caverns of the Snow Witch, Forest of Doom), az egy az egyben a könyv (megvannak az is máig), jó, hogy létezik ebben a formában, de számítógépes játéknak nagyon fogyatékos az, ami dobókockával működött. Meg hát az egész műfaj pofátlanul arra épít, hogy mázlistaként jó irányba mész-e vagy sem. Nyilván ezekben vannak könyvjelzők meg "csalások". Nosztalgiának elmegy, de úgy ugyanaz, hogy már nem ugyanaz. (A House of Hell azért mindenképp lepörög majd, az könyvben a kedvencem.)

A Warlock érdekesnek tűnik, mert úgy látszik, itt továbblépett végre a Tin Man Games. A legizgalmasabbnak viszont az Inkle-féle Sorcery! (Kaland, Játék, Varázslat) széria tűnik. Az RPS-en ezt írták a záróepizódról, ami már-már gyanúsan jól hangzik:

Sorcery! has been spectacular, each episode better than the last, and the fourth a towering triumph. It has been such an intelligent combination of trusting a quality source material, while being bold enough to take enormous steps away to innovate and explore even better ideas and possibilities. Everyone who cares about RPGs needs to take a look to see how much more they should be expecting from their genre, and to have a really bloody good time.

Az alapmatéria mondjuk helyből videojátékosabb, és a négy kötet miatt jó hosszú is, tehát videojátékosabb. Bundliból az első kettő játékepizód is megvan, majd jól megkóstolom őket.
MarkBlade
Szerintem ez mutatta meg az életkorunk 😄
A Baldur's Gate pedig több mint 10 évig készült.
Ahogy a Dragon Age: Originst is majdnem 9 éven át faragták. És ott van a Neverwinter Nights, aminek a fejlesztése gigászi meló volt: "we have put about 160 man-years of development work into the game".

Azért ez így nem egészen pontos. A BioWare-t 1995-ben alapították, a Baldur's Gate 1998-ban jelent meg. Maximum ötlet lehetett valaki fejében, mint Tim Schaferében a Brütal Legend, ami még pár évvel a megjelenés előtt azt is kereste, hogy milyen műfaj lesz.

A Dragon Age 9 éve is olyan, hogy szöszmötölgettek páran a koncepcicón, többször lenyilatkozták, hogy érdemi munka nem folyik.

Egyébként érdekes ez az egész bezzeg a BG idejében téma, hiszen annak idején is voltak - és most is vannak - régi motorosok, akiknek meg az volt az AD&D gyalázata, mert bezzeg a Pool of Radiance (1988)!

Az NWN esetében különösen nem értem Atisz lelkesedését, hiszen ott a lényeg a multi volt és a moddolhatóság, a kampányt akkor is és azóta is a BW legrosszabbjai között tartotta a legtöbb RPG-kedvelő számon. Mármint nem volt egy rossz játék, de hagyott maga után kivánnivalót bőven.
MerlinW
Itt van a polcon a teljes Livingstone/Jackson sorozat😊

[merlinw.org]

MerlinW
"Erősen hibás a Watch Dogs 2 többjátékos része"

Ubisoft, azaz SURPRISEEE 😄 AC4 óta képtelen a cég kiadni egy játékot vállalható formában... cégen belül mindenki egymást dobálja szarral, borzalom. Jade elvitte az összes használható alkalmazottat a cégtől.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.11.14. 22:40:14

[merlinw.org]

MarkBlade
nekem is megvan az összes 😛 Sőt azt hiszem tűzhegy még hibás nyomtatás is volt..
Vazeg ember én anno még írtam is ilyen könyveket 😄
Ezért a postért lehet kibontom pár bedobozolt könyvtáramat...
UI.: Eredeti példányokért mennyit fizetsz? O_O
MarkBlade
Ez best! Jöhet az összes többi is!!
grebber
Azta ezt ilyen formában atomdurva...És ahogy látom van könyv is. A magyarítása copy paste aki ért a nyelvi fájlokhoz (méretváltozás miatt meghal az egész) az csinálja meg könyörgöm!!

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Bait: Kaland, játék, kockázat. Steve Jackson és Ian Livingstone.

http://store.steampowered.com/app/324740/

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Verdikt: Kell. Nagyon.

Tény és való! Valahol a Doomot talán ilyen indokok alapján meg is érteném....Innovatívságban viszont nemigen érdemelné meg.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Akkor eddig a vérszegény Doom és a Shadow Warrior 2 áll holtversenyben az év pc-s játéka versenyben. Azok körül nem igen volt balhé
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.11.14. 21:12:14

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Rossz topik!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az a játék már a címválasztásnál elbukott....<#banplz>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

SzirmosSzisza
Az új CoD? <#idiota>

Windows Storeso mizériától eltekintve

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Idei év pc-s játékaként szerintem az az AAA cím fog nyerni, ami a legkevesebb hibával érkezett megjelenéskor...Komolyan mondom ez már tényleg vicc kategória.

Nem akartam beírni, de ez egyébként tökéletesen igaz. De ezek szerint van még egy harmadik is....Grebber..

Tinman
Never.

Totti5
Akinek kell tud szerezni olyat amin minden megy, volt eddig is és lesz is.

Ez egy hivatalos N cucc, annak minden jóságával avagy korlátozásaival. Több a jóság mint a sutaság. Ennyi pénzért ennyi játék és egy ilyen hardwer / szoftver baromi jó deal. És eredeti kontroller!

Remélem lesz SNES verzió is majd.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.11.14. 19:25:43

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Pre Order.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Seth
Ha lehetne bővíteni,akkor hogyan adnák el a mini2-t,amin újabb 30 játék van ? 😄

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Erősen hibás a Watch Dogs 2 többjátékos része

"Egészen konkrétan két dologról van szó. Az egyik a kooperatív játékmódot érinti: ez csak akkor működik, ha közvetlenül hívjuk be egy barátunkat, ha viszont már véletlenszerű partnerekkel akarnánk játszani, akkor a Ubisoft szerverei egy ideig keresgélnek, majd visszajön egy hibaüzenet, hogy nem sikerült játékosokat találni. Az egymás világába belépés (vagyis az invasion) pedig egyáltalán nem elérhető.

Utóbbival kapcsolatban a Ubisoft az újságíróknak küldött is egy értesítést, melyben leírják, hogy a multiplayerben számos hiba található, aminek következtében a framerate durván leesik és instabillá válik a játék, akár ki is fagyhat. Éppen ezért a fejlesztők ezt inkább kikapcsolták, ám "szinte biztosak abban, hogy a megjelenés napjára találnak valami megoldást"."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3Error
Erre mondják, hogy két féle ember van : Aki őszinte és akinek vannak barátai. <#nyes>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MerlinW
Fél órás művelet😊

[merlinw.org]

SzirmosSzisza
Mobilon nem valami kényelmes szerintem, bár lehet hozzá venni kontrollert, de a TV-re úgyis ki kell rakni a képet, úgy élvezetesebb.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

darkSectorxxx
😊
Mobiltelefon...emulátorral, tádám. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.14. 18:42:26

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Nekünk ez így is shut up and take my money, mert 30 olyan címet tartalmaz, ami egy casual gamernek, mint a párom kb. 2 évnyi adag és nem kell emulátor, nem kell pc, csak rádugja, bekapcsolja, megy. Nem titkoltan majd a majdani gyerekem is szeretném ezekkel a címekkel ilyen formán megismertetni. 20k-ért nekünk must buy.

SzirmosSzisza
Mondjuk Raspberry PI-vel biztos össze lehet rakni egyet, meg valami kínai dobozzal, csak fene se akarsz szarakodni vele 😊

IMYke2.0.0.0
https://www.indiegala.com/store/jumble

Ezen játékokból lehet választani hármat 10,99 dollárért vagy ötöt 12,99 dollárért:

* Escape Dead Island
* Killer is Dead - Nightmare Edition
* Lost Horizon 2
* Risen 2: Dark Waters
* Risen 3: Titan Lords
* Ryse: Son of Rome
* Sacred 2 Gold
* Sacred 3
* Saints Row: The Third - The Full Package
* Saints Row IV
* Saints Row: Gat out of Hell

darkSectorxxx
NES-nél a kinézet és név is pénzbe kerül. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Némileg troll kép, de azért... 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Voltan
Hááááát, ez így már azért tényleg nem annyira vonzó. Akkor marad az emulátor 😄
És nem lehet bővíteni? Hát ne már...

Kár, mert amúgy simán "Shut up and take my money!" kategória lett volna, de ez így a Nintendo részéről tényleg balfékság.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2016.11.14. 18:02:56

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

30 cím van benne és nem lehet tovább bővíteni..
Én is eléggé rákattantam az eszközre, de végül lebeszéltem magam, szintén a Nintendo böszmesége miatt.
A problémám az, hogy jól elterveztem, hogy majd a fotelből tolom a retrot a nagytévén fullHD-ben, mekkora fun lesz karácsonykor kajakómásan.
De nem, mert a Nintendo nem ad hozzá wireless controllert.
Oké, a retro fíling miatt a dobozban legyen kábeles, de hogy a lehetősége sincs meg az szerintem gyász.
Mentő ötletként mondom azért tuti lesz 5 méteres a kábel a kontrolleren, ehelyett mi van? HARMADAKKORA a kábel, mint az eredeti NES esetén volt. Konkrétan 80 centis sincs a kontroller kábele (az eredeti NESé 2,5 méter körül volt).
Ja és persze nem tud fullHD-t csak 720p-t, de ez már apróság.
Szóval én már korábban elengedtem, de ezekszerint ha akarnám se tudnám a fogyasztói áron beszerezni az ünnepekig, szóval pláne tökmindegy...

A játékok listája amúgy:
Balloon Fight
Bubble Bobble
Castlevania
Castlevania II: Simon's Quest
Donkey Kong
Donkey Kong Jr.
Double Dragon II: The Revenge
Dr. Mario
Excitebike
Final Fantasy
Galaga
Ghosts N' Goblins
Gradius
Ice Climber
Kid Icarus
Kirby's Adventure
Mario Bros.
Mega Man 2
Metroid
Ninja Gaiden
Pac-Man
Punch-Out!! Featuring Mr. Dream
StarTropics
Super C
Super Mario Bros.
Super Mario Bros. 2
Super Mario Bros. 3
Tecmo Bowl
The Legend of Zelda
Zelda II: The Adventure of Link
IMYke2.0.0.0
Nem olvastad amit írtam, és nem figyeltél eléggé arra, amire írtam.
Mindegy. Kifordultam a témából.
Lassan meg kell tanulnom használni a tiltólistát is... .

Atisz
Köszönöm.
Valóban nem a személyeskedés volt a célom.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Ezek a konzolok tényleg egyre inkább olyanok, mint a PC. Az Infamous SS-nél Pro-n van olyan beállítás, h better performance vagy higher resolution. Lassan oda jutunk, h majd grafikai beállítások is lesznek. kek
Nem szabad túlzásba vinni ám az őszinteséget sem. Pont így lehet a legkönnyebben megbántani másokat...És ez semmilyen formában nem álszentség...Ha mindig minden körülmények között megmondod a véleményed az a legtöbb embernek nem tetszik (egyébként ezt is lehet nem bántóan tálalni, csak be kell csomagolni (mert könnyű megsérteni másokat még akkor is ha igazunk van).

És ne keverjük ide az emberek nem mernek beszélni a dolgot, mert ez itt most pont nem erről szól.

Voltan
Ez egyébként hogy fog működni? Benne van gyárilag az összes nagy cím, vagy kell hozzá venni játékot, vagy hogy? Mert mondjuk egy húszasért engem is érdekelne majd

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

darkSectorxxx
És mi lesz a The Last of Us 2-nél PS4 Pro-n?
Szinte mindenki egyöntetűen ezt tartja a Sony lehetséges csúcspontjának, ha ez majd megtörténik ebben a generációban. 😊

Szinte már most biztos vagyok benen, hogy amint az U4 képes volt a kezük alatt 1080p 30-al menni, itt is elérik a 4k 30-at durva minőség mellett....belegondolni is kiráz a hideg. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.14. 15:45:53

Jajj, de jó volt ezt olvasni! Így tőlem is.<#eljen>

Tinman
Nem hiszem el komolyan ezt a szerencsétlen Nintendo-t. Párom unszolására ráálltam a Nintendo Classic Mini beszerzésre. Nem sürgős, de idén jó volna, hogy karácsonykor tudjon vele játszani. Igen. Neki kellene elsősorban. Nem. Nem vicc, ezeken a címeken nőtt fel, de soha nem volt eredeti Nintendoja, mint anno nekem, hanem csak piacos utánzat. Meglátta ezt a minit és beleszeretett. Meg tudom érteni. :-)

Amit nem tudok megérteni az már megint az ami történik valamivel, amiről előre borítékolható, hogy siker. Nincs ugyanis sehol. Ahol van ott a 20.000 Ft-os teljesen korrekt ár helyett -kapaszkodjatok!- ilyenekért megy: Példa.

Mert megint mi történt? A nyerészkedők berendeltek belőle több darabot, így a megjelenését követő 3-4. napon belül már csak náluk volt. Pofám leszakad.

Meddig tart ez? A Nintendo béna, balfx böszmesége miatt 2017 januárjában TALÁN újra kapnak a hivatalos disztribek belőle, de a január se biztos!!! Addig a sakálloké a piac!

Ez pedig azt jelenti, hogy lesz ez még 70k körül is és ahelyett, hogy a Nintendo-hoz menne a pénz, ezekhez a b. rohadt gyökerekhez vándorol a haszon brutális része.

A legkeményebb az egészben, hogy a 1.5 hónap és itt a karácsony és valamit akarnak az emberek és nincs és karácsonyra nem is lesz, mert a Nintendo megint az orráig nem látott. Vicc. Agyrém. Őrület.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.11.14. 14:50:12

Prince23
Pedig remek kis grindelős játék az te... a PvE része is jó lett. Meg jó kis kezdeményezés lett az MMO piac felé. Még ha burkoltan is beszélünk róla
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.11.14. 14:05:57