Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Neverwinter Nights 2
Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer
Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir"
Az alapjáték ára most elfogadható szintre süllyedt, talán 1-2 hónapon belül bele is fér a budget-mbe, de a kiegekrõl az 576hu boltban (Pécs) nem jó hírt mondtak a srácok.
Magyarországon nem is kaphatók?!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A magam részérõl (néhány külföldrõl lett beszerezve)
Baldur's Gate (mind)
Icewind Dale 1-2
SW: Knights of the Old Republic
SW: Knights of the Old Repuclic: The Sith Lords
Neverwinter Nights
Neverwinter Nights 2
Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer
Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir
Mass Effect
Jade Empire
(no ennyit a BioWare és 'BioWare-wannabe-Obsidian' sarokról 😊 )
World of Warcraft + 2 kieg
Diablo 2 + Lord of Destruction
Starcraft + Brood War
Warcraft 3 + The Frozen Throne
Warcraft 2
Half-Life + Opposing Force, Blue Shift(drágán, ezer egész forintért vettem 😊 )
Tom Clancy's Rainbow Six Rogue Spear
Tom Clancy's Rainbow Six Raven Shield
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter (videokártyához 😊 )
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter II
Tom Clancy's Rainbow Six Lockdown
Fallout
Fallout 2
Fallout Brotherhood of Steel
Fahrenheit (The Indigo Prophecy)
Weird War (istenem, ezen mennyit lehetett röhögni, szerethetõ kis játék, pedig van hibája bõven)
Imperium Galactica
Imperium Galactica II
(nem hivatalos IG3) Nexus: The Jupiter Incident
Earth 2150 (ez talán valami melléklet volt, vagy ilyesmi)
asszem, így valahogy.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Basszus, azt nem is tudtam végigjátszani. Befosás.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Die by the Sword
Fallout 1
Cold Zero
Woodruff
Outcast
Die Hard Trilogy
Spec Ops
Edgar T. Xtreme Biker
Platoon
D-Day
Haegemonia + kiegje
Fear
Fear Extraction Point
Half Life 1 - 2
Panzers Phase OOne
Splinter Cell Chaos Theory
FarCry
Crysis
Crysis Warhead
Stranglehold
Joint Operation
Commandos 3
Vagy 10x vittem végig, sok örömöm már nem lelem benne, naná, hogy eladó!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Crysis telepítés folyamán kér kódot, de azt nem tudom, hogy elfogadja-e, ha nincsen net. Ezt szerintem érdeklõdd meg a játék topikjában.
#51 (DJ RX7): Mindenki vegye annak, aminek akarja. Am már vártam ezt a fajta benyögést.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Tinman: én a helyedben a dungeon keeper dobozos változatról raknék be képet, arra aztán tényleg büszke lehetsz 😛
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Meg tudok lenni a Saints Row 2-vel. A THQ bekaphatja, hogy box exluzív lesz a 2 DLC!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
-Codename panzer phase 1
-Codename panzer phase 2
-Rush For Berlin
-Blitzkrieg 1
-FAR CRY 1
-Imperium Galactica 2
-Settlers :Heritage of kings
-Sudden Strike 2
-Weird War
(Magyar Társasasjáték sorozat 3 tagja : Malom,Ki nevet a végén,Amõba)
-Ford Racing 2
-Total Immersion Racing
-Starsky és Hutch
-Lego Sports
(Hát nem valami sok)
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Klasszikus idõkbõl valók
American Conquest
Panzer generals
Conflict Desrt Storm 1-2
Max Payne
Empire Earth
A szakasz
D-day
Afrika Korps vs Desrt Rats
Soldier Of furtune special edition
Praetorians
Rainbow Six: Raven Shield
Dark reign 2
Aktuális, mai gyerek
Medieval 2 Total war
The Witcher
Mass Effect
Sacred 2
Battlefield 2 Complete Edition
Crysis Warhead + wars
Enemy Territory: Quake Wars
LEFT 4 DEAD
Fotózással nem férne ki😊
Egy kicsit ösztökélve a népet lehetne versenyt vagy rangsort indítani az eredeti gamek mennyiségébõl.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Én is, az elmúlt évek alatt megvett, megkapott eredeti hordozós játékaim beszerzése során, úgy félévente szépen rollniztam (hengertok) a warez CD-ket, DVD-ket és átadtam valamelyik csillogószemû barátomnak, aki örült nekik.
A jó játékok - értsd: amit még szeretnék legalább 1x újra teljesen végignyomni életemben, ha nem még 5x
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Crysis 1.990 Ft-ért kapható mostanában. Megvehetem, ha otthon nincs netem? Aktiválási metódusa van?
Én is így gondolkodom. 😊
Gondolom valaki más is feltöltött képet ugyanolyan névvel, mint ami az enyém volt, és így felülíródott. Szóval itt van újra:
Úgy irigylem azokat, akiknek vannak régebbi klasszikusok eredetiben. 😞
Pl jó lenne egyszer majd egy 1nsane is eredetiben pl. 😛
#13 (Neoncsoves): Ez az EA uralom ismerõs igen. A legközelebbi Teszkóban is pl, meg máshol is, ahol jártam eddig, szinte minden esetben külön polchelység volt szentelve EA játékoknak. Pl 30 NFS - Undercover egy helyen. <#vomit>#vomit>
#20 (nonicks): Stratégiás-e vagy? 😛 kettõ db SWINE-od is van?
<#circling>#circling>
#23 (n3whouse): Jól teszed, nekem is van még pár db warez játékom. Az utóbbi idõkben sokat kidobtam közülük. Mostanában próbálom a warez játék listám közül csemegézgetni, hogy melyik játék mennyiért kapható és lehetõleg megpróbálok belõlük eredetit beszerezni, amennyit jónak látok.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Beidézném az általam odaírtakat:
"Az utóbbi idõben - fõképp, hogy nincs saját netem -, ha megtetszik egy játék, arra 2-3-4 hónapot gyûjtök, és megveszem. Kivéve a 1x.000 Ft-os premier-eket... Azok fél vagy 1 év múlva úgyis olcsóbbak lesznek, és nem célom az agyon hype-oltakkal már másnap játszani...
WhereIsIt katalógusom - pendrive - szerint: 738 GB-nyi játékom van, 272 CD/DVD.
Ha beleszámítjuk az ingyenesen letölthetõ (BMW M3 Challenge, GTA 1-2 stb.) játékokat: 183 eredeti CD/DVD-m van = 183 eredeti játék*.
Plusz, minden hónapban kapom a fordítani való EREDETI játékokat. Tehát, a számuk csak növekszik.
A fennmaradó lemezeken, és a winchesteremen vannak a warez cuccok - többnyire még a CD-n megjelenõ játékok korából, és kismillió Shareware/Freeware/Flash játék meg a Reflexive-sorozat több ezer játéka.
Szóval, a játékaim több, mint 75% eredeti."
Ergo, lefényképezni nem, filmezni esetleg lehetne a tokokat 😊
* = A több lemezes játékokat egy csoportba lehet helyezni a WII-ben. Így a szám helytálló.
csak ezek:
-Resident Evil 2
-Sin
-Carmageddon
a többi 20-30 meg újságmellékletként😊