Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez volt 1990-ben.
Amikor megvettem tõle, 1993-ban, boldogan kifizettem a zsebpénzembõl összekapart 10.000 Ft-ot.
Benne térkép, vastag könyv. ERRÕL VAN SZÓ.
A Tales of the Sword Coast akkor még nem is létezett...
NEM EZ!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mondjuk hiányolom az anyagot a mostani játékokból. Örülhet az ember, ha kap egy 20-30 oldalas füzetecskét, amiben bennevan hogy installd. Szép. Bezzeg régen. 50-100-200 oldalas KÉZIKÖNYVEK voltak. Nem ezek a szarok amik most vannak.
Þór vígi þessi rúnar
Persze, a legbüszkébb a Deluxe, Gold és Limited Edition-jeimre, meg a ropogós, dobozos, nem DVD-tokos, fecnikre nyomtatott kézikönyveimre vagyok büszke...!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Topseller
Ezt Vedd Meg
stb.. ezekben is vannak jó játékok...
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Kábé van vagy 50-75 darab férreb***a valahova (DVD hengerbe gyüjtve).
Þór vígi þessi rúnar
Reaper a király!
Az eredeti játékaimba amúgy az ilyeneket is odasorolom: kifizettem a low budget kategóriába sorolt játékot az újsággal.
Nem a korong a lényeg, hanem a DOBOZ! Ez lehet szaros eztveddmeg verzió is.
Amúgy a vaterán van eredeti nagydobozos dungeon keeper 1. Sajna 2 nincs. Pedig azt venném meg azonnal!
Þór vígi þessi rúnar
A kedvencem.Megunhatatlan.
<#eljen>#eljen>
Igaz, én sem fogalmaztam tisztán.
Ha rendelsz egy másik játékot is, akkor ugye annak a szállítási költségét - ha külön rendelnéd meg, mondjuk 2 nap múlva - megúszod...
Tovább megyek: ha nem budapesti vagy
Így meg, 990 Ft és házhoz kerül minden finom játék!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Az a baj, hogy borsodban nincs egy normális játékbolt sem, a rendelés meg ugye + egy ezres.... :/
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
De ami késik, az jön.
-C&C First Decade
-C&C Tiberium Wars+ Kane's Wrath (asszem a Ra3 ki fog maradni...)
-Battlefield 1942 WW II Anthology
-Bf 2: Complete collection
-Microsoft Train sim
-Richard Burns rally
-World racing 2
-Test drive unlimited
-GT legends
-World in conflict
-Rainbow Six Vegas 2
És ami még biztosan csatlakozni fog a gyûjteményhez, az a Tdu2, meg remélem a Hl2 ep3 után kidobnak egy mindent (half life-ok+team fortress-ek) tartalmazó pack-ot vmi szép dobozban. 😊
Diablo 2+ LoD
Carmageddon 2
talán ennyi, + a pc gurus gamek.
Filmbõl sok van.
Szegénység van itt emberek 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
csak ennyi 😞
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Inkább nem sorolnám fel öket...
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
EDIT: A red alert-et és a red alert 2-t meg lehetne venni 2500-3500 Ft környéki áron a jatekaim.hu weboldalon. (ennyit a ritkaságáról)
Max payne télleg nincs. 😊
Þór vígi þessi rúnar
akinek a Max Payne 1 megvan eredetibe...meg akinek a Red Alert 2 megvan eredetibe!
ugyanis ez a két játék eredetibe már beszerezhetetlen :'( :'(
akinek bármelyik megvan az mutassa meg...😊 nah azok nagy értékek 😊
BMW Über Alles!
Amúgy a "könyv" elsõ fele a NASCAR történelmérõl szól, a kezdetekrõl, és az akkori "jelenérõl". A második fele pedig a játékról.
Érdekes. Végigolvastam.
Þór vígi þessi rúnar
Crysis Warhead
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Splinter cell Chaos Theory
Plinter Cell Double Agent
Rainbow Six Lockdown
Commandos Strike Forces
Freedom Fighters (ezt hogy hagyhattam ki? istenem, minden idõk legjöbb mini-sandbox játéka.
Medieval total war + Viking
Rise And Fall (bazze most meg teljesen ingyenes)
NBA live 2005
The Great escape
Axis and Allies
War Times
Brothers in Arms Earned in Blood
Übersoldier
Meg még van vagy 3 ismertelen cím is, amit biztos nem ismertek
Army Racer
Codename panzers cold war
Codename panzers phase one
Codename panzers phase two
C&C: Tiberium Wars
C&C: Generals + Zero Hour
C&C: First Decade
Cross Racing Championship
Diablo 2 + LoD
Fable
Fallout 1, 2, Tactics, 3 CE
Flatout 2
GTA: Vice City
GTA: San Andreas CE
Guild Wars összes CE + GWEN
Haegemonia
Half Life 2 + Episode 1,2 + Orange Box
Megarace 2
Monster Garage
NASCAR 1 (4 lemezes 400 oldalas kézikönyvvel) + Track pack
Pharaoh + Cleopatra
Rally Championship
Rush for berlin CE
Rush for the bomb
SWINE
SimCity 4 + Rush hour
SPORE CE + C&C pack
Street Legal
Street Legal Redline Racing
Titan Quest + IT
X3 Reunion
Z
(desigo: ezeket kevés kivételtõl eltekintve mind saját magamnak vettem saját zsebpénzbõl, majd fizetésbõl, majd mivel dolgoztam rajtuk tiszteletpéldányból)
Þór vígi þessi rúnar
@nonicks:
még szép! Például felfedi a mai generációk elõtt, hogy a háborúzáshoz okvetlenül szükség van krumplira 😄
Hm, a Dreamfallt és a Heroes3-akat ki is felejtettem, de mondjuk ez utóbbi szinte mindenkinek megvan, amilyen röhejes áron adták egy idõben.
Diablo 2 + LoD
Operation Flashpoint: Cold War Crisis
Counter Strike: Source
Disciples 2 Gold
Command & Conquer 3 Tiberium Wars (tervezem a Kane's Wrath kieg. beszerzésést is)
Hellgate London
Project IGI
Age Of Empires 2
Soldier of Fortune 2
F-1 2002
S.W.A.T 3
A Közeljövõben szeretném megszerezni ezeket:
Test Drive Unlimited Gold
Aliens vs. Predator 2 Gold
Heroes Of Might And Magic V Gold
Half-life
Half-life 2