Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Nekem sincs 😛<#gun><#duma><#boxer><#violent><#phone><#ticking>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

a mai játékok nem eredetiek sajnos, csak jogtiszták <#falbav>

jó neked😄

w77d
hát gyerekek én eredeti játék mániás vagyok, dugig van a szekrényem... legutóbb Fallout 3, GTA4, Mirrors Edge, COD: WAW, de ezen kívül szinte minden nagyobb játéknév megvan eredetiben...

Jó van vazze, STALKER ASUS kártyamelléklet, Commandos 3 GS melléklet, bár jogtiszta nem tagadom. 😄

gyuri revenge?

John Cena
Red Alert 2 + juri revenge
Warcraft3 + Frozen trone
Diablo 2 + kieg
GTA:SA (PS2)
MOH Rising Sun (PS2)

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Benny04
<#idiota>

davidka003
Másik polcon is van még pár:

Kingpin: Life of Crime
Might and Magic VI: The Mandate of Heaven
Earth 2150: Lost souls
Turok: Dinosaur Hunter
Thief: The Dark Project
Archangel
Incoming Forces
Kingdom Under Fire

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Smicy2
eddig nem ez a kép volt<#gonosz1>

Charade GTti

bulba

Sajnos látszik, hogy a legtöbb eredeti játékom még a netes korszak elõttrõl származik. plusz még volt egy csomó amik az idõ folyamán sajnos elkeveredtek/kölcsönadtam és soha nem került vissza, kettõ jutott így kapásból eszembe: GTA:London(!), Lego Racers.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

ha jól emlékszek, van már ilyen topik
Benny04
LOL

nekem van még FlatOut 2-m is... télleg😄

Tinman
Csekkolnánk DT, de sajnos nincs GBA szekció és rengeteg oldies cím is hiányzik róla...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

n3whous3
Nos nekem

IL2 Sturmovik
GTA IV (elsõ full áras játékom volt/van, elõrendelt XD)
Test Drive Unlimited

hát kb ennyi, a többi ami még van korábbról az újsághoz adott
a warez cuccaimat meg kidobtam egy ideje 😊

púúúúú

davidka003
Ennyi az összes eredeti játékom:

Trainz
Road to Fame
Industry Giant
Traffic Giant Gold Edition
Stolen
Disciples Sacred Lands Gold Edition
The Devil Inside
Jagged Alliance 2
Saga: A vikingek haragja
Eurofighther Typhoon
Gothic 2
FlatOut
Sherlock Holmes: The case of the silver earring
Midnight Nowhere
Icewind Dale
Freespace 2
Broken Sword: The Shadow of the templars
Outcast
Oddworld: Abe's Exoddus
Prince of Persia: Sands of time
Prince of Persia: Warrior Within
Prince of Persia: The two thrones
Crysis
Battlefield 2
Battlefield 2: Special Force
Battlefield 2: Euro Force
Battlefield 2: Armored Fury
Haegemonia: Az univerzum légiói
Haegemonia: A solon hagyaték
Nexus: The Jupiter Incident
Painkiller
Painkiller: Battle out of Hell
Syberia 2
Nascar Racing 3
Midtown Madness
Small Soldiers
Grand Touring
Comanche vs. Hocum
FA/18 Korea

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

nekem nincs 1 eredeti játékom se 😛 <#banplz>

nonicks

(van még eredeti játék de csak errõl a párról van képem)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

gfreak
gta4, mirror's edge, hl2, heroes v, dark messiah of m&m, jade empire, fable, meg egy raklap bundle cucc, fõleg a GSbõl 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

jah Operation Flashpoint GOTY nekem is megvan 😄

Zetorg
hl2

vége.

Picar77
prince of persia the two throns
ennyi 😛

()() (^^)

akyyy
nekem van tdu, gta4 meg runaway (meg még van heroes 3 pack, de az inkább közös), meg van 4 xbox game

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sanyix
Longbow2, Operation Flashpoint GOTY, Armed Assault (eredeti cseszkó verzsön 😄), Test Drive Unlimited, Half-Life 2+Ep1 (steames, csak virtuálisan van meg)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

de, de ott nincs semmi. szokásos EA hype-os szar, tehát 1 sor végigrakva SIMS2-vel, 1 WoW Warchest meg ilyen gagyi játékok... Warhead megjelenése után 2hónappal láttam 3db-ot TESCO-ban. 😊

fery02
Teszkó sincs a környéken? <#gonosz1>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Muki100
Transport Tycoon
Star Trek: The Final Unity
Half-Life 2
Far Cry 2
GTA 2
GTA : London 1969

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

DanielT
HTTP://JATEKAIM.HU

Erre (is) való, kényelmes felület, csekkoljátok le.
én is szeretem ha megvan a doboz meg minden, de ha egyszer még a dolláros korszakban 2ezerrel olcsóbb volt a Company of Heroes, meg még 1-2 játék mint dobozosban, és fõleg h STEAMes játékoknak nem olyan jó a dobozuk 😊

Én meg Dujvban lakok és itt nincs semmi 576 v CDGalaxis, futárszolgálat meg mindig 6óra fele ér ide a játékkal 😄

fery02
Az szép kis gyûjtemény. <#eljen> Végülis több szempontból is jobb steam-en venni játékot, igazad van. Csak nekem egyszerûbb bemennem bevásárlóközpontokba, és egyszerûen ami megtetszik leveszem a polcról és megveszem. 😊 Meg szeretem, ha fizikailag is megvan a játék szép dobozban, kézikönyvekkel, meg egyebekkel. 😊

DarkHorSe
bf42,everquest,daoc,finalfanfasy,icewindale1-2,baldursgate1-2,diablo1-2

stb

Swedish people are albino monkeys&#65279;

fery02
Ja, és a Crysis mellett azért van kihagyva hej, mert oda tervezek talán a jövõ héten egy Crysis: Warhead-et. 😊
Meg úgy általában igyekszem majd megvenni azokat az alkotásokat, amik számomra elég jók, hogy megtiszteljem a fejlesztõket, hogy pénzt adok értük. Pl tervben van még egyTomb Raider Underworld. Továbbá az összes elõzõ Tomb Raider epizód, meg az NFS Porsche Unleashed elõtti összes NFS, amik beszerzése szerintem már szinte lehetetlen.

Ja és van még továbbá rengeteg újsághoz kapott játékom, amikért igaz, hogy pénzt adtam, mert ugye az újságért fizetni kell, de azokat ne vegyük ebben az esetben "Eredeti játék" kategóriába.

Huh most jut eszembe még megvan a: Pacific Fighters, IL-2 Forgotten Battles is...

ja, igen:

Codename Panzers: Phase ONE-TWO

tigeroo
starcraft, diablo 2, world of warcraft, world of warcraft : the burning crusade
Huh hát fényképet majd csinálok 😄 Van nekem is jópár... 😊 de van azért jópár darab ami STEAMen lett megvéve szóval azt nem tudom lefényképezni :Ð

Innen megvan: GTA4,Test Drive UNLIMITED

egyébként meg: CoD5, CS:Source, DoD:Source, Left 4 Dead, Company of Heroes alap meg Opposing Fronts, BF2, BF2:SF, BF2 Complete Collection, BF2142 Deluxe Edition, CoD2, CoDUO, CoD1, Crysis Warhead Brothers in Arms: Hells Highway, Team Fortress 2, meg még asszem van pár darab de az nincs kéznél jelenleg:]

fery02

Valószínûleg nem lesz hosszú életû a topikom, csak próbát teszek, vajon milyen érdekeltségû lesz. Az ötlet Grebbertõl jött, a Wheelman topikból, mikor belinkelte fényképben játékait. Ez meg nekem megtetszett és gondolom nyitottam neki egy topikot. Érdekelnének másoknak a fényképei is. 😊