Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nonicks
szerintem akinek van az nem adja el 😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Carlos
Nekem van még pár!
Mit adnál érte? <#vigyor>

Þór vígi þessi rúnar

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááá mit meg nem adnék egy ilyenért :p

Carlos
Igen. Pont ugyanez kábé 30 cm -esben. Vagy nemtommekkorában.
Nemtom mibõl van. Nehéz... 😊

Þór vígi þessi rúnar

nonicks
a gyûjtõi kiadáshoz is adtak valami hasonló rfb-s sast nem?

nonicks

amúgy ilyesmi?(mibõl van?)

Carlos
Ezt gondolom nem gondoltad komolyan... <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

nonicks
és véletlenül nem adod el?

TheRock18
mesterlövééész??...EGY LEGENDA AZ A JÁTÉK xD

BMW Über Alles!

Bence94
Én is megosztom a kincseimet 😊

+Gamestar/Guru mellékletek

egy eredeti (kiadású) max payne-t jó lenne szerezni 😊

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Carlos
Ritka cucc. 22 euró volt annó. A német kiadó csinált pár darabot és meg lehetett venni a cég dolgozóinak. Nagyon limitált...

Þór vígi þessi rúnar

Szabi84
a birodalmi sas micsoda?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Carlos
<#wow1>
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

artschi
és egy bónusz, ez ugyan nem játék, de eredeti és szerintem nem sok mindenkinek van ilyen 😛

bónusz

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
Íme az enyém:

+a Steam-rõl 37 játék +Gamestart/Guru mellékletek

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Szabi84
Nekem nem sok van eredeti van. Egyszerjátszos játékok csak warezban voltak meg, amit nem is bánok.
Egyre kevésbé játszok, de ami megvan eredetiben azt kisebb nagyobb rendszerességgel nyomatom. Counter Strike, Warcraft, Starcraft, Baldur's Gate, Deus Ex, Wizardry, King's Bounty. A következõ talán a Dragon Age lesz.
FPS-m nincs is ezek a mostaniak csak pár órásak, aztán irány a kuka. Talán a Half Life vagy a Splinter Cell lenne amit megvennék ebbõl a stílusból. Ja meg jó lenne a Mafia is ami sajna nincs meg eredetiben pedig 7szer végignyomtam:S😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

HappyHunter
Angol nyelven van, a felirat a dobozon pedig cseh.

Be happy. :) Running!

hungary27
szerintem cseh
szlovák, cseh. nem tom 😛

HappyHunter
Bizony. Ne tudd meg, hogy mennyire örültem, mikor megláttam az újságosnál. 😄 Volt hozzá még egy játék de fogalmam sincs hogy mi volt az.

Daell Drow
A need for speed az milyen nyelven van?
nonicks
RE-Volt meg van eredetibe??😄

HappyHunter
Nem valami sok, de legalább az enyém. <#vigyor0>

Az Emergency 3 serialját sikerült kidobnom a bazi nagy papírtokkal együtt... De hátha még jó lesz valamire 😄

nonicks
Senkinek sincs Call of duty 5 gyûjtõi kiadás meg?

IMYke2.0.0.0
Mivel ismerem az SG-s mentalitást - "visszaolvasni", "láma", "FAQ" stb. - ezért inkább kérdezem normális emberektõl, nem az adott játék topikjában.
Az 576 KByte boltjában a srác nem emlékezett rá, hogy kell-e aktiválni (érthetõ, mert kismillió mást is csinál, és nem is nagyon szereti a PC-s játékait, inkább PS3-azik)...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Ma megpróbáltam feltenni, de kiröhögte a 64 bites XP-t. 😞

Þór vígi þessi rúnar

artschi
bazz, Megarace 2!! Imádtam!!

Carlos
olasz verzió, 2 féle orosz verzió.

Þór vígi þessi rúnar

nonicks
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#worship>
komoly a 2 Stormregion-os "kitüntetés"
meg az RfB-es sas
de mi az a sok különbözõ RfB?
(RfB: Collector Edition,RfB alap, RfB alap + Rftb meg alap Rftb a többi RfB mi?)

Carlos
Hát pedig de! 😄

Þór vígi þessi rúnar

fery02
#275 (IMYke2.0.0.0): majd legközelebb, ha a szokásos játékboltodba bemész, leveszed a polcról a Crysis-t és vársz míg a fiatalok mondják, hogy kell-e a játékhoz net vagy nem. 😛
Am megérdeklõdheted a játék topikjában is, hátha valaki tudja.
#287 (indigo): az a Mafia számomra lassan muzeális darab lesz, mert nem könnyû már manapság beszerezni azt sem, úgy vettem észre.
#291 (Carlos): Nem mondod, hogy a Rally Bajnokság megvan eredetiben? 😮OOOOO

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Carlos
Nem feltétlen.
Merthát ugye a Street Legal nem lett nagy siker. És utánna jött a Redline Racing, majd a Monster Garage. És az mindkettõ ugyanaz a kiadó.
De van igazság abban amit mondasz.

Þór vígi þessi rúnar

DanielT
"Csak" következõ rész nem lesz, ha szarok az eladások... ahogy nem is lett, meg nem kap megbízást a készítõ. Szóval annyira nem tévhit ugyebár 😊
fook
Tudom hogy ez így megy , akkor pár játékfejlesztõ cégnél súlyos éhínség lenne 😄 😊 csak gondoltam picit jópofizok 😄<#banplz>

Carlos
SLRR: én a végére értem oda a patch-ekre!
CRC: nem az alapján kapják az emberek a fizut, hogy hányan veszik meg a játékot. Ez nagy tévhit. Ha nem veszik meg, nem fogunk éhenhalni, csak nem kapunk bónuszt az eladott pédlányok után. 😊

Þór vígi þessi rúnar

fook
ha a CRC-ben benne voltál akkor grat 😊 az meg is van eredetibe , úgyhogy beszálltam a fizudban 😄😄

DanielT
Remélem a Street Legal Redline optimalizálását nem te csináltad 😄DDD
Carlos
Hát igen. Elég sokban. 9 kiadott játéban vagyok a credits-ben.
Plusz még pár egyéb apróságok (béta teszt, honosítás, etc)

Þór vígi þessi rúnar

fook
azigen. akkor gondolom jópár játékban benne van a kezed nyoma 😊

Carlos
Igen az. Van ott olasztól kezdve oroszon át CE-ig, digipack-ig minden, a pólókat nem raktam ki. 😉

299: Mostmár sehol. Toltam Invictusba, 576 Media-ban, Mithis-nél, Storm-nál.

EDIT: Ték!

Þór vígi þessi rúnar

fook
játékfejlesztõ vagy ?😮😊 hol dolgozol ?😮

Gondolom az a sok RfB a cég ajándéka 😊

Guild Wars-on én is gondolkoztam már, csak akkor nem maradna idõ másra 😞

DanielT
Uccsó kettõ pakk nagyon szép! <#eljen>
IMYke2.0.0.0
Nagy kár, hogy nincs otthon netem...
Rohadt drága dolog itt, határközelében - 0.5 Mbit = ~7.000 Ft, és wireless, kábél nincs. "Bekaphassák" 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
FlaOut 2 EVM-s példányához én készítettem a honosítást. Mint úgy általában nagyon sok EVM-eshez 😊

fook
osztálytársam azt vallja hogy odaveri a wowot 😄

Carlos
Igen. Csak nincs havidíj.

EDIT: A két ezt vedd megnek a története: Flatout 2 csak igy jelent meg magyarországon, az Army Racer meg tiszteletpéldány, mert dolgoztam rajta.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Guild Wars - az online játék, mint a WoW, igaz?

Carlos
Ami lemaradt a képrõl, mert a gépem mellett vannak és elfelejtettem odatenni õket: Fallout 3 CE, Spore CE + kieg, Pharaoh. 😞 Azokat képzeljétek oda:

Van pár fincs: Rfb CE, Nagydobozos LoD, NASCAR + kieg (nagydobozosak), összes GW CE...

Þór vígi þessi rúnar

fook
Szép gyûjtemény<#eljen>