Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemtom mibõl van. Nehéz... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
+Gamestar/Guru mellékletek
egy eredeti (kiadású) max payne-t jó lenne szerezni 😊
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Þór vígi þessi rúnar
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
+a Steam-rõl 37 játék +Gamestart/Guru mellékletek
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Egyre kevésbé játszok, de ami megvan eredetiben azt kisebb nagyobb rendszerességgel nyomatom. Counter Strike, Warcraft, Starcraft, Baldur's Gate, Deus Ex, Wizardry, King's Bounty. A következõ talán a Dragon Age lesz.
FPS-m nincs is ezek a mostaniak csak pár órásak, aztán irány a kuka. Talán a Half Life vagy a Splinter Cell lenne amit megvennék ebbõl a stílusból. Ja meg jó lenne a Mafia is ami sajna nincs meg eredetiben pedig 7szer végignyomtam:S😄
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Be happy. :) Running!
Az Emergency 3 serialját sikerült kidobnom a bazi nagy papírtokkal együtt... De hátha még jó lesz valamire 😄
Be happy. :) Running!
Az 576 KByte boltjában a srác nem emlékezett rá, hogy kell-e aktiválni (érthetõ, mert kismillió mást is csinál, és nem is nagyon szereti a PC-s játékait, inkább PS3-azik)...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
komoly a 2 Stormregion-os "kitüntetés"
meg az RfB-es sas
de mi az a sok különbözõ RfB?
(RfB: Collector Edition,RfB alap, RfB alap + Rftb meg alap Rftb a többi RfB mi?)
Am megérdeklõdheted a játék topikjában is, hátha valaki tudja.
#287 (indigo): az a Mafia számomra lassan muzeális darab lesz, mert nem könnyû már manapság beszerezni azt sem, úgy vettem észre.
#291 (Carlos): Nem mondod, hogy a Rally Bajnokság megvan eredetiben? 😮OOOOO
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Merthát ugye a Street Legal nem lett nagy siker. És utánna jött a Redline Racing, majd a Monster Garage. És az mindkettõ ugyanaz a kiadó.
De van igazság abban amit mondasz.
Þór vígi þessi rúnar
CRC: nem az alapján kapják az emberek a fizut, hogy hányan veszik meg a játékot. Ez nagy tévhit. Ha nem veszik meg, nem fogunk éhenhalni, csak nem kapunk bónuszt az eladott pédlányok után. 😊
Þór vígi þessi rúnar
Plusz még pár egyéb apróságok (béta teszt, honosítás, etc)
Þór vígi þessi rúnar
299: Mostmár sehol. Toltam Invictusba, 576 Media-ban, Mithis-nél, Storm-nál.
EDIT: Ték!
Þór vígi þessi rúnar
Guild Wars-on én is gondolkoztam már, csak akkor nem maradna idõ másra 😞
Rohadt drága dolog itt, határközelében - 0.5 Mbit = ~7.000 Ft, és wireless, kábél nincs. "Bekaphassák" 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
EDIT: A két ezt vedd megnek a története: Flatout 2 csak igy jelent meg magyarországon, az Army Racer meg tiszteletpéldány, mert dolgoztam rajta.
Þór vígi þessi rúnar
Van pár fincs: Rfb CE, Nagydobozos LoD, NASCAR + kieg (nagydobozosak), összes GW CE...
Þór vígi þessi rúnar