Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Itt nem csomó ezeregyszáz játékot kellene csinálni. Hanem egy normálisat. Normális játékproducerekkel és normális kiadóval. Én ezzel az ésszel tudnám támogatni a játékipart.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
"Nem ám azért mert tetszett és megtiszteltem vele a játékgyárosokat ... ááá nem."
Megtiszteled? Úristen, kinek képzeled magad? Egyszerûen nem lopod el a terméküket. Semmi több. Nincs jogod ugyanis élvezni a munkájuk gyümölcsét, ha nem fizeted meg.
Jó, lehet túlzásba vittem 😊.
Én keveset játszom a konzolon, de mindig más játékkal.
PC-s játékból megy a NFS3, a Mario, és a Test Drive: Unlimited. Az meg eredeti.
Aztán más játékokból jó, ha kijátszom egyszer amatõr szinten a COD részt, vagy nem.
Nekem ezek vannak:

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
ez a leg szánibb hogy még azt sem vagy képes megvenni amivel játszol...
Amúgy sem játszom sokat.
Én nem vagyok megelégedve semmivel.
Még a mai játékok sem nõttek fel az igényeimhez.
Pc-n teljesen más, nem unalmas, mert mindig van mit állítani a grafikán, hogy épp ne szaggasson, lehet várni a random crash-t, az új drivereket, gyûjteni videókarira.
A komment többi része meg szót sem érdemel.
Sajnos az az idõ nem jött el, hogy kiadjak pénzt egy játékért.
Ha egy jó nagy területen, mondjuk Hawaii-on lehetne autózni, lövöldözni, mint a GTA-ban, lennének esti autós versenyek részletezve, nem csak Underground feeling, hanem minden kidolgozva, menõzés az auto hifi rendszerrel, HD tévékkel, aztán a grafika olyan lenne legalább, mint a Halálos Iram 2. részében, akkor igen, kiadnék xx lóvét egy játékért. De addig nem.
(Vaterán találtam egy példányt)
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
néztük de még nincs cold war special edition
viszont a gta 4 még mindig 12-15 körül van
BMW Über Alles!
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!