Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
akkor ugy se tudsz játszani, mi a probléma?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

sweech
én is szeretem a sakkot 😊

Nincs se póverpécém, se konzolom. Mégis tudok játszani. Ki érti ezt? <#help>
sweech
gondolom te meg zenét nem hallgatsz (ha mindent megveszel eredetiben, akkor nem szóltam)

sweech
és ha nincs pówerpécém, mit kezdek a játékkal? gondolom most jön az, hogy vegyek konzolt, amit hiába kapok meg olcsóbban, a játékokra szintúgy nem lesz pénzem.

Amellett, hogy nem kellene szétoffolni mindezzel ezt az eddig egész normális topikot (erre úgyis van másik), TothLaci elsõ hozzászólásának jóérzésû ember zsebében kinyitja a bicskát. Szarkazmusnak is erõs lenne, amit õ - hihetetlen, de vélhetõen komolyan - leírt.
TothLaci
Õk megvesznek eredeti játékot, mások pedig nem. És ez felháborító lehet egyeseknek. "Hogy ha én igem, akkor õ miért nem" Most kezdhetnék beszélni a világról, és az igazságról. De semmi értelme nem lenne. Én szívesen támogatnám a játékipart, vagyis csak azt a részleget, ami engem érdekel. És nem úgy, hogy kis egyszerû emberként egy havi spórolásból kézhez kapjak egy olyan játékot, ami szinte pont ugyan olyan, mint 10 éve. Elavult. (lehet mondani így grafika, úgy grafika) egyszerûen nem érdekel. Még a GTA sem tartogat szabadságérzetet. Sõt, ha felállás nem változik, a következõ generáció sem fog. Pedig ott már lesz egy kis technikai adottság.

Itt nem csomó ezeregyszáz játékot kellene csinálni. Hanem egy normálisat. Normális játékproducerekkel és normális kiadóval. Én ezzel az ésszel tudnám támogatni a játékipart.
ZsZso
Ez nem jó indok ... akkor nem kell játszani. Ha nem tudod megengedni magadnak a Ferrarit, vegyél Trabantot, vagy járj gyalog. Ez a válasz 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Istencsászár
nem kell pówerpécéket venni és máris van pénz játékra...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

sweech
a világért se értsd meg, hogy nem mindenki engedheti meg magának azt, amit te igen 😊

ZsZso
Azt mondják a csillagok háborújába, hogy akik csak végletekben tudnak gondolkozni, azok a sötét oldal erõsítik. Akkor mi most Sith -ek vagyunk DanielT? 😄

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Istencsászár
Akkor ne hangoztasd, nekem a COD is megvan/volt ugyan olyan játék mint a többi amivel játszok.

DanielT
A világért se értsd a lényeget.

"Nem ám azért mert tetszett és megtiszteltem vele a játékgyárosokat ... ááá nem."

Megtiszteled? Úristen, kinek képzeled magad? Egyszerûen nem lopod el a terméküket. Semmi több. Nincs jogod ugyanis élvezni a munkájuk gyümölcsét, ha nem fizeted meg.
ZsZso
Mit vársz az emberektõl egy ilyen topikban? Csinálj egy éljen a warez topikot, és ott éltetni fognak 😊.

ZsZso
Csupa önzetlen ember, aki csak azért veszi meg a játékot, hogy másokat segítsen 😊. Én is csak azért vettem meg a Diablo 2 -t pl. hogy legyen másnak Diablo 3, vagy épp Starcraft 2. Nem ám azért mert tetszett és megtiszteltem vele a játékgyárosokat ... ááá nem. De hát mind így vagyunk vele, úgyhogy ti kis "széltolók" mint TothLaci, tessék lefekvéselõtt imába foglalni a nevünk, hisz CSAK értetek vásárlunk játékokat 😛. Hogy rühellem azokat az embereket, akik csak azért nem vesznek meg egy játékot mert nem tetszik nekik! 😄 Önzõ dögök! 😊. Na, demagóg voltam, vagy demagóg voltam?

Jó, lehet túlzásba vittem 😊.

TothLaci
Nem tudom, miért estek ennyire nekem.
Én keveset játszom a konzolon, de mindig más játékkal.
PC-s játékból megy a NFS3, a Mario, és a Test Drive: Unlimited. Az meg eredeti.
Aztán más játékokból jó, ha kijátszom egyszer amatõr szinten a COD részt, vagy nem.
Falkon
Sziasztok!
Nekem ezek vannak:

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Istencsászár
"Amúgy sem játszom sokat."

ez a leg szánibb hogy még azt sem vagy képes megvenni amivel játszol...

TothLaci
Ez nem teljesen ezen múlik.
Amúgy sem játszom sokat.
Én nem vagyok megelégedve semmivel.
Még a mai játékok sem nõttek fel az igényeimhez.
DanielT
Ja. Amíg én meg a többiek finanszírozzuk neked, hogy legyen játékgyártás. Mert te szart se teszel érte.
TothLaci
Majd eljön az az idõ is... Remélem 😊
DanielT
"Dehogy is... Jó az a játék, csak egy idõ után unalmas. Konzolon legalább is."

Pc-n teljesen más, nem unalmas, mert mindig van mit állítani a grafikán, hogy épp ne szaggasson, lehet várni a random crash-t, az új drivereket, gyûjteni videókarira.

A komment többi része meg szót sem érdemel.
TothLaci
Dehogy is... Jó az a játék, csak egy idõ után unalmas. Konzolon legalább is.
Sajnos az az idõ nem jött el, hogy kiadjak pénzt egy játékért.
Ha egy jó nagy területen, mondjuk Hawaii-on lehetne autózni, lövöldözni, mint a GTA-ban, lennének esti autós versenyek részletezve, nem csak Underground feeling, hanem minden kidolgozva, menõzés az auto hifi rendszerrel, HD tévékkel, aztán a grafika olyan lenne legalább, mint a Halálos Iram 2. részében, akkor igen, kiadnék xx lóvét egy játékért. De addig nem.
Bence94
Viper Racing tényleg teszik? Régóta megvan nagyon jó most is 😊
(Vaterán találtam egy példányt)

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

IMYke2.0.0.0
Szép... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ben007
össz 3 eredeti játékom van Battlefield Vietnam,2 és 2142

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

nonicks
milyen igaz :SDD

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

IMYke2.0.0.0
GTA 4 egy lótrágya. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TheRock18
voltunk a cora-ba van cod 1 és 2 egybe deluxe edition 😊
néztük de még nincs cold war special edition
viszont a gta 4 még mindig 12-15 körül van

BMW Über Alles!

IMYke2.0.0.0
Ha bárhol láttam volna - akár ebben a low budget kategóriában is - tudta vittem volna a kasszához...

IMYke2.0.0.0
Beszarok!!! Viper Racing!!!!! Király vagy! <#eljen><#worship>

😄

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Carlos
Plussz két stormos kitüntetés és még vagy 5 póló!

Þór vígi þessi rúnar

nonicks
most ahogy jobban megnézem a képet... 3 darab kis RfB -s sasod van meg Stormregion logós kulcstartó <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#wow2>

TothLaci
Visszaakartam vonni a kommentet, de nem vagyok VIP tag. Sorry.
nonicks
??????<#wilting><#wilting><#wilting>

TothLaci
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Zsebhoki? Bocs, nem tudtam kihagyni.

Test Drive Unlimited
TheRock18
jóféle

BMW Über Alles!

Carlos
mind2

Þór vígi þessi rúnar

nonicks
olvass már vissza😄

TheRock18
a játékhoz volt a szobor,vagy stormreginhoz van közöd?

BMW Über Alles!

Carlos
Hát igen.
A cégen belül sem jutott mindenkinek asszem...

Þór vígi þessi rúnar

nonicks
nem,csak egy ilyen gyûjtõi kiadást akarok szerezni 😄(csak nagyon ritka:S)

Carlos
Igy van!
Ez van nekem is! Saját?

Þór vígi þessi rúnar

nonicks

😄

Carlos
Tökugyanaz a két sas! 😊

Þór vígi þessi rúnar

nonicks
az RFB gyûjtõi kiadásban lévõ sasról nincs véletlenül képed?😄

Carlos
Hát van egy a CE-ben, ami ott is marad. Ezenkívül van még 2.

Þór vígi þessi rúnar

hát ha rámszakad a bank, úgy 100ezret. amúgy meg nem tom, mit kérsz😄

nonicks
hány darab van?😄