Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak egy oylan kártyára van szükség, melyet bevesz a PayPal, manapság már többnyire a hazai Visa Electron is megteszi, de netkártyát is szinte ingyen dobálnak az ember után.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Þór vígi þessi rúnar
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Vennék NASCAR Racing 2003-at (papyrus féle). Látott valaki mostanában? Se vaterán, se 576-ban, se galaxisban se sehol nem láttam. (ebay kizárva, banolták az accomat).
Þór vígi þessi rúnar
Tehát nincs nekem egy darab sem belõlük. De most komolyan, tényleg! 😊
Véleményem tartva: az újságmellékleteseket is eredetinek tartom.
A Fallout-ok külön megvannak. Az 1. rész sajnos nem, míg a 2. és a Tactics eredetiben.
Nagy részük olcsó játék. Nem vagyok nagy játékos, de legalább a kedvenc játékaim megvannak eredetiben. Igazából egyikre sem vagyok büszke de ezeknek örülök, hogy megvannak eredetiben: The Devil Inside(magyar szinkronos); Trainz; Gothic II; FlatOut; Abe's Exoddus; Turok; Painkiller Black Edition és Nexus: Jupiter Incident.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
link
Igaz, hogy nem annyira szép a doboza, de megéri, mert benne van a 2 kiegészítõ is.
Amit még jó vételnek tartok:
Fallout Trilogy
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
#413 (Zóanagyvarázsló): akkor nem szóltam. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Vagy például egy CD-s Strike Commander azért kevésbé eredeti, mert tartalmazza a kiegészítõket, míg a floppy-s nem? 😊
Pl mikor régebben elõfizetõ voltam a PC Guru-ra, akkor pl a legtöbb teljes játéknál megvonták tõlem azt az "élményt", hogy a játékhoz javítást telepítsek rá, mert a játék már a legújabba javítással került az újsághoz. Egy eredeti játéknál azt várnám el, hogy teljesen szûz legyen. 😊
Emellett pl a többjátékos mód is soknál korlátozott, vagy egyáltalán nem mûködik némelyikben.
#397 (ZsZso): ez pl a TDU esetén maximálisan így van, mivel a játéknak online van értelme. Rá is van ám írva a dobozára ugyanez, amit írtál. 😊
Pl ha a GTA 4 csak warezben volna meg, biztos nem toltam volna ki 100%-ra, mint ahogy a TDU-t se a maximum 99 %-ra(bár wareznál alapból kb 70valahány %-ig lehet csak kijátszani). 😊
csak halkan megjegyzem hogy a topik nem arról szól hogy leírd hanem hogy megmutasd vagyis készíts róla képeket... azt hogy mit írsz senkit nem érdekel, bárki bármit írhat...
"Mutassuk egymásnak drágaságainkat! 😊" mutasd akkor vagy nem kell ide írni, mert eltévesztetted a topikot
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Neked meg DanielT-nek a hülye kommentjei nagyon zavaróak.
pl: pc fikázás
warezos baszogatása
nagyon kevés embernek van "pówerpc"-je
Ilyeneket nem lehetne hanyagolni? Ha erre vágysz akkor menj "A PC-s játékoknak leáldozott!" topicba. Ezek a kommentek pont oda valók. Ott van ez a színvonal.
Már leírtam, hogy mim van ha akarsz olvass vissza.
Miért, minek számíthatnak? Wareznek? 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Populous: The Beginnig
Imperium Galactica I-II
Afrika sötét titkai
Battle For Middle Earth II + kieg.
Sub Command
Meg egy rakat újságokból, de az nem számít gondolom.
War. War never changes.
Igaz, én így szoktam: "Online játék során a játékélmény megváltozhat".
Szerencsére hiánytalan PC-s Battle Chesst nem találtam eBay-en így nem sikerült hirtelen felindulásból pénzt költenem...
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
De ettõl függetlenül, basszus, ha tetszik egy játék, az ötlete, az általa remélt élmény - grafikára Eiffel-torony magasságából tojok -, akkor bizony kicsengetem a premier utáni idõszakban rátaksált, olcsósított árat.
Gears of War - számomra minden idõk legjobb TPS-e... nem bántam meg, hogy vártam rá 1 évet.
És sorolhatnám.
Nem kell hardcore gyûjtõnek lenni - minden szirszart bevásárolni, teherautóval CDGalaxis elé állni -, de sõhernek és warezlovagnak sem, mert sokszor
A kiegészítõkrõl és más elõnyökrõl nem is beszélve.
Ha már eredeti, és mi nem az.
Ha egy Ferrarit is úgy lehetne másolni, mint egy Eredeti játékot, akkor mindenkinek Ferrarija lenne.
Annó kb. 10-15 éve volt egy nagy játékvásárlós korszakom. Egyszer sikerült eljutnom gyerkõcként Londonba, és valami istentelen nagy árleszállítás volt a Virgin nevû hatalmas nagy boltba. Átszámítva 500-800 ft körül adták a játékokat, úgyhogy bele is került a táskánkba vagy 8 db 😊 (Itthon akkor szinte minden játék 10szer ennyibe került). Akkoriban még az internetes letöltés meg kilátásban sem volt és a játékok világában is újjonc voltam. Ismertem pár standard játékot mint pl. a tininindzsa teknõcök, vagy pac-man de amit itt szereztem be annak nagy részérõl még nem is hallotam. Mondjuk itt kaptam meg a Battle Chess nevezetû progit is eredetiben, amit szerintem minden 25 év feletti korosztály ismer aki valaha játszott számítógépen 😊. Azóta csak a leértékelt és kiemelkedõen jó játékok kerülnek a polcomra, bár mostanában már nem viszem/vihetem túlzásba a PCGAMINGOT :S. Sajna fotót nem tudok mutatni, mert messze vagyok a hõn szeretett játékaimtól :S.
Na és persze éljenek az ingyenes játékok, ahol van pár kiemelkedõ alkotás! 😊