Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4k-ért megvenném. Számomra két jó játék van benne: a legelsõ Medal of Honor és az Airborne.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ennyi pénzért tényleg nem sok.
GOW tuti, de UT még kétséges. Majd meglátom holnap. Remélem lesz az újságosnál GOW.
A másik játék amin gondolkozok az a Rainbow Six: Vegas. Multiba jó móka lehet.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mostanában rászoktam arra, hogy mindent a legnehezebben viszek végig. Úgy legalább tovább tart.
UT 3-at próbáltam még a megjelenéskor de nem jött be. Túl pörgõs. Semmi taktika. Csak mész elõre és lõsz.
Mert a Gears of War és az Unreal Tournament III is kötelezõ minden, magára valamit is adó "lövölde" rajongó számára!
GoW-t már 2. alkalommal kezdtem el nehéz fokozaton. (Insane-re nem merészkedtem még 😊)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PC Gurunak halljátok piszok nagyot kell kitalálnia, hogy ezt überelni tudja! Amúgy én 2008 eleje óta minden hónapban veszek PC Gurut, mert tetszik, de a játékmellékleteik enyhén szólva... szarok. Port Royale, You are empty, attack on pearl harbor, aztán fallout 1-2, ami oké de ezt már elsütötték egyszer, pár évvel ezelõtt. Ugyanazt kiadni mégegyszer pedig enyhén pofátlanság. Meg volt még Heroes IV, ez oké, ezek jó klasszikusok, meg a Baldur's Gate 2 is, de sajnos a mai generációnak már nem feltétlen erre van szüksége. Öcsém, aki a Crysis-on nõtt fel, nézte, hogy mi van a Guru mellé, épp a Baldur's Gate 2-t játszottam. Aszondja: mi ez a szar?! Szóval a mai embereknek sajnos az újabb játékok kellenek. Öcsém is, nem játszik 2006-osnál régebbi játékkal. :S
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Baldur's Gate II+ Throne of Baal kiegészítõ
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Gondolkoztam azon, hogy melyik Gamestart vegyem meg és a Gears of War mellett döntöttem. UT3-ommal úgy sem játszanék.
A PC GURU-ban is lesz jövõ hónapban valami ilyesmi akció azt mondják.
Eredeti Gears of War és Unreal Tournament 3 játékok ajándékba a májusi GameStar mellé!
Magyarországon eddig egyedülálló akcióval jelentkezik májusban a GameStar: teljes játékként eredeti, dobozos, bolti verziós szoftvereket adunk ajándékba a lap mellé, kézkönyvvel, CD kulccsal, és minden egyéb extrával, 4990 Ft helyett teljesen ingyen!
Icewind dale mar regen meg volt pc guru melekletkent, es most meg a Baldur's Gate 2 + ToB adjak teljes jatekkent. <#wow2>#wow2>

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Sajnos nem adtak hozzá kézikönyvet. 990 Ft volt.
Plusz vettem még 2 filmet is: A helyzet és A dominó elv címû filmeket. Darabját 300 Ft-ért.<#idiota>#idiota>
Van még olyan is, amit nem vettem bele, mert játékmagazin megvételekor adták hozzá, vagy új videókártya vásárlásakor. Ezeket most nem számítom ide.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
6500 Ft volt az 5 játék+az ajándék póló,toll, nyakba akasztó, poszter
A pólóra Legjobb választás van írva.
A legjobb választás sorozatot és az EA Classics sorozatot tudom ajánlani. Van bennük egy eléggé igényes kb 25 oldalas kézikönyv.
Cdgalaxisnál vettem, most sok játékra 50%-os akció van.
<#worship>#worship>
REAL MADRID
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
REAL MADRID

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
- Ecstatica II
- Hexen II
- Frankeinstein (ha ez a teljes címe... Valaki rakott fel képet is róla, bár nekem más kiadásban van meg.)
Plusz tegnap voltam kicsit vásárolni:
- Baldur's Gate Saga
- Icewind Dale Saga
- Dungeon Lords
Hát a BG Saga, valljuk be, igen borzasztóan néz ki kívülrõl. Akik látták már Sarevokot, azok talán felismerik a DVD-n a fekete alapon sötétszürke pacák között...
No de nem ám ezért éri meg az árát. <#worship>#worship>
Lehet, hogy egyszerre csak 1et bír. :S
Linkelek is a biztonság kedvéért: Ide kattints!