Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FlatOut 2
FlatOut Ultimate Carnage
Sacred 2
Just Cause
Test Drive Unlimited GOLD
Prey
Titan Quest
Titan Quest: Immortal Throne
A küldetéslemeze sajna még mindig "full" áras.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A Gyémánt kiadás azért még néz is ki valahogy (a valóságban igényesebbnek tünik, mint interneten egy borító képet látva).
szerk: Mondjuk annyira nem olcsó, de 5800 Ft postával együtt újan, fóliásan.
Pont ezt említettem pénteken. Ubisoft bekaphatja. EA Classics a király. Van minden benne ami kell. Példát vehetnének róla.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
btw, ubisoft exclusive kiadású double agent egy igénytelen két lemezes dvd tok, papírtokban belevágva a játék, ennyi. :\
de legalább 2000 forint volt, nem úgy mint ez a gyémánt kiadás sorozat. 4500 forint azért már kicsit sok lenne ilyen igénytelen clipartos borítókerettel. ezért nincs még mass effectem egyelõre...
Az észak-amerikai kiadások szoktak még korrektek lenni (PC), többnyire kihajtható elejû, kis alakú papírdobozokról van szó, jobb esetben dombornyomással. És még az árak is nagyon rendben vannak, csak ugye a postaköltség vagy a cenzúra tehet be.
Lásd az igényességi különbséget - szerintem art szempontjából is - a Still Life esetében.
csak azért mert nem értek veled egyet, a véleményem még nem lesz felesleges. a pcs játékok attól még nem szûnnek meg, hogy 3 topicot teleírtok a témával.
A kommentemnek állatira nem ez volt a lényege. A végén személyes sirámomat írtam le, hogy sajnálom, hogy nem tudom ezeket a mára igényessé vált kiadásokat támogatni.
Itthon. Németországban még az utánkiadások is gyönyörû, nagyalakú papírdobozban jönnek, de nem ám ilyen buzi feliratokkal, hanem 1-1 ben az eredeti kinézet. Nyilván ott is vannak igénytelenebb verzióban, de pl 2 éve láttam Pc-s GTA: Vice City-t akkora halomban, gigantikus papírdobozban, hogy majdnem elsírtam magam a gyönyörtõl. Aztán meg attól, hogy természetesen full német a doboz összes felirata, meg gondolom a játék is. Úgyhogy fájó szívvel hagytam ott.
Egyébként már itthon is hihetetlen jó kiadások születnek Pc-re, totálisan korrekt áron. Kár, hogy maga a platform már teljesen alkalmatlan szinte játékra.
Sajnos, nem tehetem meg, hogy 10-12.000 Ft-os, rendes papír dobozos
Így bizony, nekem vannak EVM-s, meg sima DVD-tokos példányaim is. S sokszor a belbecs jobban izgat, mint a doboz.
Persze, azért egy Baldur's Gate / Dungeon Siege 2 / Wheel of Time stb. dobozos kiadványra büszke vagyok 😊
😞 Hát igen, nekem is ismerõs a szitu. Mélyen együtt érzek.
Igen, kifizették. Sajnos, "Olcsó Jánosnak" kell lennem ahhoz, hogy ilyen melót kapjak.
nem sokat - 35.000 Ft. (Több, mint 2 havi munka és a support)
És azt mindet ki is fizették? <#wow2>#wow2> Kemény...
indigo: Vélhetõleg azért csinálták ezt, mert maga a magyarítás 1 CD-nyi... és a DVD pedig sima 4.3-as, ezért nem fért volna fel rá...
Office 2007 BOX
Stalker: Clear Sky
Stalker: Shadow of Chernobyl
Grand Theft Auto 4
Grand Theft Auto: San Andreas
Empire: Total War
Medieval 2: Total War
Age of Empires 3
Age of Empires: Collectors Edition (AOE 1-2 +kiegek)
Knights of Honour
Command & Conquer 3
Supreme Commander
Diablo 2
Diablo 2: Lord of Destruction
Titan Quest
Titan Quest: Immortal Throne
Dungeon Siege 2
Neverwinter Nights 2
Neverwinter Nights
Neverwinter Nights: Shadows of Unterentide
Neverwinter Nights: Hordes of The Underdark
Elder Scrolls 4: Oblivion
Baldurs Gate4 in 1 boxset (BG 1-2 +kiegek)
Ultima 9: Ascension
Lands of Lore: Guardians of Destiny
Betrayal in Antara
FEAR
Quake 4
Half Life 2
Need for Speed: Most Wanted
Need for Speed: Underground 2
Test Drive
GT Legends
Pirates
Operation Flashpoint
Black & White
Sacrifice
Tribes 2
Ezek csak a dobozos szoftverek, a régi újságmellékleteket, videokártya mellé adott zacsis cd-ket nem is számolom.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Crysis Warhead (magyar szinkron)
Swat 4
Swat 4 The Stetchkov Syndicate
Stranglehold (magyar)
True Crime New York City (magyar felriatos)
War Front Turning Point (magyar felriatos)
Flatout 2
Sacred2 (magyar feliratos)
Wheelman (magyar felriatos)
F.E.A.R
Restricted Area (magyar felriatos)
És amik VGAhoz voltak vagy valahonnan van
Xpand Rally, Joint Operations, Tomb Raider Anniversary, Ark of Time,Motorhead.
Next PC upgrade: 2022
Anno végigjátszottam, és két-három, hallásra furcsa fordításon kívül tökéletes volt a játék.
Kalandot tekintve pedig mindkettõ klasszikussá nõtte ki magát a szememben.
Nem vagyok se lány, se 14 éves 😊 Viszont a barátnõm szereti a plüssöket (az ott egy németjuhász) és micimackót minden formában (az is van plüssben is) ^^
Csak az a baj, hogy a sok butácska játékos rögtön a netre ugrik, ahelyett, hogy kitanulná a játék csínját-bínját...
Aztán meg sírnak, ha csalókkal, vagy a játékot tökéletesen ismerõ félprofikkal játszanak, és hullanak, mint a legyek.
Micimackós párna? Plüssállat az ágyon?
Neme, kora: ismeretlen. 😊)
14-éves lány vagy? 😄
Þór vígi þessi rúnar
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Az UT3 és GoW Gamestar-os, ennyi pénzért vétek lett volna kihagyni, fõleg, hogy amúgy is terveztem megvenni mindkettõt. De asszem most behúzom a kéziféket, egy jó darabig el vagyok látva játékokkal (bár valószínûleg úgyis el fogok csábulni, ha lesz valami szuper akció 😞)
Én második végigjátszás utolsó elõtti pályáján jöttem rá. Pedig a tesztújságok feladata lenne az ilyenre kitérni.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Csak a középsõ nincs meg nekem...
Bár ezek közül az Airborne tetszett a legkevésbé. Milyen dolog már az, hogy célzás közben max csak helyben lehet mozogni? Ez sosem értem meg, hogy miért csinálták így. Ez vette el a legjobban a kedvemet végül az egésztõl, ezért sem játszottam ki. Pedig jóó kis játék lett volna.
Am korábban már kiadtak egy másik ilyn pakkot is, Warhead néven. De az, ha jól emléxem, csak az Allied Assaultot tartalmazta a kiegészítõivel együtt.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!