Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ezek az Ubisoft-os Exclusive kiadások, valami rémesen igénytelenek! <#rolleyes>#rolleyes> Nézzétek meg ezt a Prince of Persia Trilogy kiadást. Az elsõ három Prince részt tartalmazza. A tok egész normális, semmi különös.
Igen ám, de ki is kell nyitni. Utána mit lát az ember:
Igen, a három rész 1-1 papírtasakba téve! <#falbav>#falbav> Iszonyú. <#shakehead>#shakehead> Ráadásul a The Two Thrones részt, ami a borítón is szerepel, már francia címmel van ellátva a DVD lemezen! Kép errõl is.
Szóval, aki Ubisoft-os Exclusive kiadást vesz, az számoljon azzal, hogy igénytelen lesz.
Nem olyan rég én is próbáltam XP-n és asszem a crack nem jó vagy patchelni kéne... ilyesmi lehet a gondja de alacsony grafikán már gond nélkül elindul és betölti a pályát.
A FlatOut 2K-ért mindenképp must have, csak akkor jön rá az ember hogy mennyi mindent újítottak benne a 2-höz képest ha tüzetesebben belenéz.
A Prey meg ilyen koldus kiadás, de csak egy ezres volt és már a játék miatt megérte.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Emléxem, mikor még akkoriban játszottunk vele, a mûszerfalat nézve nem hittük volna, hogy megmozdulnak a mûszerek mutatói, de mégis megmozdultak. 😛 Addig szerintem ebben voltak a mûszerfalak a legrealisztikusabban kidolgozva. Kár, hogy a mostani gépemen valamiért nem akar már indulni, meg persze az is kár, hogy nincs meg eredetiben. 😛
A Flatout UC-t is én is nagyon igyekszem megszerezni 1990 Ft-ért 😛
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nagyritkán jut eszembe,hogy a pcdome shopba is benézzek,mindig cdgalaxisból tankolok be...végre több éves keresés után ráakadtam náluk a Total overdose-ra😊)..össze is raktam megint egy kis olcsó csomagot😊
@fook:
Ha csak az a lényeg, hogy ne fizess a szállításért, akkor itt is át lehet venni személyesen.
ami meg belül van az kárpótol, mert a kézikönyv is nagyon jól át lett dolgozva
TDU:X1650PRO
Na, akkor kiemelem: Mert iszonyatosan ocsmány!
😄
Nyomtass neki egy olyat fényes papírra mint az eredeti kiadásnak van és máris mérföldekkel jobb.
Persze ez nem mindenkinek fontos, csak nem bírtam ki 😊
A baloldalit vettem ma:
Általában nem szeretem az ilyen különkiadásokat, de most nagyon lenyûgözött, meg lehet nézni a különbséget az eredeti kiadás és a CD Projekt kiadása között:
TDU:X1650PRO
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
De mondjuk nekem mindegy, most nincs pénzem játékra pedig szívesen megvenném 4k-ért.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ui.: láttam vaterán egy fémdobozos alone in the darkot és egy szintén fémdobozos bioshockot sajnos német nyelvûek voltak <#szomoru1>#szomoru1> + egy nagy dobozos gyûjtõi változatot az alone in the darkbol sajnos ez megg wii-s verzio volt potom 7500 ft lett volna <#boxer>#boxer>
Többek közt a következõk is 4k-ért beszerezhetõek lesznek:
- Dead Space (akit érdekel, nekem annyira nem jött be
- Orange Box - ez viszont tuti vétel,
- C&C The First Decade - bagó ár egy ilyen gyûjteményért... bár már régen megvan,
- Left 4 Dead (nem ismerem, de sokan ajnározzák. Kár, hogy nincs belõle demó).
Crysis
Lego Batman
Lego Indiana Jones
Tomb Raider Underworld
Spiderman:Friend or foe
Júliusi katalógus szerint 4000-re le fog esni a Mirror's edge,akkor megint eszközlök pár darabot a polcomra örömmel😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha mindezt amiket írtam tudod, akkor nem szóltam. 😊
IMYKE2.0.0.0: Én csak azokat a játékokat szoktam megvenni, amiket szeretek, ismerek (bár ebbõl a szempontból nálam hatalmas kivétel volt a múlt heti Stranglehold). Te meg írtad, hogy nem szereted, akkor minek adnál érte pénzt? De persze nem pofázok bele, csak szólás szabadság van. 😛
Aztán megnézem, mit tud kezdeni velem a 4850-esem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Izzad a tenyerem elõre is.
Nem sok játékot szoktam végigjátszani
Civilization Chronicles
Spellforce Universe
Supreme Commander + kieg
Köszönöm! <#worship>#worship> Igyekeztem még Július 1. elõtt megvenni ezeket. Utána már drágább lesz ez is. <#shakehead>#shakehead> Ja, a CD Galaxisból rendeltem mindet és ma hozta a futár. Ezért a mai napi szerzemény. <#vigyor>#vigyor>
Te már megrendelted a Supreme Commander + kiegészítõt?
A Crysis-en (voltaképp egy techdemo) kívül mindegyik szuper játék.
Boiling Point: Road to Hell
Crysis
FEAR
FEAR: Extraction Point
Heroes of Might & Magic 3 Complete
Heroes of Might & Magic 4 Complete
Jade Empire Special Edition
Prince of Persia Trilogy (1, 2 és 3 rész)
Sacred Gold (alap + kiegészítõ)
ezek voltak: Halo2, Unreal Tournament 3, Gears of War, Call of Duty 3 PS2
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Akkor rendelés lesz 😊
Érdekes NFS: MW drágább lett, 2k-ról 3,6k-ra felment, Hot pursuit 2 abszolúte sehol 😞 Ebbõl Resident Evil 4 lesz, mert 3k-ról 1,79k-ra lement és/vagy AOE csomag, ha fut rajtuk a LAN.
Fákjúal!