Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem viszont kellett, mint egy falatka kenyér. Hiába van egy játéknak szép grafikája, akár 100 pálya, választható autó, ha az irányítás nem tetszik. A mai átlag autós játékokban (nekem) túl érzékeny az irányítás, túl nagy a kanyarsebesség, rövid a fékút, de van olyan játék is ahol nem is kell fékezni, mert a kanyarodástól megfelelõ sebességig lassul az autó. Egyszerûen unatkozom vezetés közben.
Ebben a játékban nem, ha túl gyorsan esek be a kanyarba kisodródik az autó, a tompa irányításnak köszönhetõen a hosszú kanyarokban is lehet normálisan tartani az ívet
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
eléggé igényesnek néz ki
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Amin viszont csak pislogtam... <#wilting>#wilting> Hát elég idétlen gondolat volt összecsomagolni a Bioshock-ot az Oblivion-al...
Am ez nagyon tetszik: "Platform: Window " 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kung Fu Panda
Total Overdose(mióta vadásztam rá)
Jade empire
Flatout ultimate carnage
Marvel:Ultimate alliance
Scarface
Elég igényes ez a Gyémánt Kiadás is. De minek van 2 DVD? Vagy az egyik az angol verziót tartalmazza a másik meg a magyart?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
gta iv a büszkeség, elõrendelt volt még, még a futárszolgálatos dobozát is megtartottam 😄
púúúúú
3 Citys game 😄DD
de az Übersoldier az télleg fasza game attól hogy citys, lehet hõgy csak õk adták ki.
a többi se nagy szám de azért van 1-2 jó gamma
\"Erről van szó!\"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A Legjobb választás játékok meg az EA Classics pedig nagyon jók. Van hozzájuk kézikönyv meg minden.