Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
neem, szimplán imádom az eredeti gameket, teljesen más hangulattal áll neki a játéknak az ember, ha eredeti szép dobozból veszed ki és ott van minden vacka 😄

robotnyk
nyerted a lottót vazzeg? :p
w77d
A Penumbra nagyon gyó én is megvettem kb 2 hete 😄 Ma este kezdem majd el a második epizódot...

ma amúgy megint elmegyek a CD Galaxisba, megint kinéztem magamnak pár címet. Ez megint kb egy 20-25 ezres akció lesz, de nagyon szépen gyarapodik a gyûjteményem XD
( Most 62 db eredeti gamem van, ennek több mint a fele új, vagy majdnem új game. Összesen 27 Collectors Edition dobozom van XD)

Két havi feltöltõkártya 3990. Nem nagy összeg, de mivel MMO, nálam eleve felejtõs...

Nálam is járt a futár 😊

Mass Effect (GYK)
Penumbra Anthology (GYK)
Medieval Total War (LV)
Medieval II Total War (GYK)
The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena
FEAR 2 - Project Origin
Kane & Lynch

Ezeket hozta, és az egész került 12 ezer Ft-ba...

és mennyi a havi? mer gondolom ez még nem ingyenes😞
saxicola

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
http://kephost.com/images/54002.jpg

www.gportal.hu/bioshock

saxicola
Ma meghozta a futár az Age of Conan-t. 990 Ft-ba került.

www.gportal.hu/bioshock

balee4
Én most költözök, betelt a polc, nagyobb helyet kell kerítenem. 😄

Jövõ héten asszem rendelek egy TR Underworld-ot és egy X-blades-t.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
a lófaszt! játszik azzal boldog boldogtalan, csak egyesek félnek beismerni XXD

Lejárt az akció, valószínûleg azért. <#smile>

Atkamon
Rosszul hitted😊

fery02
Meg látom, hogy néhány (fõleg EA classic) cím azóta drágább is lett. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Esplanade
azt hittem simsel csak a lányok játszanak <#wilting>

balee4
Hmm, nem rossz, pár cím megfontolandó.<#smile>

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Most a CD Galaxisban nagyon jó akciók vannak! Érdemes elnézni az oldalára. <#smile>

w77d
majd rakok megint képet, már lassan a plafonig érnek az eredeti gémek és hál istennek majndem a fele CE verzió XXD

(nem akarom összeszámolni a pénzt, amit kifizetgettem értük, fõleg az elmúlt hónapokban, mert szívinfarktust kapok XXD )

balee4
De persze grat.

balee4
Na bazz, az durva... xD

w77d
nna megint tovább gyarapítottam eredeti játékaim sorát. mai beszerzés:

Sims 3 Collectors Edition
Sims 3 A világ körül
Heroes 5 Gold

Megint otthagytam 26ezret az 576-ban, ez van XD

balee4
Mirror's Edge elsõ kiadás, gyönyörû szép tok, a játék 1 DVD-n (ami elég rútul néz ki szegény), soundtrack CD (ami viszont ütõsen fest) és a játék kézikönyve
The Bard's Tale elsõ kiadás, magyar nyelvû kézikönyvvel, a játék 1 DVD-n, egyszerû kiadás, de tök jól néz ki sztem..., hirtelen jött ötlet, de csak 1490 Ft volt és amúgy is régóta ki akartam már próbálni.

Atkamon
Háát, Assassin's Creed BE elõrendelés már elfogyott a boltokból, max megjelenés után tudod megszerezni kétszer annyiért:S Én is még júliusban rendeltem elõ.

balee4
én legközelebb gyûjtõik közül a Mass Effect 2-t veszem meg, már elõ is rendeltem. ha lesz PC-re is Assassin's Creed 2 Black Edition akkor azt is megfogom, de a simát mindenképp, illetve Bioshock 2 CE-t is. 😊

w77d
tuti érdekelni fog majd, de távol még a megjelenés 😄

Bence94
én is mint mondtam jobban szeretem ha láthatom nem csak valami bithalmaz persze grebbernek is igaza van mert ha valami játék nagyon olcsó akkor azt nem szbad kihagyni lásd:garrymod bár az nincs is dobozba.
Battlefield téged nem érdekel gyûjtõibe 😊 ? lehet megrendelem game oldalról.stalker soc fémes kiadvány után kutatok most...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Köszi! Az tényleg olcsó. <#smile>

w77d
én inkább kézzel fogható lemez párti vagyok 😊 néha kimondottan szeretek gyönyörködni az eredeti játékaimban, fõleg a sok CE verzióban 😊

grebber
Én ha lehet és olcsó akkor digitális.Pl most vettem orange boxot meg mert olcso volt.Még szerencse hogy steam-es mert szarok a lemezek csak steamrõl tudtam telepíteni!

Ha magyarul adnák ki az már fel lenne tüntetve.

Next PC upgrade: 2022

Bence94
én jobban szeretem ha szép doboz fõleg ha limitált akkor fém vagy papír zene cd,speckó kiegészítõk...azt nem tudom, hogy a limitált fém lesz talán ? ill, hogy itthon magyarul adják ki...

grebber
Azta ez tényleg nagyon olcso 7500FT + 885 ft a kipostázás (vagy mi) ára.
Pestrõl is ezerért hozzák ki nagyon lol.
Nehogy innen rendeljem meg.

Kár hogy digitális letöltéssen nem lehet ilyen olcson megvenni úhy nekem jobb lenne.

Next PC upgrade: 2022

Bence94
szállítással 28 font azaz 8400 ft jelenleg.

Mennyiért van ott? Nem tudom megnézni, csak azért kérdezném. <#smile>

Bence94
azért érdekel mert nagyon olcsón lehet Battlefield Bad company 2 pc gyûjtõi kiadást venni egyelõre nem merem megvenni

Ja, nem nagy dolog, csak inkorrektség a részükrõl.
Atkamon
Hát írj egy kérdést, hogy megvan-e most ez éppen nekik, ez nem olyan nagy dolog...

Ki rendelt már tõlük? Mennyire megbízhatóak?

Nekem így elsõ blikkre úgy tûnik, hogy nem teljesen korrektek. Pl. a GYIK-ben leírják, hogy lehet, hogy egy termék évek óta nem kapható, de azért szerepel a listájukban, mert lehet hogy hamarosan mégis újból kapható lesz... No comment. Legalább azt tüntetnék fel, hogy mi az, amit biztosan tudnak szállítani, akkor nem futok felesleges köröket... Pedig volna pár dolog, ami érdekelne, de így...

Apus

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Beregeltem de utána láttam, hogy könnyen meglehet csak vmi kamu oldal mert a sima Heroes 3 leírása van a Heroes 3 Complete helyett.

IMYke2.0.0.0
Igen, meglepõ volt a Diablo 3-at és a StarCraft 2-õt is látni 13 ezer pénzért 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én is ezért hitetlenkedtem.
Meglepõ lenne, ha még papírdobozos verzió lenne raktáron, bárhol a világon...!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
CD Galaxisból, de csak elõrendelésre volt kapható, már elfogyott.

Ez a dobozkép szerintem kamu. Valószínûleg a "Sikersorozat" borítós, kézikönyv nélküli, gyûrött dvd tokos változat lesz az 😊 (Sajnos nekem is az van, évek óta nem lehetett hozzájutni az eredeti kiadáshoz).

Nem ismerem ezt az oldalt, nem is akarom, de bben nincs semmi emglepõ. Valószínûleg BesSeller vagy Sikersorozat szériás Arcanumról van szó (szóval a kép ne tévesszen meg!), azokat pedig éverkig lehetett kapni jóval olcsóbban bárhol.
Az elõrendelés, ahogyan a CD Galaxisnál is. <#smile>

Kandurex
Nem vásárolnék onnan...náluk már kapható az Alan Wake is, link 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

IMYke2.0.0.0

Itt még vehetsz elvileg Heroes 3-at, KATT! <#smile>

IMYke2.0.0.0
Bár az aukció befejezett, azért lehet még találni.

IMYke2.0.0.0