Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ma amúgy megint elmegyek a CD Galaxisba, megint kinéztem magamnak pár címet. Ez megint kb egy 20-25 ezres akció lesz, de nagyon szépen gyarapodik a gyûjteményem XD
( Most 62 db eredeti gamem van, ennek több mint a fele új, vagy majdnem új game. Összesen 27 Collectors Edition dobozom van XD)
Mass Effect (GYK)
Penumbra Anthology (GYK)
Medieval Total War (LV)
Medieval II Total War (GYK)
The Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena
FEAR 2 - Project Origin
Kane & Lynch
Ezeket hozta, és az egész került 12 ezer Ft-ba...
Jövõ héten asszem rendelek egy TR Underworld-ot és egy X-blades-t.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
(nem akarom összeszámolni a pénzt, amit kifizetgettem értük, fõleg az elmúlt hónapokban, mert szívinfarktust kapok XXD )
Sims 3 Collectors Edition
Sims 3 A világ körül
Heroes 5 Gold
Megint otthagytam 26ezret az 576-ban, ez van XD
The Bard's Tale elsõ kiadás, magyar nyelvû kézikönyvvel, a játék 1 DVD-n, egyszerû kiadás, de tök jól néz ki sztem..., hirtelen jött ötlet, de csak 1490 Ft volt és amúgy is régóta ki akartam már próbálni.
Battlefield téged nem érdekel gyûjtõibe 😊 ? lehet megrendelem game oldalról.stalker soc fémes kiadvány után kutatok most...
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Ha magyarul adnák ki az már fel lenne tüntetve.
Next PC upgrade: 2022
Pestrõl is ezerért hozzák ki nagyon lol.
Nehogy innen rendeljem meg.
Kár hogy digitális letöltéssen nem lehet ilyen olcson megvenni úhy nekem jobb lenne.
Next PC upgrade: 2022
Nekem így elsõ blikkre úgy tûnik, hogy nem teljesen korrektek. Pl. a GYIK-ben leírják, hogy lehet, hogy egy termék évek óta nem kapható, de azért szerepel a listájukban, mert lehet hogy hamarosan mégis újból kapható lesz... No comment. Legalább azt tüntetnék fel, hogy mi az, amit biztosan tudnak szállítani, akkor nem futok felesleges köröket... Pedig volna pár dolog, ami érdekelne, de így...
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Meglepõ lenne, ha még papírdobozos verzió lenne raktáron, bárhol a világon...!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯