Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bence94
közben pár napja berendeltem egy battlefield bad company 2 limitedet 😊
azt szeretném megkérdezni most vannak nagy akciók és az érdekelne, hogy
a riddick jó játék ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

JethroHUN
Collector's Edition, Gyûjtõi Kiadás <#nezze>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Esplanade
CE=central europe?

balee4
Szépek, grat.

Fear 2 nekem is jön. A Dark Messiah meg megvan, ráadásul a CE. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
szépen sorban... van olyan is mondjuk ami már elég régóta kipróbálásra vár, de elõbb utóbb meglesz az is 😊
Most a Mass Effect-et akarom befejezni mielõtt jön a második rész, illetve az Assasins Creed sincs még kiakasztve, hiába limitált díszdobozos, pedig lassan abból is itt a kettõ...

Bence94
Ezek a "legfrissebb" szerzeményeim.dark messiah nagy kedvencem végre megvan és isteni játék!augusztus környékén lett meg.fearerek 😊 pedig pár hetesek és 1. kiadások <#finom>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Carlos
és játszol is velük?

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Ebbõl volt egyébként normális változat? A Splinter Cell Trilogy-bõl volt, annak meg is van a papírtokos változata. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

nekem a múlthéten pénteken érkezett 1 Dragon Age: Origings játék magyar felírattal eredetiben majd csinálok már az én eredeti játékaimról is 1 képet😊

w77d
nna így most 68 db újnak mondható eredeti játékom van, kezd alakulni a gyûjteményecske 😄

w77d
kézikönyv, útmutató könyv. Nekem megvan a régi verzió is, ahhoz még járt térkép is, így nekem most az is van 😊

Nekem is ez a PoP-os Exclusive kiadás van meg. <#smile> Szégyen ez az Ubi-ra nézve! <#gonosz3>

w77d
nekem is kb annyi, nagyon szépek 😄

Esplanade
a gyémánt kiadású Witcherhez mit adnak?

balee4
Igen, van is vagy 25 CD Projektes kiadásom. 😊

balee4
Hopp nem jól linkeltem:

w77d
A CD Projekt tényleg nagyon kitesz magáért, nem kamu, hogy a legjobb minõség...

balee4
Na megjött az elsõ szállítmány.

Héten jön még egy Fear 2, X-Blades, Rise of the Argonauts, Far Cry 2. De lehet, hogy még egy World in Conflict és Devil May Cry 4 is. 😊

No lássuk:

Prince of Persia

Prince of Persia Trilogy

Igénytelen kiadás, de ennyiért szinte ingyen van 😊
Mindegyik játék 1 DVD-n, kézikönyv nincs.

Prey

Meglepõdtem, hogy ehhez is van kézikönyv. Egyébként ahhoz képest hogy sorozatos kiadás, ez a 100% sorozat egész pofásan néz ki sztem.
.

Tomb Raider Underworld

Nagyon gyönyörû kiadás, artwork album, kézikönyv, 2 képeslap, a játék 2 DVD-n. A szokásos CD Projekt minõség. 😎

w77d
mai CD galaxis látogatásom:

Far Cry 2
Euro Truck SImulator
Imperium Romanum gold
Medieval 2 Total war gold
World Racing 2
18 Wheels of steel: Extreme Trucker

a végösszeg 18ezer ft

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

balee4
Igen nagyon jó játék, nekem is megvan eredetiben.

Ah úgy tûnik lesz mégis Fear 2-m.

w77d
hát hallod most 2 órát játszottam a második résszel, a Black Plague-val, ezerszer beszaratósabb mint az elsõ rész... Nem lövöm le a lényeget, de muszály egy picit Simseznem vagy valami happy dolgot csinálnom mert így le nem fekszem XXXD

robotnyk
látom... 3kor hívtak hogy nincs, akkor le is került az oldalról, most meg megint fent van 😄
na mindegy, holnap rákérdezek majd, hogy most akkor mi van vele 😊
balee4
Mondjuk jah, ennyiben jobbak a CD Projektes kiadások, borítót meg ha akar, nyomtat hozzá az ember. 😊

Van megint Mass Effect, tessék megrendelni 😊

Egyébként én is úgy vagyok, hogy igyekszem az elsõ kiadásokat beszerezni. Ez nem mindig sikerül, akkor marad a "zsebpénzbarát" változat. De pl. CD Projekt-es sorozatokkal (LV, TS, GYK) semmi bajom nincs. Ugyanúgy megvan hozzá a kézikönyv, csak más a borító. Sõt, Kane & Lynch-hez ugyanúgy megkaptam az ajándék DVD filmet, Mass Effect-hez is a bónuszlemezt és a kis novellás füzetet. Potom pénzért. És a kivitelezés is elsõ osztályú.

Ezzel szemben a Ubisoft exclusive sorozat... Olyan tok, amit a kutya szájából rángattak elõ, de a lemez még csak véletlenül sincs beletéve a tokba, hanem be van vágva egy papírtaskba... Kézikönyv persze nuku.

Nem vagyok én sem "hardcore gyûjtõ", és nekem a játék maga a lényeg, de azért egy színvonal elvárható lenne...

Atkamon
Hallod, te mit dolgozol, elmegyek én is annak tanulni😄

w77d
nah jo én is a százezret csak az elmúlt 1-2 hónapra mondtam, évekre ne vezessük vissza XXD

balee4
az olyan mint az unokatesóm, C64-es, amigás játékokból van egy nagy gyûjteménye, szinte mindegyik bontatlan. õ már milliókat költött, még most is rendelgeti az ilyen 20-25 éves játékokat külföldrõl. 😄

w77d
milyen egy hardcore gyûjtõ?? Az elmult pár hónapban több mint 100ezer forintot költöttem eredeti játékokra. Van aki ennél durvábban nyomja??? Az már nem normális XXD

balee4
Na jól rábasztam, halogattam a rendelést, erre az X-blades elfogyott. 😞
De helyette rendeltem egy Prey-t.

Szóval hétfõ ezek érkeznek:

- Tomb Raider Underworld
- Prince of Persia 2008
- Prince of Persia Trilogy
- Prey

7840,- Ft + szállítási költség, ennyi játékért ez semmi. <#smile>

balee4
A Topselleres, LV-s, EVM-s címeket általában én is kerülöm, inkább megpróbálom az elsõ, igényesebb kiadásokat beszerezni, ha meg végképp nem sikerül, akkor marad az olcsó változat. 😊 Mondjuk néhány sorozattal nincs olyan nagy gond, mint az Ubi Exlusive vagy a 100% sorozat néhány tagja egész jól néz ki sztem. 😊

IMYke2.0.0.0
Azért, még a topik születésekor egyértelmûvé tették páran, hogy nem tekintik kiadványnak az "olcsó" sorozatokat - nekem a játék is fontos, nem csak a körítés.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Én is ilyesmi "gyûjtõnek" tartom magam, a szûkös keretbõl próbálok hódolni a hobbimnak. 😄

Amúgy miért röhögnénk ki? Tudod, hogy ide normális emberek járnak... 😊

IMYke2.0.0.0
Mass Effect bõven megéri az árát és a várakozást - én annak idején nem premier áron, hanem középáron jutottam a papírdobozos DVD-tokhoz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
én ma rendeltem volna ócsó mass effectet, meg még ócsóbb jade empiret (mondjuk egy dragon age lett volna mellettük), de a mass effect már elfogyott a galaxisban... viszont állítólag lesz pár napon belül, szal halasztom egy kicsit 😊
IMYke2.0.0.0
Nem érzem leszólásnak - eszem ágában sincs "Hardcore Collector" lenni: élvezetbõl, szûkös keretbõl "gyûjtögetek".
Csak azért nem veszek meg játékot, hogy a polcomon, vagy a szekrény mélyén díszelegjen, de ne merjem felbontani, átnyálazni a kézikönyvét, vagy ne adj' isten többször is meghajtóba tenni a lemezeit/ét...
Nem véletlen tehát, hogy nem is hangoztatom, mit, mikor, mennyiért veszek - két hete is beruháztam néhány példányba, de itt mindenki kiröhögne, ha elmondanám, hogy milyen kiadvány-sorozat tagjai.

Gold (Heroes 5)

Pedig ez nem CE, csak az alapjáték kiegészítõkkel együtt egy igényesebb pakkban. Külföldön szinte egybõl akciós lett, és 4,5k-ért elküldték ide is. Az egy más kérdés, hogy a hazai forgalmazó pofátlanul túlárazta...

IMYke2.0.0.0: Ne érts félre, nem leszülni akarlak, de a hardcore gyûjtõk legfeljebb "gyûjtögetõnek" tartanának, nekik az ilyen jellegû kiadások a szükséges rossz kategóriába tartoznak.
balee4
Az szép, nekem olyan 80 körül vannak a dobozosok. De héten tervezek megint egy kisebb vételt. (TRU, X-blades, PoP Trilogy, PoP 2008), Fear 2-t akartam még, de efogyott. 😞(

IMYke2.0.0.0
Ja, én is a különleges kiadásokat - Gold, Deluxe, Platinum stb. - tekintem "CE"-nek: hiszen gyûjtõnek is érzem magam.

IMYke2.0.0.0
Hát, a munkahelyi gépemen már egy rég elavult lista:

Ennél már minden téren több van otthon.

saxicola
Havi 2 ezer forint. Egyenlõre kipróbálom a game-t. Ha tetszik, akkor veszek feltöltõkártyát.

www.gportal.hu/bioshock

Carlos
nekem is van pár CE-m.
Összes Guild Wars (kivéve uccsó kieg amibõl nem volt), Fallout, Spore, RfB, most hirtelen ezek jutottak eszembe.
Plussz van még pár gold, deluxe, meg ilyesmik amiket emlitettél.

Þór vígi þessi rúnar

w77d
Amúgy sok játéknál a különleges verziónak nem CE a neve, hanem például Deluxe Edition (FSX) vagy pl Gold (Heroes 5). De én ezeket is CE-nek számolom, mivel drágábbak, mint a normál verzió. Az Enemy Territory: Quake Wars pl csak annyiban CE, hogy kibaszott nagy dobozba volt csomagolva és fejhalgató is járt hozzá. Az Assasins Creed fémdobozosról és a Rainbow Six Vegas 2 gyûjtõirõl már multkor tettem képet. Sims 3 gyüjtõit még nem fotóztam le, de nagyon szép a doboza 😊

Carlos
Ok.
Énis.

Þór vígi þessi rúnar

w77d
majd este, most melóplaccon vagyok 😄

Carlos
Képet a CE-krõl!!!

Þór vígi þessi rúnar

27 CE nem semmi! Gratulálok! Nekem sajna nem sok van 😞 Pedig tetszenek nagyon, de számomra nagyon drágák 😞

Szerintem is nagyon jó. Annak idején elkezdtem az elsõ részt, de egy win reinstall miatt nem tudtam folytatni, azóta is görgettem magam elõtt az epizódokat. Most majd én is nekiállok újból.

w77d
XD

robotnyk
én is, viszont én nem tudom egymagam eltartani a cdgalaxist 😄