Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt szeretném megkérdezni most vannak nagy akciók és az érdekelne, hogy
a riddick jó játék ?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Fear 2 nekem is jön. A Dark Messiah meg megvan, ráadásul a CE. 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Most a Mass Effect-et akarom befejezni mielõtt jön a második rész, illetve az Assasins Creed sincs még kiakasztve, hiába limitált díszdobozos, pedig lassan abból is itt a kettõ...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Héten jön még egy Fear 2, X-Blades, Rise of the Argonauts, Far Cry 2. De lehet, hogy még egy World in Conflict és Devil May Cry 4 is. 😊
No lássuk:
Prince of Persia
Prince of Persia Trilogy
Igénytelen kiadás, de ennyiért szinte ingyen van 😊
Mindegyik játék 1 DVD-n, kézikönyv nincs.
Prey
Meglepõdtem, hogy ehhez is van kézikönyv. Egyébként ahhoz képest hogy sorozatos kiadás, ez a 100% sorozat egész pofásan néz ki sztem.
.
Tomb Raider Underworld
Nagyon gyönyörû kiadás, artwork album, kézikönyv, 2 képeslap, a játék 2 DVD-n. A szokásos CD Projekt minõség. 😎
Far Cry 2
Euro Truck SImulator
Imperium Romanum gold
Medieval 2 Total war gold
World Racing 2
18 Wheels of steel: Extreme Trucker
a végösszeg 18ezer ft
Topseller
Legjobb választás
Ezt vedd meg
Ezt vedd meg
Gyémánt kiadás
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ah úgy tûnik lesz mégis Fear 2-m.
na mindegy, holnap rákérdezek majd, hogy most akkor mi van vele 😊
Egyébként én is úgy vagyok, hogy igyekszem az elsõ kiadásokat beszerezni. Ez nem mindig sikerül, akkor marad a "zsebpénzbarát" változat. De pl. CD Projekt-es sorozatokkal (LV, TS, GYK) semmi bajom nincs. Ugyanúgy megvan hozzá a kézikönyv, csak más a borító. Sõt, Kane & Lynch-hez ugyanúgy megkaptam az ajándék DVD filmet, Mass Effect-hez is a bónuszlemezt és a kis novellás füzetet. Potom pénzért. És a kivitelezés is elsõ osztályú.
Ezzel szemben a Ubisoft exclusive sorozat... Olyan tok, amit a kutya szájából rángattak elõ, de a lemez még csak véletlenül sincs beletéve a tokba, hanem be van vágva egy papírtaskba... Kézikönyv persze nuku.
Nem vagyok én sem "hardcore gyûjtõ", és nekem a játék maga a lényeg, de azért egy színvonal elvárható lenne...
De helyette rendeltem egy Prey-t.
Szóval hétfõ ezek érkeznek:
- Tomb Raider Underworld
- Prince of Persia 2008
- Prince of Persia Trilogy
- Prey
7840,- Ft + szállítási költség, ennyi játékért ez semmi. <#smile>#smile>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy miért röhögnénk ki? Tudod, hogy ide normális emberek járnak... 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak azért nem veszek meg játékot, hogy a polcomon, vagy a szekrény mélyén díszelegjen, de ne merjem felbontani, átnyálazni a kézikönyvét, vagy ne adj' isten többször is meghajtóba tenni a lemezeit/ét...
Nem véletlen tehát, hogy nem is hangoztatom, mit, mikor, mennyiért veszek - két hete is beruháztam néhány példányba, de itt mindenki kiröhögne, ha elmondanám, hogy milyen kiadvány-sorozat tagjai.
Pedig ez nem CE, csak az alapjáték kiegészítõkkel együtt egy igényesebb pakkban. Külföldön szinte egybõl akciós lett, és 4,5k-ért elküldték ide is. Az egy más kérdés, hogy a hazai forgalmazó pofátlanul túlárazta...
IMYke2.0.0.0: Ne érts félre, nem leszülni akarlak, de a hardcore gyûjtõk legfeljebb "gyûjtögetõnek" tartanának, nekik az ilyen jellegû kiadások a szükséges rossz kategóriába tartoznak.
Ennél már minden téren több van otthon.
www.gportal.hu/bioshock
Összes Guild Wars (kivéve uccsó kieg amibõl nem volt), Fallout, Spore, RfB, most hirtelen ezek jutottak eszembe.
Plussz van még pár gold, deluxe, meg ilyesmik amiket emlitettél.
Þór vígi þessi rúnar