Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apus
Hérosz 3 complete van a vaterán.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Esetleg akit érdekel most NCsoft-tól 50% kedvezménnyel lehet Lineage 2 játékot vásárolni január 5.-ig.
itt a link

Illetve esetleg nem-e tudja valaki, hogy Heroes of Might & Magic 3 Complete Edition-t és Ninja Blade játékot valahonan Magyarország területérõl belehet szerezni eredetiben?

Játéktól függ. Értelemszerûen lehet különbség a doboz, a kiegészítõk és a játék nyelvében. Különbözhet a tartalom is, fõleg Collector's Editionöknél, melyek elve nem is biztos, hogy minden régióban megjelennek. A Dragon Age CE például angoloknál nem is fémdobozos.

Emellett más országokban lehetne extra kiadások (lásd fadobozos SE King's Bountyhoz Németországban és szlávoknál), bizonyos kiadások, pakkok pedig megint ország- vagy régiófügõek lehetnek (pl. az Overlord Raising Helle csak a németeknél jeletn meg dobozosan). Amerikában és Oroszországban is létezik bizonyos játékokból CD-tokos verzió, illetve kis dombornyomott papírdobozos, ha a DVD-tok kezd is már mindenfelé általánossá válni. Cenzúrát tekintve is lehetnek eltérések, de ez inkább az Európán kívüli országokat érinti.

Szerintem nagyon is érdemes az angoloktól rendelni, a kontinentális Európában horror árak vannak.
Atkamon
Európai (UK) kiadások között tuti nincs külömbség, Amerikaiban nem vagyok biztos.

Bence94
dettó.nem adom oda mert:aktiválni kell,multi miadt(kulcs),karcos,piszkos,zsíros,törött,szaros<#idiota> lesz...
flatout 2-met oda adtam nagy nehezen vissza is kaptam.borító karcos,lemez szintén...<#falbav>
Más:Valaki már használta ezt a game.co.uk oldalt ? vannak játékok amik még olcsóbbak mint itthon rendeléssel...pc játékoknál van különbség ha mondjuk amcsi uk,vagy európában adták ki ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

w77d
én azért sem adok kölcsön gamet, mivel a mai játékok többsége netrõl figyeli a kulcsokat és ha kiadod a sajátod, gyakorlatilag nulla esélyed lesz utána multizni....

IMYke2.0.0.0
Én is ilyen okok miatt döntöttem emellett.
Ha olyan cuccról van szó, hoznak nyersanyagot és lemásolom neki(k), de amúgy: zéró esélyük.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nonicks
egy ismerõsöm ismerõse kölcsön adott egyszer egy ismerõsömnek egy eredeti játékot és úgy kapta vissza hogy szarrá volt karcolva és kutya szaros volt ...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Sosem adok kölcsön játékot, programot, PC-s cuccot.

Én vagyok még így. Az írott lemezeimet is sokszor úgy kapom vissza, hogy tiszta szutyok és karcos, úgyhogy már azokat sem adom oda akárkinek.

JethroHUN
Hol vetted a CE-t? én néztem cdgalaxisnal ott nincs, se 576.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

IMYke2.0.0.0
Sosem adok kölcsön játékot, programot, PC-s cuccot. <#whatever>

Mi az a DISZNÓVÁGÁS a képen?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

The Protector
Nekem ezek vannak most itthon.Pár eredetim kölcsönbe van adva.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

balee4
Gyönyörûek, grat! Ezek már igazi kincsek. 😄 Nagy kár, hogy ilyen papírdobozos kiadások már nem jönnek ki, csak egyszerûbbek, még a mai CE-k is gagyik ehhez képest..., gondolom nem éri meg kihozni õket. De nemcsak nálunk, külföldön sem jelennek meg már ilyesmik.😞

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

atesz25
Igen igen nekem is benne van mert ez egy duplacd tartós.Egyébként minden dobozban benne vannak az eredeti papírok még megrendelõ lapok is.jó dolgok voltak ezek.Imperum Galactica magyar!

Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066

IMYke2.0.0.0
Igen, volt.

atesz25: megnéztem otthon, nekem is az a UK dobozos változat van meg a Tomb Raider 2-bõl, mint neked 😊
Van benne még egy plusz CD telepítõ is. Modemes internetre 😊

nekem olyanom is van hogy
master of magic
innen sokan gondolom azt sem tudják mi az...
nonicks
imperium galactica 2 nekem is csak dvd tok annak volt magyar dobozos verziója is?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

atesz25
hát voltam már olyan topikban ahol nagyon sok kis hülyegyerek (már bocs) volt.Velük nehéz bármirõl is beszélni.

Carlos
Dió 2 és a LoD nekem is nagydobozos. 😄

Amire igazán büszke vagyok az a NASCAR 1 (Papyrus féle nascar) nagydobozos, 300 oldalas kézikönyvvel. 4 kislemezen jött... 😊

Þór vígi þessi rúnar

w77d
eddig elég szar tapasztalatod lehetett a fórumokról, ez a második topic ahol megköszönöd a normális hozzászólásokat 😄

atesz25
Sorry nem eladók csak érdekesség képpen raktam fel õket.Sajnálom hogy már nem lehet ilyen díszdobozosan venni.Egyébként köszönöm a kedves hozzászolásokat.

IMYke2.0.0.0
Mekkora királyságok! <#nyes>
FIFA 97!
Diablo 2 dobozban!
Imperium Galactica 2 dobozban!
<#finom>

Carlos
ÁÁÁÁ...
Azért innen tudnék válogatni!! Mit kérsz a Carmageddonért és az IG 2-ért? 😄

Þór vígi þessi rúnar

w77d
ejj ezek a régi nagy dobozok 😄 nekem ilyenben volt Combat Flight Simulator 2, Imperialism 2, Heist.....

robotnyk
diablo2 epic
atesz25
Sziasztok csak érdekesség képen.Mert látom hogy itt már minden játék DVD tokban van.Nekem még van dombormûves díszdobozos játékom.

balee4
Nekem is még lenne mit beszerezni: Max Payne 1, Deus Ex 1, Beyond Good & Evil. Ezekre még vadászok, figyelni kell, kis szerencsével el lehet csípni egy-egy jó álapotú példányt még az ilyen régi címekbõl is.😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#worship>
Régiek közül én is keresek párat... Quake 1-2-3, Doom 3, The Longest Journey <4CD-s>...

fery02
Gratulálok hozzá!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

balee4
Na meggyütt a Max Payne 2, angol nyelvû kiadás, színes kézikönyvvel, kihajthatós mûanyag tokkal, papírdobozban, gyönyörû az egész. 😎

Ez õ lenne, de nincs itt a fényképezõm, szal a vaterás képet kapjátok: 😊

w77d
nna azt elég nehéz volt beszerezni 😊

balee4
Én most idén még Assassin's Creed-re vadászok, kicsit sok érte a bolti 5k, illetve a Mirror's Edge elsõ kiadást, GTA Vice City-t, PoP 2008-at szeretném megvenni.

Jövõre pedig ezek vannak tutira betervezve: Mass Effect 2 CE, Assassin's Creed 2, Bioshock 2 CE.

bakvarnyu
király az a fémdobozos Rainbow six

w77d
most néztem én is utána, tuti megveszem 😄

balee4
Rockstar GTA szerû sulis játéka, nagy fun😊

balee4
vatera-ról. 😊

fery02
Mivel nem igazán dúskálok mostanság a vagyonban, nem igazán engedhetek meg magamnak sajnos semmi ilyen Dragon Age, se Modern Warfare 2 játékot, viszont davidka003 által linkelt CDgalaxis oldalon, miszerint sok nagyon jó játék csupán 2000-ért van, már én sem állhattam ellen.

Szerintem az Orange box a 2000 Ft-os árával messze a legjobb üzlet, ami jelenleg létezhet a magyar játékpiacon. Azt azért nem mondom, hogy orálisan kielégítem az illetõt, aki mond jobb üzletet (feltéve, ha nem egy csinos, tetszetõs csajszi az illetõ), de gondolkozzatok el, HL 2, + Epizód pack 1-2 + Portal + TF 2 csupán 2000 Ft-ért. Én el se akartam hinni elõször.

Tehát akkor az új szerzeményeim:

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

max payne 2-t honnan rendeled? 😮

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Apus
nagyon fasza <#eljen>
boxon az egyik kedvencem a mai napig😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Carlos
Ezmiez?

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Na megjött a Bully Scholarship Edition

Jövõ héten érkezik a megrendelt Max Payne 2 digipackos kiadásom. 😊

grebber
Crysis (magyar feliratos)
Crysis Warhead (magyar szinkron)
Swat 4
Swat 4 The Stetchkov Syndicate
Stranglehold (magyar)
True Crime New York City (magyar felriatos)
War Front Turning Point (magyar felriatos)
Flatout 2
Flatout Ultimate Carnage (magyar feliratos)
Sacred2 (magyar feliratos)
Wheelman (magyar felriatos)
F.E.A.R
Restricted Area (magyar felriatos)
Crusaders They Kingdom come (magyar felriatos)
Half Life 2 Orange Box

És amik VGAhoz voltak vagy valahonnan van:

Xpand Rally, Joint Operations, Tomb Raider Anniversary, Ark of Time,Motorhead.

+ Rush For Berlin

(ez warezeredeti <#taps> ) mert legelsõ verziót ki kellett irni xy médiakódú phillips RW-re és eredetinek veszi a játékot.
RW-t lesem lehet törölni nem lehet vele semmit csinálni de a game mûködik crack sem kell 😄

Next PC upgrade: 2022

a csoki is hozzá járt 😊

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

w77d
milyen társkereskedõ?? XXXD

IMYke2.0.0.0
Való igaz, hogy beszerezhetetlenek már 😞
Jó, körülnézek a házam táján, kalkulálok, lehet addig ki is tudod "pörgetni"... mert hétvégén nagy építkezés lesz nálunk, mert az idõjósok jó idõt mondtak.
Utána, tuti költhetek már játékra is.

az árnak az 50%át pedig nekem kell átutalni, mint társkereskedõ.

w77d
hát figyi... beszerezhetetlen ritkaságokról van szó, amik a játéktörténelem igazi igazgyöngyszemei (ejj micsoda marketingdumát tudok öszerittyenteni XD ). Nem kenyérre kell a pénz (hál istennek), tehát ha te azt mondod hogy mondjuk adsz 10ezret a kettõért, azért megszabadulok tõle. Egyébként maradhatnak, talán egyszer rászánom magam még egy kipörgetésre 😊

IMYke2.0.0.0
Szemét! 😊
Na, írj egy árat! 😊

w77d
annyiért inkább megtartom dísznek XXD