Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
itt a link
Illetve esetleg nem-e tudja valaki, hogy Heroes of Might & Magic 3 Complete Edition-t és Ninja Blade játékot valahonan Magyarország területérõl belehet szerezni eredetiben?
Emellett más országokban lehetne extra kiadások (lásd fadobozos SE King's Bountyhoz Németországban és szlávoknál), bizonyos kiadások, pakkok pedig megint ország- vagy régiófügõek lehetnek (pl. az Overlord Raising Helle csak a németeknél jeletn meg dobozosan). Amerikában és Oroszországban is létezik bizonyos játékokból CD-tokos verzió, illetve kis dombornyomott papírdobozos, ha a DVD-tok kezd is már mindenfelé általánossá válni. Cenzúrát tekintve is lehetnek eltérések, de ez inkább az Európán kívüli országokat érinti.
Szerintem nagyon is érdemes az angoloktól rendelni, a kontinentális Európában horror árak vannak.
flatout 2-met oda adtam nagy nehezen vissza is kaptam.borító karcos,lemez szintén...<#falbav>#falbav>
Más:Valaki már használta ezt a game.co.uk oldalt ? vannak játékok amik még olcsóbbak mint itthon rendeléssel...pc játékoknál van különbség ha mondjuk amcsi uk,vagy európában adták ki ?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Ha olyan cuccról van szó, hoznak nyersanyagot és lemásolom neki(k), de amúgy: zéró esélyük.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Én vagyok még így. Az írott lemezeimet is sokszor úgy kapom vissza, hogy tiszta szutyok és karcos, úgyhogy már azokat sem adom oda akárkinek.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Mi az a DISZNÓVÁGÁS a képen?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Phenom Black9950,gigabyte Ga-ma770-ud3, Sapphire 4830 1GB,4gb 1066
atesz25: megnéztem otthon, nekem is az a UK dobozos változat van meg a Tomb Raider 2-bõl, mint neked 😊
Van benne még egy plusz CD telepítõ is. Modemes internetre 😊
master of magic
innen sokan gondolom azt sem tudják mi az...
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Amire igazán büszke vagyok az a NASCAR 1 (Papyrus féle nascar) nagydobozos, 300 oldalas kézikönyvvel. 4 kislemezen jött... 😊
Þór vígi þessi rúnar
FIFA 97!
Diablo 2 dobozban!
Imperium Galactica 2 dobozban!
<#finom>#finom>
Azért innen tudnék válogatni!! Mit kérsz a Carmageddonért és az IG 2-ért? 😄
Þór vígi þessi rúnar

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Régiek közül én is keresek párat... Quake 1-2-3, Doom 3, The Longest Journey <4CD-s>4CD-s>...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ez õ lenne, de nincs itt a fényképezõm, szal a vaterás képet kapjátok: 😊

Jövõre pedig ezek vannak tutira betervezve: Mass Effect 2 CE, Assassin's Creed 2, Bioshock 2 CE.
Szerintem az Orange box a 2000 Ft-os árával messze a legjobb üzlet, ami jelenleg létezhet a magyar játékpiacon. Azt azért nem mondom, hogy orálisan kielégítem az illetõt, aki mond jobb üzletet (feltéve, ha nem egy csinos, tetszetõs csajszi az illetõ), de gondolkozzatok el, HL 2, + Epizód pack 1-2 + Portal + TF 2 csupán 2000 Ft-ért. Én el se akartam hinni elõször.
Tehát akkor az új szerzeményeim:
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
boxon az egyik kedvencem a mai napig😊
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Jövõ héten érkezik a megrendelt Max Payne 2 digipackos kiadásom. 😊
Crysis Warhead (magyar szinkron)
Swat 4
Swat 4 The Stetchkov Syndicate
Stranglehold (magyar)
True Crime New York City (magyar felriatos)
War Front Turning Point (magyar felriatos)
Flatout 2
Flatout Ultimate Carnage (magyar feliratos)
Sacred2 (magyar feliratos)
Wheelman (magyar felriatos)
F.E.A.R
Restricted Area (magyar felriatos)
Crusaders They Kingdom come (magyar felriatos)
Half Life 2 Orange Box
És amik VGAhoz voltak vagy valahonnan van:
Xpand Rally, Joint Operations, Tomb Raider Anniversary, Ark of Time,Motorhead.
+ Rush For Berlin
(ez warezeredeti <#taps>#taps> ) mert legelsõ verziót ki kellett irni xy médiakódú phillips RW-re és eredetinek veszi a játékot.
RW-t lesem lehet törölni nem lehet vele semmit csinálni de a game mûködik crack sem kell 😄
Next PC upgrade: 2022
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Jó, körülnézek a házam táján, kalkulálok, lehet addig ki is tudod "pörgetni"... mert hétvégén nagy építkezés lesz
Utána, tuti költhetek már játékra is.
Na, írj egy árat! 😊