Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lemásolni könnyû, image-rõl installálni is, viszont játszani róla már nem. Ahhoz beteheted a lemet, vagy próbálhatsz ügyeskedni az eredetivel (no-cd, mini image). Az a 10 napontai ellenõrzés végül nem valósult meg, de a magyar ME eleve hagyományos védelmet hazsnál, tehát elvben kell a lemez a futtatáshoz.
w77d
mondjuk én a Steam-et is szeretem, mivel õk tárolják a gamet én meg akármikor letöltöm, sõt még naprakészen is tartják nekem. Meg ha lemegyek a hétvégi házba ott is simán csak a steam-re megyek fel és letöltöm... viszont nincs szép doboz meg füzetecske meg egyébb extrák 😄

IMYke2.0.0.0
Feleslegesen szítod a vérünket.
Én inkább veszem meg, mint tároljam HDD-n, ami egyszer csak "bamm" megáll, mondjuk 2 év múlva.
A "casual" játékok meg nem izgatnak. <Értsd: végigjátszod, elfelejted.>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Akkor eddig tévedésben voltam 😊 Azt hittem, hogy ha felmásolom a gépre, vagy lemásolom a DVD-t akkor nem mûködne a másolásvédelem miatt.
És mivel azt hittem, hogy ha tényleg ilyen egyszerûen másolható akkor nem értem minek kell a crack? Milért nem elég a serial a tört verziókhoz?

De utánanéztem a mass effect védelmének és már világos. Mert neten aktiválja a játékot a háttérben. Bár akinek nincs nete az nem tudom mit csinál, mert elvileg 10 nap után akkor nem engedi elindítani...

Nekem még a '80-as évek végérõl is vannak mûködõ gyári flopyjaim 😊

Igen, úgy szerettem volna, azzal legalább tanulok is egy kis angolt és amúgy is jobban szeretem eredeti nyelven a játékokat / filmeket.

- Telepíthetem DuplaDVD-rõl, kb 40-50 percig. (Szemben azzal ha image fájlból telepíteném kb 10 percig)

Mi kadályozza meg, hogy image-t készíts róla, és arról telepítsd? Én mindig így teszek, így a polc felé sem kell elindulnom, ha kedvem szottyan játszani, de mégis ott a backup, amely valószínûleg 10-15 év múlva is tökéletesen olvasható lesz. Nem hiszem, hogy illik felróni, hogy egy optikai adathordozó lassabb a merevlemeznél, ez technikai korlát.

- Csak a magyar nyelv mûködik tökéletesen. Az angol verzió nincs patchelve, de ha patchelem, akkor onnantól kezdve nem indul el mert nem fogadja el a serialt a védelem. Ez sok mindenkivel elõfordult utánanéztem fórumokon.

Ez szomorú nagyon. Szerwencsére normálsiabb többnyelvû kaidásoknál nincs gond, a második részt az ebbõl a szempontból nagyon is jól teljesítõ EA adja ki. Az elsõnél éppen az volt a gond, hogy a CD Projektnek még "alkudoznia" kellett a patchekért. (Alighanem õk is sárosak, nem szó szerint értem.)
Atkamon
A telepítés nem értem mért tart neked 40-50 percig, nekem mindennel együtt megvan max 20-25 perc alatt...
Ezt az angol nyelves patches problémádat meg nem teljesen értem értem. Angolul akarsz vele játszani?

Igazad van😄 De kiemelted a leglényegtelenebb szempontot az üzenetembõl 😊

w77d
"A DVD egyszer elromlik mert összekoszolódik vagy karcolódik vagy akármi. "

ha rendeltetés szerûen használod a lemezt, akkor amire elhasználódna, már régen nem játszol ezzel a játékkal, mert már valószínûleg muzeális érték lesz, vagy már 6 generációval odébb vagyunk XXD
nekem van még 1996-os lemezem is, sokat használtam de még mûködik....

Az autók is használódnak, kopnak, vesztenek az értékükbõl, egyszer majd használhatatlanná is válnak... akkor ne vegyünk autót sem???

Carlos
Sajnos én hasonlóképpen jártam a Fallou 3 CE-vel, ami lengyel vagymilyen.
Ergó. Patch-ek nem jók hozzá, a DLC-krõl nem is beszélve.
Úgyhogy fogtam magam, letöltöttem a Reloaded verziót, felpatch-eltem és DLC-ztem és játszom azzal...

Olyan érzésem van néha, mintha a legális vásárlókat direkt szopatnák.

Þór vígi þessi rúnar

sziasztok!

Megosztanék veletek egy élményt a MASS EFFECT-el kapcsolatban:

Megvettem 2k-ért. A következõket kaptam:
- Jó érzés hogy megvan eredetiben. Szépen néz ki meg minden...
- Telepíthetem DuplaDVD-rõl, kb 40-50 percig. (Szemben azzal ha image fájlból telepíteném kb 10 percig)
- Csak a magyar nyelv mûködik tökéletesen. Az angol verzió nincs patchelve, de ha patchelem, akkor onnantól kezdve nem indul el mert nem fogadja el a serialt a védelem. Ez sok mindenkivel elõfordult utánanéztem fórumokon.
- A DVD egyszer elromlik mert összekoszolódik vagy karcolódik vagy akármi.

Szóval ezeket gondoljátok át mielõtt beruháztok 1 játékra akár 1000 Ft-ért is.

Rowlend
Akkor Remélhetõleg találok <#vigyor>

GET OVER HERE!

Carlos
Amikor én voltam, kábé 50 volt (hétfõ) de w77d már több 100-ról beszélt... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Rowlend
Árkádban van UT3? 500ftér? mer akkor hétfõn szaladok megvenni (már ha van/lesz)

GET OVER HERE!

ne legyél ebben olyan biztos 😄
3k-ért megint kapható a cdgalaxisban

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Apus
meg valami áram ugye a kemencének, meg kifizetni a pékeket stb...

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Carlos
Ki lehet, víz kell hozzá és liszt meg sok sok levegõ. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Apus
Az is elképzelhetõ, hogy nem hajtanak arra, hogy legalább nullára kijöjjenek. rohad a raktárba egy tonna játék, a kutyának nem kell annyiért amennyiért adták, hát vigyük le beszerzési alá jól, ha bejön a figura meglátja, megveszi és sanszos, hogy vesz mellé mást is, amin már dolgozik a haszon. láttunk már ilyet a tescoban a 3-6 forintos zsömlével. beszéltem egy pékkel, azt mondta lehetetlen ennyibõl kihozni egy zsömlét.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

w77d
nem hiszem hogy hoz akármennyi hasznot is, inkább kárenyhíatésnek fogható fel. ha nullszaldósra kihozzák már az jó...

balee4
Nekem ugyan megvan, igaz gyémántban, de ennyiért simán vennék még egyet.😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Egy-két éve egy fórumon az egyik forgalmazónak tûz közelében lévõ személy mondott néhány tízezret a legsikeresebb játékokra (FIFA, WoW), megemlítve, hogy korábban eleve 3-4 ezres példányszámok voltak, növekszik a piac. (Többször is hasonló nagyságrendekrõl hallottam azóta is, ha egy kicsit is komolyan próbáljuk venni a hazai újságírókat.)

Ez alapján spekulálva 50 ezer lehet nálunk jelenleg körülbelül a plafon, ami egy UT3-nál eleve merész tipp lett volna forgalmazó részérõl, utólag pedig...
Ezek szerint siralmasn kevés...<#szomoru1>

Carlos
LEhet...De nem akarod tudni... <#shakehead>

Þór vígi þessi rúnar

Szerintem itthoni viszonylatban az az 50 ezer is sok... De ha közülünk tudja valaki, akkor neked kell tudnod a legjobban, valamilyen szinten a tûz közelében voltál 😊 Panzersekbõl pl mennyi ment el itthon, lehet tudni?

Természetesen többek között erre gondoltam. Mindenesetre hárman együtt sikerült kidolgoznunk egy nagyon életszerû forgatókönyvet 😊
Carlos
igazad van, ez tényleg magyar (ezt elfelejtettem). kábé 50K lehetett a magyar termék darabszáma (szerintem). Aztán amikor nem fogyott, akkor visszaküldték a központi elosztóba és ott rohadt. Aztán valaki belebotlott, hogy ez még mindig ittvan és inkább olcsóér szétküldték a környék MM-jaiba.
Szerintem. Persze lehet, hogy tökre nem igy van. 😄

Mindenesetre nekem jó vétel volt... 😊

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Inkább az a veszteség, hogy megrendelt és elõre (olcsón) kifizetett termék ott rohad a raktárban, fogja a helyet és nem termel hasznot.
Nem véletlen, hogy inkább beszerzési árhoz közeli cédulával kidobják a polcokra, hogy legalább valamennyi hasznot hozzon, rövid idõn belül, semmint a tárolással, és esetleges megsemmisítéssel még több kárt okozzon nekik...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szóval egy UT3 kb 300 ft lehet kábé. (nagytételrõl beszélünk (milliós darabszám, nem párezer))

Magyar kiadásról van szó, tehát nem milliós a darabszám, ha 40 ezret gyártottak volna le, akkor is nagyon elszámolták volna magukat.

Különben pedig ott van a kiskereskedelmi árrés (ez csak lenne), a különbözõ adók (pl. 25% ÁFA helybõl), a tárolás és a szállítás költsége, a forgalmazó hazsna, illetve megállapodás függvényében valamennyi megy vissza a kiadónak is. Szóval a 300 Ft-os költség a saját számaid alapján kizárt.

Elsõ kiadásról van szó, tehát egészen biztosan túl sokat szállítottak le valahova vagy túl sokat gyártottak, s nem arról van szó, hogy eleve olcsón rendeltek és gyártottak egy halmot. Ebbõl azt következik, hogy egy vagy több szereplõnek vesztesége van ebbõl.
Esplanade
nem hiszem, call of duty-t is alig játszák, pedig azok ráadásul tört szerverek

Carlos
Nem kellett senkinek sem 4990-ért vagy 1990-ért, de 990-ért sem.
Ottvan a raktárban 1000 Ut3.
-Mennyiért hozták fõnök?
-390 körül.
-Akkor legyen 490, annyiért csak elviszik.

Kábé ennyi lehet a haszon.
Amúgy ne hidd, hogy olyan drága cucc ám ez! Egy ilyen DVD elõállítása szerintem 50 Ft alatt van, a DVD tok a képpel másik 50 Ft max, a kézikönyvek belekerülhetnek 100-150 Ft-ba is.
Szóval egy UT3 kb 300 ft lehet kábé. (nagytételrõl beszélünk (milliós darabszám, nem párezer))

Þór vígi þessi rúnar

w77d
Amúgy ez az UT3 akció kegyetlenül fel fogja lendíteni a magyar szervereket 😄DD

Na ja, ez igaz... 1000 Ft-os GoW is ott sorakozik még, nem nagyon viszik már annyiért sem.

Amúgy ma vettem STALKER Clear Sky-t. Viszont Shadow of Chernobyl sehol nincs, szerintem már csak használtan tudok majd venni.

w77d
szerintem simán csak készletkisöprés van és annyiért adják, amennyiért nekik leszállítják.. lássuk be, szokásos áron ezek már ott rohadnának meg a raktárakban...

"épeszû áron"

Szerintem ez már a másik véglet... Nem tudom mennyire épeszû dolog ennyire olcsón nyomatni valamit. Egyáltalán mennyi haszon van ezen? Mert a forgalmazónak kell legyen haszna, aztán ott a szállítási költség, elõállítási költség, ami pl UT3-nál nem a legolcsóbb, kézikönyv+art book+lemez+tok+karton borító... Mi marad a kiadónak?

Tényleg piszok kíváncsi vagyok, hogy ezt az árat hogy gondolták.

No nem mintha nem örülnék az olcsóságnak, de remélem nem a PC-s játékok haláltusáját láthatjuk benne...

w77d
meg vettem ma BIA Hells highway fémdobozost és Jerichot is...

w77d
GOW-ot is megvettem 😊
amúgy szerintem tényleg jobb bevétel lenne ilyen árakon adni a játékokat...

Carlos
LoL...
Lehet, hogy rájöttek, hogyha épeszû áron agyják a játékokat, akkor viszik mint a cukrot.
Plö ha bejönne a paráztatós FPS akkor még 2000 Ft-ot hagytam volna ott a Fear Gold és a GoW képében. 😊

Þór vígi þessi rúnar

w77d
lehet.. én most voltam 2 órája és bazdmeg komplett UT3 falak voltak 😄D a pénztárnál meg néztem, hogy a sorban minden második embernél kb volt egy példány XD nálam kettõ 😄

Carlos
Árkádban tegnap nem volt ennyi. Hmmm...lehet, hogy elkapkodták aztán utántöltöttek... 😄

Þór vígi þessi rúnar

w77d
hittem de azt hittem hogy pár megmaradt darabot dobálnak el, nem pedig vagy 600darabot XXD
ugyanis a képen csak egy részlet látszik, szétszórtan még 2x ennyi példány volt 😄D

Debrecenben sajna nem volt, én is akartam egyet karácsonyi ajándékba venni 😞

Carlos
Nem hittél nekem? 😊

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Nekem is 1000 körül volt Mosonmagyaróvárra.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
media marktban fotóztam most:

és mind 500ft. Már volt egy példányom anno amit vettem de most vettem kettõt, mert ez nem pénz érte XD majd elajándékozom vagy nemtudom...

fery02
Na az úgy már valóban szép, okosan csináltátok. Gondoltam én is ilyen módszerre, de nekem nincsenek ilyen ismerõseim, akiket érdekelhetett volna.

#1094: Köszi, mind1 akkor.

Végülis így is megérte, bár olcsóbb postaköltséggel persze jobban örültem volna. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

A távolság nem számít, egységes a Magyar Posta belföldi tarifája.
Daell Drow
En nekem is kb 1500Ft volt a posta, es en 200km re vagyok pestol. Nekem az egesz akkora dobozban jott mint egy mikro, mivel a haverjaimnak is en rendeltem egyben. igy a posta koltseg is eloszlot egymas kozott, igy mar megerte nekunk.
Nekem ezek vannak:

Plusz még van egy Warcraft 3, csak az havernál van kölcsönben. A Warrior Within, meg a Prince of persia a legújabbak.

Carlos
És akkor elérkeztünk ahhoz a ponthoz, amikor a lé drágább, mint a hús... 😞

Þór vígi þessi rúnar