Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
mostmár tényleg muszáj leszek elnézni egy media marktba
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
De viszont ha majd lemegy kb 5k-ra akkor tuti megveszem.
Single részt 6-szor vittem végig veteran-on, az összes videó szövegét fejbõl tudom, nekem jobban bejött, mint az elsõ rész. A szinkron nagyon jó. Az összes Spec Ops pálya megvan 3 csillaggal.
Multit nem próbáltam. A laptopok közül is már csak 1 hiányzik.
Mióta nincs otthon netem törekszem minden játékot maximálisan kijátszani.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Haegemonia Gold, Imperium Galaktikákat végigtoltam annó, de a folytatás kimaradt, most pótolom
Impossible Mission 3: Final Mission pedig a régi c64-es játék remakeje, nagyon szerettem, remélem jó hangulata van
Plö ez nem jó:
-Erre a szarra, hogy voltál képes ennyi pénzt kiadni? Dobd a kukába mert odavaló.
(ezzel megsérted a látogatót, mert lefikázod a kedvenc/szeretett játékát és még azt is megkérdõjelezed, hogy normális (amiért megvette)).
Ellenben ha ezt mondod, akkor minden rendben, mert az a te véleményed és nem támadó jellegû:
-Nekem nem tetszik a játék, én nem vettem/veszem/venném meg.
Þór vígi þessi rúnar
Mindenesetre azért ragadtam billenzyûzetet, hogy tényleg ne az legyen ebbõl a topikból, hogy minden egyes játék esetében minõsítsük a vásárlást, attól függõen, hogy egyetértek-e vele. Szubjektíve ez nem helyénvaló, objektíve pedig elsõrangó melegágya az offnak, a flémnek, a sértõdésnek. Elnézést mindenkitõl, részemrõl abbahagyom, legfeljebb a PÜ-ben fogok mostantól reagálni, de én úõgy érzem, hogy elmondtuk a lényeget, a többi csak szócsépélés lenne.
ON:
Az Arcanumot vétek otthagyni 450-ért.
Eszembe jut ugyanis, hogy például az Arcanum címû játékot lehet kapni 450 Ft-os áron is TESCO és MediaMarkt üzletekben, és ugye az sem mai játék. Plusz - és degradáló - információ, hogy mindössze egy sima tokban, minden vizuális és tartalmi élvezetet adó plusz tartalom nélkül...
Tekintve, hogy az egész fórum a vélemény-, médiacsere témakörében
Hidd el, nem véletlenül került 2 éve az aláírásomba az, ami ott van - elegem van, hogy mindig mindenki megkérdõjelezi a tényt, hogy szabad vélemény nyilvánítás létezik, itt is.
Még egyszer, nyomatékosan: alábecsültem a játék értékét - melyet a rajongók bizonyosan nagyra tartanak... én nem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ezért várom a bad company 2-t az minden téren hozza azt ami kell mondjuk az a furcsa, hogy régen ezek a dolgok(dedikált szerver,kiegészítõk...) nem volt kérdés alapból hozzátartozott.ma meg örülünk ha valamelyiket bejelentik, hogy lesz. bocs az offért.
on:majd benézek saturnba mert múltkor láttam ezresért dmc4-et lost planetet
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Különben a hozzászólásod, amelyre reagáltam, egy tárgyi tévedés volt, ezért igazítottam ki egy ténnyel (úgy látszik, hogy ez azzal együtt sem jött át, hogy kiemeltem): a régi játékok igenis drágábbak 100 Ft-nál, egytõl-egyig, amióta világ a világ. Persze ha szükségéd érzed, hogy mindenkinek a választásába belekössél szigorúan magánvélemény alapon, csak hajrá, de kívülrõl szemlélve kezd szándékos kötekedésnek tûnni.
Elnézést érte, ha koktatónak tûnik a hosszászólásom, nem cseszgetni akarlak, de most nem volt energiám sztaniolpapírba csomagolni, különben sem szokásod neked sem. Szóval no offense, vagy hogy is divatos mondani, de szerintem tényleg túlzásba viszed a fikázást és a magánvéleményed mögé bújást.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Attól még, hogy nincs single-je, a legjobb multiplayer játékok egyike, amiért 1000 Ft nevetséges összeg.
Azt meg szerintem mindenki maga döntse el, hogy mi számára a pénzkidobás.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Szóval ha nem is ez volt a szándékod, akaratlanul is lefikáztad az összes régi játék árát, értékét, és megtudtuk, hogy a piaci árakkal nem vagy tisztában, vagy nem akarsz tisztában lenni.
Ez szigorúan tény.
"Végigjátszottam - unalmamban.
Herótom volt végig az "ájulásból felkelek, majd megyek, mintha semmi sem történt" scriptbõl...
Egyedül a benzines rész lepett meg.
A végén a késkihúzáson egyenesen röhögtem.
Most már biztosan ki merem jelenteni: a Single Player hulladék volt.
Az átvezetõk "megtámadtak, visszaadjuk" hangulata, meg a tökös legény effektus már kicsit uncsi.
De jó Istenem, hogy lewrzoltam, kár a pénz erre!"
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
<#eljen>#eljen> <#zavart1>#zavart1>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
...alig várom a karácsonyt. 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Amúgy ki nem állhatom a Steamet, van vele probléma bõven, személy szerint abszolút dobozpárti vagyok, de azt nem szívlelem, ha nem létezõ hátrányokat is megpróbálnak belemagyarázni.
Ennyiért nagyon megéri.
Az 500 Ft-os UT3 akció meg marha jó csak nincs a közelemben Media Markt. 😞
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De én maradtam a Lula CE mellett amihez egy szõke nõt adtak, csak etetni kell meg itatni és szív, mint egy V8-as.
Þór vígi þessi rúnar
Bár a Steam-et szeretem, az létezõ digitális rendszerek közül a legjobb, legpraktikusabb, de néha az is kiakszt a hosszú peccselésekkel, fõleg, amikor a sávszél harmadát sem használja ki...
GET OVER HERE!
Hát nem kényelmesebb odalépni a lemeztartóhoz, szekrényhez és levenni a dobozt, betenni, és cirka 10-30 percen belül játszani?
Púp a hátamra a (manapság már akár 8-10) gigabájtnyi letöltögetés, majd, ha játszani akarok, akkor egy 16-32 GB-os pendrive, vagy külsõ mobil HDD cipelgetése...
Szerk.: Ráadásul, a nagy méretû pendrive-ok horror árban vannak.
Én, ha játszani akarok, akkor azonnal induljon a játék, ne pedig 17 órás letöltést, aktiválást, patch-elgetést követõen...