Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Desiderata
igen, 500 forint volt a Gold verzió
balee4
Grat, Clear Sky nekem sem ártana. De elsõ kiadás kéne.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

köszönöm
mostmár tényleg muszáj leszek elnézni egy media marktba

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Frank99
addigra 20* annyi csíter lesz, mint most :-)))))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Egyszer tuti megveszem, de egyelõre elvagyok az ArmA2-vel 😊

Armed Assaultok mennyibe kerültek?

Media Marktból. Nagyon jó cuccok vannak hihetetlenül olcsón. Ráadásul egy rakat elsõ kiadású szoftver, 1000 meg 2000 forintos árakon.

clear sky meg a blacksite eredeti kiadásban honnan van?

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Haegemonia nagyon jó játék, és fillérekért adják a kieggel együtt <#eljen>

Legújabb játékaim (amikre régóta fájt a fogam 😊)

balee4
Én holnap, szerdai szállítással (remélem még karácsonyig megjön) rendelek egy The Wicther EE-t. (mondjuk az alap elsõ kiadás is megvan, de sebaj, ennyiért nem hagyhatom ott 😄)De még lehet, hogy vmit dobok mellé.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

davidka003
A jelenlegi áron én is azt mondom, hogy nem éri meg az MW2.
De viszont ha majd lemegy kb 5k-ra akkor tuti megveszem.
Single részt 6-szor vittem végig veteran-on, az összes videó szövegét fejbõl tudom, nekem jobban bejött, mint az elsõ rész. A szinkron nagyon jó. Az összes Spec Ops pálya megvan 3 csillaggal.
Multit nem próbáltam. A laptopok közül is már csak 1 hiányzik.
Mióta nincs otthon netem törekszem minden játékot maximálisan kijátszani.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Rowlend
Na megvettem az Unreal tournament 3-at plusz még 990ftér a Gears of war-t 😄

GET OVER HERE!

Desiderata

Haegemonia Gold, Imperium Galaktikákat végigtoltam annó, de a folytatás kimaradt, most pótolom
Impossible Mission 3: Final Mission pedig a régi c64-es játék remakeje, nagyon szerettem, remélem jó hangulata van
Carlos
Akkor egy példa. Vegyünk egy embert, aki erre téved, berak egy frissen vásárolt játékot, aminek örül, mert szereti. Amennyiben nem értesz egyet a vásárlásával, akkor nem kell "belekötni", vagy kulturáltan tedd.
Plö ez nem jó:
-Erre a szarra, hogy voltál képes ennyi pénzt kiadni? Dobd a kukába mert odavaló.
(ezzel megsérted a látogatót, mert lefikázod a kedvenc/szeretett játékát és még azt is megkérdõjelezed, hogy normális (amiért megvette)).
Ellenben ha ezt mondod, akkor minden rendben, mert az a te véleményed és nem támadó jellegû:
-Nekem nem tetszik a játék, én nem vettem/veszem/venném meg.

Þór vígi þessi rúnar

Túlzásd azt állítanod, mert nem kérdõjeleztem meg, hanem kifejtettem a véleményemet a véleményedrõl 😉 Másrészt igenis vannak korlátai a vélemény-nyilvánításnak, az SG-n például komplett témák tiltottak - helyesen. Persze az az igazi, ha az ember maga kontrollálja önmagát, nem szükséges minden gondolatcsírát megosztani másokkal, mert nem is errõl szól a fórum. Sajnos tipikus, hogy a sok szubjektuk között elvesznek a tények, mindenki csak a saját meggyõzõdését szajkózza. Ez az én szememben az eszmecsere minõségét devalválja.

Mindenesetre azért ragadtam billenzyûzetet, hogy tényleg ne az legyen ebbõl a topikból, hogy minden egyes játék esetében minõsítsük a vásárlást, attól függõen, hogy egyetértek-e vele. Szubjektíve ez nem helyénvaló, objektíve pedig elsõrangó melegágya az offnak, a flémnek, a sértõdésnek. Elnézést mindenkitõl, részemrõl abbahagyom, legfeljebb a PÜ-ben fogok mostantól reagálni, de én úõgy érzem, hogy elmondtuk a lényeget, a többi csak szócsépélés lenne.

ON:

Az Arcanumot vétek otthagyni 450-ért.
IMYke2.0.0.0
Számbeli tévedésem miatt elnézést kérek - túlzásba estem.
Eszembe jut ugyanis, hogy például az Arcanum címû játékot lehet kapni 450 Ft-os áron is TESCO és MediaMarkt üzletekben, és ugye az sem mai játék. Plusz - és degradáló - információ, hogy mindössze egy sima tokban, minden vizuális és tartalmi élvezetet adó plusz tartalom nélkül...

Tekintve, hogy az egész fórum a vélemény-, médiacsere témakörében él, talán nem túlzás azt állítanom, hogy voltaképpen azt kérdõjelezed meg, amirõl az egész Fórum szól: a véleményrõl.
Hidd el, nem véletlenül került 2 éve az aláírásomba az, ami ott van - elegem van, hogy mindig mindenki megkérdõjelezi a tényt, hogy szabad vélemény nyilvánítás létezik, itt is.

Még egyszer, nyomatékosan: alábecsültem a játék értékét - melyet a rajongók bizonyosan nagyra tartanak... én nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bence94
megvenném de mindig visszahúz valam hogy ne! azt hozzátenném a cod 4 mw egy nagy kalap szar... single egyszer használatos szint...multit viszonylag sokáig játszottam (lb.130-150) de a béna fegyverhangok,nuku újmapok...mw2 pedig singlerõl nem tudok sokat de így távolról talán jobb mint az 1.multi nincs dedi szerver... sokak mondják hogy tele csíterekkel,valamilyen akimbo ?! .egyszer azt mondják jó így is szerverek nélkül de ha kilép a host akkor minden eredmény oda...elvalut motor egy ekkora címnél még mindig egy toldozott quake 3 dübörög...cod 2-ben szép még ma is.cod 4 nagy visszafejlõdés,mw2 talán már nem.
ezért várom a bad company 2-t az minden téren hozza azt ami kell mondjuk az a furcsa, hogy régen ezek a dolgok(dedikált szerver,kiegészítõk...) nem volt kérdés alapból hozzátartozott.ma meg örülünk ha valamelyiket bejelentik, hogy lesz. bocs az offért.
on:majd benézek saturnba mert múltkor láttam ezresért dmc4-et lost planetet

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Lehet az emlékeim szépítik csak,de nagyon megéri,nagyon hangulatos volt😊

video
balee4
Milyen ez a Sniper Elite 2k-t megér?

Tudod, van aki tényeket is ismer, és leírja azokat, hogy megossza másokkal. Más csak a saját csapongó gondolatait ossza meg, nem törõdve azzal, hogy valótlanságokat állít, vagy megsért másokat. El lehet dönteni melyik a jobb.

Különben a hozzászólásod, amelyre reagáltam, egy tárgyi tévedés volt, ezért igazítottam ki egy ténnyel (úgy látszik, hogy ez azzal együtt sem jött át, hogy kiemeltem): a régi játékok igenis drágábbak 100 Ft-nál, egytõl-egyig, amióta világ a világ. Persze ha szükségéd érzed, hogy mindenkinek a választásába belekössél szigorúan magánvélemény alapon, csak hajrá, de kívülrõl szemlélve kezd szándékos kötekedésnek tûnni.

Elnézést érte, ha koktatónak tûnik a hosszászólásom, nem cseszgetni akarlak, de most nem volt energiám sztaniolpapírba csomagolni, különben sem szokásod neked sem. Szóval no offense, vagy hogy is divatos mondani, de szerintem tényleg túlzásba viszed a fikázást és a magánvéleményed mögé bújást.
IMYke2.0.0.0
Szeretem, amikor valaki tényként közli a saját véleményét, és még hozzá is teszi, hogy az tény... továbbiakban: no comment.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

fery02
Látom nem ismered te azt a játékot. 😊
Attól még, hogy nincs single-je, a legjobb multiplayer játékok egyike, amiért 1000 Ft nevetséges összeg.

Azt meg szerintem mindenki maga döntse el, hogy mi számára a pénzkidobás.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Most örülök,mint majom a farkának...azt hittem a Sniper Elite-t nem adták ki itthon...vagy nagyon sokáig nem láttam hazai piacon,most meg belefutottam😊..Úgyhogy még nem "eredeti játékaim",de keddre hozza a futár:Sniper Elite,Stalkaer,Stalker clear sky,Riddick😄ark Athena,Wheelman😊
Ezt egy mai napig sokak által játszott multis játékra mondod. Aki szereti, annak talán megéri azt a sok-sok órányi kikapcsolódást. Mellesleg a LucasArts kalandjai, a Fallout epizódok, egyáltalán bármely - nem freeware-ré vált - klasszikus játék újrakiadása többe kerül, vagy nincs is, és legálisan csak drágán és többnyire használtan az eBayrõl és társairól szerezhetõk be. Valójában a CS: S még olcsó is volt ezekhez képest.

Szóval ha nem is ez volt a szándékod, akaratlanul is lefikáztad az összes régi játék árát, értékét, és megtudtuk, hogy a piaci árakkal nem vagy tisztában, vagy nem akarsz tisztában lenni.

Ez szigorúan tény.
IMYke2.0.0.0
Ezt már írtam a "leáldozott" topikban:

"Végigjátszottam - unalmamban.
Herótom volt végig az "ájulásból felkelek, majd megyek, mintha semmi sem történt" scriptbõl...
Egyedül a benzines rész lepett meg.
A végén a késkihúzáson egyenesen röhögtem.
Most már biztosan ki merem jelenteni: a Single Player hulladék volt.
Az átvezetõk "megtámadtak, visszaadjuk" hangulata, meg a tökös legény effektus már kicsit uncsi.
De jó Istenem, hogy lewrzoltam, kár a pénz erre!"

balee4
Single katasztrófa, multi meg esetleg LAN-ban érdekelne, normális net híján.

Multi se lenne olyan rossz, ha ki lehetne venni egyes fegyókat vagy csak egyszerûen legyengíteni õket... De nem lehet. Egyébként simán jó és élvezhetõ játék lenne.

IMYke2.0.0.0
Gyûjteményben jól mutathat - de a Single Player gyatra és a multiról csak rosszakat olvasok.

Szeréntem nem <#awink><#wave>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

IMYke2.0.0.0
Szimpla pénzkidobás volt.

<#eljen> <#zavart1>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

IMYke2.0.0.0
Mert olyan régi.

fery02
Miért is?

IMYke2.0.0.0
Igen, azt a játékot vetted meg ennyiért, amit jelenleg kb. 100 Ft-ért kellene árulniuk, ha lemezen lenne kapható...

Carlos
Uccsót vittem...

Þór vígi þessi rúnar

balee4
És mennyi volt még a Lula-ból?<#wow1>

fery02
Steam isteni program. Nem fogom most ecsetelni az elõnyeit, de pl néha ott is olyan akciók vannak, hogy csak nézek. Múlt hétvégén pl 1000 Ft-ért vettem Counter Strike: Source-t. 😊
...alig várom a karácsonyt. 😄

Itthon a merevlemezen tárolom a játékaimat. A dobozoknak a polcon a helyük. Mellesleg telepítettem már Steamrõl is olyan idei játékot (DoW2, ugye Steamworks a védelme), ami ott van a polcon, de minek bolygassam? 😊

Amúgy ki nem állhatom a Steamet, van vele probléma bõven, személy szerint abszolút dobozpárti vagyok, de azt nem szívlelem, ha nem létezõ hátrányokat is megpróbálnak belemagyarázni.
davidka003
Most akadtam rá: Zeno Clash 990 Ft
Ennyiért nagyon megéri.
Az 500 Ft-os UT3 akció meg marha jó csak nincs a közelemben Media Markt. 😞

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Már meg is rendeltem, köszönöm a tippet! Leköteleztél! 😊

w77d
csak az UT3

Carlos
Sõt láttam GTA 4-et is 299-ért, amihez egy porsche-t adtak.
De én maradtam a Lula CE mellett amihez egy szõke nõt adtak, csak etetni kell meg itatni és szív, mint egy V8-as.

Þór vígi þessi rúnar

Én veled vagyok 😊 Nekem is ugyanez a véleményem.

Bár a Steam-et szeretem, az létezõ digitális rendszerek közül a legjobb, legpraktikusabb, de néha az is kiakszt a hosszú peccselésekkel, fõleg, amikor a sávszél harmadát sem használja ki...

Rowlend
Csak az UT3 500ft? Gears of war is megszerezhetõ ennyiért? vagy van Crysis Warhead?

GET OVER HERE!

IMYke2.0.0.0
Én nem is a hétvégi házról beszéltem... otthon, édes otthon.

Hát nem kényelmesebb odalépni a lemeztartóhoz, szekrényhez és levenni a dobozt, betenni, és cirka 10-30 percen belül játszani?
Púp a hátamra a (manapság már akár 8-10) gigabájtnyi letöltögetés, majd, ha játszani akarok, akkor egy 16-32 GB-os pendrive, vagy külsõ mobil HDD cipelgetése...

Szerk.: Ráadásul, a nagy méretû pendrive-ok horror árban vannak.

Elviheted a backupolt fájlokat is merevlemezen, DVD-n, a Steam fel fogja ismerni. Szóval nem kell hozzá 30 Mbit abba a bizonyos hétvégi házba.
IMYke2.0.0.0
Hát ez az... nem mindenhol, és nem mindenkinek van széles sávú internete, hogy gigabájtokkal szórakozzon játék elõtt.
Én, ha játszani akarok, akkor azonnal induljon a játék, ne pedig 17 órás letöltést, aktiválást, patch-elgetést követõen...