Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fery02
Majd lesz állítólag egy szilveszteri ultiméjt akció is Steam-en, ahol aztán lehet elszabadul majd a pokol. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Mármint be sem tudok jelentkezni 😊

Pff, én se sem tudok jelentkezni... 😞 <#levele>

ffxi
DoD: S+LP EC-t is megvettem, csak lusta vok letölteni 😊 Amúgy is lassú a netem. Ráadásul van ez a nagy roham a steam-en. Belassul mint állat.

Fákjúal!

Bence94
Nálam ezeket hozta a Jézuska 😊
starunban volt két csapj le rá akció 1200 ft-ért.halom játék között rátaláltam ezekre ráadásul elsõ kiadás a legfurcsább a prey aminek a legjobban örülök, hogy 1. kiadás. Steamen nagy akció van most a prey is 2,25 euro!!! valaki vegye meg és multizzunk egyet mert nagyon kivan halva multiplayer része.valaki megvette a day of defeatet ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

w77d
biztos van még, holnap én is megyek az Árkádba, lehet veszek még egyet, eddig 4 havert sikerült belöknöm az UT multiba XD

van még occó UT3 MM-ben pesten vagy Árkádban? Holnap megyek azt lehet vennék egyet kettõt😄

Biztosan van valami törvényi kötelezettségük ilyen esetre, mert ha elérhetetlenek lennének a steam játékok a steam megszûnésével, akkor az kb. olyan minthogyha egy kiadó megszüntével az összes dobozos játékod amit tõle vettél, vissza kéne vinned...De felesleges ilyenen gondolkodni, mert annyi az esély a Steam megszünésére, mint arra hogy a Google vagy a Microsoft megszûnik szerintem. Bár nem hiszem, hogy összehasonlítható érték tekintetében a Steam ezekkel az "óriáscégekkel" de annyiban hasolnóak, hogy a Microsoft az oprendszerek piacát uralja, a Google a keresõkét, a Steam pedig a digitális játékeladásokét.

w77d
azért ez elgondolkodtató...

Nem hinném, hogy "ugrana", ha egyszer valóban megszûnne a Steam. Valahogyan biztosan megoldanák, hogy mindenki letölthesse a játékait, és azokat Steam nélkül futtatni tudja.

De egyelõre ettõl sem kell parázni, szerintem.

ffxi
Sokan miért leáldozottnak tartjátok steam jövõjét? 😮 Kivi vaok, hogy vajon, ha tönkremenne, akkor ugrik a "gyûjteményem"? :S

Fákjúal!

"Én úgy mûködök, hogy ha eredeti, meg fizettem érte, akkor sokkal nagyobb élménnyel játszok az adott játékkal. Függetlenül, hogy van-e hozzá doboz vagy nem."

Azt hittem csak én állok ilyen "furán" hozzá 😊 Teljesen egyetértek. A letöltött játékokat valamiért hamarabb megunom, kevésbé élvezem ki, kevesebb élményt nyújtanak, mert szedhetem le õket tonnaszám amikor csak a kedvem tartja. Ha megláttam valami újat gyakran egybõl ugrottam a következõre. De mostanában beszereztem jópár kedvencet jó olcsón dobozosan, illetve most a steames karácsonyi akcióban is találtam pár dolgot, amiért pár száz forint semmi, és steamen is megfelel nekem, akkor is eredeti 😊!
Illetve, a Steames achivementekneknek köszönhetõen némelyik játékban egy kis plusz célt is ad.

Azért persze van egy hátár. 5-10 ezer forintot egy játékért sem adnék. Kibírom, ha nem egybõl megjelenéskor próbálom ki, legalább ritkábban kell a gépemet fejlesztni 😊

Örök-e a steam? 😊

Hát ha mondjuk 100 évre elõre gondolkozunk akkor nem biztos, DE, játékok biztos lesznek elég sokáig a világon...és a steam szerintem elég nyereséges, ezért nem hinném, hogy bármikor is bezárna a közeljövõben(10-20 év), legfeljebb felvásárolják vagy valami, de megmarad.

manuálisan is tudom használni a Dosbox-ot

Megmondom õszintén, én jobban szeretem a saját magam által beállított DOSBoxot hazsnálni. Különben dobozosan - inkább DVD-tokosan - vettem már olyan játékot (King's Quest Collection), amihez volt ugyan automatikusan induló DOSBOx, csak maga a játék nem indult el vele, mert nem volt jól beállítva...

Ellenben azt tudni kell, hogy Steam-en vásárolt játék ÖRÖK.

Valóban nem félnék attól, hogy a Steam eltûnik a süllyesztõben, de öröknek kikiáltani egy ilyen rendszert? Én óvatosabb lennék. De ne érts félre, nem a Steam vagy a döntésed ellen beszélek, csak ezek a mondataid ragadták meg a figyelmem.
balee4
Akkor jól láttam, pár napja olcsóbb volt...

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
gazdagodni?? nem kenyérre kell XD ha máshol van olcsóért akkor természetesen visszavonom nem adom el a cuccost. Elfér nálam bõven és pénzben hála az úrnak nincs hiányom XXD

fery02
Én bizony nem gondolkodtam 3 napja, mikor 23,79 euró volt.

Aki meg ellene van a digitális formátumú játékoknak, meg is értem, meg egyszerre nem is.
Nekem pl már ez elég ahhoz, hogy pl id Pack esetén, ami tartalmaz 20 játékot, eltegyem messzire sok warez CD/DVD-met és, hogy jobban élvezzem az adott játékot.
Én úgy mûködök, hogy ha eredeti, meg fizettem érte, akkor sokkal nagyobb élménnyel játszok az adott játékkal. Függetlenül, hogy van-e hozzá doboz vagy nem.
Nem beszélve a ritka péládnyokról, amik esetén pl Steam a kompatibilitásukat is megoldja (manuálisan is tudom használni a Dosbox-ot csak azért csak kényelmesebb Steam-ben csupán 2 kattintással indítani a játékot.

Annyiból értem meg, hogy ellene van valaki, ha pl nincs állandó internet hozzáférése, mert akkor bizony zavaró tud lenni néhány esetben a rendszer, ha olyan kifizetett játékkal akar játszani az illetõ, ami nincs telepítve a gépen, és backup-ja sincs a játékról.
Meg ha olyan összegért lát egy játékot, ami esetleg nem nagyon éri meg a doboz, kézikönyv, lemez, extrák hiányát.

Ellenben azt tudni kell, hogy Steam-en vásárolt játék ÖRÖK.

Bence94
valaki nem tudja honnét tudnék stalker shadow of chernobyl gyûjtõi kiadást szerzeni ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Szerinted.

Én is tokos-vonós játékvásárlás híve vagyok, de figyelembe kell vennem, hogy ezeket a játékokat már nem lehet kapni. Ráadásul tessék megnézni, hogy mit tartalmaz a pack, és hogy mennyiért kínálják... Elgondolkodtató...

Nem akarom rotnani az üzletedet, de a múltkor bõven eBay-feletti árat adtál meg. Szóval, ha úgyis annyira ragaszkodsz hozzá, akkor nem a csóró fórumtársak rovására kellene meggazdagodnod 😊
w77d
csak egyben eladóak és figyelembe kell venni hogy ma már nem kapható..

ffxi
Resurrection of Evil-ra vevõ lennék 😊

A Doom3-at cheater-ezve szereztem meg 😛

Fákjúal!

w77d
mennyit adsz értük?? természetesen nem szaré hugyé adnám, annyira nem fontos XD

IMYke2.0.0.0
Emlékszel, hogy már megakartam venni...
Mennyiért adod el õket?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
nem érdekel valakit egy teljesen eredeti dobozos Doom3 és a Resurrection of Evil? Van az az összeg amiért odaadom 😄

balee4
De számolja utána, hogy lemezen mennyi lenne ezt összekaparni, ilyen ritkaságokat mint a Wolf 3D, ha tudnál is venni eredetit, több 10ezer lenne. És ezek kompatibilisek a legújabb oprendszerekkel is. Én sem vagyok híve a digitális vásárlásnak, de ilyen régi klasszikusokat máshogy úgysem tudod beszerezni. Majd egyszer lehet hogy beruházok erre a pack-ra.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Mert ezek a játékok lemezen értékesebbek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ffxi
Ha kollekcióról van szó, akkor elvárom a dobozos kiszerelés 😊
A kézen foghatóság. Steam-en az én véleményem szerint, a számomra kevésbé kedvelt és piti áron veszem meg és nem utolsó sorban ritkaság.

Fákjúal!

Miért mondod ezt? 😊
Nekem eddig kizárólag jó tapasztalataim voltak vele, mi a probléma?

IMYke2.0.0.0
Ha STEAM-es, akkor ****t sem ér... szerintem.

balee4
Én az id Superpack-on gondolkodom 35 euró és az eddigi összes id játék benne van. Nagyon megérné.

fery02
Steam odafigyel a játékok kompatibilitására, pl nálam Dos-os játékokat egybõl Dosbox-ból futtat mindenféle kézi beavatkozás nélkül.
Eddig nálam csak a HL: Source-el volt gondom, egészen addig, amíg Steam nyelvét vissza nem állítottam angolra.

fery02
Pontosan arra való, amit youtube-on látsz. Ez egy szerkesztõprogram.

w77d
BF2-t meg is venném, csak állítólag vista alatt bugos..

ToCsEk
steamen újabb akció:

Battlefield 2: Complete Collection 4,99€ 1.400Ft
Resident Evil 5 18,99€ 5.320Ft
Red Faction Guerrilla 12,49€ 3.500Ft
King's Bounty: Armored Princess 9,99€ 2.800Ft
Cogs 1,79€ 501Ft
Elf Bowling: Hawaiian Vacation 1,€ 280Ft

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

w77d
a Garry's Mod konkrétan mire jó?? az nem egy szerkesztõprogram?? én annyit tudok róla hpgy a youtube-on van egy csomó poénos Garry's Mod video 😊

balee4
Garry's Mod-ot szereztem be steamen, nagyon régóta meg akartam már venni. 😊

Daell Drow
Media markban is kaphato fear gold, lattam multkor.
Erre én is tudok neked válaszolni: 2000 FT. (Én annyiért láttam)
FEAR gold azt hiszem 576-ban kapható olcsón.

Dj Tommy
Ha nem titok, mennyi volt a Clear Sky a Media Markt-ban?

Meg esetleg valaki nem tudja, hogy a FEAR Gold Edition kapható-e a Media Markt-ban?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Én is szivesen megvennék sokmindent, de inkább a jó kis akciókra korlátozódik a vásárlásom 😊

Úristen...látom van pénz 😊

w77d
széép, szinte azonos számú eredeti játékunk van, de én ha tehetem inkább minidg gyüjtõi verziót veszek...

fery02
Jaj ez a Steam: link

balee4
Jelenleg így áll a gyûjteményem:

w77d
hehe szépek, nekem is megvan az alap Witcher meg a bõvített is 😄

balee4
Ezeket hozta a Jézuska: <#vigyor>

és a The Witcher alap és bõvített kiadása, vmint az elõrendelõi ajándék egymás mellett:

Igen, én is jobban szeretem, de mondjuk egy 2-3 szoros árkülönbséget már szerintem nem ér meg.

Ha pedig csak ilyen "Ezt vedd meg" vagy hasonló igénytelen kiadásban árulják akkor vagy nem veszem meg, vagy inkább digitálisan ha nagyon nagyon olcsó, mint, hogy az az igénytelenség ott legyen a polcomon.

Na ez a durva... Stalker-t pl. most vettem 3k-ért...

Ilyenkor már tényleg elgondolkodik az ember a digitális verzión... Pedig én jobban szeretem, ha valami ott van a polcon, tokban, kézzel foghatóan, igényes kiadásban... De mégis, ezek már nevetséges árak...

nonicks
pedig a doboz benne a legjobb😄 az akkor is jól néz ki ha a játék már unalmas😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Steamen van egy kis karácsonyi meglepi, ha valaki nem ragaszkodik a dobozos játékokhoz.

A mai ajánlat:
GTA IV - 7.49 € (75%) ~ 2000 Ft
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl - 1.99 € (90%) ~ 550 Ft
OF: Dragon Rising - 24.49 (50%) ~ 6700 Ft
Defense Grid - 2.24 € (75%) ~ 620 Ft
Mirror's Edge - 3.74 € (75%) ~ 1020 Ft