Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Fákjúal!
starunban volt két csapj le rá akció 1200 ft-ért.halom játék között rátaláltam ezekre ráadásul elsõ kiadás a legfurcsább a prey aminek a legjobban örülök, hogy 1. kiadás. Steamen nagy akció van most a prey is 2,25 euro!!! valaki vegye meg és multizzunk egyet mert nagyon kivan halva multiplayer része.valaki megvette a day of defeatet ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
De egyelõre ettõl sem kell parázni, szerintem.
Fákjúal!
Azt hittem csak én állok ilyen "furán" hozzá 😊 Teljesen egyetértek. A letöltött játékokat valamiért hamarabb megunom, kevésbé élvezem ki, kevesebb élményt nyújtanak, mert szedhetem le õket tonnaszám amikor csak a kedvem tartja. Ha megláttam valami újat gyakran egybõl ugrottam a következõre. De mostanában beszereztem jópár kedvencet jó olcsón dobozosan, illetve most a steames karácsonyi akcióban is találtam pár dolgot, amiért pár száz forint semmi, és steamen is megfelel nekem, akkor is eredeti 😊!
Illetve, a Steames achivementekneknek köszönhetõen némelyik játékban egy kis plusz célt is ad.
Azért persze van egy hátár. 5-10 ezer forintot egy játékért sem adnék. Kibírom, ha nem egybõl megjelenéskor próbálom ki, legalább ritkábban kell a gépemet fejlesztni 😊
Örök-e a steam? 😊
Hát ha mondjuk 100 évre elõre gondolkozunk akkor nem biztos, DE, játékok biztos lesznek elég sokáig a világon...és a steam szerintem elég nyereséges, ezért nem hinném, hogy bármikor is bezárna a közeljövõben(10-20 év), legfeljebb felvásárolják vagy valami, de megmarad.
Megmondom õszintén, én jobban szeretem a saját magam által beállított DOSBoxot hazsnálni. Különben dobozosan - inkább DVD-tokosan - vettem már olyan játékot (King's Quest Collection), amihez volt ugyan automatikusan induló DOSBOx, csak maga a játék nem indult el vele, mert nem volt jól beállítva...
Ellenben azt tudni kell, hogy Steam-en vásárolt játék ÖRÖK.
Valóban nem félnék attól, hogy a Steam eltûnik a süllyesztõben, de öröknek kikiáltani egy ilyen rendszert? Én óvatosabb lennék. De ne érts félre, nem a Steam vagy a döntésed ellen beszélek, csak ezek a mondataid ragadták meg a figyelmem.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Aki meg ellene van a digitális formátumú játékoknak, meg is értem, meg egyszerre nem is.
Nekem pl már ez elég ahhoz, hogy pl id Pack esetén, ami tartalmaz 20 játékot, eltegyem messzire sok warez CD/DVD-met és, hogy jobban élvezzem az adott játékot.
Én úgy mûködök, hogy ha eredeti, meg fizettem érte, akkor sokkal nagyobb élménnyel játszok az adott játékkal. Függetlenül, hogy van-e hozzá doboz vagy nem.
Nem beszélve a ritka péládnyokról, amik esetén pl Steam a kompatibilitásukat is megoldja (manuálisan is tudom használni a Dosbox-ot csak azért csak kényelmesebb Steam-ben csupán 2 kattintással indítani a játékot.
Annyiból értem meg, hogy ellene van valaki, ha pl nincs állandó internet hozzáférése, mert akkor bizony zavaró tud lenni néhány esetben a rendszer, ha olyan kifizetett játékkal akar játszani az illetõ, ami nincs telepítve a gépen, és backup-ja sincs a játékról.
Meg ha olyan összegért lát egy játékot, ami esetleg nem nagyon éri meg a doboz, kézikönyv, lemez, extrák hiányát.
Ellenben azt tudni kell, hogy Steam-en vásárolt játék ÖRÖK.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Én is tokos-vonós játékvásárlás híve vagyok, de figyelembe kell vennem, hogy ezeket a játékokat már nem lehet kapni. Ráadásul tessék megnézni, hogy mit tartalmaz a pack, és hogy mennyiért kínálják... Elgondolkodtató...
Fákjúal!
Mennyiért adod el õket?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A kézen foghatóság. Steam-en az én véleményem szerint, a számomra kevésbé kedvelt és piti áron veszem meg és nem utolsó sorban ritkaság.
Fákjúal!
Nekem eddig kizárólag jó tapasztalataim voltak vele, mi a probléma?
Eddig nálam csak a HL: Source-el volt gondom, egészen addig, amíg Steam nyelvét vissza nem állítottam angolra.
Battlefield 2: Complete Collection 4,99€ 1.400Ft
Resident Evil 5 18,99€ 5.320Ft
Red Faction Guerrilla 12,49€ 3.500Ft
King's Bounty: Armored Princess 9,99€ 2.800Ft
Cogs 1,79€ 501Ft
Elf Bowling: Hawaiian Vacation 1,€ 280Ft
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
FEAR gold azt hiszem 576-ban kapható olcsón.
Meg esetleg valaki nem tudja, hogy a FEAR Gold Edition kapható-e a Media Markt-ban?
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

és a The Witcher alap és bõvített kiadása, vmint az elõrendelõi ajándék egymás mellett:

Ha pedig csak ilyen "Ezt vedd meg" vagy hasonló igénytelen kiadásban árulják akkor vagy nem veszem meg, vagy inkább digitálisan ha nagyon nagyon olcsó, mint, hogy az az igénytelenség ott legyen a polcomon.
Ilyenkor már tényleg elgondolkodik az ember a digitális verzión... Pedig én jobban szeretem, ha valami ott van a polcon, tokban, kézzel foghatóan, igényes kiadásban... De mégis, ezek már nevetséges árak...
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
A mai ajánlat:
GTA IV - 7.49 € (75%) ~ 2000 Ft
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl - 1.99 € (90%) ~ 550 Ft
OF: Dragon Rising - 24.49 (50%) ~ 6700 Ft
Defense Grid - 2.24 € (75%) ~ 620 Ft
Mirror's Edge - 3.74 € (75%) ~ 1020 Ft