Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
most már mind1

IMYke2.0.0.0
Ezt ismered-e

"Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont a CD Galaxis és a Lapker Zrt legújabb szolgáltatása.

Ennek keretében az ország több, mint kétszáz helyén vált lehetõvé a honlapunkon megrendelt játékok személyes átvétele, jellemzõen a küldemény feladását követõen Budapesten 1, Budapesten kívül 2 munkanapon belül.

Ezen átvételi pontok jellemzõen Relay és Inmedio hírlapüzletek, melyek fõleg bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, illetve közlekedési csomópontokban találhatók meg."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
de még sehol.... elvileg 5-ig szállítanak, remélem hozzák ma...

w77d
"kézbesítésre átvéve" 😊

balee4
Nekem is meggyütt a Mass Effect 2 CE. 😊 Még nem bontottam ki, majd este meló után.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Jani21
Nekem is meghozta a futár a Mass Effect 2 CE-t. Ezekbõl a steelbook-okból mindig alig bírom kivenni a lemezt. A galaxistól rendeltem én is, bár az 576-nál is volt foglalásom, tegnap este ki is szóltak, hogy megérkezett, de a CDG gyorsabb volt 😊.

w77d:
Ha a CDG-tõl rendelted, akkor kaptál csomagszámot, nézd meg a mellékelt linken, hogy a futár átvette-e kézbesítésre. Amennyiben igen, akkor ma meg kell, hogy kapd.

w77d
remélem ma kihordják az összeset...

Rage47
enyémet sem kapkodják el..
robotnyk
igen.
w77d
bassza meg a futár mikor jön már meg az enyém?? XXXD

blackcalibra
576 még semmit sem böfögött. Nekem legalábbis.
Akkor minden dokumentáció londonyú van?
robotnyk
cdg.
blackcalibra
576? CDG?
Carlos
szép!

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
<3

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen. Így, erõsen valószínû, hogy nem kell 1x GB-nyi WRZ-t letöltenem, és a bolti verziót nyugodt szívvel használhatom angolul is.
<#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rage47
szuper<#hawaii>
robotnyk
kipróbáltam, úgy tûnik mûködik.
robotnyk
magyar
angol

megjegyzem, egyiket sem próbáltam. az angolt úgy csináltam, hogy kinéztem mit tesz be a magyarítás, és annak az INT verzióját másoltam ki.
IMYke2.0.0.0
Igen, ezekre gondoltam. De legalábbis, az angolízésítésre 😊

robotnyk
melyik kettõ? a magyarítás meg az angol...õõõ...ítás? 😄

közben a galaxis oldaláról lekerült a PCs CE, úgy tûnik onnan elfogyott 😊
w77d
hozhatnák már a Mass Effect 2 CE-t....

IMYke2.0.0.0
Engem mindkettõ érdekelne - fel tudod tenni valahová?
Sajnos, nekem is úgy kell tennem, hogy WRZ + original (még egyik sincs meg).
Szomorú ez.

robotnyk
kiderül majd, most a vicc kedvéért megnéztem egy warez magyarításban, hogy milyen fileokat cserél ki, és kimentettem az angolt belõle. csak azt nem tudom, hogy mi lesz így pl az ajándék dlcvel.
balee4
Én is így fogok tenni, elég nevetséges megoldás mondjuk. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Rage47
vagy talán elég belevarázsolni az angol nyelvi fájlokat, igy nem kell megtartani a warez képfájlokat, csak egy 30MB-os vmit.
vicc, hogy nem fért rá a DVD-re az a szövegfájl..
Atkamon
Nem is lesz benne egyátalán angol?:S

robotnyk
vicc, de valószínûleg meg kell tartanom a warezt, hogy tudjam angolul játszani -.-
Rage47
elég olcsó volt, szal nem csoda..😊 engem egyedül a magyar nyelv kötelezõvé tétele zavar :| ill. a fordítási bakik
balee4
Vki nem tudja a dobozos Red Orchestra berregelhetõ steamen?

balee4
Elõ lehetett CDG-nél, de pár nap alatt elfogyott.

w77d
még nem...

Atkamon
A Bioshock 2 CE-t elõ lehet valahonnan rendelni? Most így hirtelen csak Xbox-ra, és PS3-ra találtam.

w77d
nekem az Assasins Creed CE, Bioshock CE, Vegas 2 CE, Sims3 CE és társaik meleltt 😄D

plusz a Bioshock 2 is CE lesz emg az új Battlefield is..

balee4
Az engem nem érdekel, nem másért, hanem magamnak veszem. Szépen fog mutatni a Dragon Age CE mellett. 😊

w77d
amúgy basszák meg akivel eddig beszéltem mindenki várja a CE példányát... annyi lesz belõle mint a szemét, abszolút nem lesz sajnos különlegesség..

w77d
nekem is juhhéé 😄DD

Atkamon
Hehe, nekem is😄

balee4
Elvileg holnap jön a Mass Effect 2 CE. 😊

fery02
Én meg úgy értettem, hogy nekem is sok ismerõsöm vett miatta gépet. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

w77d
én még anno a Stunts miatt XXXXD

fook
félreértettél 😊 én ez miatt kértem az elsõ számítógépemet alle zuzammen 😊😊

fery02
Sok iylen ismerõsöm van nekem is. Én kibírtam anno, eljátszogattam vele a Geforce MX 2-esemmel is. Igaz, csak lebutított grafikán futott, de akkoriban nek m még úgy is tetszett. Szomszédomhoz is néha átmentem, neki akkoriban már Geforce 4-ese volt, amin jobban futott, de ugyanúgy lebutítva csak.
Aztán pár héttel késõbb egyik haverom beszerzett egy Radeon 9200-ast, amin már be lehetett kapcsolni a közönséget is és a képelmosódást is, igazából azon már mindenféle látványjavító bekapcsolása mellett elfutott bõven játszható sebességgel. Onnantól nekem új dimenzió nyílt meg a játék kapcsán, csak lestem ahogy gyorsulva minél jobban elmosódik a kép.

Ma meg már ugye teljesen megszokott dolog és csak mosolygok, hogy ilyesmitõl akkoriban így elcsodálkoztam (bár szerintem még most is szép játék).

fook
ez miatt kértem gépet annó D:😄

ffxi
Az újjak közül a király ez meg az MW. A többi mind rókabõr. Sajnos még nincsenek meg 😞 Majd elnézek a mohácsi Tesco-ba, hátha oda is szállítottak.

Fákjúal!

Hová vitted át? Másik szobába? <#hehe>

Atkamon
Nekem tetszett az U2 is, én azzal voltam el nagyonnagyon sokat emlékszem.

Daell Drow
ezt en is meg vetem karacsonykor, csak is az olcsosaga es az miat hogy elso kiadasu 2cd-s. amugy en se vetem volna meg. ez az egy amit at is vitem meg a most wanted, a tobbi szamomra szar volt.
fery02
Tegnapi szerzeményem:

Berényi Teszkóba érkezett egy tucat belõle 990 Ft-os áron. Ha nem elsõ kiadású verzió lett volna, akkor nem érdekelt volna, de így megéri nekem ezért a kiadásért, amennyi emlékem fûzõdik hozzá.

Már nem NFS-ként tekintettem rá (a késõbbi NFS-ekre meg pláne nem), de az akkoriban eredetinek számító játékmenete, technológiai újdonságai, a hozzá fûzõdõ emlékek (mennyit játszottunk vele (haverokkal), a nagy gondzalanságok közepette még fiatalon, mennyit mesélgettünk róla egymásnak) megmaradnak bennem még sokáig.

Atkamon
Én is elõrendeltem, várom már nagyon, kiváncsi leszek a játékra😊