Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mi az a Pick Pack Pont?
A Pick Pack Pont a CD Galaxis és a Lapker Zrt legújabb szolgáltatása.
Ennek keretében az ország több, mint kétszáz helyén vált lehetõvé a honlapunkon megrendelt játékok személyes átvétele, jellemzõen a küldemény feladását követõen Budapesten 1, Budapesten kívül 2 munkanapon belül.
Ezen átvételi pontok jellemzõen Relay és Inmedio hírlapüzletek, melyek fõleg bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, illetve közlekedési csomópontokban találhatók meg."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
w77d:
Ha a CDG-tõl rendelted, akkor kaptál csomagszámot, nézd meg a mellékelt linken, hogy a futár átvette-e kézbesítésre. Amennyiben igen, akkor ma meg kell, hogy kapd.
<#worship>#worship>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
közben a galaxis oldaláról lekerült a PCs CE, úgy tûnik onnan elfogyott 😊
Sajnos, nekem is úgy kell tennem, hogy WRZ + original (még egyik sincs meg).
Szomorú ez.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
vicc, hogy nem fért rá a DVD-re az a szövegfájl..
plusz a Bioshock 2 is CE lesz emg az új Battlefield is..
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Aztán pár héttel késõbb egyik haverom beszerzett egy Radeon 9200-ast, amin már be lehetett kapcsolni a közönséget is és a képelmosódást is, igazából azon már mindenféle látványjavító bekapcsolása mellett elfutott bõven játszható sebességgel. Onnantól nekem új dimenzió nyílt meg a játék kapcsán, csak lestem ahogy gyorsulva minél jobban elmosódik a kép.
Ma meg már ugye teljesen megszokott dolog és csak mosolygok, hogy ilyesmitõl akkoriban így elcsodálkoztam (bár szerintem még most is szép játék).
Fákjúal!
Berényi Teszkóba érkezett egy tucat belõle 990 Ft-os áron. Ha nem elsõ kiadású verzió lett volna, akkor nem érdekelt volna, de így megéri nekem ezért a kiadásért, amennyi emlékem fûzõdik hozzá.
Már nem NFS-ként tekintettem rá (a késõbbi NFS-ekre meg pláne nem), de az akkoriban eredetinek számító játékmenete, technológiai újdonságai, a hozzá fûzõdõ emlékek (mennyit játszottunk vele (haverokkal), a nagy gondzalanságok közepette még fiatalon, mennyit mesélgettünk róla egymásnak) megmaradnak bennem még sokáig.