Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ma ha minden igaz énis gyarapodom egy drágasággal, nem akarom elkiabálni de azonnal tolok be képeket ha összejön.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ezenkívül nem csak PC játékokat gyûjtök különleges kiadásban, hanem filmeket is, msotanság is sikerült pár szép darabot összevadásznom (pl Köd fémdobozos limitált, Resident Evil limitált, Amerikai gengszter fémdobozo limitált és még nagyon sokan mások....)
amúgy most utaltam a Bioshock 2 CE árát, már csak emg kell várni hogy köv hét végén megkapjam 😄D
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Coh
Nekem nagyon megért ennyit...
Linket privátba küldöm.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Frankó ez a topic énis beszállok egy viszonylag új szerzeményemmel:
Most a Dragon Age-t akarom beszerezni, csak sajnos sehol nem találok már collector's editiont 😞
Persze nem véletlen, szerintem is "ott van" a cucc.
Az zavar picit talán hogy a kézikönyv nem magyar, de hátha valaki beszkenneli valamikor.
#1376 kép, ugyanaz.
naggyon fasza kézben tartani emg nézegetni 😄DD hát majd játszani vele!! 😄
képet nem teszek most róla mert már úgyis van 😊
Na de a ME2CE olyan eros ez a szag, hogy szeloztetek msot mert bassza az orrom.<#idiota>#idiota>
Delutan 1kor jott a futar, utana 2kor hivtak az 576bol hogy akkor kerem e a jatekot? De vissza mondtam, mondvan ami elobb jon az kell.
kepnek meg ott az 1376os post.
CDG-n meg utanpotlast irnak, szal biztos jon még par raklap.
Meg ha jól látom már van aki onnan megkapta a CE-t.
Vagy szóltak neki már tegnap, hogy ma mehet érte. Nekem meg sehol sámli.
Én meg asztalra csapok holnap és lesz. 😄
Pedig már 8-án elõrendeltem, ráadásul kétszer is, ugyanis elõször véletlenül a "házhozszállítás" opció maradt bejelölve.