Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vegyél

Rage47
ilyen nekem is kell😄
Sheltem
A4

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nonicks
térkép mekkora méretû? a4? a3?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Sheltem
Jóestét <#ravasz1>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Kongy
ME2 CE-re nekem is fáj a fogam, bár elég lenne csak egyszer megnézni az artbookot az is elég lenne. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Sheltem
Hú apám de szép csomag. Gratulálok, leljél benne sok örömet.

Ma ha minden igaz énis gyarapodom egy drágasággal, nem akarom elkiabálni de azonnal tolok be képeket ha összejön.

Bence94
nembaj legalább nem rinyálhatnak a pc-s warezra.majd jön egy global BAN megint <#eplus2>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

IMYke2.0.0.0
BioShock 2 már x360-ra van: WRZ. Szomorú.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
hát igen, 3ezerrel többe kerül majd... cseszhetem a CD galaxist ha náluk már nem lehet rendelni...

balee4
Ha annyi az ára, mint ahogy látom vaterán, akkor kiba' drága. CD Galaxisbõl rendelve 12k lesz.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
Vaterán hozatja nekem egy srác Angliából

tommygear
eladó egy mw2 ha érdekelne vlakait írjon pm-et
balee4
Mass Effect 2 CE-t én is most vettem meg ugye, a Bioshock 2 CE meg elõ van jegyezve, még keddig meggondolom, hogy tényleg akarom-e. 😄 Mondjuk 12k nem pénz érte..., nagyon ütõs kiadás lesz. Te hol veszed?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Uhh, te bankot raboltál vagy nyertél a lottón? 😄 Vagy csak jó családba kell születni? 😄

w77d
én most CE beszerzési körúton vagyok. Eddig ami tuti: Mass Effect 2 CE, Bioshock 2 CE, Alone in the dark CE... majdnem biztos, visszajelzésre várok: Alien vs Predator Hunter edition.

Ezenkívül nem csak PC játékokat gyûjtök különleges kiadásban, hanem filmeket is, msotanság is sikerült pár szép darabot összevadásznom (pl Köd fémdobozos limitált, Resident Evil limitált, Amerikai gengszter fémdobozo limitált és még nagyon sokan mások....)

Atkamon
Ááááh, én nagyon szeretnék egy Bioshock 2 CE-t de most nincs pénzem😞((( <#rinya><#rinya><#rinya>

w77d
nna úgy néz ki tudok én is ilyen gyûjtõi Alone in the dark-ot szerezni 😊

w77d
óóóbazd ilyen kell nekem is!!!

amúgy most utaltam a Bioshock 2 CE árát, már csak emg kell várni hogy köv hét végén megkapjam 😄D

Nem, a CoH Anthologyról volt szó.
nonicks
de a gyûjtõit gondolom én

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Apus
nagyon ász<#eljen>

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Bence94
Még régebben említettem, hogy sikerült hozzájutnom egy alone int the dark limitált változathoz bagóért... Egyben az elsõ gyûjtõ játékom <#finom>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Atkamon
Én meg mindig külföldrõl rendelek, és mindig kifogástalan a doboz állapota...

Sheltem
Én nem rendelek külföldrõl játékot. Számomra fontos, hogy biztosan sértetlen legyen a doboz cseppet sem deformálódott mikor megkapom. Itthon meg ez a pack ennyibe kerül:

Coh

Nekem nagyon megért ennyit...

Sheltem
Egy srác árulja hardveraprón 6500 Ftért szerintem még van neki.
Linket privátba küldöm.

IMYke2.0.0.0
Eztetet hol vetted? <#szeret>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
ha valahol találsz CE-t akkor légyszives szólj nekem is 😉

Sheltem
Sziasztok!

Frankó ez a topic énis beszállok egy viszonylag új szerzeményemmel:

Most a Dragon Age-t akarom beszerezni, csak sajnos sehol nem találok már collector's editiont 😞

w77d
azért ez dúrva... az eddigi játékoknál kb 20%-80% volt a collectors-sima arány, itt fordul XD

blackcalibra
Igen, szerintem is.
Persze nem véletlen, szerintem is "ott van" a cucc.
Az zavar picit talán hogy a kézikönyv nem magyar, de hátha valaki beszkenneli valamikor.
Rage47
Itthon biztos.
w77d
fasza <#eljen>

szerintem több COllectors példány kelt el, mint sima XXXD

blackcalibra
Na, itt van nekem is, volt egy kis kavar, kétszer kellett visszamennem, de megvan.
#1376 kép, ugyanaz.
én direkt nem írtam semmit... velem is volt hasonló eset. futár azt mondta, hogy ha még 5 óra után is van (max kiszállítási idõ) akkor is ki kell szállítaniuk a csomagokat...

w77d
hehe 😄DD

naggyon fasza kézben tartani emg nézegetni 😄DD hát majd játszani vele!! 😄

képet nem teszek most róla mert már úgyis van 😊

blackcalibra
Megmondtam-e vagy meg-e mondtam?
w77d
megjöööött 😄DD

Daell Drow
En amikor kibontok egy uj gamet akkor szeretem hogy meg csap a fris gyari muanyag illat.
Na de a ME2CE olyan eros ez a szag, hogy szeloztetek msot mert bassza az orrom.<#idiota>
w77d
nna mind1, majd holnap én is megkapom a csomagom 😄D úgysem akarok még játszani vele, befejezem az elsõ részt....

Daell Drow
Na en is most ertem haza, msot telepitem a Mass Effect 2 Collectors Edition-t. Amugy kurva nehez kiveni a tokbol, vigyazni kell.
Delutan 1kor jott a futar, utana 2kor hivtak az 576bol hogy akkor kerem e a jatekot? De vissza mondtam, mondvan ami elobb jon az kell.
kepnek meg ott az 1376os post.
CDG-n meg utanpotlast irnak, szal biztos jon még par raklap.
blackcalibra
Valamelyik nap kérdeztük telefonon, azt mondta a srác hogy hét közepe(kedd-szerdát mondott).
Meg ha jól látom már van aki onnan megkapta a CE-t.
Vagy szóltak neki már tegnap, hogy ma mehet érte. Nekem meg sehol sámli.
Rage47
576-nál nem 5-én jelenik meg?
blackcalibra
Látom. Ez nekem is aggasztó kicsit, de holnap berombolok az 576-ba az is biztos. Neked még hozhatják 5 után is, nekem is volt már olyan hogy a kiszállítási idõ után hoztáka cuccost.
Én meg asztalra csapok holnap és lesz. 😄
w77d
de azt írták, hogy ma leszállítják és látod a többiek már megkapták...

blackcalibra
Nyugi. Nekem még csak nem is szóltak ezidáig.(576)
Pedig már 8-án elõrendeltem, ráadásul kétszer is, ugyanis elõször véletlenül a "házhozszállítás" opció maradt bejelölve.
w77d
ezt se hozzák már ma 😞(

Rage47
nekem is meghozták, miután írtam a topikba😄
robotnyk
nekem eddig talán egyszer nem hozták az elsõ megjelölt napon, de akkor ide is szólt a futár, hogy ma már nem ér ide.