Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Karácsony környékén voltak kurva jó Steam-es akciók, azoknál tényleg megérte résen lenni...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De van hozzá doboz is meg kézikönyv.
Letöltésért fizetni még mindig lol szerintem. Ha akarom leszedem torrentrõl ingyen.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mellesleg a napokban vettem meg 3000 HUF -ért a Company of Heroes -t az összes kiegészítõjével együtt Steam-en.
Szerintem simán megérte, ha azt nézd CD galaxisba csak az alapjáték 3000 HUF. Steam-en a hétvégén az alapjáték 2,49€ (~680 HUF) volt, a Company of Heroes Complete pack pedig 11,49€ (~3000 HUF).
Az operációs rendszeren is túl...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Bocsi a szar minõségért, csak telefon volt a közelben most😛
Az alap FEAR-ben
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
A magyar kiadású F.E.A.R. meg az Extraction Pack nevû kiegészítõje egy német változat magyar nyelven. Ezzel alapból semmi baj nem lenne, "csak" annyi a bökkenõ, hogy Németeknél a játék a harcokat illetõen vérmentesítve van, továbbá cafatokra sem lehet szedni az ellent, pl közvetlen közeli gránát vagy shotgun lövés hatására hirtelen csak eltûnnek.
Magam teszteltem a két példányt, a magyar Perseus Mandate-t nem volt még szerecsém tesztelni.
Szóval így vigyázzatok. Igyekszem is eladni ezeket a példányokat, mert így értelemszerûen semmi értelme sincs a játéknak.
Megvan (vagyis még nem jött meg) az Alone in the dark Limited Edition és ez az ELSÕ gyûjtõi változatú játékom!<#beka3>#beka3>
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Brothers in Arms Hell's Highway Steelbook Edition 3k
Gyönyörû mind2.
Nagyon gondolkodtam még egy Burnout-on, de inkább hagytam a kövi hónapra.
Sõt kinéztem még jópár olcsóságot.<#vigyor>#vigyor>
Más:Szerintetek a legújabb alone in the dark gyûjtõi kiadást megéri megvenni ? Jó pénzért természetesen 😊
Remélem azért még lesznek jó itthon készült játékok, mint utóbbi idõben a Crysis:Warhead és a Battlestations😛acific.
Én akkor vettem meg, amikor még 4.990 Ft volt - mondanom sem kell, magyar nyelvû.
Elõtte persze (nem természetes, de így szoktam) megnéztem a WRZ verziót... rákattantam, és összekapartam az aprót, becaplattam a Pécsi Árkád-ba és magamévá tettem egy példányt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez meg régi de még nem raktam róla képet:
Múlt héten telepítettem fel és nagyon jó.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Egyik kedvenc játékom, valmaiért nagyon megfogott. Kell nekem! 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Le lehet, csak ha felteszed az összes játékot, akkor 20 GB helyet igényel a vinyón... Ki sem merem számolni, mennyi idõ alatt csordogálna ez le Steam-rõl a 2Mb-es netemmel... (fõleg, ha még csak nem is teljes sávszéllel jön)