Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

értem, köszi 😊
akkor ezek szerint a világoskék exclusive borítós játékok igaziból nem is 'exclusive' kiadásúak 😊

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Jaja 😄
Én is meglepõdtem, hogy nem "exclusive"-os borítóval érkeztek, mert a CDG oldalán mindegyik Ubi-s cím úgy szerepelt 😊 Ezt hívják kellemes meglepetésnek. Bár így is "zsebpénzbarát" kiadás, mert pl kézikönyv az nincs mellékelve. De ez legyen a legnagyobb baj 😊

ubisoft csomag 😄
double agent honnan? cdgalaxisból? (csak mert ott csak exclusive kiadásban láttam)

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Megint bevásároltam, reggel jött a csomag 😊

Mondjuk a Morrowind már megvan 4 CD-s kiadásban, meg a Hidden and Dangerous is (bár abban a pakkban nincs benne az elsõ rész deluxe kiadása), de mivel ezek számomra "örök" játékok, így lesz belõle tartalékba egy.

Tényleg jó vétel! Nekem már megvan belõle a Supcom + kieg és a Stalker. CoH-ból meg az Anthology-t akarom megvenni. A többi tulajdonképpen nem érdekel. De ilyen szuper pakkot ilyen potom pénzért még nemigen láttam <#eljen>

IMYke2.0.0.0
Ezzel szemezek (10 ezer magyar valuta):

Mondjuk, a Supreme Commander-ek már megvannak, a GOLD változattal...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nonicks
loco roco mekkora egy beteg játék😄:F

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Sheltem
Én meg a starcraft2 / diablo3at.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

IMYke2.0.0.0
Én meg a Quake 5-öt 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rage47
én majd a HL3-at veszem meg CEben😊
Sheltem
Az ajándék könyv egyébként jobban passzol a sima kiadás borítójához 😉

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Egyébként a dobozt félretéve nem sokban különbözik a sima a collectortól. Szövettérkép paff...DLC ket meg úgyis letöltöd akár collectorod van akárnem. Én nagyon jó árért jutottam hozzá(6k) a collectorhoz, de 12.5 et nem tudom ért e volna nekem.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency

CD Galaxis-ban még van!

(Én most másra gyûjtök, de nekem amúgy is jó lesz egy sima kiadás, a gyûjtõiben lévõ plusz tartalom nem igazán mozgat.)

Nagyon szépek, grat! Egy ilyen csomagot én is elfogadnék 😊

lecsúsztam róla 😞

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 8 GB 1333MHz DDR3 ASUS NVIDIA GTX 560Ti DirectCU II Windows8 64bit LG 24\" X360 Gamepad origin: invalidfrequency steam: invalidfrequency

Sheltem
Nagyon szép gyûjtemény, de ebben a szép pakkban, pont a dragon age nem gyûjtõi? :/

Sziasztok, nos ez itt az én gyûjteményem:

Sheltem
Nagyon szép csomag, gratulálok leljél benne sok örömet 😊

Smuge
Igen , nem volt olcsó de ha szerencséd van jó áron is ki lehet már fogni feltéve ha van. Egyszerûen muszáj volt beszereznem 😊

IMYke2.0.0.0
Szép! <#eljen>
A HL2 CE megvételétõl az ára és az internet függõsége tántorított el annak idején.

Smuge

Rage47
van hozzá magyarítás, tegnap láttam, hogy a radeer magyarul játszik vele
IMYke2.0.0.0
Igen, normál kiadás - minimális extrákkal.
A "túlélõ" csomagot nem láttam az üzletben. Bizonyosan horror ára volt.

Dj Tommy
Gondolom a Clear Sky normál kiadású volt?
Amúgy nekem, az egyik ott dolgozó faszi azt mondta(még december végén), hogy már többet nem forgalmazzák, ahhoz képest mégis lett<#szomoru1>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

w77d
kár.... akkor amrad valamelyik honosító csapat 😊

IMYke2.0.0.0
CDG-n nem jelzik. Valószínûleg, nem lesz honosított verzió - hiszen, ha lenne, akkor kiírták volna.

w77d
a Stalker: Call of Pripyat-ból nem lesz magyar feliratos verzió?? ha lesz, akkor várok annak a megjelenéséig...

IMYke2.0.0.0
Nem hiszem, hogy totál elsõ kiadás lenne - ahhoz túl puritán a belsõ tartalma ... 😞
De nem Gyémánt- és más egyéb sorozat tagja sem.

Tegnap még volt.
IMYke2.0.0.0
Fogalmam sincs - amikor megvettem, akkor volt és 1.990 Ft volt az ára. Rajta van egy Assassin's Creed II vignetta és a fekete-fehér (brühhhühüh) kézikönyvecske hátulján a kivágható kupon, amit 2010.12.31-ig be lehet váltani (személyesen) a 2. részre.

Kérdésem tárgytalan, mert közben kiderült, hogy megint felületesen olvastam... 😄

Assassin's Creed elsõ kiadás?

Egyébként nem tudom, lehet csak én vagyok ennyire igénytelen, de a héten lehet veszek egy Damnation-t 😊 A sok negatív kritika és fika ellenére kipróbáltam, és nekem bejött. Kicsit béna meg minden, de nagyon hangulatos és szórakoztató! 2k-t már megér (mondjuk annál többet tényleg nem)

ffxi
Assasin's Creed-bõl van még a pécsi MM-ben? :S

Fákjúal!

w77d
nna nekem si megjött az Alone In The Dark limitáltam... jó nagy komplett csomag 😄 a figura is marha szép..

balee4
Rosszul mondtam 10ezer volt + szállítási költség.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

robotnyk
nem, de szerintem egy kisebb háború alakult ki ME2vel kapcsolatban a galaxis meg az 576 között. alap elõbb volt az 576nál, CE meg a galaxisnál, és ezért vitték le a CE árát ennyire ott.
IMYke2.0.0.0
576.hu-nál olcsóbb a játék? Megnézem.

IMYke2.0.0.0
Hát igen, ezért pofátlanul magas a ~13 ezer pénz. _😞

IMYke2.0.0.0
Tegnap - mindhárom játékot tegnap délelõtt vettem a Pécsi Árkádban.

robotnyk
ja, de ha nézed, akkor csak a galaxisnál engedtek ennyit, valszeg az 576 hasonló akciója miatt a CEbõl 😊
balee4
Igen a Mass Effect 2 CE csak 9ezer + szállítási díj volt.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
én még 9ezer valamennyiért vettem 😊

Dj Tommy
Mikor vetted a Pécsi MM-ben a Stalker-t?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

IMYke2.0.0.0
Áhhhh, én vagyok hülye, bocs!
A Mass Effect 2 CE-rõl beszélek - hiszen az kerül 12.990-be MM-ben, Pécs - és közben a Dragon Age-es hozzászólásodra válaszoltam.
Ne haragudj!

robotnyk
na várj, most akkor a mass effect 2rõl, vagy a dragon agerõl beszélsz?
IMYke2.0.0.0
Hát, az oldalukon más van:

balee4
CD Galaxisbõl rendelve házhozszállítással is 12.500 Ft volt. (Vagy 13.500? nem tudom már 😄)

IMYke2.0.0.0
Ezért, helyette, megvettem a következõ, elsõ kiadású játékokat (azaz semmilyen sorozat):
- Tomb Raider: Underworld 1.990 Ft (benne Art Book, Bonus DVD, magyar kézikönyv)
- Assassin's Creed: Director's Edition 1.990 Ft
- STALKER: Clear Sky 1.990 Ft (kézikönyv, vignetták, guide)

IMYke2.0.0.0
Pécsi MediaMarkt-ban pofátlanul 12.990 Ft-ért árulják a CE változatot.