Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De a tartalom legalább minõségi 😉

Daell Drow
Ma voltam a zalaegerszegi MM-ben, hatha van itt is lost planet, dmc4, es hasonlok olcson.
De sajna csak gyemant volt 5 ezer pengoert, igy ott hagytam.
Helyette vettem ghost recon advanced warfighter 1-t 1990ert. Most mar en is tudom milyen a ubisoft igenytelenseg.<#szomoru1>
IMYke2.0.0.0
WRZ-ben megszereztem. Tetszik. Mérséklõdik az ára, és boltolok is érte 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bence94
tudom ezért szóltam 😊 ha kérded:single is jó igaz nem a legjobb de a rombolás, grafika, hangok kárpótolnak érte...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

IMYke2.0.0.0
Ez tetszik. Mert nekem: "there's no internet at home"...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bence94
Amúgy az eddigi legjobb védelem van a játékon amit eddig láttam.választhatsz, hogy aktiválod neten és nem kell dvd vagy csak dvd-t raksz be és így nem kell net hozzá 😊

Shep
Na megjött a Rainbow Six Vegas 2-m végre ez is megvan 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Brutális 😊

Vettem ma egy Spore Galactic Edition-t 😊 Nagyon szép kiadás, és ugyanannyiba került csak, mint a "sima" változat (4k). Még ma este fel lesz telepítve ^^

Damnation viszont csak 3990-ért volt, azt meg kicsit sokallottam érte 😞

ugh az kicsit drágaságos 😄

Atkamon
77 euró play.com-on.

w77d
ember ez szép!!! kár, hogy én lecsúsztam róla :S

na hallod... bekaphatod<#mf2>

szép kis doboz. mennyibe került?

Atkamon
Végrevégrevégreeee!!!!!!!

IMYke2.0.0.0
Rohadt fórum!
Mióta frissült a Firefox mindig "az üzenet üres" hibaüzenet dobál...

Na, még egyszer, utoljára:

A hétvégén készítek akkor egy összehasonlító képsorozatot ezekbõl:
- WRZ CloneDVD
- TS GOLD
- "barna" GOLD.

Németországban van gore cenzúra. Nálunk nincs. Így talán kiderülhet, tényleg így van-e.

Daell Drow
Az #1587 es kép alapjan ugyan az van mint nekem az #1577-ben.
Szerintem ez is cenzurazott.
IMYke2.0.0.0
Most hétvégén kibontom, és leellenõrzõm õket. 😊

fery02
Gondolom mindkettõ cenzúrázott verzió.

Ha az egyik netán nem, érdekelne melyik verzió az. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

IMYke2.0.0.0
A sima Battlefield BC2 árát levitték 2.000-el. <7990 Ft>

IMYke2.0.0.0
Nekem már 2 változatban van meg a FEAR Gold 😊))
FEAR 2 itt Pécsett bazi drága. Pick Pack-ba megrendelem valamikor, és felugrok érte Pécsre, amikor amúgy is mennem kell.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Bokafix2

Ez két nagyon ratyi játék, de muszáj volt megvenni a sok jó stuff közepette, mer már nagyon kényeztetve voltam grafika terén. <#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

balee4
Jövõ hét utáni hétre tervben van véve egy Dragon Age Awakening és egy Spore Galactic Edition, ha addig nem fogy el. Illetve tesóm valszeg vesz egy BC2-t.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Bence94
😊

w77d
één enm is akarok kezdeni vele, nekem is van eredeti gyüjtõim 😊

norbi2fraktal
igen olyat tett be, és sajna nekem benn van az elõzményekben mer a chrome nem hozta elõ,és kimásoltam a linket... de ne aggódj nem lehet kezdeni semmit a mer, ha egyszer be regisztráltad akkor már nem lehet még 1 user....

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

w77d
és milyen képet raktál be?? befigyelt a serial? XD

Bence94
õ lenne az...

köszi, délután megvettem a FEAR Goldot 1Kért, eredeti csomagolásban (nem TS verzió)
Lost Planet: Extreme Condition kár h nem 1K😊 de majd jövõ hónapban megeveszem, bár a FEAR 2 van tervben

norbi2fraktal
Battlefiled BC 2

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

w77d
hehe XD

IMYke2.0.0.0
Én nem láttam, melyik játékról volt szó? 😊

Bence94
hogy én mekkora hülye vagyok... Mindegy nagy baj nincs. A KÓDOT NEM TUDOD HASZNÁLNI MERT MÁR BEREGIZTEM!!! valaki törölje pls.

Atkamon
Hát igen, én is Saturn-ban vettem azt karácsony elõtt kemény 1200 forintért eredeti dobozban.

IMYke2.0.0.0
DMC4-re én is vadásznék - de pécsi MM-beli 5.190 Ft-ért inkább nem kell 😊
CDGalaxis-ból kéne rendelni, majd egyszer :_)

Bence94
én még karácsonykor starunban vettem "csapj le rá" akcióban össze voltak dobálva játékok és akkor akadtam rá hossza keresgélés után a lost planet-re dmc 4-re és prey-re 1.kiadásban 1200 ft-ért 😊

balee4
Tegnap semmi gond nem volt vele, fél perc alatt már a játékban vagyok.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Ez már nem hangzik olyan rosszul, mint pár napja...

robotnyk
már nem vészes, elõzõ másfél nap vagy ment rögtön, vagy 1-2 percet kellett várni max.
IMYke2.0.0.0
Basszus!
A World in Conflict Patchek:

- World in Conflict Patch v1.000 - v1.010 (English): 971,8 MB
- World in Conflict Patch v1.010 - v1.011 (English): 400,33 MB
<#wilting>

IMYke2.0.0.0
AC2-vel tudsz játszani? Szerverek?

IMYke2.0.0.0
Pécsett vettem, igen.
Írom az áraikat :
* Lost Planet: Extreme Condition: 1990 Ft
* FEAR GOLD Edition: 990 Ft
* World in Conflict: 990 Ft
* Damnation: 1990 Ft.

balee4
Megjött az Assassin's Creed 2, Mercenaries 2.

ezt a pécsi MMben vetted? ha igen holnap elnézek arra😄
mennyibe kerültek? nem tudom felnagyítani a képet:S

w77d
szerintem nem vészes...

Bence94
mondjuk a a gyk dizájn szerintem undorító...

w77d
a GYK sorozat sok normál kiadású játéknál igényesebb. A mellékelt leírásokat és az anyagminõséget illetõen is.

<#wink>
Amúgy nagy genyó a CD Projekt is, mert úgy állítja be a GyK sorozatát, mintha valami nagyon exkluzív sorozat lenne, pedig csak ugyanolyan "zsebpénzbarát" sorozat, mint pl az EA classic. Igaz, legalább tényleg igényes a kivitelezés.

IMYke2.0.0.0
Teljes mértékben a szívembõl szóltál... az utolsó mondatod pedig aztán végképp ütött, mert én is így, és ezért szoktam vásárolni 😊

Akkor holnapután MM-ba is be kell néznem ^^ Damnation-t amúgy is terveztem megvenni, mert nekem nagyon tetszett (annak ellenére, hogy mindenhol szét van fikázva). Legalább nem foglal tovább helyet a próbaverzió 😊