Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Bizony.
Nagy genyó a MM... minden Gyémánt Kiadvány 4 ezer Ft-tal drágább, mint a CDGalaxisban!
A FEAR 2 miatt mentem az üzletbe - de nélküle jöttem ki, mert 5.190 Ft-ért tehettem volna táskába...
Hát bekaphatják.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Damnation is 990 volt?

IMYke2.0.0.0
Valamikor megkomponálom a teljes gyûjteményem is, de sokáig tartana 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem bírtam magammal, és költöttem... és most megvettem a normálisabb kiadásban is a FEAR Gold-ot is 😊

Munkahelyemen készült a fénykép 12 MP-bõl nyomorítva.

fery02
Végülis nincs nagy különbség, csak alapjában változik meg a játék hangulata ettõl a cenzúrázástól. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Bence94
szerintem meg illúzió romboló... eladó ha kell valakinek 1. kiadás! jó lenne egy platinumot rendelni valahonnan.csak magyarítás akkor meg nem lesz a kieghez... cdprojekt pedig szarik rá írtam is nekik de azt válaszolták, hogy szerintük ez nem vágott és van rendesen benne gore...fasznak kell egy cenzúrázott verziót kiadni béna fordítással.az a baj ezzel a céggel, hogy nem mindig igényes a fordítás rád is kényszerítik angolt nem mindig hagyják benne és patchet se lehet valamikor rakni mert teljesen más való...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Daell Drow
Nos azt kel mondjam ez is cd projektes verszegeny valtozat.
Csak nekem kozben megvan masoltan is a pak es azt vittem vegig eloszor es onnan remlet a szakados testreszek. Amugy nagykulonbseg nincs a 2 kozott (most probaltam ki) tenyleg csak a szakado testreszek vannak, de az se mindig. A ver az alig eszrevehetoen kevesebb.
Shep
Köszi, akkor jó lesz így is. 400Ft is számít, az már 1/5-öt jóárasított játék ára 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
nem kérnek személyit elég ha a nevet mondod be...

E-mailben fognak értesíteni, ha megérkezik az átvevõhelyre. Hogy bárki átveheti-e? Passz. Gondolom kérnek egy személyi igazolványt meg egy aláírást.
Én is épp ma rendeltem elõször Pick Pack Pontba. Várhatóan legkorábban csütörtök délben érkezik meg (bár csak pénteken tudom átvenni, de 5 napig ott tartják).

robotnyk
mivel fizetni kell érte, gondolom ott is átveheti bárki, a másikat passzolom
Shep
Ha galaxisból rendelek és ilyen pickpack pontban való átvételt választok. Akkor ott csak én vehetem át a cuccot, vagy más is eljárhat helyettem? Felhívnak mikor megérkezik a cucc?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fery02
Ha nem látsz rajta semmi cdgalaxis-ra utaló szöveget, akkor légyszi szólj, mert lehet beruházok egy ilyenre én is. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Daell Drow
ep keznel volt a fotogep

az hogy ez mien verzio fogalmam sincs.
Dj Tommy
Tudnál a dobozáról képet felrakni?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Daell Drow
hat nemtudom, en mikor toltam akkor volt boven ver meg leszakado test resz. Nekem elso kiadasos gold verzio van, még 5e vetem jopareve.
w77d
a vér meg a leszakadó testrészek. az itthon kaphatóban az nincs

Daell Drow
Mi a kulonbsega sima es a cenzurazot fear1 kozott?
IMYke2.0.0.0
Ó. Ez nem jutott eszembe, de van benne valami.

Dj Tommy
Akkor azért volt drágább<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

IMYke2.0.0.0
Nekem nem tûnt annak 😊

Dj Tommy
És az is cenzúrázott verzió?

IMYke2.0.0.0
Az eredeti kiadásút nem találtam, amikor megvettem... Én tejeltem nekik az 1.990 Ft-al 😊

Dj Tommy
Az a szégyen szerintem, hogy elkezdni nekem a faszi, hogy többet már nem lesz a Stalker az mm-ben, és most meg van, szívesebben vettem volna meg az eredeti csomagolású Stalker Clear Skyt, mint a Gy.K.-t(A Gy.K.-t a cdgalaxistól rendeltem)

Ja meg egy másik érdekes árazás.
Ugye van az eredeti FEAR Gold edition és a Top Selleres kiadású, az eredeti kiadású 990Ft a TS-es 1990ft<#vigyor>

Rage47
fear2-t nehogy vegyél, nem éri meg a pénzt
én vettem karácsonyra, mert gamestar ajándék volt, de nagyon gyenge egy gém
amúgy szivesen odaadnám, csak sajna hozzáadtam a steam accomhoz
IMYke2.0.0.0
FEAR2-t akkor én sem veszek szerdán... <#schmoll2><#rinya>

IMYke2.0.0.0
Igen, az eredeti csomagolásosra én is lecsaptam már a múlt hónapban 😊))
A "Gyémánt Kiadás"-sorozat eléggé fura lett mostanság 😞

Dj Tommy
Ma voltam MM-ben Pécsen, Fear 2 Gyémánt kiadás 5190 ft<#szomoru1>

A Stalker Clear Sky eredeti csomagolás 1990Ft, a gyémánt kiadásban meg 4990Ft<#wow2><#eplus2>

w77d
ejj ott már be akartam vásárolni csak az a baj hogy durvák az árak...

egyszer gyere el a Holdfény Játékboltba és meglátod ki mindenki tud örülni ilyen és még ilyenebb figuráknak...
balee4
Tök mind1 sztem, értitek. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

<#zavart2>

Rage47
miért így írjátok mostanában, hogy "berendeltem"? az meg-rendeltem, nem?
balee4
Na berendeltem az Assassin's Creed 2-t, Mercenaries 2-t, elvileg szerdán jön.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Nagyon szíp, gratulálok, ezek közül nekem csak a Mass Effect 2 CE és az AvP van meg.

Rowlend
Nem rossz

GET OVER HERE!

w77d
nna miva? XXXXD

Rage47
<#mf2>
w77d
így most ezek vannak itthon behányva a sarokba XD

w77d
nna akkor az elmúlt másfél hét eddigi megérkezései (még pár dolgot várok). A képek picit szarok mert telóval készültek oszt nem bajlódtam lencsetisztítással meg ilyenekkel XD

w77d
vááárjáá

robotnyk
screenshot, or never happened! :p
w77d
nnna megjött a Bioshock 2 Ce... gyerekek van súlya a csomagnak. Benne bakelitlemez, 200oldlas színes keménykötésû minõségi artbook, zenei CD, 3 db plakát. A nagy tok belselye plüssözött... Én még ilyen igényes és gyönyörû CE-vel sosem találkoztam....

IMYke2.0.0.0
Így van. És nekem ezzel semmi bajom.

Atkamon
Na látod... más ugyanígy érez egy CE játéknál, amihez adnak egy figurát, vagy bármilyen más gyûjthetõ dolognál...

w77d
pontosan.. ilyen speckó kiadásoknál a birtoklás ténye a legjobb 😊

IMYke2.0.0.0
Én közel 20.000 pénzért megvettem az Alien Quadrology-t annak idején, úgy 10 éve. Hát, megvallom férfiasan, amikor kezembe foghattam, és tudtam, hogy tõlem már soha senki sem veheti el, akár egy meztelen nõ is állhatott volna mellettem, nem érdekelt volna!
A legbecsesebb DVD-im között tartom számon azt a díszcsomagot!

w77d
és mi8ért gyûjtenek az emberek 1:18-as modellautókat? azokat sem gyerekek veszik, emrt 20-40ezer ft egy szép példány... én emgvettem a Bioshock 1 Ce-t anno és kiraktam a bábut a polcra.. olyan jól esõ érzés hoghy ez is emgvan...

nonicks
nem tudjátok-e hogy a Machinarium kapható lesz-e Magyarországon?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

IMYke2.0.0.0
Akkor nézz meg egy "The Big Bang Therory" részt, vagy Youtube-on Star Trek-, Star Wars- és más egyéb rajongói videókat!