Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azokra persze már máskép tekintek, akik megszállottan gyûjtik ezeket.
Úgy értve, hogy sorban szedik le a játékokat és egybõl ki is írják DVD-re, megcímkézik és teszik fel a polcra a többi közé, oszt büszkén hátradõlve nézegeti a gyûjteményt, hogy "mennyi játékom van és ez mind ingyen".
Én már jó pár éve nem írok ki semmi warez-t sem DVD-re, hanem ami nagyon érdekel azt lekapom, a gépen úgyis elfér. Ha meg megtetszik és érzem, hogy fogok még ezzel foglalkozni a késõbbiekben is, akkor megveszem, ha van rá pénz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
El is slattyogtam a bankba, rákérdeztem, és valóban! Azt mondta az ügyintézõ hölgy, hogy akár külföldrõl is rendelhetek a kártyámmal (Visa Electron), nem szükséges dombornyomott kártya.
A napokban szerintem sort is kerítek egy-két régóta áhított játék beszerzésére ^^
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Virtual SimRacing
Így sem olyan vészes, szerintem:
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
rohadjanakmeg
jó hogy nem írják rá, hogy a cracket a szokásos helyrõl szedd le hozzá
Game.co.uk
Thief: The Complete Collection £5.99
2.35 font a kiszállítás ha több játékot rendelsz innen akkor nem emelkedik ugyanúgy 2.35font lesz!
Next PC upgrade: 2022
-Oblivion GOTY
-Thief: The Complete Collection
-Alone in The Dark 5
Ez így 8035Ft lenne!
Next PC upgrade: 2022
Amúgy nem tudok róla semmit. Gyanítom, hogy CD tokban hozták forgalomba, de erõsítsen vagy cáfoljon meg valaki, mert ez engem is érdekelne.
tehát hogy mennyire igényes, stb? mert már eleve a borító is kisebb, kb ps3 méretû, de legalább normálisan néz ki 😊
és hát 2500-ért a may payne 1-2 eléggé jó vételnek tûnik
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Csak azért vettem meg, mert olcsónak ítéltem meg, és mert kíváncsi vagyok rá - WRZ-ben nem szereztem meg.
Bár nem vagyok elvetemült gyûjtõ, azt gondolom, ennyi még belefér. <#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe>
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Csak arra figyelj, hogy új CD kulcsokat kell majd kérned e-mailben a forgalmazótól...legalábbis az én idõmben kellett mindenkinek a "Legjobb választás"-os verzióhoz.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
ma megvettem a Dirt2-t vgahoz járó kód formájában 3Kért😊 szerintem nagy üzlet volt😊
Köszi
8k, hát igen, nem volt olcsó, de muszáj, hogy az alapjáték mellett ez is meglegyen. Bioware játékoknál meg nem ismerek warezt.
Amúgy átlagos kiadás, semmi extra: (+van egy elõrendelõi kód egy íjhoz)
De jól mutat a Collector's Edition mellett.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Én nemrég vettem a Cryostasis játékot 2Kért,de a physx patchet nem tudom felrakni!
"There is no supported version of Cryostasis installed on your computer"
Ha vkinek megvan eredetibe leírná,h sikerült felreakni?
Szép, vastag kartondobozban vannak a cuccok. 100 oldalas kézikönyv (angol), egy nagyon szép art book milliónyi ábrával, a tokban pedig 3 lemez, a játék, egy "így készült" dvd, és egy kb. 50 perces National Geographic dokumentumfilm, amiben tudósok Will Wright-al közösen tanulmányoznak érdekesebbnél érdekesebb élõlényeket.
A játék pedig nagyon tetszik, asszem beszerzem majd a kieget is ^^