Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Nekem eléggé bejövős, csak most a 6. misszónál már nagyon rányomta a bélyegét a játékra az, hogy ugyan azon a mappon kell újra végigverekednem magam. Annyi az eltérés, hogy máshol és más NPCk/coinok/stb. vannak (és nagyobb baj, hogy nem először ismétlődiknek a mapok a játékban). Remélem ha ezzel végzek, akkor többször nem lesz ilyen, bár erősen kétlem. Más problémám egyébként nem is volt vele, az a 25 óra pedig még akkor is baromi élvezetes volt, ha most azt mondanám, hogy kész, vége, ennyi volt. $4 -t símán megér!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
tomsolo ajánlását elolvasod, és nem is kellett volna mást.
Nyilván, a játék már megvan, de azért olvasd csak el, hogy ő mit írt 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Megleptem magamat ma egy Styx: Master of Shadows-al (3.99$-ért). Remélem jó lesz. Nagyon tetszik a videó alapján. Bár elég megosztó teszteket olvastam róla. Viszont nem igazán érdekel.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.11.22. 12:41:06
Scooter
Ó, köszi. Pedig ma néztem az oldalt. Akkor még nem volt semmi. Steam-en már megvan, de ez gyöngyszem kötelező GOG-ra is! <#eljen>
grebber
Ide nem láttam beirva (bár lehet csak vak vagyok)
MS storeba a Forza Horizon 3 árán vágtak egy szépet. Alapárnak is ennyinek kellett volna lenni 😊

Next PC upgrade: 2022

ZsZso
Google Play Store (Android) - LEGO® Jurassic World™ - 370 Ft :C
/nincs benne IAP/

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

mooo
Létezik olyan,hogy hangulatos a grafikája? 😄 Mert nekem elsőre ez jutott eszembe róla. Nagyon tetszik <#eljen>
HeadHunter86
Kösz a tippet. Ezt lesem én is 😊

Jim Morrison
<#banplz>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

TBTPumpa
Imádtam őket! Örülök neki, hogy még ma is készülnek olyan játékok! Ezt rögtön meg is nézem!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.21. 20:27:30

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Nem tudom, hogy itt ki szerette a Commandost vagy a Desperadost, de most Japánba költözött a műfaj, és mától játszható a Shadow Tactics demója (Steam, GOG).
Tinman
Ha lesz 5 dolcsis pakkban tuti berántom... főleg, ha kártyás :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Pedig simán csak sportesemény, pl. futás:

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Erre is érvényes az oldalon használható BLACKFRIDAY11 kupon kód!
//14,41 euro lesz belőle.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Azoknak, akiknek még nincs meg egy sem, és azoknak, akik nem ódzkodnak a Beamdog-féle Enhanced verzióktól: "Baldur's Gate: The Complete Saga" - 73% - 16,19 euro (= ~5,000 HUF)

* Baldur's Gate: Enhanced Edition
* Baldur's Gate II: Enhanced Edition
* Baldur's Gate: Siege of Dragonspear DLC

//Nekem csak a DLC nincs meg, jó lesz majd STEAM szélek alatt.

SzirmosSzisza
40-ért vettem pár hete az alap verziót, de visszaváltani már nem tudtam, mert elértem a lvl 9-et, feelsbadman 😞
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2016.11.21. 17:08:18

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Voltan
Mekkora szmájli már 😄😄😄😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Free weekendhez kapcsolódóan akció is indult, Overwatch Origins verzió 60 helyett 35 európa.
Atisz
Nekem is tetszene, de annyira el vagyok maradva (rengeteg horror jték van, amit még végig kéne játszanom, pl. Amnesia - Justine, vagy akár a 2. rész), hogy mire erre kerülne a sor, már bőven 75-80%-os akcióban lesz.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Teljesen legális, bejegyzett szervezet. Persze ezt senki nem említi, amikor az éppen aktuális amerikai nagykövet kioktat minket demokráciából és toleranciából.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Eretnek! :-D

Tinman
KKK? Csak okosan

3Error
Nyilván a kábszerek kereskedését nem jelzi... k-k-k... <#zavart1>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Ezek igazak, lásd South Park 18. évad 9. rész. <#nyes>

Bár bevallom, a Last of Us-t, az Until Dawn-t, Heavy Rain-t, Beyond: Two Souls-t és The Division-t "gameplay nézés" formában fogyasztottam el és nem igazán érzek igényt arra, hogy beszerezzek egy PS-t a végigjátszásukért. Bár a Two Souls-nál elkezdtem PS3-akat nézegetni. <#idiota> (a Division meg egyáltalán nem izgat már, nem is tervezem a beszerzését)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
Nem is értem miért nem jelzi ki, mert elvileg pont ez is lett javítva ~1.5 hete. Amúgy nálam sem jelezte ki, hogy írtál, ment vissza is.

wesker24
Irtam neked privátot sorry hogy csak most reggel irtam neked de az ostoba SG nem jelezte hogy tegnap este írtál nekem csak ma reggel vettem észre.
zorrobomber
3. Tirexi megelőzte a korát <#idiota>

wesker24
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vazee ez nagyon komoly gratulálok hogy Jessicát sikerült megmentened mert ugye a Chapter 4-ben sokan elhibázzák a QTE-t vagy túl lassúak ahhoz hogy megmentsék Jess-t de ha sikerül megmentened Jess-t akkor az utolsó Final Chapterben irányíthatod újra a bánya egyik lezárt új területén, de nem hiszem el hogy kihagytad az egyik legfontosabb 6-dik Utolsó LOSS Totemet (aminek a következménye már tudod mi amikor a kapcsolóhoz rohansz és mindannyian bent égnek,) És ahogy látom téged is a jó szíved vitt a sírba nálam nem így volt I hate Emily, szóval én bizony amikor lehetett saját magam mentettem xD, És igen az a Totem amit találtál az csak akkor válik valóra amikor Mattnek adott a Flare Gun-t mert akkor ha meg is akarja védeni Emilyt nála van a Flare GUN és túléli a Wendigo támadást. És ami Josht illeti nem hiszem el hogy figyelmen kivül hagytad a Guidance 3 Totemet (Watermil Totem amikor Sam valahova felmászik) mert ugye mindenki Mike-t követi és figyelmen kivül hagyják azt hogy a Watermillnél jobbra lehet fordulni (Guiadance 3 Totem) is kihagytad az egész játék legfontosabb CLUE-ját 😄 aminek az lett a vége hogy Josh feje szétroppant. És ami a Finálét illeti mindenki a SWITCH-hez rohan ás rájuk robbantsa az egész házat, amikor én először játszottam vele haver PS4-én akkor én egy karaktert kivéve, mindenkit megmentettem sikerült mindenkinek kijutni a házból SAm-et kivéve mert ugye a Last Don't Move Sequence-nél a Controller kicseszett velem és megmozdult szóval SAm feláldozta magát a többiekért 😄 .
Matt meghalt, felszúrta az egyik wendigo egy kampóra. Gondolom, h ha odaadtam volna neki a jelzőpisztolyt, akkor életben marad. Azt írta a Butterfly Effectsnél, hogy nem volt nála mivel megvédeni magát. Az a gáz, h találtam egy totemet, ahol azt mutatta, h adjam oda neki Emilyvel, én hülye mégse adtam. 😄 A másik Joshua volt. A wendigóvá alakult huga (Hannah) ölte meg. Szerintem itt valami bizonyítékot kellett volna találnom. Kiírta, h Sammel nem találtam meg egy fontos bizonyítékot, utána meg, h Joshua nem ismerte fel időben a hugát. Aztán, amikor már örültem, h legalább hatan megúszták, Sammel rárobbantottam a házat Mike-ra, Ashley-re és Emilyre. Sam, Chris és Jessica maradtak életben.
wesker24
Vazee nem hiszem el hogy te is bedőltél ennek a trükknek hogy egyből a kapcsolóhoz rohantál és rárobbantottad 3 karakterre a házat pedig annyi előjel és totem figyelmeztetett arra hogy ne csináld mert ebből nagy baj lesz, kitalálom melyik két karakter halt meg, Jessica mert nem voltál elég gyors vagy túl lassú voltál, a másik meg Matt talán mert amikor kellett volna nem saját magad mentetted, kíváncsi lennék kire robbantottad rá a házat Mike Ashley és Emily ?
Until Dawn pipa. Huh. Rég szartam már ennyit a játékon. 😄 Párszor még el is kiabáltam magam ijedtemben. Amúgy nagyon jóféle volt. Sztori fordulatos, meglepetésekkel teli, folyamatosan újabbnál újabb meglepetéseket okoz. Sok benne a választási lehetőség és sokféleképp alakulhatnak benne a dolgok. Bizonyos döntések fejezetekkel később is visszaüthetnek. Az az érdekes, h van egy "Butterfly Effects" menüpont, ahol lehet látni, h bizonyos történéseket milyen döntéseim befolyásolták. A grafika csillagos ötös, szinte már CGI szintű, egyedül az arcanimációk voltak talán eltúlzottak. Igaz, h azt is ilyen motion capture-rel csinálták, de a Beyond Two Souls egyik "hogyan készült" videója jutott a játék közben eszembe, amiben mondták a színészeknek, h nem kell eltúlozni az arcmimikákat, a kamerák gond nélkül felismerik őket, játszanak természetesen. Na itt mintha ezt elfelejtették volna mondani nekik. 😄 Játékmenetet illetően a játék nagy részében mászkálunk, nyomokat keresünk, tárgyakat biszbaszolunk, na meg vannak az akciórészek, amik QTE, meg lövöldözés időnként. A legfontosabb rész azonban a döntési lehetőségek, amit ugye már írtam. A mínusz talán az, h Pro ide vagy oda, azért időnként bizony beugrott 30 FPS alá (hiába, konzol az csak konzol marad). Lesz még biztos legalább 1 végigjátszás, mivel
mindenkit életben lehet tartani és nekem csak hármat sikerült. Örültem nagyban, h jej, csak ketten haltak meg, aztán 3 szereplőre rárobbantottam a házat a végén és bennégtek. 😄
Szal még egy "perfect" végigjátszást azért meg kéne csinálni. Meg arra is kivi vagyok, h bizonyos helyeknél ha máshogy döntök, akkor hogyan játszódnak le a jelenetek.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.11.20. 23:26:15
Ráadásul a Wasteland 2-höz két kulcsot adtak (a második egy extrák nélküli, de a játékot tartalmazó kulcs volt), ahogy a Broken Age-ből is.
IMYke2.0.0.0
Direkt használtam többes számot, hátha leesik, hogy nem neked szól, hanem általános...

Attól függ mely játékok. Anno emlékszem h nagyon bántam h a Wasteland 2-t kihagytam mert 20 dodoert lehetett volna beszállni es több mint egy évvel később sikerült csak behuznom nagyjából ennyiért Nuuvem-rol. Divinity: Original Sin + Pillars of Eternety is kellemesen tartja az árát.

Szal van amire ez annyira nem igaz. (persze 4-5 évvel később minden behúzható emberi áron ...)

Pár név miatt én speciel nem tudok igaz híve lenni a "0 Day nem veszünk / Nincs előrendelés / No kickstarteres támogatás" vallásnak. 😊
grebber
Az a baj, hogy rossz embernek írogatod ezeket. Engem nem igen érdekel semminek az ára úgyis akkor veszem csak igen akkor jól tudja már az egész világ...<#eplus2>

IMYke2.0.0.0
Nem kötekszem --- de sejtettem, hogy az "előrendeléses" / támogatásos (leosztott ár), mint érv előkerül.

Kis mókusok: olyan világot élünk, hogy egy játék már a megjelenésének évében is kaphat akár 33-50%-ot egyes Fehér Szájtokon... hogy a Szörke (de nagyrészt megbízható) Szájtokat ne is említsem.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.11.20. 17:45:51

grebber
Nem tudom mennyire nézegeted a kickstarteres dolgokat.... De halkan jegyzem meg kb mindegyik drágábban kerül a "boltokba" mint amennyiért most megveheted. Ez egy nagyon fasza kis cuccnak ígérkezik (van akik támogatják őket mert tetszik nekik). Majd én is beszerzem egyszer.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.11.20. 17:26:54

IMYke2.0.0.0
Gyerekek, ennyire fontos, hogy egy DEMO-val játszhassatok?
2017-ben jelenik meg a játék --- ha ---, nem értek rá akkor megvenni, amikor elkészült?

grebber
Ha pénz kérdése, kifizetem a részét azt majd kifizeti nekem ha lesz neki.

Tinman
Addig nem várok, max holnap estig.

wesker24
Engem persze hogy érdekel de sajnos én csak decemberben tudnák fizetni érte mert novemberben elég sok csekket kellett feladnom !
Tinman
Agony PC játékhoz backer társat keresek! (A játék mindenképpen elkészül már.)

Kickstarter
Steam

~7.000 Ft-ra jön ki az early birdy, nem rossz ár érte + a játékon kívül jár még a név feltüntetése, meg persze wallpaper pakk és exclu updatek.

Na most van ebből egy ~12.800 Ft-os pakk is, az 2 kulcsot ad, tehát darabja 6.400 Ft-ra jönne ki.

Ha backelünk már kapjuk is a Steam-es kulcsot egyelőre a DEMO-hoz!

Érdekel még valakit a játék annyira, mint engem? Mert akkor a dupla pakkot venném!
(Legkésőbb holnapig estig várok, ha nem jelentkezik senki veszem a szimplát.)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2016.11.20. 10:11:07

3Error
Me too. <#eljen>

IMYke2.0.0.0
Egyetértek. <#eljen>

grebber
Ebből kéne egy fullos UE4-es folytatás. Vagy mivel a HD remastered korát éljük tolnak bele kicsit nagyobb textúrákat azt visszatehetnék steam-re.

Atisz
Akkor viszont nem sok vizuális javítás van rajta, mert az eredeti tök ugyanilyen (szép is volt annak idején).

Tinman
Megathx!

Totti5
Ahol lehet és ahol a legjobb az ára, most még "elfogyott" státuszok vannak. Amint változik és lehet rendelni, majd szólok.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Muszáj, mert be kell szereznem és még mindig nem tudom honnan rendeljem elő, mert a kérdésem a másikban ignoráltad.