Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én Ps3-on játszottam annó a Last of Ust, szóval én már az 50 fps-nek is fogok örülni a PS3-as 30 fps-hez képest. Számomra ez marha messze van a dealbreaker problémától. Egyébként igazad van. Igazából majd az új címek fogják megmutatni mit tud majd a pro és mit nem. 2017-től indul az igazi tesztidőszak ,amire immár teljesen felkészülve várhatok.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.11.23. 11:30:43
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
De értem én, ps topik ott ps-ről csak jókat szabad ugye.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Lehet finghámozásnak hívni, de én direkt a Last of Us tökéletes verziójára vártam, és ezzel most meg vagyok szívatva. Nyilván a PS3-as multiplatformokhoz képest álom ahogy fut, de akkor is tüske, hogy nincs számomra igazán jó választás. Számodra van, mert neked mindegy, de az a saját vásárlásomnál, hadd ne érdekeljen.
Mindenesetre összességében a Pro a jobb masina, azt venném (azt fogom venni), nem a simát, egy-egy kisebb melléfogás miatt.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem drámázom túl, ellenben zavar, ha egy Sony kategóriájú cég állít valamit, majd mégsem úgy van...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De rendben, elhalványítható a "kifutóban lévő", a hangsúly az elmebeteg árazáson van.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
De elfogadom, hogy ez kevésbé hiteles és inkább adok azok szavára akik bizonyítottan játszanak vele időről időre.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Valóban nem az Egyesült Államokban vagyunk (ahol rendszeresek a halálesetek, mivel a négerek szó szerint letapossák egymást az adott áruház nyitásakor), de azért szerintem nem is annyira gyászos a dolog (mint pl. az általános fogyasztói kultúra tekintetében).
És egy kis aktualitás: gyerekek, EZ most vicc, vagy tényleg 9500 Ft-ért árulnak egy kifutóban lévő multiplayer játékot, ami ráadásul nem is collector's edition? <#csodalk>#csodalk>
Csak azért kérdezem, mert bár wishlistes, de csak multis játékoknál nálam a felső határ 4-5 ropi (szerintem nem vagyok egyedül) ás ez bizony már jócskán 1 éves cucc, valamint ennél az árnál még steam-en direktben, 0%-os akcióban is olcsóbban beszerezhető <#vigyor2>#vigyor2>
Még valami: valaki próbálkozott már ezzel a nobox-os hülyeséggel? Amúgy is fenntartásaim vannak a Cenegával (Dishonored) kapcsolatosan, tehát tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.11.23. 09:49:56
Ha megnézed a hazai disztribútor árakat rá fogsz jönni, hogy Aqua is pl. pár % árréssel operál. Ez nagyjából 3-4%, gyakran annyi se. Na most te BF alkalmából azt várod, hogy a 100.000 Ft-ért beszerzett, majd 104.000 Ft-ért árusított VGA kártya legyen 70.000 Ft? Miért tennének ilyet? Ilyet maximum 1-2 termékkel lehet megtenni ami mondjuk garból visszajött és semmi baja, de BF-en el lehet sütni. Nem amcsiban vagyunk, ahol ez a fajta reklám megérné... mert azért ez reklám.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.11.23. 09:18:01
Semmi ilyenről nincs szó. A gép megfelelően működik ahogy azt kell neki, probléma nélkül.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Itt is kötelezően bejelőlést kérek. 😄 Bloodborne remélem megvan már. 😊
Még gyerekcipőben van a pro, de majd kijavítják a problémáit.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.23. 09:06:45
Nyertem egy Dungeon 2-t vegre steamgiften juhej.Nagyon ritka dolog ez.
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Dragon Age™: Inquisition - Game of the Year Edition jó is lenne ennyiért (a DLC-k miatt, alapjáték 2 éve megvan már). Ám fizu csak jövő hét pénteken lesz, addigra meg már lejár ez a dolog.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
CDKeys: "Starcraft 2 Battle Chest 2.0 PC - Pre-Order - Key will be available on or before 29th November 2016
Ára: 27,59 euro (~8520 Ft)
Benne:
* Starcraft 2 : Wings of Liberty
* Starcraft 2 : Heart of the Swarm
* Starcraft 2 : Legacy of the Void
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyedül a Dungeons 2 ami nincs meg, de ennyit nekem nem ér.
1$:
Volume
TIS-100
Legend of Grimrock 2
BTA:
Infinifactory
The Secret World
Dungeons 2
14$:
Grim Dawn
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Majd egy év múlva beszerzem a teljes évadot, a franc se akar már drágán bétatesztelni.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Amcsik különben is imádnak dobozos játékokat olcsósítani......... a digitekkel szemben 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mert van kint haver, megtudná nézni 😄
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Felpörgetettetek a Styx: Master of Shadows-val, beszereztem én is 785Ft-ért. <#vigyor>#vigyor>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
- quick save bárhol működjön (frusztráció csökkentése érdekében)
- ne siettesenek (szeretek szépen lassan végigmenni mindenen, útálom a rohanást és csak stresszel)
- ne respawnoljanak / ne csak ideig-óráig lehessen hatástalanítani az ellent, hanem örökre (nem jó folyton hátra nézelődni)
A Commandostól kezdve a Deus Exen át a Sniper Elite (vagy akár az Assassin's Creed)-ig mindenre rá lehet húzni - és ezeket mind szerettem is.
(Szerk: és persze a fentiek miatt a Styx is kellemes élmény volt)
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2016.11.22. 15:32:11
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.