Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

60-ról 55 fps az minden csak nem számottevő különbség. Játék közben ha te fps-t számolgatsz akkor lelked rajta. Engem a legkevésbé se érdekel (és valószínűleg 5 fps különséget még Sasszem Tinman se vesz észre).

Én Ps3-on játszottam annó a Last of Ust, szóval én már az 50 fps-nek is fogok örülni a PS3-as 30 fps-hez képest. Számomra ez marha messze van a dealbreaker problémától. Egyébként igazad van. Igazából majd az új címek fogják megmutatni mit tud majd a pro és mit nem. 2017-től indul az igazi tesztidőszak ,amire immár teljesen felkészülve várhatok.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2016.11.23. 11:30:43

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

darkSectorxxx
Olyan is van aki pro-n a még nem peccselt játékot is szebbnek látja...ha így nézem, akkor valóban kár a sony-nak erőlködni.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Scooter
Esetleg ha valakinek olthatatlan vágya van cserélni. Ezek vannak: Off-Road Drive, Sniper: Ghost Warrior 2, Trapped Dead: Lockdown, Enemy Front, Gauntlet Slayer Edition, Meridian: New World, Alien Rage.
darkSectorxxx
Engem ezért a ps topikban keresztre feszítettek már, amikor régen ígérgettek, most meg az árkülönbséghez képest 250 vs 400 euro lofasz tudás miatti csalódottságom és hogy ennek hangot adok.

De értem én, ps topik ott ps-ről csak jókat szabad ugye.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

PS4-en sem végig betonstabil a 60 fps, de többnyire igen, Prón meg sajnos nagyon nem. Te lefityálhatod az "5fps-nyi" különbséget, is lehet az is, hogy téged nem zavar. Én viszont ezen a videón jóval zavaróbbnak tartott a Pro-verziót, míg látványban alig jön ki különbség (a natív 4K-snál viszont látszik, és az szépen tartja is a 30 fps-t). Szóval ez alapján a Sony saját játéka esetében az új és drágább gépnél egyértelműen az az inferior verzió, ami gáz. Viszont más játékoknál nem nagyon van ilyen probléma (azért lehet, csak nem tudok róla), aminél volt (WD2) patchelték, és jövőbeliéknél is meglepő lenne. Nem értem, hogy a LAst of Us patcheléséről miért nincs hír.

Lehet finghámozásnak hívni, de én direkt a Last of Us tökéletes verziójára vártam, és ezzel most meg vagyok szívatva. Nyilván a PS3-as multiplatformokhoz képest álom ahogy fut, de akkor is tüske, hogy nincs számomra igazán jó választás. Számodra van, mert neked mindegy, de az a saját vásárlásomnál, hadd ne érdekeljen.

Mindenesetre összességében a Pro a jobb masina, azt venném (azt fogom venni), nem a simát, egy-egy kisebb melléfogás miatt.
Ez viszont teljesen jogos észrevétel. Tényleg ez volt a feltétel.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman

Nem drámázom túl, ellenben zavar, ha egy Sony kategóriájú cég állít valamit, majd mégsem úgy van...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Igen, de ugye tudom idézni azt az ígéretet mely szerint szarabbul nem futhat és bizony ez a frame-re is vonatkoztatva volt Sanyi által.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Köszönöm szépen....Kéne hozzá még valami játék, mert egyelőre semmim sincs hozzá...Most van a nagy játékvadászat.

Atisz
A multiplayer only játékok egyébként hamarabb is évülnek el (kivéve persze WOW és CS variánsok).

De rendben, elhalványítható a "kifutóban lévő", a hangsúly az elmebeteg árazáson van.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Gratula. Jó szórakozást hozzá! 😊
Atisz
A legutóbbi magasra értékelt steames kritikák állítása szerint 😊

De elfogadom, hogy ez kevésbé hiteles és inkább adok azok szavára akik bizonyítottan játszanak vele időről időre.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Scooter
Ezt én se igazán értettem, hogy kifutóban, de biztos. 2015. okt. 23.-án jelent meg. Nekem pl. semmi se kifutó, amíg végig nem játszom. Persze engem a multik hidegen hagynak általában.
Totti5
Ez nem PC, hanem FIX HW, emiatt bele kell nyúlni a fejlesztőnek hogy optimalizálja az új FIX HWra azt. Létezik olyan már megjelent játék ahol pár frémmel kevesebb tud lenni bizonyos helyzetekben. Van ahol jobb. Szinte az összes ma és az elmúlt hetekben megjelent játék kap pró peccset, mellyel az esetleges problémákat orvosolják. Pl a Watch Dogs 2nél is volt ilyen, de már javították, fix frémmel megy. A jövőben megjelenő játékok pedig ahogy haladunk előre az időben már a fejlesztési fázisban megkapják eztet. Nem kell túldrámázni Prón minden jobb, kivéve ami nem de abból pár darab akad még most.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lostprophet
Egyébként ezt ki mondta, hogy kifutóban van? Lesz hozzá még DLC, illetve folyamatosan patchelgetik.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

darkSectorxxx
Vannak furaságok, de folyamat peccselik.

darkSectorxxx
Hát moat van mit venni, ma pl már elkezdődtek az akciók. 😊

Nem kamu, de a szarabbul fut 5 fps-t jelent pl. last of us remastered esetében és míg ps4-en 1080p-ben megy ps4 pro-n 1800p-s képet downscale-li 1080p-re....Azért így kicsit másként hangzik a dolog nem?

Atisz
Tavaly a fekete péntek alatt vásároltam meg az Alien Isolation-t 3990 Ft-ért (5990 helyett) 1 bónusz DLC-vel (ami kb. az egyik legjobb is) és figyelembe véve, hogy az említett játék most, 1 évvel mindezek után érte el a 2500 Ft-os árat, azt mondnám, hogy egész jó.

Valóban nem az Egyesült Államokban vagyunk (ahol rendszeresek a halálesetek, mivel a négerek szó szerint letapossák egymást az adott áruház nyitásakor), de azért szerintem nem is annyira gyászos a dolog (mint pl. az általános fogyasztói kultúra tekintetében).

És egy kis aktualitás: gyerekek, EZ most vicc, vagy tényleg 9500 Ft-ért árulnak egy kifutóban lévő multiplayer játékot, ami ráadásul nem is collector's edition? <#csodalk>
Csak azért kérdezem, mert bár wishlistes, de csak multis játékoknál nálam a felső határ 4-5 ropi (szerintem nem vagyok egyedül) ás ez bizony már jócskán 1 éves cucc, valamint ennél az árnál még steam-en direktben, 0%-os akcióban is olcsóbban beszerezhető <#vigyor2>

Még valami: valaki próbálkozott már ezzel a nobox-os hülyeséggel? Amúgy is fenntartásaim vannak a Cenegával (Dishonored) kapcsolatosan, tehát tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2016.11.23. 09:49:56

Tinman
Nem ilyen egyszerű!

Ha megnézed a hazai disztribútor árakat rá fogsz jönni, hogy Aqua is pl. pár % árréssel operál. Ez nagyjából 3-4%, gyakran annyi se. Na most te BF alkalmából azt várod, hogy a 100.000 Ft-ért beszerzett, majd 104.000 Ft-ért árusított VGA kártya legyen 70.000 Ft? Miért tennének ilyet? Ilyet maximum 1-2 termékkel lehet megtenni ami mondjuk garból visszajött és semmi baja, de BF-en el lehet sütni. Nem amcsiban vagyunk, ahol ez a fajta reklám megérné... mert azért ez reklám.

Tinman
Akkor az csak a kamu, hogy hót' u.a. a játék szarabbul fut Pro-n, mint a classic PS4-en? Nem tudom, nem értek hozzá, kérdezem...

Egyelőre még semmim nincs Pro-ra....Black Friday-ben reménykedem erősen.

Scooter
Tetszik egyelőre amit láttam ebből a Styx: Master of Shadows-ból. <#eljen>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2016.11.23. 09:18:01
MarkBlade
<#eljen>
dartonite
Kosz 😊
Scooter
Boldog születésnapot BigBlue! <#pias>
MarkBlade
Hát srácok ez mega lol.. bár lehet nincs ilyen kifejezés még 😊 Aqua most csinál "fekete" hetet.. Náluk ez azt jelenti hogy kb 6 játék árából engedtek 390 ft-ot 😄 és számítógép részből amibe 5 db komponenst tettek kb 1000-2000 ft-ot. Kérdezem ez mi?? Ezzel csak jobban égetik magukat mintha nem is csinálnának semmit..
Totti5
<#eljen>

Totti5
"Még gyerekcipőben van a pro, de majd kijavítják a problémáit."

Semmi ilyenről nincs szó. A gép megfelelően működik ahogy azt kell neki, probléma nélkül.

darkSectorxxx
Gratulálok....😄
Itt is kötelezően bejelőlést kérek. 😄 Bloodborne remélem megvan már. 😊

Még gyerekcipőben van a pro, de majd kijavítják a problémáit.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.23. 09:06:45

darkSectorxxx
Playstation 4 Pro. 😊

dartonite
En nemtom mi ez, de grat 😊

Nyertem egy Dungeon 2-t vegre steamgiften juhej.Nagyon ritka dolog ez.
Hozott valamit a futár ma reggel...

Alakulgat az ára szépen.

FEARka
Hát sajnos a Telltale játékokat nem nagyon patchelgetik 😄 A Batman is egy kivételes eset volt.

Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók

TBTPumpa
Originen is akciók vannak

Dragon Age™: Inquisition - Game of the Year Edition jó is lenne ennyiért (a DLC-k miatt, alapjáték 2 éve megvan már). Ám fizu csak jövő hét pénteken lesz, addigra meg már lejár ez a dolog.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
CSAK tájékoztató jelleggel:

CDKeys: "Starcraft 2 Battle Chest 2.0 PC - Pre-Order - Key will be available on or before 29th November 2016
Ára: 27,59 euro (~8520 Ft)

Benne:
* Starcraft 2 : Wings of Liberty
* Starcraft 2 : Heart of the Swarm
* Starcraft 2 : Legacy of the Void

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
Yeah, Legend of Grimrock 2! <#worship>
BigBlue

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

Tinman
Hát ez már 90%-ban volt Humblis... a Secret World meg ugye rohadtul nem teljes így :-/

Egyedül a Dungeons 2 ami nincs meg, de ennyit nekem nem ér.

genndy
Humble Staff Picks Bundle: Nick
1$:
Volume
TIS-100
Legend of Grimrock 2

BTA:
Infinifactory
The Secret World
Dungeons 2

14$:
Grim Dawn

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

TBTPumpa
Tinman örülhet. December 20-án indul a The Walkind Dead harmadik szezonja a Telltale jóvoltából.
Majd egy év múlva beszerzem a teljes évadot, a franc se akar már drágán bétatesztelni.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Erősen gyanítom - sajnos, nem tapasztalatból beszélhetek - hogy: igen.
Amcsik különben is imádnak dobozos játékokat olcsósítani......... a digitekkel szemben 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kill3r21
Gondolom ebben a dobozban lévő kódót csak az usában tudják használni nem?
Mert van kint haver, megtudná nézni 😄
Scooter
<#taps> <#eljen>
3Error
Egyetértek. A Splinter Cell-eket azért volt nehezebb végigvinni, mert ott csak checkpoint-ok voltak. (ha jól rémlik)

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
<#nevetes2>

Felpörgetettetek a Styx: Master of Shadows-val, beszereztem én is 785Ft-ért. <#vigyor>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

ZsZso
Én is imádom azokat, amikor lopakodni, osonni és gyilkolászni kell. Ahhoz azonban, hogy igazán jó legyen számomra, a következőknek kell teljesülniük (remélem nem felejtek ki semmit):
- quick save bárhol működjön (frusztráció csökkentése érdekében)
- ne siettesenek (szeretek szépen lassan végigmenni mindenen, útálom a rohanást és csak stresszel)
- ne respawnoljanak / ne csak ideig-óráig lehessen hatástalanítani az ellent, hanem örökre (nem jó folyton hátra nézelődni)

A Commandostól kezdve a Deus Exen át a Sniper Elite (vagy akár az Assassin's Creed)-ig mindenre rá lehet húzni - és ezeket mind szerettem is.
(Szerk: és persze a fentiek miatt a Styx is kellemes élmény volt)
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2016.11.22. 15:32:11

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Scooter
Erősen bejönnek az ilyen féle játékok. Akkor ha csak a mostanában végigtolt játékokat nézem, amik nekem nagyon hasonlók: Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut és Assassin's Creed II (nagyon a vége felé járok. Eddig 61 órám van benne). Persze az ACII kicsit se lopakodós. Viszont nekem hasonlít rá. Szerintem is jó vétel volt, főleg ennyi pénzért.
Scooter
Pont az övét olvastam a játék adatlapján. <#wink> Az is pozitív irányba lendített. <#eljen>