Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Csak egy haverod legyen, aki nem szeret... komoly pénzbüntetés, felfüggesztett, satisfaction guaranteed ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Ezzel egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

Így van, jogod van a warez miatti melldöngetéshez (törvénysértéssel felvágni milyen menõ már egy felnõtt embernek, ugye), ha lebuksz, akkor pedig a bíróságnak "joga van" elítélni téged. De talán figyelembe vehetnéd, hogy itt erre senki sem kíváncsi. Én biztos nem vesztegetek rá több szót.
grebber
Szerencsére még jogok is vannak amik minket "ingyenélõket" warezeseket védik szal keressed csak az a fail gombot nyugodtan!

Next PC upgrade: 2022

Carlos
Ja, sg.
Plö nem értem, hogy a warezosok miért jönnek az eredeti játékos fórumba.

Þór vígi þessi rúnar

Én is ezt a gyakorlatot követem, hasonló okokból (ha van rá mód), de nekem szûklátókörûséget és felsõbbrendûségi komplexust nem osztottak mellé. Nem értem, hogy miért kell más preferenciáját leszólni. Ja, SG, ma is erre a vérpisti fórumra néztem fel, elnézést.
Carlos
Talán mert errõl szól ez a topik?
Eltévedtél szerintem...

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
"A játék letöltésekért nem büntetnek"

Hol az epic fail gomb... nem találom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
LOL te jó isten hová fajul a mai világ.
Ki nem szarja le ki mit vesz meg?
Sosem értettem mi a jó abban hogy valaki megvesz egy game-et és beszólogat annak aki nem vette meg szinte villog vele.
Mindkét félnek megvan a jó oka miért veszi meg illetve miért nem.

A játék letöltésekért nem büntetnek.Ha a kocsi lopást sem büntetnék kb fél db sem állna kint az utcákon mert mindenki autókat lopna.
Ha ingyen van miért ne?
Más meg csak adjon ki érte pénzt ha vár rá és nem másra kell tegye meg ,de faszt kell nagyzolni hogy õ megvette más meg nem.Ettõl senki nem lesz jobb ember nem nem kap érte semmilyen díjat.

Carlos
Egy igazi férfi megveszi a játékot tokkal vonóval, nem pedig egy iso-val és egy txt-vel a szériaszámmal.
Errõl ennyit.

Þór vígi þessi rúnar

És te is vérpista vagy, ha megéhezel, de inkább veszel a pékségben kész cuccot, mintsem nekiállsz kenyeret dagasztani. Természetesen igazi férfi netbankot sem használ, hanem bemegy a bankba kivárni a sorát. Az igazi férfi elutasítja a kényelmet és a gyorsaságot.
Fabio Capello
apropó, Steamen a hétvégén ingyen ki lehet próbálni a CoD: MW2 multiját 😊

Amúgy nálam a legújabb szerzemény egy Unreal Tournament 3, CDGalaxisból 😊

arty
akkor te nem vagy tisztában a vérpisti fogalmával

Forza.

Carlos
Pont errõl beszéltem!

Þór vígi þessi rúnar

arty
baromság

steam egyik nap pofámba tolta (reklám) a shadowgrounds survivort, 5 EUR-ért. rémlett a játék, van coop, megtetszett, két katt, 20 perc mulva játszottam. majd biztos nekiállok értelmes áru boltot keresni egy lemezen talán nem is forgalmazott játéknak ... aztán várni napokig, amikor esetleg épp idõm se lesz játszani, meg elszállt a késztetés is h én most "lövöldözzek" 😊

Forza.

Tinman
Hint 4 everyone: Sacred 2

Hajrá!

grebber
Hát aki elkapta az akciót lehet vele keresni az biztos.

Bence94
nem nem én vagyok.
off:most látom neked is ilyen procid van mint nekem.fel tudnál sorolni pár nagyobb címet, hogy hogy megy a gépeden és milyen beállításokkal ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

w77d
én is tõle....

balee4
Hát igen nevetséges, Digi ígérte (hogy igaz-e nem tudom), hogy év végére terveik között szerepel, hogy az országban bárhol elérhetõek legyenek. És tudjuk, hogy a Digi megbízható, gyors és nagyon olcsó.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Katun
Én 3400-nál ütöttem le, plusz 900 a postaköltség. AMúgy nem te vagy Psychonaut a logout fórumról? Ott olvastam, hogy várja ezt a limitált kiadást és be is volt linkelve ez a vaterás csajszi 😊

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Az eladónak ennyibe. Ahogy nézem fel is vásárolta az összeset.
Bence94
én is tõle vettem! érdekes olyasmira emlékszem mintha azt mondta volna hogy cak 1 db van...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mennyibe került ha lehet kérdezni?

Katun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.vatera.hu/pc_alone_in_the_dark_limitalt_uj_167373814.html

Tõle vásároltam, tegnap adta fel postára és fõzés közben meg is jött, azt hittem kiugrom a bõrömbõl 😊.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

IMYke2.0.0.0
eBay?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Szép!
Én sajna nagyot csalódtam a Stalker-ben, pedig nagyon sokat vártam tõle. Végül megtaláltam ezeket a Fallout 3-ban. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Katun
Tinman arra a S.T.A.L.K.E.R. gyûjteményre nem mondok semmit mert akárhogy is fogalmaznék csak az irigység beszélne belõlem <#crazya>. Megérkezett a másik csomagom IS.

Már a kocsiban az OST-t hallgattam, óriási 😊

IMYke2.0.0.0
Hát, ha ez lesz a totálisan elterjedt módi, akkor sok - kiemelném: SOK - játékos rosszallását kell valamiképp legyûrniük... nagyon kecsegtetõknek kell lenniük azoknak az extráknak.
Nem ilyesmiknek: + 1 gyûrû vagy +1 ruházat, és vagy +1 pálya, +1 küldetés...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jani21
Szerintem ezen nem kell kiakadni. A gyûjtõi kiadások is lassan csak annyi pluszt nyújtanak, hogy kapsz melléjük kódot, amivel letölthetsz még tartalmakat. Akkor meg már mindegy, hogy digitális vagy dobozos változat, hogyha a dobozos továbbra is minden extrát nélkülözõ sima dvd tok (természetesen az árbeli különbségektõl eltekintve).

Bence94
én csak attól akadok ki, amikor meglátom steamen gyûjtõi kiadásban vagy delux-ban egy játékot...
Másik, hogy pofátlanul drága.De elvileg ez azért van hogy fogyjon a valódi üzletekben is!?

Én is igencsak dobozpárti vagyok, csupán arra próbáltam célozni, hogy fizet az ember nem kézzelfogható szolgáltatásokért is.
w77d
hehe XXXXD

IMYke2.0.0.0
De elég lenne, ha végig kellene hallgatnunk egy vogon verset 😊

Vogon:

A könyv: KLIKK

A válasz:

w77d
hát akkor nagy szarban lennénk XXXXXD

IMYke2.0.0.0
Ilyeneket olvasva felizzik bennem a hit, hogy még nem reménytelen ez az emberiség...
...kivéve, ha nem akarnak egy intergalaktikus autópályát építeni, ami áthalad a Tejútrendszeren... 😊

w77d
errõl mindig Rokker Zsolti jut eszembe mikor az eladócsajtól kérdezi:

Hééééj, háát nem ismersz meg?
Nem
Háát én vagyok a vevõõ XXXXD

Tinman
Teljesen egyetértek.

Még 1 gondolat a STEAM-rõl... válaszra sem méltattak /2x is megpróbáltam a steam supporton!/, amikor 1 év után a 10.000 HUF-ért vásárolt HL2-ömmel szerettem volna játszani, de nem volt meg a jelszó, mivel az akkori céges mail teljesen megszûnt. Hiába csatoltam nekik a játék képét, a SZÁMLA képét, a játék belsejének képét amint látszik a kód is... SEMMI. LE SEM SZARTAK! Így most van egy 10.000 Ft-os diszkoszom.

Ezzel szemben:

1.Írtam azt hiszem ide is, hogy Machinarium CE lemez MAC only kompatibilis, vagyis Win alatt esélytelen. Írtam a Mambanak, SEMMIT nem kértek 2 napon belül válaszoltak, ELNÉZÉST kértek és úton van TÕLÜK(!) a jól mûködõ lemez. Pedig NEM is tõlük vettem, hanem a ZAVVI-tól! NEM kértek semmiféle papírt, hogy igazoljam tényleg megvan-e a játék!!!

2. Szaros 990 Ft-os lemezt veszel a CD Projekttõl és kvázi örök garanciát kapsz az adathordozóra, ami ha tönkremegy díjmentesen cserélik... persze elõtte azért be kell regelni a terméket.

3. 7990 Ft-os idehaza vásárolt Guild Wars (NEM havidíjas). Nagyon értékes craft item egyik ládából a másikba való áthelyezés közben egyszerûen eltûnt!
Írtam Anet-nek, másnap válaszoltak... 1 hetes levelezés következet, még a szerver logokat is mellékelték. Megtalálták a hibát, elnézést kértek és javították a hibát, hogy mással soha többet ne fordulhasson elõ. Sajnos az itemjeimet nem kaptam vissza, fõleg mivel a darabszámra sem emlékeztem, de akkor is... foglalkoztak, törõdtek VELEM A VEVÕVEL! Mert én vagyok a VEVÕ!

IMYke2.0.0.0
Ennél sokkal egyszerûbb magyarázata van (igaz, nem rövid):
Azért nincs otthon internetem, mert a kibaszott magyar valóságba nem fér bele az, hogy határvidéki kistelepülésekre (konkrétan: 298-an lakunk) bevezessék a szélessávú internet-hozzáférést.
A "modern kor" hétköznapjaiba beférkõzött, mindenki számára elérhetõ internet nálunk még mindig luxus. És nem Kuala Lumpurról, hanem Közép-Európáról van szó, Magyarország "aranyáról": Baranya-megye.

"Beköttethetnék" egy rádiós/wireless internetet, aminek a csúcssebessége 1 Mbit , és az ára alulról nyaldossa a havi 10.000 Ft-ot.
Ilyen nyettel nem nagyon lehet STEAM-elni (sem).

Feltételezem azért nem fizetsz netért sem, mert azt sem tudod kézbe venni.
IMYke2.0.0.0
Nos, két okból nincs nekem STEAM-fiókom:
1. nincs otthon internetem,
2. ha lenne, akkor sem fizetnék olyasvalamiért, amit nem foghatok a kezembe, és ami más körülmények (képeden lévõ jelenség, de beszélhetnék internet-, áramszolgáltató vagy isteni közbeavatkozás) miatt nem mûködhet akkor, amikor épp szeretném.

Ehelyett: odalépek a gyûjteményemhez, elmélázok azon, hogy melyikkel, és utána telepítek, játszom.

Tinman
Kösziek :-)
Ez sem olyan rossz hidd el <#ravasz1>

Tinman
Így már más... azt hittem, csak digigagyiaid vannak.
Amúgy a Torchlight lesz olcsóbb is, jelenleg 12 GBP körül van újan, ha jól tudom, ennyiért még nekem sem kell... de lesz ez a fele is. Nem kell kapkodni, ha csak nem pl. egy limitált CE kiadványról van szó.

IMYke2.0.0.0
<#worship>
A STALKER-gyûjteményed egyszerûen fenomenálisan néz ki!

Tinman
Nálad a pont!

Tinman
Nekem a STALKER-rõl a saját Stalker gyûjteményem ugrott be:

Elsõ és 2. rész egyben:

3. rész:

Pontosan.

Az EVM-et pedig én is kerülöm, ha van más mód, de a FlatOut 2 azon feltételekkel megkerülhetetlen volt.
Régen olcsó volt? Éppen régen volt a drágább még nominálértéken is.
fery02
S.T.A.L.K.E.R. CoP-ot is azért vettem meg Steam-en, mert karácsonyi akcióban 500-ért meg tudtam venni az alapjátékot, majd így, hogy már lett egy S.T.A.L.K.E.R. játékom Steamen, kedvezményesen meg tudtam venni 2000-ért a CoP-ot. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Carlos
Én sem veszek DVD tokos játékot. Kivéve ha pofátlanul olcsó.
Lást FlatOut 2. 1000 ft bolt megjelenéskor? vagy 2000? Annyiért megérte.
Amúgy ha valami tetszik, akkor keresek belõle CE-t, LE-t vagy valami ilyesmit és megveszem azt. Ha szar, akkor eladom. Ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Ezért nem szabad premier áron vásárolni.
Én már nem is emlékszem pontosan - csak rémlik, hogy talán 1999-ben - mikor vettem meg megjelenéskor játékot. Azt tudom, hogy mit: DarkStone, és hogy mennyiért: 9.990 Ft!

Mostanság, úgy 5-6 éve rendszeresen, a kiszemelt játékot 6-8 hónappal késõbb veszem meg.
Addigra kijön egy rakás Patch hozzá. Az átkozott "DLC" (De Lehúzlak mer' Csak] szokás miatt meg kifejezetten érdemes várni.