Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
"Mondjuk HL2-t ki ad el, és miért, azt sem nagyon értem 😊"

Én eladnám, de 2 fillért nem ér...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hát igen, ilyenre is van példa. Egyik ismerõs pl Two Worlds-el szívta meg, annál ugye limitálva van a telepítések maximális száma. Megvette használtan, egyszer föltelepítette, mûködött is faszán, majd amikor újra elõvette, kiderült, hogy nem lehet aktiválni, mert kimerítette az aktivációs lehetõségeket. Anyád! Aztán játszott crack-elve az eredeti játékával...

A mai idõkbõl is lehetne hosszasan sorolni. Pl. FEAR 2, Saints Row 2, hogy csak kettõt említsek a sajátjaim közül.

Mondjuk HL2-t ki ad el, és miért, azt sem nagyon értem 😊

IMYke2.0.0.0
Ja, pl. Half-Life 2 és társai, a régi szép idõkbõl... 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
pech XD

arty
és mi van ha a dobozos, de neten aktiválos játékot akarsz eladni?

Forza.

<#smile>

HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.

Szóval az eladott játékaidra vágsz fel! <#idiota>

Majd írok késõbb, addig át is tudom gondolni, most van egy kis dolgom.
Dj Tommy
Utó húsvéti ajándék<#vigyor>:

+Saboteur.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Tinman
3990 Ft a Spore GE, nem egy nagy összeg... nekem 10k-ba fájt anno, de nem bánom, kedvelem a Spore-t.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Perfekt állapotú bontottra is áll az ajánlat ^^
De csillogjon, mint a Salamon bal heréje!

Tinman
Zork elkelt már, és méltó áron... bontatlan CE volt.
Forgotten Realms Archives is elment elég hamar.
Igen, el kellett adnom, mert másra kellett a pénz. Emiatt is kizárt számomra a digit. disztrib.

Egyébként mondj egy árat p.ü.-ben I have No Mouth-ra és meghányom vetem a dolgot :-)

balee4
Jövõ héten beruházok én is egy Spore Galactic-re, meg lehet sikerül egy régi klasszikust megszereznem gyönyörû kiadásban, de errõl egyelõre pszt. 😄 A hónap végén pedig a Splinter Cell Conviction-t szeretném megvenni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
"bontatlan"

hát akárhogy is nézzük, az nem használt játék 😊

Nem vagyok mûgyûjtõ/mûkereskedõ. CE-t ritkán vásárolok, digitális formában meg ugye nem is nagyon beszélhetünk ilyenrõl. Ha meg mondjuk lenne egy eredeti FF VII-em, és valaki megkérdezné, nem-e akarom eladni, akkor azon onnantól kezdve rajta tartom mindkét szemem, és kibiztosítom a bicskát a zsebemben. Teccikérteni? 😄

Amúgy tudatában vagyok annak, hogy ha valamit megveszek Steam-en, akkor azt nem fogom tudni eladni, és értéket már csak számomra fog képviselni. De van, ami így is bõven megéri. Meg aztán nem veszek meg minden szart ész nélkül, csak amirõl úgy gondolom, hogy nekem megéri.

Ha jól rémlik, ezekbõl többet el is akartál adni. Tehát most azt bizonygatod, hogy normális áron nem találtál rájuk vevõt? <#ravasz1>

Különben a Zork pakk és az I have no mouth... érdekelne. Mármint reális - és nem Tinman-féle - áron.
Tinman
Legutóbb Geow2 ment el 6k-ért, több jelentkezõ is akadt és ez csak egy értéktelen konzol cím.

Egy bontatlan angol nyelvû, Bioshock I. CE-ért most azonnal utalok 15.000-et... no? Jelentkezõk? ;-)

Tinman
"Nem mintha amúgy olyan nagy összegekért cserélnének gazdát a használt játékok..."

Pár kulcsszó, de szívesen írok neked ide még 30-at:

- Final Fantasy VII.
- Bioshock I. CE
- ICO
- I have no mouth and I must Scream
- Zork CE

Teccikérteni'?

CDGalaxisnál is annyi, ma jött meg a Spore Galactic Edition-el együtt. Eddig nem nagyon vettem észre semmi cenzúrát, bár az elsõ kiadással nem játszottam.

REAL MADRID

Bence94
az sajnos az... egyszerûen nem találok sehol platinum kiadást de még külön-külön se.
ebben a 2 fajtában fordul elõ.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Carlos
Kábé 1-2 hónapja láttam Fear+Kieg-et valami 990 Ft-ért az Árkád Media Marktban.
(Sajna nemtom az cenzúrázott-e, meghogy milyen cenzúra van benne)

Þór vígi þessi rúnar

w77d
nekem még az eredeti cenzúrázatlan van, akkor vettem amikor emgjelent a game...

Bence94
az csak a ratyi cdprojekt csinálja<#levele> a 2-nek a dlc-jét le sem fordította...
más:neked is ez a szar verzió van meg? mert ha igen esetleg rendelhetnénk valahonnan platinum kiadást(fear,kieg,meg önálló kieg).vagy külön nem tudom, hogy olcsóbb.jó lenne egy tisztességes verzióban megvenni.

w77d
meg ne cenzúrázzák szarrá...

Bence94
remélem szuper lesz mert megvan a következõ játék amit megveszek->FEAR 3 bejelentve.csak ne egy szaros port,és ne a régi motor legyen.

Dj Tommy
Igaz én ritkán veszek eredeti játékot, de én is jobban szeretem a "dobozos" játékokat, viszont van amikor olyan jó ajánlat van a steamen, hogy nem lehet neki ellenállni<#vigyor3>
Én a Killing Floort steamn keresztül vetettem meg haverral, õ megvette és elküldte gift-ként nekem<#wink>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

w77d
nem akarom... használt játékok ilyen 2-3ezer ft-os áron szoktak elkelni, ezért meg nem éri meg a macerát elmászni a postára, feladni csomagolópapír stb..... nem adok el játékokt mert úgysem kapok olyan árat érte, amire azt mondom hogy megéri a felhajtást...

Rowlend
Ellehet menni ilyen kérdések felé de teljesen fölösleges. Ha neked kényelmesebb és jobb érzés dobozosba megvenni akkor úgy veszed meg akinek pedig jó a steames verzió is az meg veszi azt. Nekem például jelentéktelen egy mûanyag doboz vagy akár egy karton doboz egy mûanyag babával de lehet hogy valakinek ez az élet célja hogy ilyenje legyen, Ilyet akartok megmagyarázni?

GET OVER HERE!

grebber
Éppen ez az a Steam-es használt nem egyenlõ az esetleg agyonkarcolt lemezes használttal!Steam-es ebbõl a szempontból jobb.
De én direkt olyan gameket veszek amiket nem 1x tolok végig.el sem adom õket.Környezetemben nincsenek debilek akik használtért fizetnének pláne ha letölthetik!

Next PC upgrade: 2022

Fú, az tragédia, mert azt bizony nem tudod... 😊 Nem mintha amúgy olyan nagy összegekért cserélnének gazdát a használt játékok...

Mondjuk az accountot is el lehet adni 😛

Tinman
És mi van akkor, ha meguntad a játékot és el akarod adni?

w77d
hát márpedig valamiért nem jutott el az agyáig a kiírás, hogy mikortól van az akció 😊

IMYke2.0.0.0
Azért ennyire nem sült tök a srác 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
hát ilyen figyelemmel járhatott volna a haverod úgy is, hogy megrendel egy dobozos játékot, csak azt nem olvassa el, hogy mikor jelenik meg. Aztán kerekre nyitott szemekkel értetlenül néz hogy néééééémá nem kaptam még kézhez a játékot, ami csak a jövõ héten jelenik meg....

w77d
én szeretem a Steam-et is. Fõleg az akcióit. Felraknak valamit pár euróért, 3 kattintás múlva már jön is lefele, kb 10 perc múlva meg már tolom a játékot.

robotnyk
ja, olvasni azért nem árt.
Nincs másnál, a te gépedre települ, sõt akármelyik gépre telepítheted, lementheted vagy ki is írhatod és végtelenszer letöltheted. Ha kedvezõ áron lehet játékot venni a steamen, akkor nekem jobban tetszik ez a netes terjesztés.

Természetesen ha neked a dobozos a fontosabb, praktikusabb, megoldhatóbb akkor azt veszed ez egyértelmû.

IMYke2.0.0.0
#1954 + a megszokás, és egyfajta perverzió, hogy imádom megfogható közelségben tudni a tulajdonaimat - nem pedig másnál, bizalmi viszonyban.

Pedig nem sok különbség van. Annyi, hogy neten csordogál le és települ az a bithalamz és nem egy mûanyag korongról kell telepíteni.

IMYke2.0.0.0
Nos, akkor valóban figyelmetlen volt a srác (délelõtt próbálta/tuk), de számomra továbbra sem vonzó a dolog.

Juhúúúú..ez de durva meglepetés hirtelen😊

Saboteur akció!!
Atkamon
Na igen, tisztán le van írva, hogy még NEM lehet ingyen játszani vele, csak letölteni... Nem a Steam-et kell hibáztatni azért, mert figyelmetlen valaki, mindenhol fel van tüntetve, hogy THURSDAY 4PM PDT...

Atkamon
Na igen, pont ez az, hogy az általános gondolkodást kéne mondjuk egy kis mûvelõdéssel megváltoztatni... Attól, hogy nem büntetik, még ugyanúgy helytelen dolog, és aki megveszi, az azért veszi meg, mert van elég intelligenciája felismerni ezt, meg azt, hogy ezzel is dolgoztak ugyanannyit, mint egy autóval.

Free Weekend
Pre-Load Call of Duty: Modern Warfare 2 now and be ready to play the full multiplayer game for free starting Thursday at 4 PM PDT.

Tehát a dolog úgy mûködik, hogy elõre el lehet kezdeni letölteni a játékot, hogy ne akkor kelljen letöltögetni több gigányi adatot, amikor elkezdõdik az ingyenes idõszak. Nem logikus? Az illetõ nem ismeri a Steam-es szokásokat, illetve figyelmetlen volt, el sem olvasta a kapcsolódó infókat... Nem ettõl lesz ördögtõl való a digitális disztribúció... Én a magam részérõl örülök, hogy ilyen is van, és az lenne az igazi, ha a hagyományos és digitális terjesztés még jó hosszú ideig megférnének egymás mellett, kiegészítve egymást.

Bence94
azért nem kell ennyire elítélni! nem olyan rossz ez.

IMYke2.0.0.0
Életemben nem láttam még mûködés közben a STEAM-et... a mai napig!
Munkatársamnál jártam és büszkén mutatta, hogy bizony, a mai naptól (lejjebb lesz az arcra bukás) lehet ingyen játszani a STEAM-es Modern Warfare 2-vel...
Le is töltötte a szükséges cumót, és elõttem aktiválta a fiókjában.
Már majdnem kaján vigyorral indította a játékot, amikor kiderült: bizony, még nem úgy van ám az - a STEAM nem engedélyezte a cuccot, majd X idõ múlva...
...és nekem ennyi elég is volt. Õ is szitkozódott, és én is elkönyveltem: soha digitális disztribúció.

arty
kiválasztod a shopban, checkout, fizetési adatok kitöltése, majd a felületen a játék megjelenik a játékaid közt, töltõdik lefele, irja a %-ot, ha az 100%, akkor duplaklikk a felületen a játékra és game

(ez a steam - ELVBEN. gyakorlatban bizonyos játékok kapcsán átkozom magam, amiért nem lemezes verziót vettem ...)

Forza.

Carlos
nemtom. Sose vásároltam steam-en.
De ha le kell tölteni valamit, akkor gondolom (!) az egy iso lehet vagy egy nagy exe vagy valami.
Aztán csak küldenek mélben valami szériaszámot, oder?

Þór vígi þessi rúnar

arty
és hogy jön ez a steames vásárlásokhoz ... ?

Forza.

w77d
csak példaként említeném, hogy egy igen jó barátomat tavaly a letöltögetések miatt 600ezer ft pénzbírságra és 4 hónap letöltendõ börtönbüntetésre ítélték...... neki is volt valami jóakarója...