Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én eladnám, de 2 fillért nem ér...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mondjuk HL2-t ki ad el, és miért, azt sem nagyon értem 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.
Majd írok késõbb, addig át is tudom gondolni, most van egy kis dolgom.
+Saboteur.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De csillogjon, mint a Salamon bal heréje!
Forgotten Realms Archives is elment elég hamar.
Igen, el kellett adnom, mert másra kellett a pénz. Emiatt is kizárt számomra a digit. disztrib.
Egyébként mondj egy árat p.ü.-ben I have No Mouth-ra és meghányom vetem a dolgot :-)
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Amúgy tudatában vagyok annak, hogy ha valamit megveszek Steam-en, akkor azt nem fogom tudni eladni, és értéket már csak számomra fog képviselni. De van, ami így is bõven megéri. Meg aztán nem veszek meg minden szart ész nélkül, csak amirõl úgy gondolom, hogy nekem megéri.
Különben a Zork pakk és az I have no mouth... érdekelne. Mármint reális - és nem Tinman-féle - áron.
Egy bontatlan angol nyelvû, Bioshock I. CE-ért most azonnal utalok 15.000-et... no? Jelentkezõk? ;-)
Pár kulcsszó, de szívesen írok neked ide még 30-at:
- Final Fantasy VII.
- Bioshock I. CE
- ICO
- I have no mouth and I must Scream
- Zork CE
Teccikérteni'?
REAL MADRID
ebben a 2 fajtában fordul elõ.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
(Sajna nemtom az cenzúrázott-e, meghogy milyen cenzúra van benne)
Þór vígi þessi rúnar
más:neked is ez a szar verzió van meg? mert ha igen esetleg rendelhetnénk valahonnan platinum kiadást(fear,kieg,meg önálló kieg).vagy külön nem tudom, hogy olcsóbb.jó lenne egy tisztességes verzióban megvenni.
Én a Killing Floort steamn keresztül vetettem meg haverral, õ megvette és elküldte gift-ként nekem<#wink>#wink>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
GET OVER HERE!
De én direkt olyan gameket veszek amiket nem 1x tolok végig.el sem adom õket.Környezetemben nincsenek debilek akik használtért fizetnének pláne ha letölthetik!
Next PC upgrade: 2022
Mondjuk az accountot is el lehet adni 😛
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Természetesen ha neked a dobozos a fontosabb, praktikusabb, megoldhatóbb akkor azt veszed ez egyértelmû.
Pre-Load Call of Duty: Modern Warfare 2 now and be ready to play the full multiplayer game for free starting Thursday at 4 PM PDT.
Tehát a dolog úgy mûködik, hogy elõre el lehet kezdeni letölteni a játékot, hogy ne akkor kelljen letöltögetni több gigányi adatot, amikor elkezdõdik az ingyenes idõszak. Nem logikus? Az illetõ nem ismeri a Steam-es szokásokat, illetve figyelmetlen volt, el sem olvasta a kapcsolódó infókat... Nem ettõl lesz ördögtõl való a digitális disztribúció... Én a magam részérõl örülök, hogy ilyen is van, és az lenne az igazi, ha a hagyományos és digitális terjesztés még jó hosszú ideig megférnének egymás mellett, kiegészítve egymást.
Munkatársamnál jártam
Le is töltötte
Már majdnem kaján vigyorral indította a játékot, amikor kiderült: bizony, még nem úgy van ám az - a STEAM nem engedélyezte a cuccot, majd X idõ múlva...
...és nekem ennyi elég is volt. Õ is szitkozódott, és én is elkönyveltem: soha digitális disztribúció.
(ez a steam - ELVBEN. gyakorlatban bizonyos játékok kapcsán átkozom magam, amiért nem lemezes verziót vettem ...)
Forza.
De ha le kell tölteni valamit, akkor gondolom (!) az egy iso lehet vagy egy nagy exe vagy valami.
Aztán csak küldenek mélben valami szériaszámot, oder?
Þór vígi þessi rúnar