Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GET OVER HERE!
Meg szopatnak is.
Legnevetségesebb a FEAR-el volt.Kijött tettszett mint az állat.Mondom ez kell a multija végett is.9990-ért megvettem.3 hónap eltelt 4990 még 1-2 és 1990 majd jött a csattanó kiadták ingyen a multi részét fasza én meg kiadtam érte 10 ezret.
Next PC upgrade: 2022
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Az meg hogy dobozos nem érdekel mert nincs falra szerelhetõ aranyszélû éjjel nappal kivilágított üvegvitrinem ahol nézegessem meg mutogassam másnak.Mit nézegessem elég egyszer ránézni és már akkor elmélkedek hogy na itt ez a foskupsac kiadtam érte mennyi pénzt.
Viszont számomra a digitális disztribúció sem ördögtõl való dolog. Pl Torchlight-ból a dobozos verzió még a legolcsóbb helyen is ~4000 Ft, míg Steam-en nemrég sikerült megvennem ~1000 Ft-ért. 4k-t amúgy nem is adtam volna érte, de egy ezrest simán megért. D
Amiket GoG.com-ról vettem, azok pedig már nem is kaphatóak kereskedelemben, másrészt azok is baromi olcsóak voltak. Arx Fatalis-t is csak a Cool Games sorozatban tudtam volna megvásárolni pár évvel ezelõtt, amihez ugye semmi extra nem jár, csak egy mûanyag tok és egy gagyi borító. Na ezekrõl lelkiismeretfurdalás nélkül mondok le, cserébe a DRM mentes játékért, amit bármikor bárhonnan le tudok tölteni. Nekem amúgy is a játék a lényeg.
De mondom, számomra is jobb érzés egy igényes kiadást föltenni a polcra (elfogadható áron), de bizonyos szempontból jó és kényelmes dolog a digitális vásárlás.
p.s.: a képek készitése után jutott eszembe, hogy a bónusz DVD lemaradt (az a DVD tokban van <#smile>#smile> )
Þór vígi þessi rúnar
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ehhez járt a térkép is csak itthoni verzából kapták ki belõle? Amúgy nekem is megvan, de sajnos nekem se térkép, se vastag könyvecske, többi stimmel.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
GET OVER HERE!
Véristvánoknak találták ki! Hülyegyerek lát egy jó képet vagy videót, klikk, lentvan játszik vele 2 órát, kuka.
Énis maradok a szép dobozosoknál inkább... Mingyárt tolok valamit, bár nem új.
Þór vígi þessi rúnar
Az "olcsót" inkább hagyjuk ;-)
A Trine nekem a legdrágább DVD-tokos vásárlásaim közé tartozik, 4.5k-t adtam érte, tehát a 4k-s lélektani határom fölé mentem. De minden hibája ellenére megérte.
Nekem 4.73 GBP + 0.99 GBP-be (1.7k) került az eredeti, fullos, bontatlan, kézzelfogható verzió.
Nem flame szándék, de hogy a vérveretes jegesmedve, retkes, náthás, telibevert bal sarkába van gyomrotok Steam-en vagy egyéb digit. disztribes fertõben vásárolni?
Nem értem. Magyarázza el nekem valaki, hogy mik az elõnyei a VEVÕ számára. Mert az tudom, hogy minden áldott reggel amikor kikelek az ágyból és meglátom a szépen lassan 200 felé konvergáló gyûjteményem, akkor jól indul a napon. Van pár gyûjtõim, ami még azoknak is iszonyúan bejön akik azt sem tudják, mi az a 3D grafika.
Titan Questek ebay-rõl ---> 4.99$ + 2.99$ + 2x3.85$ postaköltség. Jah, ne is mondd, akkor is BÕVEN jó vásár volt.
Hut-ról:
- Dead Space GBP 4.93
- Halo 2
- Trine GBP 4.73
- Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords GBP 8.73
Amúgy gáz van, mert Planscape Tormentet elõbb adták fel az meg nem érkezett még meg. Pedig a Kotor 2 mellett az a másik amit iszonyúan várok :-(
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Kotor 2-nek örülök a legjobban :-)
Digit disztrib = az ördög mûve... pokolra jutsz az tuti! :-D
Nem tudom hogy visszaadják-e a képek, de valami fantasztikusan gyönyörû verzió, kb akkora mint egy Dvd tok csak kétszer olyan vastag. Szerintem valami Repack, de úgy látom tudják, hogy jobban érdekli a népet az ilyen mint a "classic meg evm meg lv"... bla bla. Amúgy eBay 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Aliens vs Predator
Battlefield Bad Company 2
Crysis
Crysis Warhead
Empire Total War
FEAR
Flatout 2
GTA 4
Joint Operations
Killing Floor
Left 4 Dead
Medieval 2 Total War Gold
Motorhead
Restricted Area
Sacred 2
Stranglehold
Swat 4 + SWAT 4 The Stetchkov Syndicate
Tomb Raider Anniversary
Total Clubb Manager
True Crime New York City
War Front Turning Point
Wheelman
Xpand Rally
Half Life 2 Orange Box
Crusaders They Kingdom Come

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Arx Fatalis-ról anno "lecsúsztam", és már régóta nem kapható lemezen. A Beyond Divinity viszont megvan dobozosan, jó vastag kézikönyvvel, mostmár legalább megvan "legálban" az elsõ rész is. Gothic 2 szintén megvan, de csak az alap, úgyhogy most az akció keretében beruháztam a Gold verzióra 😊 A többi játék ingyenes ^^
Amúgy tök jópofa, hogy a megvásárolt játékainkat kitehetjük egy virtuális polcra ^^
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
@Rowlend
Küldök én bárkinek, csak épp valamiért cserébe. 😊 Pl egy nCore meghívó jól jönne. 😊 Amúgy van 1 HL2 extra copy-m is. Azt elcserélném esetleg vmi a HL2 árában lévõ játékra.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Az operációs rendszeren is túl...