Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rowlend
Egyet értek veled. Nekem mondjuk ami van az nem karcos de nem tudom mi a szép látvány egy fröccsöntött mûanyag doboznak amibe a lemez van. Vannak szép kiadások de abban se látok túl sok szépséget, Hobbinak meg szerintem kicsit drága... Persze ez mind rám vonatkozik! Régen még jó volt gyûjteni mer akkor még olcsó volt de most már mindegyik játék egy 10esbe kerül és nem is azt kapom ami nekem jó lenne mer normális játék ebben az utolsó pár évben nem volt (max 1-2)

GET OVER HERE!

grebber
Hát igen így gondolom met pc nél talán ez az egyedüli ami olyan hamar elértéktelenedik hogy csak na.
Meg szopatnak is.
Legnevetségesebb a FEAR-el volt.Kijött tettszett mint az állat.Mondom ez kell a multija végett is.9990-ért megvettem.3 hónap eltelt 4990 még 1-2 és 1990 majd jött a csattanó kiadták ingyen a multi részét fasza én meg kiadtam érte 10 ezret.

Next PC upgrade: 2022

Katun
Azért elég kár, hogy ezt gondolod <#szomoru1>.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

grebber
Nekem tökmindegy miben milyen formában adják.Nekem bõven jó a steam-es is ha széjjelkarcolodik dvd nem kell parázni elbuktam a pénzem.Letölthetem akárhányszor.
Az meg hogy dobozos nem érdekel mert nincs falra szerelhetõ aranyszélû éjjel nappal kivilágított üvegvitrinem ahol nézegessem meg mutogassam másnak.Mit nézegessem elég egyszer ránézni és már akkor elmélkedek hogy na itt ez a foskupsac kiadtam érte mennyi pénzt.

Az eredeti játékaim 99%-a dvd tokos vagy egyéb karton dobozos kiadás, azaz kézzel fogható. Tulajdonképpen én is a "hagyományos" disztribúció híve vagyok, azaz megveszem, berakom, játszom, polcra felteszem, majd késõbb újra elõveszem, és közben jó érzéssel nézek végig a polcomon, ahol az eredeti játékaim sorakoznak.

Viszont számomra a digitális disztribúció sem ördögtõl való dolog. Pl Torchlight-ból a dobozos verzió még a legolcsóbb helyen is ~4000 Ft, míg Steam-en nemrég sikerült megvennem ~1000 Ft-ért. 4k-t amúgy nem is adtam volna érte, de egy ezrest simán megért. D

Amiket GoG.com-ról vettem, azok pedig már nem is kaphatóak kereskedelemben, másrészt azok is baromi olcsóak voltak. Arx Fatalis-t is csak a Cool Games sorozatban tudtam volna megvásárolni pár évvel ezelõtt, amihez ugye semmi extra nem jár, csak egy mûanyag tok és egy gagyi borító. Na ezekrõl lelkiismeretfurdalás nélkül mondok le, cserébe a DRM mentes játékért, amit bármikor bárhonnan le tudok tölteni. Nekem amúgy is a játék a lényeg.

De mondom, számomra is jobb érzés egy igényes kiadást föltenni a polcra (elfogadható áron), de bizonyos szempontból jó és kényelmes dolog a digitális vásárlás.

Carlos
Külön lehetett kapni a könyvet. Az a könyv nagyon durva. Keményfedeles, 750 oldal, minden DLC plussz alapjátékról térképek, tippek. És egyedi számozott mind. Limitált. Büszke vagyok rá.

p.s.: a képek készitése után jutott eszembe, hogy a bónusz DVD lemaradt (az a DVD tokban van <#smile> )

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Bazz de durva, ilyet honnan lehet szerezni?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

robotnyk
a steamen a megapackokat érdemes figyelni, ha játszani akarsz a cuccal, nem csak polcra tenni, meg az akciókat érdemes figyelni, pl torchlight 4 euróért, meg ilyesmik. premier AAA játékot venni baromság, nem hogy olcsóbb, mint a dobozos, hanem drágább, sõt néha még késõbb is jelenik meg.
Tinman
Ezen most meglepõdtem... nem kicsit!
Ehhez járt a térkép is csak itthoni verzából kapták ki belõle? Amúgy nekem is megvan, de sajnos nekem se térkép, se vastag könyvecske, többi stimmel.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem erre értettem, hanem "rendes" játékokra ... az általad említett ökörködés egy kvázi szerkesztgetõs õrület, játéknak nem merném nevezni, ráadásul amikor rájöttek, hogy ebben pénz van, akkor a 10. verzától kezdve, hirtelen már csak pénzért juthattál hozzá. Undorító lépés volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Rowlend
Akkor megtudod nekem mondani hogy például a Garry's modot hol vegyem meg? 😊 De tudok még pár példát mondani

GET OVER HERE!

Carlos
Pontosan!
Véristvánoknak találták ki! Hülyegyerek lát egy jó képet vagy videót, klikk, lentvan játszik vele 2 órát, kuka.

Énis maradok a szép dobozosoknál inkább... Mingyárt tolok valamit, bár nem új.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Akkor már inkább a WAREZ! Aztán míg megjön a dobozos (kintrõl 3-4 munkanap, idehaza másnapra) addig jó az is, ha már viszket az ember feneke. Ilyenem mondjuk még nem volt. Szinte soha nem játszok 0-day cuccal.

Az "olcsót" inkább hagyjuk ;-)

arty
digit disztrib = impulzusvásárlás

ócsó, kell, klikk, másfél óra és játszom

Forza.

Tinman
Nyugi, úgyse' jön meg :-/

Én pedig azt nem értem, hogy hogyan voltál képes egy nyomi DVD-tokos Tormentet rendelni, amikor van belõle jóféle papírdobozos is <#ravasz1>

A Trine nekem a legdrágább DVD-tokos vásárlásaim közé tartozik, 4.5k-t adtam érte, tehát a 4k-s lélektani határom fölé mentem. De minden hibája ellenére megérte.
Tinman
Trine-al kapcsolatban azért annyit hadd jegyezzek meg, hogy ha jól tudom 5 Euro (1.2k) volt egy kis ideig a Trine a Steam-en, most meg ha jól tudom 19.99 Euro (5.1k).

Nekem 4.73 GBP + 0.99 GBP-be (1.7k) került az eredeti, fullos, bontatlan, kézzelfogható verzió.

Nem flame szándék, de hogy a vérveretes jegesmedve, retkes, náthás, telibevert bal sarkába van gyomrotok Steam-en vagy egyéb digit. disztribes fertõben vásárolni?

Nem értem. Magyarázza el nekem valaki, hogy mik az elõnyei a VEVÕ számára. Mert az tudom, hogy minden áldott reggel amikor kikelek az ágyból és meglátom a szépen lassan 200 felé konvergáló gyûjteményem, akkor jól indul a napon. Van pár gyûjtõim, ami még azoknak is iszonyúan bejön akik azt sem tudják, mi az a 3D grafika.

Tinman
Kérem szépen:

Titan Questek ebay-rõl ---> 4.99$ + 2.99$ + 2x3.85$ postaköltség. Jah, ne is mondd, akkor is BÕVEN jó vásár volt.

Hut-ról:

- Dead Space GBP 4.93
- Halo 2 GBP 5.73
- Trine GBP 4.73
- Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords GBP 8.73

Amúgy gáz van, mert Planscape Tormentet elõbb adták fel az meg nem érkezett még meg. Pedig a Kotor 2 mellett az a másik amit iszonyúan várok :-(

Katun
Halo 2 Dead Space szépek nagyon. Gratulálok a te póstásodnak is 😄. Ne aggódj a héten még jön nekem is kettõ szállítmány 😊. Amúgy honnan rendelted a kollégákat és milyen árban?

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Tinman
Möggyütt' a pósta' errefeli' is... term. mind új és bontatlan.

Kotor 2-nek örülök a legjobban :-)

Tinman
Az tuti, hogy nem vagy az... ha az lennél gondolnál arra is, hogy majd egyszer talán el akarod adni a gyûjteményed pár darabját és amikor képet kérnek róla belinkeled az alábbit.

Digit disztrib = az ördög mûve... pokolra jutsz az tuti! :-D

Még jó, hogy nem vagyok zsidó, így nem izgat ez a kóser téma 😛

Gyönyörû! <#guluszem1> <#eljen> Nekem is kell! <#rinya>

Katun
Na srácok én most elleszek egy darabig, ugyanis megérkezett amit már 11 éve meg szeretnék szerezni. És most beszéljenek a képek:

Nem tudom hogy visszaadják-e a képek, de valami fantasztikusan gyönyörû verzió, kb akkora mint egy Dvd tok csak kétszer olyan vastag. Szerintem valami Repack, de úgy látom tudják, hogy jobban érdekli a népet az ilyen mint a "classic meg evm meg lv"... bla bla. Amúgy eBay 😊

Carlos
Oh...aszittem te csináltad Max-ben a saját játékaidról.
Mind1. 😊
Jópofa.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Ez kb. olyan, mint a "fejben szex"... valami nem kóser vele <#zavart2>

IMYke2.0.0.0
Van köztük olyan játék, amit jómagam hiányolok a saját listámról 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez egy virtuális játékpolc a GoG.com-on. Ha megveszel tõlük egy játékot, akkor az felkerül egy ilyen virtuális polcra, és ott megtekintheted, rendezgetheted, rákattintva letöltheted a játékot, manual-t, soundtrack-et, stb. Szóval ez nem az itthoni polcom 😊

Hehe, Theocracy, szép😊!

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

Katun
Nézd meg a kedves w77d kolléga gyûjteményét, ha õ nem fotózza le csak leírja arra mit mondanál?

w77d
miért? szerintem abszolút nem nagy durranás a lista...

Kongy
Aham. Majd hiszem ha látom. <#nyes>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

ez a gog.com digitális játékpolca.
grebber
Nekem ennyi eredeti játékom van jelenleg!

Aliens vs Predator
Battlefield Bad Company 2
Crysis
Crysis Warhead
Empire Total War
FEAR
Flatout 2
GTA 4
Joint Operations
Killing Floor
Left 4 Dead
Medieval 2 Total War Gold
Motorhead
Restricted Area
Sacred 2
Stranglehold
Swat 4 + SWAT 4 The Stetchkov Syndicate
Tomb Raider Anniversary
Total Clubb Manager
True Crime New York City
War Front Turning Point
Wheelman
Xpand Rally
Half Life 2 Orange Box
Crusaders They Kingdom Come

Bence94
nekem ezek vannak jelenleg steamen.sam hd-t ma raktam fel.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Carlos
kicsit studio max vagy maja gyanús...

Þór vígi þessi rúnar

GoG.com-os játékaim. Alakul majd ez is lassan, még van pár játékuk, amit be fogok szerezni, illetve folyamatosan bõvül a kínálatuk.

Arx Fatalis-ról anno "lecsúsztam", és már régóta nem kapható lemezen. A Beyond Divinity viszont megvan dobozosan, jó vastag kézikönyvvel, mostmár legalább megvan "legálban" az elsõ rész is. Gothic 2 szintén megvan, de csak az alap, úgyhogy most az akció keretében beruháztam a Gold verzióra 😊 A többi játék ingyenes ^^

Amúgy tök jópofa, hogy a megvásárolt játékainkat kitehetjük egy virtuális polcra ^^

Kongy
oh... hát akkor jó bármi más is. <#rolleyes>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
nCore-ra nincs néhány hónapig belépési lehetõség.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kongy
A Lead and Gold a vidik alapján jó lesz, ráadásul most csak 13 euró, elõrendelésben, és lapunk azonnali béta-hozzáférést is. Április 8-án jön a teljes game.

@Rowlend

Küldök én bárkinek, csak épp valamiért cserébe. 😊 Pl egy nCore meghívó jól jönne. 😊 Amúgy van 1 HL2 extra copy-m is. Azt elcserélném esetleg vmi a HL2 árában lévõ játékra.

Rowlend
Tudnál küldeni steamemre egy guest pass-t?

GET OVER HERE!

w77d
ez a Lead and Gold jó játék lesz???

Kongy
Steam-em (plusz 1 Left 4 Dead, csak az másik acc-on xD és Lead and Gold lesz hamarosan!):

IMYke2.0.0.0
Én ugyanígy vagyok a "The Wheel of Time" és a "Darkstone" játékok dobozaival... 😞 Annak idején nem dobozolva szállítottuk a szülõkkel õket, és hát... Rohadt költözködések...

Apus
nekem megvan, csak a doboza hiányzik sajnos😞

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

balee4
Crysis SE, de végülis csak az elnevezésben van különbség.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Blacksheep333
Egy ilyet elfogadnék az elsõ részével együtt. <#gonosz1>

Az operációs rendszeren is túl...

tudom mi van benne mivel nekem is megvan. csak én imádom azt a játékot. ahogy a Mafiat is és a HL2 EP-t is 😄