Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ilyen homályos képeket tudnék sajnos otthon készíteni - átkozott ablakom elõtti fa miatt. Vaku és halogén szobavilágítás sem sokat segít... próbáltam.
A Tinman-féle tûéles képeket nem tudnám produkálni, hiába van 12 MP-s gépem (nem mintha a MP sokat számítana).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Valóban. Most, hogy kicsit jobban erõltetem a szemem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Frontlines: Fuel War = Conflict Denied OPS

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Segítek:
GTA4 - Battlefield: Bad Company 2 - CoD: MW2 - Assassin's Creed 2 - Splinter Cell: Double Agent - UT3 - Gears of War - Driver - SWAT4 GOLD - Frontlines: Fuel War - Tomb Raider: Underworld - Silent Hunter ?? - ??? - Command & Conquer: Generals - Paraworld - ??? - ??? - CS - The Witcher EE - WOW - CS

w77d
aztakurva.... ez a kép olyan homályos, mintha elvesztettük volna a szemüveget 😄

Ezek az enyémek de pénteken gyarapodnak<#hehe><#wink>

Tinman
Úgy fogalmaznék inkább, hogy elhatároztam, hogy az összes nekem kedves szerepjátékból, valami méltó verziót beszerzek... így "kibicnek semmi sem drága" alapon, a 2100 Ft-os p.k.-et is egész jól viseltem :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Huhh, akkor gondolom a postaköltség sem két fillér volt 😊

Tinman
Elektronikus kikötõ :-D
Amúgy a Nagy (és rohadt) Almából jött.

Tinman

Szerepjáték, méghozzá nem is olyan rossz!

Carlos
szép!
Ez milyen játék?

Þór vígi þessi rúnar

Honnan vetted? Ilyet sehol nem láttam.

Tinman
Mostanában belehúztak a postások... csak így tovább magyar pista!

Tinman

Carlos
Diablo 2-k nekem is megvannak nagydobozosban. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Persze jónéhány darabot én is elfogadnék a gyûjteménybõl 😊

A gyûjtemény értékét szívesen látnám egyszer a folyószámlámon ^^

IMYke2.0.0.0
Összes Quake... Összes Baldur's Gate... Összes Diablo... Összes StarCraft... Összes Heroes... nagy dobozos verzióban... <#finom><#wilting>

Sheltem
Fasza lehet ott takarítani, port törölni.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

NOX <#szeret>

REAL MADRID

The Protector
ezt nagyon megszívtad.feljelentelek betörés miatt.és add vissza a pénisznagyobbító pumpámat mert nekem is kell.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

hogy került fel az internetre a szobámról a kép? <#idiota>

létezik még vajon olyan ember akinek van egy ehhez hasonló gyûjteménye? 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Köszi az infót, már meg is rendeltem 😊

Mik a tapasztalatok, ha most este rendeltem, péntekre itt lesz?

Gondolom a game.co.uk-rõl. Én is most rendeltem meg onnan, kemény ~1900 Ft-ért...

(Meg jön még sok más is, remélem a héten megkapom)

w77d
ez a gondolat foglalkoztat most engem is 😊

Carlos
Sacred 2 mennyi és honnan és van-e ott még ahonnan ez jött?

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Szép Sacred 2 és KotOR 1-2 nekem is megvan. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Bah... digit. disztrib... helyette ma jött a postás erre is.

Végre!!! Ettõl a kettõtõl így egyben határozottan még a közérzetem is jobb lett :-)

Csöppség:

grebber
D2D akció! Elindult azt elsõ hét!
Sajna számomra 1 game nincs közte amit megvennék.No de a maradék 3 hetiben bízok azért!

Next PC upgrade: 2022

Katun
Köszönöm szépen 😊 Igazából csak õ vele játszottam a kiegészítõjével nem, nem is tudtam hogy van. Valójában majd a Jedi Outcast és a Jedi Academy fog majd jönni, Meg az Episode 1 Racer és A Phantom Menace.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

balee4
Uh ez mekkora game volt, hihetetlen nehéz volt, vagy 2 hónap volt amire anno végigvittem. 😄 De azért a Jedi Outcast tényleg jobb. De amúgy grat, nagyon szép kiadás, a kieget is megveszed? 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

nonicks
ez milyen jó játék volt😄(bár a jedi outcast jobban tetszet😄)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Katun
Reggelt mindenkinek, itt járt a postás.
Meghozta a fõnök urat 😊

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

grebber
D2D-n 7óra 38 perc múlva lesz valami jóféle akció.Remélem lesz pár jó game is olcsón akkor befizetek rájuk.

Next PC upgrade: 2022

w77d
ugye? XXXXXD

fery02
Nem hittem volna rólad. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

"A Steam elsõ verziója (v1.0) 2002-ben már letölthetõ volt, és több bétatesztelõ a Counter-Strike 1.4-et már ezen át tölthette le."

link

balee4
Bereggelhetõ ez is steamen igen, de amúgy steam nélkül is megy. 2002-ben jelent meg, amikor a steam még kb. tervben sem volt. 😄 Elvileg egy kulccsal megad mindent plusz a Team Fortress Classic-ot is.

Fasza <#eljen>
Nekem az Anthology van meg, abban CS helyett Team Fortress van (bár azzal még soha nem játszottam ^^). Amúgy ez is Steam-hez kötött?

w77d
én dobozosban vettem 😊

Én meg nem bánom, hogy nincs 😊 Most játszom az ingyenes idõszak alatt, és tetszik is meg minden (a pályákat nagyon eltalálták), de az iwnet miatt én maradok az elsõ résznél...

fery02
Én is bánnám. 😊

Viszont már lassan én is bánom, hogy kedvezményesen megvettem nemrég az új S.T.A.L.K.E.R.-t, mert ez egy olyan játék lett, ami messze felülmúlta várakozásaimat. Jó pár éve nem szórakoztam ilyen jót játékkal.
Olyan kaland, olyan sajátos atmoszférával, kellemes újításokkal, hogy le a kalappal.

Szóval azért bánom, mert ezért a játékért bõven kiadnám azt az 5000 valamennyi Ft-ot a dobozos kiadás kedvéért, viszont akkor lenne 2 egyforma játékom és picit furán érezném magamat 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

nekem is van ilyenem, de már bánom hogy van...

robotnyk
w77d
ejj de régen vót amikor ezekkel toltam lelkesen, talán már igazse vót XD

Apus
király!
uhhh opposing force mekkora jóság volt.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Tinman
Ez már valami! Szerencsére ez a legendás 1. rész :-)

Daell Drow
<#eljen> szep, elfogadnam en is.
balee4
Sikerült szereznem egy Half-Life Generation 3-at. Régi álmom teljesült. 😄

Használt, de jó állapotban van: