Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Tinman-féle tûéles képeket nem tudnám produkálni, hiába van 12 MP-s gépem (nem mintha a MP sokat számítana).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
GTA4 - Battlefield: Bad Company 2 - CoD: MW2 - Assassin's Creed 2 - Splinter Cell: Double Agent - UT3 - Gears of War - Driver - SWAT4 GOLD - Frontlines: Fuel War - Tomb Raider: Underworld - Silent Hunter ?? - ??? - Command & Conquer: Generals - Paraworld - ??? - ??? - CS - The Witcher EE - WOW - CS
Ezek az enyémek de pénteken gyarapodnak<#hehe>#hehe><#wink>#wink>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy a Nagy (és rohadt) Almából jött.
Szerepjáték, méghozzá nem is olyan rossz!

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
REAL MADRID
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Mik a tapasztalatok, ha most este rendeltem, péntekre itt lesz?
(Meg jön még sok más is, remélem a héten megkapom)
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Végre!!! Ettõl a kettõtõl így egyben határozottan még a közérzetem is jobb lett :-)
Csöppség:

Sajna számomra 1 game nincs közte amit megvennék.No de a maradék 3 hetiben bízok azért!
Next PC upgrade: 2022
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Meghozta a fõnök urat 😊
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Next PC upgrade: 2022
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
link
Nekem az Anthology van meg, abban CS helyett Team Fortress van (bár azzal még soha nem játszottam ^^). Amúgy ez is Steam-hez kötött?
Viszont már lassan én is bánom, hogy kedvezményesen megvettem nemrég az új S.T.A.L.K.E.R.-t, mert ez egy olyan játék lett, ami messze felülmúlta várakozásaimat. Jó pár éve nem szórakoztam ilyen jót játékkal.
Olyan kaland, olyan sajátos atmoszférával, kellemes újításokkal, hogy le a kalappal.
Szóval azért bánom, mert ezért a játékért bõven kiadnám azt az 5000 valamennyi Ft-ot a dobozos kiadás kedvéért, viszont akkor lenne 2 egyforma játékom és picit furán érezném magamat 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
uhhh opposing force mekkora jóság volt.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.