Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A nemrégiben vásárolt eredeti szoftverek még kibontatlanok, így nem tudok ítélkezni felõlük 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
p.s.: Mondjuk énis vettem látatlanba pár játékot, de nem buktam be velük (teljesség igénye nélkül):
Diablo2 (nagydobozos), Spore CE, Fallout 3 CE, Z (nagydobozos), Összes Guild Wars CE. Ezeket mind úgy vettem, hogy nem "demóztam" elõtte és nem bántam meg õket.
Þór vígi þessi rúnar
Legújabb szerzeményem 1000Ft-ért a Mercenaries 2 (szerintem az egyik legjobb GTA klón)
Demózásnak jó, de igényes ember vásárol - szerintem.
Úgyhogy: egy csónakban evezünk <#eljen>#eljen>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha meg mindenki úgy gondolkozna, mint Grebber, akkor a játékiparnak már régen befellegzett volna... Tulajdonképpen mi fizetjük neki is a játékot, és õ még minket néz hülyének... Meg õ milyen faszagyerek, mert letölti, nem kerül neki semmibe, mégis ugyanott van, mint mi... Hát ez azért elég parazita gondolkodásmód, már bocsánat...
<#eljen>#eljen>
ja nem... inkább: <#levele>#levele>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Offline/online "gémer" újságokról leszoktam
GET OVER HERE!
DE: a gyûjteményem nagyon-nagy része már régi. Ahogy írtam, manapság már nem írok szinte ki semmit. Helyette néha vásárolok 😊
Minden lemezen 1-nél több *.iso
Emellett 111 DVD-nyi "Full" WRZ -
Most csekkoltam a katalógusomat.
Azóta csak a minõségi gameket irom ki amiket tudom hogy majd ha nem lesz más újra elõveszem.Nos azóta kb 3 év alatt kiírtam vagy 15-öt semmi többet.
Next PC upgrade: 2022
GET OVER HERE!
HÓLI FÁKK! <#wow2>#wow2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
<Tudom,=">Tudom," külföld...="külföld..." de="de" rajtam="rajtam" kívül="kívül" nem="nem" sok="sok" ismerõsöm="ismerõsöm" néz(ne)="néz(ne)" magyar="magyar" szinkron/felirat="szinkron/felirat" nélküli="nélküli" filmeket.="filmeket." Talán,="Talán," majd="majd" egyszer,="egyszer," az="az" esetleges="esetleges" Asszonyt="Asszonyt" ilyesmire="ilyesmire" rá="rá" tudom="tudom" nevelni="nevelni" 😊="😊" Csak="Csak" találnom="találnom" kell="kell" olyan="olyan" hülyét,="hülyét," aki="aki" hozzám="hozzám" jön,="jön," illetve="illetve" hát="hát" meg="meg" is="is" érnem="érnem" azt...="azt...</span>">
Játékok esetében 100+ -nál tartok. WRZ-idõszakomból akad még 140+ DVD-nyi iso. Mindkettõ állomány szépen gyarapszik.
Elõbbi csak lassú tempóban, tekintve a kivárásos technikámat.
Utóbbi is lassabban, mint korábban, mert már ott is komolyan szûrök, és "demózok" - tetszik, marad, átmenetileg
1. Árérzékeny vagyok. 11.000 Ft-ért nem veszek Splinter Cell-t. Ennyiért gyûjtõi kiadást várok el.
2. Gyûjtõi mánia (több, mint 230 db eredeti DVD filmem van
3. Az igényesebb darabokat szeretem újrajátszani, ilyen a Splinter Cell is.
4. Ha lesz gyerekem és eléri azt a kort, valamint érdekli is a játékok világa szeretném, hogy tudja, hogy mi az a The Dig, vagy a Longest Journey, vagy éppen a Szibéreia, hogy a Final Fantasy részeit már ne is említsem.
5. Hányok attól, ha egy igazán jó játék /legyen mondjuk a Heroes of Might and Magic 3./ egy szaros merevlemezre van felmásolva, egy HoMM3-Reloaded könyvtárba. Szabályosan úgy érzem, hogy loptam méghozzá valami értékeset és ezzel akaratlanul is pénzt veszek ki azon emberek zsebébõl, akik ilyen zseniális játékokat készítenek.
Vettem már nem egy olyan game-et amit csak azért hogy ......... és nem is játszottam velük.De jó érzés segíteni másoknak.Meg ezek legtöbbje 2-4 ezer között volt!
Mivel semmivel nem kaptam többet mint a warez verzió és még pénzt is elkúrtam rá.
Egyedül a Bad Company 2 a multi miatt amit nem sajnálok mert istentelenül hatalmas game!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
megnéztem elég jó árak vannak!
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?