Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
már néztem.

This product is only available for purchase in the United Kingdom, Republic of Ireland, Spain, Italy, France, Belgium, Netherlands, Luxembourg, Finland, Norway, Sweden, Denmark, Austria, Switzerland, Portugal, Greece.
grebber

Next PC upgrade: 2022

<#smile>

fery02
Hú ez nagyon szép! 😮
Gratula hozzá, olyan szép, mint az én GTA IV dobozom. 😊
Megjelenés óta ki van rakva az asztalom sarkában széthajtva. Nagyon hangulatos. 😊

GTA IV-rõl meg leszállni, amíg nem játsza valaki teljes pompájában, ami így 2010-ben (fõleg az új patch-el) már igencsak könnyen teljesíthetõ feladat, az addig ne is nyilatkozzon. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Carlos
Usa-ból ennyi a postaköltség, nem basztak át.
(vagy engem is mindig átbasznak) <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

robotnyk
elõször is a zavvin 5 font, plusz postaköltség, steamen pedig fél órával ezelõtt nekem még 4 eurót számláztak, valszeg valakinek nem ment a matek 😄
Tinman
Le a sztímmel! :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Még annyi se, mert Steam-en nem 4, hanem 5 euró 😊

Tinman
Zavvi-n meg 4.95 a kézzelfogható verzió, vagyis alig 500 Ft a difi :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
tudom, steam, de a trine éppen 4 euró, ha valakit érdekel.
balee4
Sztem is megéri, fõleg olyan szép kiadásban amit láttam. Ok, majd írok.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shep
Fogalmam sincs, mivel a multi engem nem hoz lázba.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Dj Tommy
Le tudnád írni, hogy milyen multija van a gamenek?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Katun
eBay-rõl rendeltem, ráírtam a felhasználóra, hogy valójában milyen állapotban van milyen verzió (mert én kifejezetten erre vadásztam nem arra a fehér hátteres verzióra). Visszaírt, hogy a fia kapta a nagymamájától születésnapjára, de õ (a fiú édesapja) nem szerette volna ha ilyennel játszik a gyerek, nos le fotózta nekem és oda is írta, hogy abban a pillanatban bontotta ki. Muszáj volt megvennem. 5 dollár volt maga az áru, a szállítási költség 20 dollár fölött volt (najó ezzel átbasztak). Körülbelül 5-6 ezer forintra rúg az egész, és egy hét alatt ideért USA-ból.

Carlos:

Ha találsz TNFS (THE Need for Speed) -t valahol írjál rám 😊

balee4:

Szerintem még 5k-ért is megéri, nekem legalábbis igen 😊. Ha van még a boltban (ahol tavaly jártál) akkor mindenféleképpen írj már majd rám. Köszönöm!

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Carlos
Egy kis nosztalgia:

Þór vígi þessi rúnar

ffxi
Mennyibe volt cakk pakk?

Fákjúal!

balee4
Amikor legutóbb néztem, még volt jópár db, viszont ez már tavaly volt, szal nem garantált, hogy még van. Az ára elég borsos, 5k. Majd írok, hogy mi a helyzet.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Katun
Köszönöm!

HAAALLLOOODDD!!! Te figyelj már milyen árban van ott abban a veszprémi boltban? És ha van és netalántán van még egy db, akkor én vevõ lennék rá, el tudnánk intézni valahogy, valamilyen úton módon? Mert én kölcsön adtam a sajátomat és ahogy visszakaptam úgy már nem kell <#vigyor4>.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

balee4
Hmm grat, szép, én holnap tervezem megvenni a Vice City-t, elsõ papírtokos kiadásban kapható egy veszprémi boltban. (legalábbis még remélem van)

IMYke2.0.0.0
Ezért írtam az "offline crack" dolgot. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
a warezhoz eddig se kellett a life meg a szósöl kláb...

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Na, akkor hétvégén megnézem ezt a híres-neves GTA4-et. Kölcsönkérek valami warezpista verziót.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Jól hangzik - Carlos kérdésére engem is izgatna a válasz...

tommygear
az se kötelezõ végülis, lehet offline menteni is
Carlos
És kell még hozzá windows life vagymi meg mindenféle hülyeség?

Þór vígi þessi rúnar

tommygear
nem kell offline crack már 😊 1.6os patc kiszedi a social klubbot és lehet offline-ba nyomni
Rowlend
GTA 4 nem nagy szám. GTA 1,2 viszont a legjobb 😊 Csak az már régi

GET OVER HERE!

IMYke2.0.0.0
Egyszer, majd megnézem 😊 Olcsósítva talán meg is veszem, persze, offline crack így is fog kelleni hozzá, mert nincs otthon netem.

tommygear
pedig isten játéka az
Én inkább a San Andreas free kameráját utáltam, mert egérrel be kellett külön fordítani a kanyar után, ha egybõl látni is akart valamit az ember.
IMYke2.0.0.0
Akkor én elég érdekes szerzet vagyok - mindkét játék még mindig fenn van a gépecskémen, és játszogatok velük, mert élvezem.
A GTA-k azonban nincsenek (már). A GTA4-es például még csak fel sem kerülhetett a HDD-mre, annyira nem becsültem.

tommygear
<#eljen>
nonicks
ja csak mind2 dög unalom mig a GTA-k nem...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Carlos
Jaja...Énis hülyét kaptam. Úgyhogy gyorsan uninstall a hatalmas csalódás elkerülése végett. Igy elintéztem egy mosollyal, hogy eljárt felette az idõ. 😄

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Épp tegnap játszogattam vele - rohadtul hiányzik a free kamera vezetés közben... 😊))
Megszoktam a mostani játékok nyújtotta "kényelmet"

IMYke2.0.0.0
Asztaq! Grat!
<#worship><#eljen>

Carlos
Szép. 😄
Jómútkorába elõvettem a Vice City-t éshát eléggé csalódás volt a játékélmény mai szemmel... 😞

Þór vígi þessi rúnar

Katun
Üdv az uraknak!

Na én most megbontom a Flamelést! A Postás beállt a kocsim elé lobogtatva a dobozt, ami jött a "nagy almából". Nekem már fülig ért a szám. Nos ami még nem volt:

Csak a környezetet szennyezik vele, meg a fiatalság ízlését rombolják... Az utóbbi évek NFS-ei totál borzalmak.

Egyetértek. Ha fejlesztõ cégem lenne, én sem a PC-t tekinteném elsõdleges platformnak. Meg nem is Magyarországot.

Amúgy nekem is vannak ilyen ismerõseim, akik elõtt meg sem merem említeni, hogy eredeti játékokat szoktam vásárolni, mert számukra ez baromi ciki... Szerencsére a közeli barátaim hasonlóképp gondolkodnak, mint én.

Tinman
Teljesen igazad van!
"hogy minek PC-re kihozni mondjuk pl. egy NFS-t" Ezt a szemetet, szecskavágóra se merném kiadni.

IMYke2.0.0.0
Igen. Én balga a konzol árára, és a felette lévõ szövegre néztem... ;-)

balee4
Most világviszonylatba nem tudom, de a magyar gamerek 90%-a ilyen felfogású mint grebber, minek játékot venni, sõt néha már úgy érzi az ember, ciki, ha eredeti játékra költ, holott ugyanazt ingyen is megkaphatja. És akkor sírunk, hogy a legtöbb régi klasszikus PC-s cím újabb tagja már nem jelenik meg szeretett személyi számítógépünkre. Amilyen mértékû a PC-s warez (elég csak a nagy külföldi torrent oldalak seed/peer arányát megnézni) egyáltalán nem csodálkozom ezen, sõt néha még meg is lepõdök, hogy minek PC-re kihozni mondjuk pl. egy NFS-t, úgy is lewarezolja a többség.
Mondjuk amilyen olcsók manapság a konzolok, érdemes beruházni akár mind2 platformra, mert tényleg egyre durvább hogy milyen nagynevû játékok nem jönnek ki PC-re. De én nem csodálkozok, személy szerint ha fejlesztõ lennék 20x meggndolnám, hogy kihozzak vmit PC-re.

balee4
Én meg pár éve úgy vagyok, hogy egyáltalán nem warezolok, vagy megveszem vagy nem játszom vele, és ez nem csak a végzettségemmel függ össze. 😄 Mondjuk utóbbi idõben rengeteg játékot vettem, mostanában kicsit visszafogtam magam. A régebbi játékokat meg azért veszem meg, mégha ha hajdanán végig is vittem a warez verziót, mert igenis jó érzés egy-egy klasszikus, kedvenc darabot a polcon tudni. Olyan jó végignézni a gyûjteményen. 😊

IMYke2.0.0.0
game.co.uk-n elfogyott, de ott a legolcsóbb: 5111 Ft.

Szerk.: átkozott konzol árat írtam be a táblába (15,99 az 5,99 helyett)... szóval: 2103 Ft.

Én a game.co.uk-rõl rendeltem. Kb 1900-ba került (+ postaköltség, ami eloszlott több játék között)

IMYke2.0.0.0
Sacred GOLD megvan - Sacred 2 CE-t hol lehet olcsósítva kapni? <én se warezoltam le.>

IMYke2.0.0.0
Ja, totál hülye vagyok <#vigyor3><#ravasz1><#bee1>

Nekem a most érkezett Sacred 2 CE is ilyen 😊 Jó, az elsõ részt ismerem, az is megvan eredetiben, de a másodikat le sem warezoltam. Úgy voltam vele, ha majd olcsóbb lesz, úgyis megveszem 😊