Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
ha nem jutsz hozzá sehogy, majd leboltoljuk, küldök egyet😊
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem is megvan az összes Gothic, de ez már túlzás :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ahogy írtam, nem is játszottam ki rajta, mert egy pályán már olyan gyakoriak voltak a fagyások, hogy hagytam az egészet és a késpbbi történéseket youtube-on néztem inkább végig. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Meg vettem egy Battlefield Vietnamot.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
De aztan ezt vettem:
STEAM-en atszamitva 4000 forint, itt meg fel aron megkaptam, es nem utolso sorban ez kezzel foghato. XD
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Fákjúal!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
w77d: A vulkán miatt a késést én is komolyan mondtam
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Köszönöm a szavakat <#hawaii>#hawaii>
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Jericho-ból ez a kiadás 990-ért egy nagyon szép vétel volt, gratula!
Mondjuk, ha megvetted a WoW-ot nem értem minek mellé más játék... azzal úgy 3 évet elleszel :-D
Ma meg akartam venni a GTA EFLC csak nem találtam oda a galaxisnethez, mivel én olyan rég voltam, hogy akkor még a Blaha Lujza téren volt. Így sajnos be ugrottam az Árkádba és ott a Media-ba, hátha van valami ÁKCIÓÚ!
Nos mondhatom jól jártam.
Jericho 990.-
Panzers 1090.-
WOW 1090.-
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
- Stronghold Collection (az összes rész egyben)
- Unreal Anthology
- Shogun: Total War Gold
Külön bosszantó, hogy a Game-rõl is több játékot rendeltem, és abból is csak kettõt kaptam meg... (Mondjuk azt megértem, mert két csomagra bontották valamiért, és az egyiknél már hétfõn ott volt a jelzés, hogy "despatched", a másiknál meg csak kedden. Amin meglepõdtem, hogy így is csak egyszer számolták fel a 3£-os postaköltséget).
Tájékoztatásul szúrtam be eddig is, nem célom, hogy naprakész szolgáltatássá fajuljon a dolog 😊
CDG-t megnézem, újra.
A Mass Effect 2 CE-nek meg nézz utána mégegyszer a Galaxisban 😊

Ma írták a zavvin, hogy ma küldték el, csak az az érdekes, hogy a játék majd csak pénteken jelenik meg, kíváncsi leszek mikor ér ide, lehet megjelenésre itt lesz
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..