Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Tommy
Valaki tudja esetleg, hogy hol tudnék venni Pc-s Test Drive Unlimited-et?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Apus
westend mediába volt 1 tonnányi Jericho.
ha nem jutsz hozzá sehogy, majd leboltoljuk, küldök egyet😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Tinman
Sajnos nem... szigorúan XP-n játszok (egyelõre!).

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ez a kérdés bennem is felmerült...
Nekem is megvan az összes Gothic, de ez már túlzás :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Jericho-t akartam... sehol nem találtam :-(

IMYke2.0.0.0
Nekem csak a Double Agent hiányzik - jövõ héten utazok fel Pécsre, s akkor MM is beiktatásra kerül 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem tudom. Még én sem mertem rendelni - sem külföldrõl, sem itthonról.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

fery02
Win 7-en játszottam volna ki pár hónapja, de eléggé nem kompatiblisnek tûnt, mert gyakran fagyott és pl az ALt+Tab opció is legtöbbször összeomláshoz vezetett.
Ahogy írtam, nem is játszottam ki rajta, mert egy pályán már olyan gyakoriak voltak a fagyások, hogy hagytam az egészet és a késpbbi történéseket youtube-on néztem inkább végig. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Apus
Na elvoltam a westend MM-ban, meg is vettem a Double Agentet. Ha valaki odamenne és keresné, akkor szólok, hogy nem a polcon van a többi mellett hanem a sor végén beöntve a konténerbe. Mindegyik részbõl volt több darab.
Meg vettem egy Battlefield Vietnamot.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

The Protector
A pc guruban is most ez a teljes játék.De ott annyi a gebasz h a lemezt kapod papírtokban.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Daell Drow
En is voltam ma zegi MM-ben es gondolkodtam hogy vegyek e splinter cell-t.

De aztan ezt vettem:

STEAM-en atszamitva 4000 forint, itt meg fel aron megkaptam, es nem utolso sorban ez kezzel foghato. XD
balee4
megy Vista-n, én azon toltam végig.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

tommygear
<#eljen>
Apus
akurva, ma elmegyek énis, remélem a westendbe lesz 😄

w77d
nem tudsz arról valamit, hogy állítólag a Double Agent nem megy Vistán???

Tinman
Rohatt' MM! Többet nem megyek <#idiota>

ffxi
Ez a Siberia CE naon csábítgat :S Még sosem rendeltem netrõl, fõleg külföld. Megbízhatóak? Fizetés hogyan zajlik?

Fákjúal!

balee4
Nem semmi gyûjtemény, nekem a Gothic 1 csak a GS-s verzióban van meg, illetve volt korábban egy német változatom, de én hülye fejemmel odaadtam vkinek. Pedig egy ilyen elsõ kiadás idõvel sokat érhet.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Mert az Universe korábban jelent meg mint a Forsaken. 😄

giorgio81
Csak azt nem értem a Forsaken Gods-ot miért nem sikerült még beletenni

w77d: A vulkán miatt a késést én is komolyan mondtam

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

grebber
Itt és még itt is

Next PC upgrade: 2022

giorgio81
Amúgy hol vetted az Universet és mennyiért, engem is érdekelne.

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

giorgio81
Az Universe a többi mellé minek??

grebber
Nagyon elvetemült lehetsz ha pénzt adtál azért a forsaken fosért!

Next PC upgrade: 2022

McFrost
Szépes!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Gothic 4ever! 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Katun
Tudod milyen jó kedvûen jöttem haza? Végre találtam olcsón "papír kiadású" szoffert? Fõleg ilyen jó játékokat. WoW-ot régóta meg szerettem volna venni mert "khm törtözök" khm ezt nem láttátok. Szóval még jön majd mellé a BC és a WoTLK, meg majd ha megjelenik a Cataclysm 😊.

Köszönöm a szavakat <#hawaii>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Tinman
Aztadurva!
Jericho-ból ez a kiadás 990-ért egy nagyon szép vétel volt, gratula!

Mondjuk, ha megvetted a WoW-ot nem értem minek mellé más játék... azzal úgy 3 évet elleszel :-D

w77d
egyébként tény, hogy a légi csomagszállítáásban minimum 1 nap késedelem van...

giorgio81
Biztos az izlandi vulkán miatt késnek

Katun
Sziasztok!

Ma meg akartam venni a GTA EFLC csak nem találtam oda a galaxisnethez, mivel én olyan rég voltam, hogy akkor még a Blaha Lujza téren volt. Így sajnos be ugrottam az Árkádba és ott a Media-ba, hátha van valami ÁKCIÓÚ!

Nos mondhatom jól jártam.
Jericho 990.-
Panzers 1090.-
WOW 1090.-

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Amúgy ezek jöttek:
- Stronghold Collection (az összes rész egyben)
- Unreal Anthology
- Shogun: Total War Gold

Az hogy van, hogy a Zavvi-ról egyszerre volt feladva a 3 játék, amit rendeltem (elvileg, mindhárom volt raktáron), és ma csak egyet kaptam meg? Remélem a többi nem kallódik el a nagyvilágban, és hétfõn azokat is megkapom.

Külön bosszantó, hogy a Game-rõl is több játékot rendeltem, és abból is csak kettõt kaptam meg... (Mondjuk azt megértem, mert két csomagra bontották valamiért, és az egyiknél már hétfõn ott volt a jelzés, hogy "despatched", a másiknál meg csak kedden. Amin meglepõdtem, hogy így is csak egyszer számolták fel a 3£-os postaköltséget).

Nekem még nem jött meg, pedig elvileg elõtted rendeltem meg (hétfõn) <#szomoru2> Na sebaj, még benne vannak a határidõben.

Sacred 2 Colector's megjött 😊 Méghozzá két nap alatt. Le a kalappal a GAME.co.uk elõtt.

Carlos
WOW...
Ha lemegy 990-re megveszem.

Þór vígi þessi rúnar

w77d
pedig attól inkább jóárosodni kéne, tovább erõsödött a forint 😄

A Torchlight az 576 KByte Shop-ban is kapni! <#smile>

Husimoto
Biztos nem örültek a vasárnapi eredményeknek. 😄

w77d
a galaxis nem tudom miért, de az elmúlt napban kb 2000ft-ot emelt a legtöbb játékon 😞

Ok, én ezt tudom, hogy saját lista, csupán felhívtam a figyelmet egy-két dologra 😊

IMYke2.0.0.0
A táblázat nem véletlenül tartalmaz csak bizonyos játékokat - mert NEKEM készült.
Tájékoztatásul szúrtam be eddig is, nem célom, hogy naprakész szolgáltatássá fajuljon a dolog 😊

CDG-t megnézem, újra.

A Stalker CoP már hetek óta nincs a Game-en, remélem hamarosan újra beszerezhetõ lesz a SE.

A Mass Effect 2 CE-nek meg nézz utána mégegyszer a Galaxisban 😊

IMYke2.0.0.0

giorgio81
na kíváncsi leszek a postás srácra, mennyire lesz lusta
Ma írták a zavvin, hogy ma küldték el, csak az az érdekes, hogy a játék majd csak pénteken jelenik meg, kíváncsi leszek mikor ér ide, lehet megjelenésre itt lesz

w77d
szerintem nagyon ütõs a story. És az a jó, hogy a történetet angyon sok ponton te alakíthatod, eldöntheted... nem csak a little sisterek megölésével vagy felszabadításával, ahnem egyébb döntésekkel is. Én jelenleg egy jószívû bigdaddy vagyok 😊

Bence94
az elsõhöz képest ? mert az tudom ,hogy most már egyszerre darálhatsz fegyverrel és plasmiddal meg big daddy vagy...ja igen a story! az milyen ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

w77d
cecijó játék, elvileg ma a végére érek 😊

Bence94
pedig nekem van... szívesen meghallgatnám milyen 😊 (nem ilyen régi ócska,faternak pedig highend <#beka2>) majd egyszer lehet megveszem csak az aggaszt, hogy nem tudom milyen a játék ?!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..