Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is szoktam könyvet venni. Egy ideje meg rákaptam az antikváriumra, nagyon jó könyveket meg lehet venni bagóért 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
robotnyk:
Szép a Battlefield-ed, gratula hozzá, jó játékot! <#violent>#violent><#wave>#wave>
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Þór vígi þessi rúnar
Aliens vs Predator-t zavviról 5xxx ft már nem tudom pontosan mennyiért vettem házhoz szállítással.Nálunk 8990+990FT.
Bad Company 2-öt is valami 2xxxft-al olcsóbban vettem kintrõl.
Van elég sok alternatíva kint amik olcsobbak.Igaz van sok game ami meg nálunk olcsóbb.
Nekem sincs semmiféle netes vásárlásra való kártyám 3 haveromat ráuszítottam 3 különbözõ oldalra és már mindenhonnan tudok rendelni.
Steam,d2d,game.co.uk,zavvi ez bõven elég.
Next PC upgrade: 2022
emellett tegnap a Trine mellett elõrendeltem a Misadventures of P.B. Winterbottom címû csodát steamen. asszem egy idõre cooldownon van a játékvásárlás :p
Ha olcsóbb lesz elgondolkodom rajta.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Jó játékot hozzá <#wink>#wink><#wave>#wave>
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Firestorm és Op. Force nem egy sûrû darab... gratz!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mi kéne?
Þór vígi þessi rúnar
Gyerekként volt egy Lego ûrhajóm... egyszerûen nem értettem, hogy miért nem tudom 100%-os állapotban összerakni, éreztem, hogy hiányzik még valami. Gyakorlatilag traktort és ívhegesztõt is tudtam belõle kihozni, de amit kellett volna /ûrhajót/ azt nem egészen.
Fasza, hogy ezt 25 évvel késõbb tudom meg, szerinted elküldik a hiányzó részt? <#zavart2>#zavart2>
Magyarországon sokan kamuztak és a lego csak küldte az értékesebb alkatrészeket. Aztán észrevették, hogy magyarországon nagyon sûrûn kell pótalkatrészt küldeni úgyhogy a lego.com beszüntette a magyarországi supportot. (nemtom azóta "meggondolták"-e).
Mostmár macerásabb pótolni, ha télleg kimarad valami.
Þór vígi þessi rúnar
Ezután ami jön az a zavvi.com 25.95 fontjával de itt van is!
Next PC upgrade: 2022
nem baj, úgy is a Steamot szeretjük, karácsonykor ugyan ennyi volt a GTA4, majd idén megvesszük Steamon😄
vagy a zavvi.com-on, esetleg a game.co.uk-n😄
Nagy szart vagyunk mi EU tagállam... senki bantuk vagyunk, még Live sincs, ide még az amazon se nagyon szállít.