Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen><#eljen><#eljen>

Én is szoktam könyvet venni. Egy ideje meg rákaptam az antikváriumra, nagyon jó könyveket meg lehet venni bagóért 😊

balee4
The Misadventures of P.B. Winterbottom gyerekek ez miféle game lesz? Tud vki bõvebb infót róla? A videó alapján pofásnak tûnik és steamen csak 3,99 euró. Ma jelenik meg.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Na inkább mégsem vettem meg a Vice City-t, 5k és sima kiadás, már nincs papírtokos, bár ahogy néztem kézikönyv van hozzá. Helyette inkább könyvet vettem.😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Katun
Galaxisban van amikor tényleg módfelett megéri besétálni, vagy a weboldalukra felnézni. De tény és való, hogy zavvi+eBay kombó a legjobb. 576-ban még soha nem láttam semmit olcsóbban mint egy másik MAGYAR üzletben. És akkor inkább nem is hasonlítom a fent említett külföldi alternatívákhoz.

robotnyk:

Szép a Battlefield-ed, gratula hozzá, jó játékot! <#violent><#wave>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Carlos
Hát, lassan már télleg jobban megéri usa-ból vásárolni vagy angliából és olcsóbban jön ki szállítással, mint a galaxisban vagy 576-ban.

Þór vígi þessi rúnar

grebber
De engem az nem igen érdekel mert csak az elmúlt 4-5 kijött game jóval olcsobb volt kintrõl magyar árakat nem is nézek már jó ideje.

Aliens vs Predator-t zavviról 5xxx ft már nem tudom pontosan mennyiért vettem házhoz szállítással.Nálunk 8990+990FT.
Bad Company 2-öt is valami 2xxxft-al olcsóbban vettem kintrõl.
Van elég sok alternatíva kint amik olcsobbak.Igaz van sok game ami meg nálunk olcsóbb.
Nekem sincs semmiféle netes vásárlásra való kártyám 3 haveromat ráuszítottam 3 különbözõ oldalra és már mindenhonnan tudok rendelni.

Steam,d2d,game.co.uk,zavvi ez bõven elég.

Next PC upgrade: 2022

magyar boltok polcait/árait nézzük már könyörgöm,kevesen rendelnek zavvi-ról meg game.uk-rõl..
robotnyk

emellett tegnap a Trine mellett elõrendeltem a Misadventures of P.B. Winterbottom címû csodát steamen. asszem egy idõre cooldownon van a játékvásárlás :p
tommygear
ja a papírtokot énis hiányolom 😞
de legalább dombornyomott benne a papír
grebber
Már most is elég olcsó 4800FT!

Tinman
Nekem ez átjött! Tetszetõs darab!
Ha olcsóbb lesz elgondolkodom rajta.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Katun
De irigyellek! Nagyon jól néz ki, kár a dvd tokért mondjuk. Belehúzhatták volna egy papírba mint a GTA iV-et. Bár mondjuk nekem még az sincs meg 😞.

Jó játékot hozzá <#wink><#wave>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Carlos
Thx.

Þór vígi þessi rúnar

tommygear
gta4 kiegészítõ történetek
tommygear
lost and damned és a gay tony
gta4et minek vettem volna meg még1x?
IMYke2.0.0.0
Küldetéslemezek (?) a GTA4 mellé...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nonicks
gta 4 meg a Ballad of Gay Tony

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Carlos
Tudnál adni infót arról, hogy mi is ez?
GTA4-ig képben vagyok.

Þór vígi þessi rúnar

tommygear
bõvült a gta gyûjteményem <#vigyor3>

nonicks
RA2 4ever

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Carlos
HL: <#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
<#worship><#eljen>

Tinman
FF VIII. u.e. a verza megvolt, de kocsim miatt eladtam <#szomoru1>

Firestorm és Op. Force nem egy sûrû darab... gratz!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jani21
Sziasztok! Eddig csak passzívan figyeltem a topic-ot, de most úgy éreztem ideje nekem is valamit hozzátennem 😊. Így hát lefotóztam gyûjteményem legrégibb darabjait:

Tinman
Csak költõi kérdés volt... már nem fontos, de akkor 1 hónapig ezen agyaltam, szüleim persze hozzá sem lõttek.

Carlos
Hát már nem hiszem, viszont rengeteg helyen lehet utánrendelni egyesével alkatrészt.
Mi kéne?

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Aztarohatt'!
Gyerekként volt egy Lego ûrhajóm... egyszerûen nem értettem, hogy miért nem tudom 100%-os állapotban összerakni, éreztem, hogy hiányzik még valami. Gyakorlatilag traktort és ívhegesztõt is tudtam belõle kihozni, de amit kellett volna /ûrhajót/ azt nem egészen.
Fasza, hogy ezt 25 évvel késõbb tudom meg, szerinted elküldik a hiányzó részt? <#zavart2>

Rowlend
Küldtem egy Mailt az oldalnak 😊 Remélhetõleg válaszolnak is rá

GET OVER HERE!

Carlos
Ugye a LEGO.com-on lehet jelenteni, hogy kimaradt pár alkatrész az orig dobozból.
Magyarországon sokan kamuztak és a lego csak küldte az értékesebb alkatrészeket. Aztán észrevették, hogy magyarországon nagyon sûrûn kell pótalkatrészt küldeni úgyhogy a lego.com beszüntette a magyarországi supportot. (nemtom azóta "meggondolták"-e).
Mostmár macerásabb pótolni, ha télleg kimarad valami.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Köszi, hogy megnézted... sajna én is erre jutottam. CDgalaxisnál olcsóbb, de 6k + pk az még azért elég sok érte.

grebber
Game.co.uk-n volt 13 fontért de elfogyott ezt találtam ami legolcsóbb.
Ezután ami jön az a zavvi.com 25.95 fontjával de itt van is!

w77d
amúgy a lego-nál mi volt??? ez nekem kimaradt..

Carlos
Jaja, hogy ez letöltõs? Akkor nemtom.

Þór vígi þessi rúnar

erre csak õk tudják a megoldást😞
nem baj, úgy is a Steamot szeretjük, karácsonykor ugyan ennyi volt a GTA4, majd idén megvesszük Steamon😄
vagy a zavvi.com-on, esetleg a game.co.uk-n😄

Kösz a felhívást le is csaptam egy Supcom Gold-ra 1400ért 😊.

Tinman
A kérdés jogos.

w77d
rossz tapasztalat egy letöltõs oldalnál??? fizetsz és az után tölthetsz... hogy lehet itt rossz tapasztalatot szerezni??

Carlos
Vagy csak rossz tapasztalat, mint a Lego-nál.

Þór vígi þessi rúnar

w77d
amúgy én sem értem az országokra korlátozást... tõlünk büdös a pénz vagy mi???

Tinman
Risen-t keresem bontatlanul jóárasítva... egyelõre esélytelen.

Tinman
A vicc az, hogy ennyiért még én is elgondolkodtam, mert jó lenne már GTA4-et letolni, de nem lehet, mert sötét Balkán vagyunk.

Katun
Inkább rendeljünk valami játékot közösen <#hehe><#hawaii>

w77d
ok, csak ez kikivánkott hamár senkik vagyunk 😊

Carlos
Ne itt politizáljunk! Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

w77d
"senki bantuk vagyunk"... azért ez nem így van, de mivel 8 évig valami hasonló értékrend sugárzása történt kifelé, ezért ennek sajnos most ez a hatása...

robotnyk
pedig 1200ér' még azt is megvettem volna, d2d ide vagy oda :p
Tinman
U.N.D.O.R.Í.T.Ó.

Nagy szart vagyunk mi EU tagállam... senki bantuk vagyunk, még Live sincs, ide még az amazon se nagyon szállít.

robotnyk
ha végignézed, majdnem az összes ilyen d2dn a héten, láttam olyat ami csak usa, láttam olyat ami usa, uk, eu kivéve németország. szóval a nagy akciójuk nem sokat ér.
grebber
Elég fura dolognak tartom amúgy ha valamit le lehet tölteni miért "korlátozzák" hogy milyen országból nem értem.
Bár nem nagyon érint jelen esetben ,mert steam-en beszereztem 2050ft-ért.

Remélem most már a maradék 2 heti akcióban lesz normális game is!