Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"A kontrollerbe már tegnap beleszerelmesedtem. Ha lenne hozzá profiler, totál kész lennék"

Akkor használj Xpadder-t! <#smile> Ingyenes és nagyon jó, jobb mint a Logitech Profiler. <#wink>

IMYke2.0.0.0
Ez igaz. Alámondásos a szinkron. Viszont, épp ez teszi - számomra - felejthetetlenné .
Sajnos, olyan öreg vagyok, hogy még emlékezhetek olyan idõkre, amikor haverokkal, de a közeli város presszójában is, a nyolcvanas évek derekától csak olyan filmeket láthattam, amiken gyakorlatilag ilyen "szinkron" volt.
A "Rambo" és a "Rocky" sorozat akkori részei például így égtek bele az agyamba 😊

Katun: A kontrollerbe már tegnap beleszerelmesedtem. Ha lenne hozzá profiler, totál kész lennék 😊
Strangehold: nekem bejön a játék. A "Tecquila-Time" és más dolgok kifejezetten szórakoztatóak tudnak lenni egy átdolgozott nap után.

Tinman: Köszönöm szépen. A Strangehold borítója, tálalása engem is zavar, de ennyi pénzért nem szabad rinyálnom 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A játék full magyar nyelvû.
Lehet, hogy furcsán fog hangzani, de gyakorlatilag dísztárgynak vettem meg - otthagyhatatlan áron volt, és nekem nagyon tetszik a tálalása.
WRZ-ben ott az angol, ha nagyon "fülnek tetszõ" környezetben akarok, akkor azzal játszhatok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hát mert a "Strangehold"-ért pénzt adtam 😊

IMYke2.0.0.0
Dual Shock-kal én is elvoltam, sokáig , de pl. a "The Last Remnant" (WRZ, boltban még nem láttam elfogadható áron) kifejezetten játszhatatlan volt vele.
Tegnap, a fénykép feltöltése után hazaloholtam, kicsomagoltam és felinstalláltam, bedugtam, és bár a vezérlõ programja puritán , a játékban fenomenálisan operált az eszköz.
El vagyok ájulva tõle, de komolyan: olyan voltam, mint a hónapok óta ácsingózott tologatós játéknak örülõ kisfiú, méteres mosoly ült az arcomon percekig 😊

Tinman
Frankó kis vásárlás volt! Gratz!

BiA igazán irigylésre méltó, a Stranglehold-ról az a véleményem, hogy 990-et megér, bár ez a megagames borító ez ugye nem éppen a szívünk csücske. Elég hamar letolható, egész kellemes élményt adó lövölde, 1x mindenképpen érdemes kivégezni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk
nem kell sokat fizetni, eleve mindent arra optimalizálnak a konzolverzió miatt, szal ha már kompatibilis a PCvel, miért ne támogatnák azon is 😊
Katun
Gratulálok bácsi <#worship>
jól jártál az Xbox 360 Controller-el, minden támogatja, vagyis, inkább fogalmazzuk úgy, hogy j a drivere? Vagy inkább helyesbítsünk, hogy sokat fizet a Microsoft a szoFFer fejlesztõknek?.

Stranglehold: nagyon szeretem azt a játékot, teljesen megéri a pénzét, ennél a játéknál is két részre lehet osztani a célközönséget, vagy nagyon szeretik vagy nagyon utálják.

BIA-ra nekem is fáj a fogam, úgy megvenném fõleg ilyen bádog dobozos kiadásban. Csak mindig elfelejtek beugrani az üzletbe, ha arra járok.

Jó Játékot! <#wave>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

arty
(plusz a magyar verzioval nem lehet multizni sem)

Forza.

Bence94
szép viszont...a stranglehold magyar verzióban csak magyar szinkron vagy alámondás van ami egy szar elvileg.a bia hh pedig hallottam egy videót és elég gyengének tartom a szinkront.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Shep
A szöveg nem lenne rossz, de a szájmozgás egyáltalán nincs szinkronban a magyar hanggal ezért elég nehéz ráhúzni a szinkron fogalmát. Több narrátoros alkotásnak nevezném inkább 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jogos 😊

Amúgy magyar nyelvû teljesen (szinkron), és sajnos nem is választható az angol hang + magyar felirat kombináció. Csak magyar szinkron :/ Persze ettõl még jó játék, és a szinkron is elfogadható minõségû.

Shep
Hát de apa, az egy dolog, hogy nem közvetlenül a fejlesztõket támogatod, ha ilyen Exclusive, meg EVM meg akármi kiadásokat veszel, de az EVM-es meg akármilyen fantázianevû kiadásokat árusító cég, megvette a jogokat a kiadótól(aki már ugye perkált a fejlesztõknek és ha plusz profit van akkor még kapnak részesedést is) vagyis kis túlzással megvett x db. játékot olcsóért amit aztán tovább ad az olyan hülyéknek (szerinted), mint mi akik megvesszük. Ha meg az eredeti kiadásút veszed akkor az azért közvetlen támogatás a fejlesztõk, kiadók felé. Úgyhogy ha játékot veszel támogatod õket még ha nem is közvetlenül.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

most a brothers in arms az magyar vagy angol? döntsd el a matricák alapján <#idiota>

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Ja, amúgy azokat a játékokat, amit warezban végigvittem, és aztán megvettem, azokat késõbb újra elõveszem/elõvettem. És sokkal jobb érzés úgy elõvenni, és jobb lelkiismerettel játszom vele, hogy tudom, hogy az az enyém. Amúgy nem vagyok álszent, nem veszek meg minden szart, amivel játszom, de amit végigjátszok, és élvezettel játszottam végig, azokat igyekszem beszerezni, és igenis ezzel támogatni a fejlesztõket.

robotnyk
bunkó.

<#idiota>
Szerintem inkább van neked szégyellnivalód ilyen tekintetben, mint nekünk. 1000 Ft nem nagy összeg, de mégicsak csurran-cseppen belõle a kiadónak annyi, hogy ennyiért is megérje nekik eladni. Ha nem így volna, akkor nem adnák ennyiért. Amellett lelkiismereti kérdés is. Dehát ez kinek van, kinek nincs.

grebber
amúgy nem bunkoságból irom (tudom annak fogtok tartani):

Kérdeztem miért vesztek olyan játékot amivel már játszottatok ,végigvittétek.
Írtátok is mert milyen jó megérdemlik a fejlesztõk a támogatást.
Hát igen ebbõl az 1000ft-os játékokból sokat támogatjátok õket valóban LOL.

Next PC upgrade: 2022

De nem értem, miért nevetnénk ki?

Stranglehold-ot csak felületesen ismerem, de annyira nem jön be, viszont a másik kettõ remek játék <#eljen>

Nekem is Dual Shock-om van, és a fax kivan az olyan játékokkal, amik utálják... Bár nekem legtöbb játék esetében nincs vele gondom, most épp a Prince of Persia-t (2008-as) játszom vele, minden gond nélkül. Annyi, hogy a képernyõre csak és kizárólag az X-box-os kontroller gombjait hajlandó kiírni (ahogy a legtöbb mai játék is), és ez néha nem kicsit irritál, fõleg ha új játékba kezdek. De szokható, aztán már minden ok.

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen><#eljen>

IMYke2.0.0.0
Mai napon Pécsett jártam. Nem bírtam ki, és elköltöttem nem kevés suskát.
A vásárlásba belefért ez a három játék is .

A "Double Agent"-et WRZ nélkül is megvásárlandónak ítéltem, a Stranglehold-ot kipróbálás után , a Brothers in Arms HH-t pedig egyszerûn nem tudtam ott hagyni: fémtokos! (2.990 Ft).
Ja, és vettem egy valódi X-Box 360 for Windows kontrollert. Faxom ki volt már, hogy minden játék utálja/ta a Dual Shock-omat!

w77d

ffxi
FF VIII! Sírva fakadok<#worship><#rinya>

Fákjúal!

Valaki meg tudja mondani hogy mik voltak az 1. héten a d2d-n kiárusítva, nem jöttem rá hogy tudom megnézni, ill. gondolom elõre nem lehet tudni hogy mik lesznek a köv. 2 hétben.

jaja, arra nekem is. hatha a steamen is lesz valami tavaszi akcio, aztan meg lehet majd venni olcsoert.
robotnyk
ja, armat valóban engedi, viszont az engem nem mozgat, a gtara ip restricted.
regio eu-ra allitottam es ugy loggoltam be.
persze
robotnyk
magyarként vagy regisztrálva?
hello!

en siman megtudtam venni, nem volt semmi gond.
balee4
Kösz az infót, szerintem ennyiért beszerzem, azért szívesen megnéznék mondjuk elõtte egy demót. Braid-bõl is volt.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

robotnyk
elsõsorban mert haver kerte, de sok új van, szal tolom ide is 😊

Bence94
pedig de megvettem volna ... még van manhunt 2 3,5 juróért.az azt írja, hogy európai únió...vajon minket is beleértenek ? <#vigyor1><#nezze>

robotnyk
ha már digital cuccok - 2,5-2,5€ért van deus ex 1-2 steamen
"Pápa nevû felhasználónk,üdvözli önt a D2D..kattintson a letöltésre..válassza ki a fizetõ eszközt...vatikáni valuta?..Isten fizesse meg"<#hehe>
Apus
Vatikán. naigen az kurvafontos felvevõpiac 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Bence94
most olvastam én is szóval akkor mondjak le róla...basszák meg magukat!! pofáznak, hogy warezol a seggfej pc-s nép de ha valaki venne valami akkor meg nem lehet... eza d2d egy halom szar steam sokkal jobb<#falbav><#gonosz2>

robotnyk
This product is only available for purchase in the United Kingdom, France, Italy, Spain, Finland, Denmark, Sweden, Norway, Netherlands, Belgium, Luxemburg, South Africa, Australia, New Zealand, Iceland, Andorra, San Marino, The Vatican City, Greece, Portugal, Croatia, Serbia, Montenegro, Bosnia, Slovenia, Lichtenstein, Cyprus, Malta, Turkey, Israel, Middle-East, Romania, Bulgaria, Japan, and South Korea.
This product is not eligible for refunds.
Bence94
EMBEREK:5 juróért arma 2 és arma 1 gold!!! a d2d-n:erretessék

robotnyk
most próbáltam, puzzle-platformer, a stílusa grafikailag kb world of goo csak ilyen sepia/fekete-fehérben. jó poén, ha mozgat a stílus akkor érdemes beszerezni.
balee4
Aha akkor be kéne szerezni, Braid-et imádtam.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Carlos
Ian Watson: Warhammer 40K teljes univerzum a Zisten. (monhatni Istencsászár) 😊

Javallom még Christopher Moore könyveit aki szereti a kicsavart és fekete humort.

Þór vígi þessi rúnar

Braid óta de szeretik ezt az idõmódosító trükközõs témát😊
A Gyûrûk Ura nálam is alap, és nekem is tervben van további Tolkien szerzemények megvétele 😊 De szeretem a szépirodalmat is, nemrégiben vettem antikváriumban a régi kiadású, két kötetes "A nyomorultak"-at. 500 Ft volt a két kötet 😊

Mondjuk a legutóbbi szerzeményemmel most nem villognék, mert lehurrognátok <#buck>

McFrost
<#worship>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

balee4
Hallottam róla, de legyûröm, az alap történeteket oda-vissza vágom. Kimeríthetetlen a tudásvágyam, ha a Gyûrûk Ura világáról van szó. 😄

Hát ha a Szilmarilokat végig tudod olvasni, minden elismerésem a tiéd. Ez a Tolkien-világ bibliája oldalanként tíz névvel... szerintem nagyon száraz. Nekem.

\"oold maan, you seek the spell of mastery\"

balee4
Most újra rákaptam a fantasy-ra, nemrég elolvastam Martin-tól a 4 kötetes (mindegyik kötet közel 1000 oldal) Tûz és Jég Dalát (a Gyûrûk Ura után a legjobb fantasy) és most újra rákaptam a Gyûrûk Urára, megvettem nemrég teljes trilógiát és A hobbitot. Ma meg egy régóta keresett és már alig kapható Tolkien mûre sikerült lecsapnom: A Szilmarilokra. Ha ezzel végeztem jöhet a Húrin gyermekei. 😊

w77d
én is pont most vettem két könyvet 😊 Milton Shulman: Vereség Nyugaton és Thomas L Friedman: ÉS mégis lapos a föld