Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor használj Xpadder-t! <#smile>#smile> Ingyenes és nagyon jó, jobb mint a Logitech Profiler. <#wink>#wink>
Sajnos, olyan öreg vagyok, hogy még emlékezhetek olyan idõkre, amikor haverokkal, de a közeli város presszójában is, a nyolcvanas évek derekától csak olyan filmeket
A "Rambo" és a "Rocky" sorozat akkori részei például így égtek bele az agyamba 😊
Katun: A kontrollerbe már tegnap beleszerelmesedtem. Ha lenne hozzá profiler, totál kész lennék 😊
Strangehold: nekem bejön a játék. A "Tecquila-Time" és más dolgok kifejezetten szórakoztatóak tudnak lenni egy átdolgozott nap után.
Tinman: Köszönöm szépen. A Strangehold borítója, tálalása engem is zavar, de ennyi pénzért nem szabad rinyálnom 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lehet, hogy furcsán fog hangzani, de gyakorlatilag dísztárgynak vettem meg - otthagyhatatlan áron volt, és nekem nagyon tetszik a tálalása.
WRZ-ben ott az angol, ha nagyon "fülnek tetszõ" környezetben akarok, akkor azzal játszhatok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tegnap, a fénykép feltöltése után hazaloholtam, kicsomagoltam
El vagyok ájulva tõle, de komolyan: olyan voltam, mint a hónapok óta ácsingózott tologatós játéknak örülõ kisfiú, méteres mosoly ült az arcomon percekig 😊
BiA igazán irigylésre méltó, a Stranglehold-ról az a véleményem, hogy 990-et megér, bár ez a megagames borító ez ugye nem éppen a szívünk csücske. Elég hamar letolható, egész kellemes élményt adó lövölde, 1x mindenképpen érdemes kivégezni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
jól jártál az Xbox 360 Controller-el, minden támogatja, vagyis, inkább fogalmazzuk úgy, hogy j a drivere? Vagy inkább helyesbítsünk, hogy sokat fizet a Microsoft a szoFFer fejlesztõknek?.
Stranglehold: nagyon szeretem azt a játékot, teljesen megéri a pénzét, ennél a játéknál is két részre lehet osztani a célközönséget, vagy nagyon szeretik vagy nagyon utálják.
BIA-ra nekem is fáj a fogam, úgy megvenném fõleg ilyen bádog dobozos kiadásban. Csak mindig elfelejtek beugrani az üzletbe, ha arra járok.
Jó Játékot! <#wave>#wave>
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy magyar nyelvû teljesen (szinkron), és sajnos nem is választható az angol hang + magyar felirat kombináció. Csak magyar szinkron :/ Persze ettõl még jó játék, és a szinkron is elfogadható minõségû.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Kérdeztem miért vesztek olyan játékot amivel már játszottatok ,végigvittétek.
Írtátok is mert milyen jó megérdemlik a fejlesztõk a támogatást.
Hát igen ebbõl az 1000ft-os játékokból sokat támogatjátok õket valóban LOL.
Next PC upgrade: 2022
Nekem is Dual Shock-om van, és a fax kivan az olyan játékokkal, amik utálják... Bár nekem legtöbb játék esetében nincs vele gondom, most épp a Prince of Persia-t (2008-as) játszom vele, minden gond nélkül. Annyi, hogy a képernyõre csak és kizárólag az X-box-os kontroller gombjait hajlandó kiírni (ahogy a legtöbb mai játék is), és ez néha nem kicsit irritál, fõleg ha új játékba kezdek. De szokható, aztán már minden ok.
A vásárlásba belefért ez a három játék is
A "Double Agent"-et WRZ nélkül is megvásárlandónak ítéltem, a Stranglehold-ot kipróbálás után
Ja, és vettem egy valódi X-Box 360 for Windows kontrollert. Faxom ki volt már, hogy minden játék utálja/ta a Dual Shock-omat!
en siman megtudtam venni, nem volt semmi gond.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
This product is not eligible for refunds.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Javallom még Christopher Moore könyveit aki szereti a kicsavart és fekete humort.
Þór vígi þessi rúnar
Mondjuk a legutóbbi szerzeményemmel most nem villognék, mert lehurrognátok <#buck>#buck>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
\"oold maan, you seek the spell of mastery\"