Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem lenne itt valaki olyan rendes és vásárolna nekem Steam-en valamit? Ha igen, akkor küldjön egy PÜ-t! Köszönöm! <#worship>

Innen rendeld! Egyrészt kevesebb a postaköltség, másrészt nekik legalább van raktáron 😊
Carlos
Nem nagyon értek hozzá sajna...
Esetleg priviben leírhatnád nekem, ha nem nagy fáradság, hogy mit kell csinálni!
Köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Kb. 5 perc egy live acc. Miért ne akarnál achikat? Tiszta poén megnézni, hogy éppen mennyit értél el a kedvenc játékodban és mennyit ért el xy haverod. Jópofa dolog :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
40 km-nyire lakom tõle.
Pécsett tanultam, és laktam egyhuzamban 11 évig, elõtte kollégiumi fronton 4 évig.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balee4
Ha akarsz achievemneteket szerezni, akkor kell csak Live profil, a játék megy nélküle.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Carlos
Kötelezõ ez a UK-s live-os baszakodás?
Vagy elég ha betolom a DVD-t, install, elindit, játszik?

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Miért ne tudnád?
Az, hogy nincs official idehaza live attól még regelhetsz egyet mondjuk UK accountra, semmi hátrányod nem származik belõle.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

nonicks
ilyenrõl még nem is hallottam😄

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Carlos
Lámer vagyok üssetek kérdés jön a nagyérdemûhöz!
Erõsen gondolkodom a game.co.uk-ról rendelni egy Fallout 3 Game of the Year edition-t.
Kéne info, hogy mi a helyzet a regisztrálós hülyeséggel (life akármi, ami magyarországon nincs vagymi). Szóval ha megvenném, tudnám normálisan használni?
(most egy eredeti CE-m van és rá van valahogy hackolva az összes kieg (warezként)).

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Detto :-)

grebber
Titan Quest jó game.Én az enyémet "fél eredetinek" hívom.
Mert anno amikor kijött volt egy megoldás rá hogy kell kiírni milyen márkájú és milyen médiakódú RW DVD-re.
Az az RW letörölhetetlen.De eredetinek látja a game mert bármelyik patchet felrakhatom nem kell hozzá crack csak berakom a lemezt és hooliday!
Egy Rw-t megért!<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

Carlos
Nekem nagyon tetszett megvan nekem is...

...bár a balance-al vannak gondok. De gondolom jött rá patch azóta.

Þór vígi þessi rúnar

w77d
ez jó game?

balee4
Majd egyszer talán megrendelem. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kongy
Legújabb szerzeményem(még ropog, kis se nyitottam még. 😄):

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Carlos
Lehet regelnem kéne ide is.
Fallout 3 GotY edition 4500 Ft körül van csupán.

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Dobozosba! (Ez a Complete tehát 1+2)

£9.99 + 2.95 a kiszállítás = ~ 3900FT!

Next PC upgrade: 2022

balee4
Tudom, hogy csak Pécsen tanultál. Mennyire van onnan Pécs?

balee4
Deus Ex Collection-t steam-rõl. 😊 Majd egyszer azért szeretném dobozosan is beszerezni, legalább az elsõ részt.

IMYke2.0.0.0
Én nem Pécsett lakom.
Drávaszabolcs mellett.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Apus
dsa:?asd_
tudtam, hogy valaki lecsapja, túl magas labda volt😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

benőmenő
Van benne valami, de én inkább adok ezért 500Ft-ot, és elhülyéskedek, röhögök azokon a röhejes bugokon, stb., mint adjak ki többezer forintokat egy unalmas játéknak csúfolt techdemo-ért, bár a Jak and Daxterre büszkébb vagyok
Shep
Hát ilyen "legendákért" én 10 Ft-ot nem adnék, nem hogy 500-at.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

benőmenő
500Ft-ért egy legenda.
A legnagyobb kincs mindközül<#idiota>
Tinman
Mesterlövész... dír mádör of...<#wilting>

benőmenő
Íme az én eredeti játékaim:

Igen, ez mind az enyém<#vigyor4>
De mindegyiket a megtakarított zsebpénzembõl vettem.
balee4
Mert gondolom Pécsen nincs fénymásoló stúdió. 😄

Tinman
Ennyi erõvel le is warezolhatta volna :-/

IMYke2.0.0.0
Már megint zavarba akartok hozni 😊

IMYke2.0.0.0
Húúúú, és tényleg - a magyar nyelv kétértelmû, és szép 😊

Katun
Dobjunk össze IMYkének egy színes stranglehold borító nyomtatást és elküldjük neki postán. Én támogatom az ötletet 50 ft-al <#idiota><#hawaii>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Carlos
" Én szeretem markomban tartani a vezérlõt, ha azzal játszom "
...hát, ki hogy hívja. Én bajnoknak! <#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Ez nem tûnt fel. Én szeretem markomban tartani a vezérlõt, ha azzal játszom - asztalon nem szoktam nyomogatni.

Bence94
én is valahogy így voltam amikor vettem egyet 😊 a legjobb, hogy ilyenkor feloldotta a kane and lynch-ben a coop modot és így lehetett ketten játszani.egy baja van, hogy nincs gumi az alján.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

IMYke2.0.0.0
<#hehe>

IMYke2.0.0.0
A Dual Shock-hoz képest - és most tényleg nem akarok túlozni, mert csak 1 játékban próbáltam ki - magasan kényelmesebben, finomabban használható.
A gombkiosztást meg lehetett szokni DS esetében is, sõt, X360 EMU-val ugye némely játék alatt is tökéletesen funkcionál .

A hétvégén talán lesz idõm arra, hogy több játékkal is munkára fogjam a kütyüt - fõképp az erõsen konzol portokra gondolok.

Szégyelld magad! <#vigyor>

Annak idején én is sokat filóztam az üzletben, hogy végül melyiket válasszam. Végül a vezeték nélküli Dual Shock-ot vettem, és nem bántam meg egy percig sem. Bár x360 kontrollert még nem fogtam a kezembe játék közben, szóval nincs ilyen viszonyítási alapom 😊 De egyelõre nem is tervezem lecserélni, majd csak ha tényleg használhatatlan lesz. Egyébként tetszik az x360-ason a két kis analóg "ravasz", de nem tudom, milyen játékban tudnám kihasználni.

IMYke2.0.0.0
<#worship>
Most már csak rá kellene vennem magam a külföldrõl rendelésre...

tommygear
jó játékok <#eljen>
IMYke2.0.0.0
Porfészekben lakom, sajnos - déli határvidék, ahonnan nagyvárosba kell utazni minden komolyabb ügyintézés és vásárlás okán. 😞

Arrafelé nincs szines nyomtatás valahol? <#confused> Itt Gyöngyösön van olyan hely (üzlet), ahol 400HUF-ért szinesben nyomtatnak fényes papírra és lézerrel. Volt, amikor nekem is pótolnom kellett, akkor néztem ilyen lehetõség után. <#smile>

IMYke2.0.0.0
Sajnos, nincs színes nyomtatóm* 😞
De, igazán kedves tõled az ajánlat! <#eljen>

* = sõt, egyáltalán nincs.

norbi2fraktal
"A Strangehold borítója, tálalása engem is zavar, de ennyi pénzért nem szabad rinyálnom"
Scanneljem az eredeti magyar borítót?

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

BBird
Most nem tudom megmutatni, de pár órája kaptam egy eredeti Indianapolis 500 The Simulation -t.
(a régi szép idõk... ) :-)
IMYke2.0.0.0
Hát igen, a reflexek... ezért kerestem én is a profilert 😊
Ha "leülök és megy" a metódus, akkor nagyon nyugodt leszek, mert a végtelen egyszerûség áldás tud lenni 😊

arty
"és bár a vezérlõ programja puritán "

nincs rá szükség, csak felesleges nyûg (és kényszer!) lenne, ha lehetne állitgatni, játékokhoz profilt társitani. amikor konzolom lett, megõrültem az állithatatlanságok miatt, mamár inkább a "leülök és megy, nem kell semmihez nyulni" elvet preferálom - és megszokom a default irányítást, mert MEGLEHET! 😉

xpadder meg a gamepadot nem támogató játékokhoz kell csak - ami szerencsére ritka!

Forza.

IMYke2.0.0.0
Hát még 2009-ben beszereztem az v5.3-ast, de nem emlékszem, hogy használtam volna.
Elõször jól összebarátkozunk a kontroller meg én, aztán ha rakoncátlan, akkor megregulázom ezzel az Xpadderrel (ahogy elnézem, v5.7 a legutóbbi].

Illetve már nem free, de meg lehet szerezni.