Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Köszi, remélem még a héten meg is jönnek. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ffxi
Beyond! Respect!

Fákjúal!

Tinman
ATYAÉG!

Beyond az durván odacsap! Maximális irigység :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Holy God, Jesus Christ! <#worship><#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
na ezért van létjogosultsága a steamnek :p
balee4
Egy másik fórumon veszem, egy sráctól.

Na mégis tudok berakni képet, az eladó készítette õket:

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ZsZso
Beyond Good and Evil -t hol vetted? Arra már hosszú ideje vadászok, de ez az olcsó kiadás nem csimpokomon.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Carlos
Egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

fery02
Én szeretem a magyarításokat, de ezt ládde én sem értem...és még ,egy a csodálkozás, hogy nálunk nem tudnak legiknább angolul.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Atkamon
Sosem fogom megérteni, hogy egyes játékokba, amiket lefordítanak magyarra, miért nem hagyják benne választható nyelvként az eredeti nyelvet, vagy mondjuk letölthetõként, mint ahogy a Witcherrel volt.

balee4
Na Trine-t buktam, visszaárazták 20 euróra.

balee4
Igen elsõ, kézikönyves. Képet majd kaptok, de még nem jött meg. 😄

Carlos
Én ezért nem veszem meg mo-on. Pöttyet elkeseredtem amikor láttam, hogy itthon csak magyarított GOTY-ot lehet venni.

"Mind az alapjáték, mind a kiegészítõk magyar feliratosak. A játék teljesen angol nyelven nem játszható." -> ANYÁTOKAT

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Májusban nekem is esedékes egy Risen-el, de magyar felirat miatt idehaza veszem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Köszi!
Lehet, beújítom akkor a F3:GotY -t.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Vásároltam már 2x is. Semmi gond velük.
Nekem zavvi nem jött át, pedig mintha a kettõ összefüggne vagy nemtom... zavvi supporttal mai napig levelezek, de már égnek áll a hajam, akkora balfax az ürge.

Tinman
A Beyond is elsõ kiadás?
Képet nem kapunk?

Carlos
Kérdezném hogy vásárolt-e már valaki a thehut-ról? Mik a tapasztalatok, megbízható-e, ilyesmik!

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Vettem egy elsõ kiadásos (kézikönyves, térképes) Oblivion-t, egy Vice City-t és egy Beyond Good & Evil-t. Így együtt postával 5000 Ft-ért.
Holnap pedig steamen ezeket szeretném: Trine (még remélem holnap akciós lesz), The Misadventures of PB Winterbottom, Hexen - Heretic Collection.

Tinman
<#eljen>

grebber
Multi/coop bõven megér ennyit!

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Nem hangzik rosszul, nekem egyetlen bajom vele, hogy 5800 Ft-ért nekem még nem pálya a játékideje miatt. Sajna a LP elsõ része egy laza 7-8 óra alatt simán végigtolható volt /pedig én elég szöszölõs csóka vagyok/ és amikor végigtoltam a "demót", akkor mondtam azt fennhangon, hogy na azért ezt nem.
Attól tartok ez a rész sem lesz hosszabb és tekintve az újrajátszhatósági késztetés csekély voltát, én skippelem a legál verziót. Talán a "demóra" ránézek, ha ráérek.

DE! Termesztésen megértem azt akinek bejön a játék és ennyiért az õ szemszögébõl nézve már valóban jó vétel.

Tinman
Így már értem... mindig elfelejtem, hogy netmentes vagy :-)

grebber
Akciós Lost Planet 2 most csak 5800FT-ba kerül

Kis mûanyagok lényt is adnak mellé! Asszem a coop ennyit megér, megy is az elõrendelés.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Semmi gond.
Én elsõsorban a játékot tekintve tekintem extrának, jópofa dolognak. Ahogy a benne lévõ arc animációkat, és más, az Unreal-motor képességeit demonstráló finomságokat is.
Otthon nincs internetem, így voltaképp nekem valóban extrának minõsült a hajtogatás bemutatása.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Tekintve, hogy rogyásig van a net ezzel, nem érzem akkora extrának, de tény, hogy aranyos, hogy gondoltak a google-t nem használókra. Term. no offense!

Fabio Capello
Átszámolva ugye kb. ma délután ötig tart a steamen a l4d akció?

IMYke2.0.0.0
Most jut eszembe!
A Stranglehold extrái között van egy élõszemélyes videó, hogy miként kell origami darut hajtogatni! 😊

IMYke2.0.0.0
Én klaviatúrával, mert még szokom az új kontrollert, és nem akartam bénázni.

IMYke2.0.0.0
Játékban szívni nem szeretek. Pontosítok: nem mindig.

arty
én gamepaddal nyomtam le közepesen 😊

Forza.

Tinman
Hmmm... pedig te is ebben az országban laksz. De tudomásul veszem, hogy nem szeretsz szívni :-D

IMYke2.0.0.0
Én elejétõl fogva Közepesen játszottam, ritkán használva ki mind a 4 "tequila-képességet", többnyire csak rambóztam.
A nagy összecsapásos részek közepes szinten bizony komolyak.
Ezért, kénytelen voltam visszavenni könnyûre, mert már kezdett a szórakozás rovására menni a szívatás.

Tinman
Ejnye... normalon toltam le anno én is, de nekem pont az volt a bajom, hogy könnyûnek tarottam.

IMYke2.0.0.0
Tegnap fejeztem be a Stranglehold-ot. Majdnem minden extrát is megvettem/megnéztem benne. Azt kell mondjam, nem is tudom mikor izzadtam le így egy játékkal utoljára.
Õszintén meg kell valljam, volt olyan, amikor Közepes-rõl vissza kellett vennem Könnyûre a nehézségi szintet.
Bár, le is telepítettem a géprõl , de amikor újra megkívánok egy kis instant actiont, bizony ez a játék kerül a terítékre, újfent.
990 Ft-ért pedig bõven megérte!

robotnyk
WiC complete, 6+3 fontért. én elkurvultam <#zavart1>
törtverzió nem is jó ám belõle... úgy az igazi amikor 4 haverral toljátok a realism campaignt 😊

robotnyk
marha nagy talány az a játék számomra, kétszer is próbáltam a "demot", de egy petákot nem adnék érte.
balee4
Left 4 Dead 2-t steamen.

Ezt! Egyelõre csak MS pont van írva.

Bence94
mit fog tartalmazni ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Majd Just Cause 2 DLC-t, ha megjelenik PC-re is Csütörtökön.

giorgio81
Szerintem CoD4-et, 12.49 euro a hétvégén

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

balee4
Mit akarsz egyébként megvenni?

balee4
Én is egyik haverommal vetettem tegnap a Deus Ex Collection-t, illetve ma megveszi nekem a Left 4 Dead 2-t. Már jó ideje így csinálom, õ teljes mértékben megbízik bennem. Nekem van bankkártyám, de nem alkalmas online vásárlásra, hál' Istennek júliusban lejár, akkor csináltatok normális, online vásárlásra is képes kártyát.

Bemegyek a bankjába és befizetem a számlájára. Többször így csináltam, nagyon egyszerû és nem kerül + pénzbe.

w77d
és másnak hogy akarsz fizetni?

Mert nincs bankkártyám.

w77d
miért nem vásárolsz te magadnak??

Carlos
thx. 😊

Þór vígi þessi rúnar